Zahraničná politika
Provozovatel Nord Streamu 2 informoval o provokacích válečných lodí, ponorek a letadel
Y

„Po obnovení výstavby mořského úseku plynovodu Nord Stream 2 v lednu 2021 došlo v oblasti provádění prací ke zvýšené aktivitě válečných lodí, letadel a vrtulníků, jakož i civilních plavidel cizích zemí, jejichž akce jsou často jasně provokativní,“ uvedla společnost.
Například 28. března 2021 se ve vzdálenosti menší než jedna míle objevila neidentifikovaná ponorka na povrchu vody v chráněné zóně plavidla na pokládání potrubí.
„Vzhledem k tomu, že linie kotvení společnosti Fortuna jsou vzdálené více než jednu míli, mohly činy ponorky deaktivovat celý systém kotevního budování pozice nákladního plavidla na pokládku potrubí a způsobit havarijní poškození potrubí,“ sdělila společnost Nord Stream 2 AG.
Akce válečných lodí a letadel, jakož i civilních lodí cizích států jsou nezodpovědné a nepřijatelné a také představují skutečnou hrozbu vzniku mimořádných situací s nepředvídatelnými následky.
https://cz.sputniknews.com/svet/2021040113417877-provozovatel-nord-streamu-2-informoval-o-provokacich-valecnych-lodi-ponorek-a-letadel/


„Po obnovení výstavby mořského úseku plynovodu Nord Stream 2 v lednu 2021 došlo v oblasti provádění prací ke zvýšené aktivitě válečných lodí, letadel a vrtulníků, jakož i civilních plavidel cizích zemí, jejichž akce jsou často jasně provokativní,“ uvedla společnost. Například 28. března 2021 se ve vzdálenosti menší než jedna míle objevila neidentifikovaná ponorka na povrchu vody v chráněné zóně plavidla na pokládání potrubí. „Vzhledem k tomu, že linie kotvení společnosti Fortuna jsou vzdálené více než jednu míli, mohly činy ponorky deaktivovat celý systém kotevního budování pozice nákladního plavidla na pokládku potrubí a způsobit havarijní poškození potrubí,“ sdělila společnost Nord Stream 2 AG. Akce válečných lodí a letadel, jakož i civilních lodí cizích států jsou nezodpovědné a nepřijatelné a také představují skutečnou hrozbu vzniku mimořádných situací s nepředvídatelnými následky. https://cz.sputniknews.com/svet/2021040113417877-provozovatel-nord-streamu-2-informoval-o-provokacich-valecnych-lodi-ponorek-a-letadel/

V reportáži jasne povedali, že v prípade kedy sa 2x pokúšali naraziť do lode ukladajúcej potrubie išlo o POĽSKÝCH "rybárov". usa pracuje rukami svojej najhlúpejšej kolónie.


V reportáži jasne povedali, že v prípade kedy sa 2x pokúšali naraziť do lode ukladajúcej potrubie išlo o POĽSKÝCH "rybárov". usa pracuje rukami svojej najhlúpejšej kolónie.
468
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept