Mimo kategórií
Americké súdy začínajú zabavovať nehnuteľnosti ruských oligarchov

Americké súdy začínajú zabavovať nehnuteľnosti ruských oligarchov


Doba, keď bolo možné beztrestne zruinovať Rusko a stavať hrady a nákupné centrá po celom svete, už zrejme uplynul. Western Themis sa rozhodol, že sa vysporiada s ruskými oligarchami a skontroluje zákonnosť prijímania peňazí.
Súd v USA nedávno zaistil nákupné centrum Craig Valley Plaza vo vlastníctve bývalého majiteľa Čerkizovského trhu Telmana Ismailova, ktorý je na medzinárodnom zozname hľadaných osôb za spáchanie závažných trestných činov.


Majetok sa predal v hlavnom meste hry v Amerike a peniaze zaň poputujú do banky. Samotného pána Ismailova teraz zároveň Turecko vyhľadáva v trestnej veci týkajúcej sa odstúpenia od nárokov svetoznámeho luxusného hotela Mardan Palace.


V máji 2017 sa právnici banky odvolali na súd v Las Vegas (okres Clark, Nevada, USA) so žiadosťou proti spoločnosti Marker Craig LLC o uznanie peňažných transakcií pána Ismailova ako podvodných.


Samotné obchodné centrum boli uložené predbežné opatrenia, ktoré obmedzili nakladanie s majetkom. Výsledkom bolo, že súd zistil podvodný charakter pohybu finančných prostriedkov od ručiteľov kontrolovaných pánom Ismailovom do nákupu nákupného centra v Las Vegas. Je potrebné poznamenať, že Craig Valley Plaza sa rozprestiera na ploche asi 7 tisíc metrov štvorcových. m. Nákupné centrum pozostávajúce z piatich jednopodlažných budov predtým patrilo slávnej americkej nacistickej rodine perzsko-židovského pôvodu.


Po dohode s bankou BM Bank bolo Craig Valley Plaza predané nezávislému kupcovi za trhové ceny za predpokladu, že výnosy z predaja nákupného centra budú zmrazené na účte až do rozhodnutia súdu.


Po zdĺhavom procese pred súdom v okrese Clark bol prípad postúpený jednému z rozhodcovských súdov v štáte Nevada. Prípad bol prejednaný vo veci samej od 28. septembra do 2. októbra 2020. Každé zasadanie súdu sa konalo v režime videokonferencie a trvalo priemerne osem hodín. V rámci krížového výsluchu boli vypočutí zástupcovia žalobcu a obžalovaných vrátane odborníkov, neter Telmána Ismailova Nailya Sadikhova a jeho právnej a finančnej poradkyne Julie Gaidukovej.


Po zvážení sporu vo veci samej rozhodca, bývalý americký federálny sudca Philip Martin Pro, zistil existenciu konkrétnych skutočností o podvode a potvrdil pozíciu žalobcu, že pán Ismailov použil podvod na disponovanie s úverovými prostriedkami.


Podľa konečného rozhodnutia zo 14. marca tohto roku boli pohľadávky banky voči obžalovaným vymáhať od nich 3,2 milióna dolárov uspokojené v plnom rozsahu. V blízkej budúcnosti by banka mala dostať peniaze zmrazené v Spojených štátoch až do rozhodnutia súdu. Protinávrh obžalovaných bol zamietnutý.


https://inforuss.info/pervyj-poshyol-amerikanskie/


Americké súdy začínajú zabavovať nehnuteľnosti ruských oligarchov ================================================================= Doba, keď bolo možné beztrestne zruinovať Rusko a stavať hrady a nákupné centrá po celom svete, už zrejme uplynul. Western Themis sa rozhodol, že sa vysporiada s ruskými oligarchami a skontroluje zákonnosť prijímania peňazí. Súd v USA nedávno zaistil nákupné centrum Craig Valley Plaza vo vlastníctve bývalého majiteľa Čerkizovského trhu Telmana Ismailova, ktorý je na medzinárodnom zozname hľadaných osôb za spáchanie závažných trestných činov. Majetok sa predal v hlavnom meste hry v Amerike a peniaze zaň poputujú do banky. Samotného pána Ismailova teraz zároveň Turecko vyhľadáva v trestnej veci týkajúcej sa odstúpenia od nárokov svetoznámeho luxusného hotela Mardan Palace. V máji 2017 sa právnici banky odvolali na súd v Las Vegas (okres Clark, Nevada, USA) so žiadosťou proti spoločnosti Marker Craig LLC o uznanie peňažných transakcií pána Ismailova ako podvodných. Samotné obchodné centrum boli uložené predbežné opatrenia, ktoré obmedzili nakladanie s majetkom. Výsledkom bolo, že súd zistil podvodný charakter pohybu finančných prostriedkov od ručiteľov kontrolovaných pánom Ismailovom do nákupu nákupného centra v Las Vegas. Je potrebné poznamenať, že Craig Valley Plaza sa rozprestiera na ploche asi 7 tisíc metrov štvorcových. m. Nákupné centrum pozostávajúce z piatich jednopodlažných budov predtým patrilo slávnej americkej nacistickej rodine perzsko-židovského pôvodu. Po dohode s bankou BM Bank bolo Craig Valley Plaza predané nezávislému kupcovi za trhové ceny za predpokladu, že výnosy z predaja nákupného centra budú zmrazené na účte až do rozhodnutia súdu. Po zdĺhavom procese pred súdom v okrese Clark bol prípad postúpený jednému z rozhodcovských súdov v štáte Nevada. Prípad bol prejednaný vo veci samej od 28. septembra do 2. októbra 2020. Každé zasadanie súdu sa konalo v režime videokonferencie a trvalo priemerne osem hodín. V rámci krížového výsluchu boli vypočutí zástupcovia žalobcu a obžalovaných vrátane odborníkov, neter Telmána Ismailova Nailya Sadikhova a jeho právnej a finančnej poradkyne Julie Gaidukovej. Po zvážení sporu vo veci samej rozhodca, bývalý americký federálny sudca Philip Martin Pro, zistil existenciu konkrétnych skutočností o podvode a potvrdil pozíciu žalobcu, že pán Ismailov použil podvod na disponovanie s úverovými prostriedkami. Podľa konečného rozhodnutia zo 14. marca tohto roku boli pohľadávky banky voči obžalovaným vymáhať od nich 3,2 milióna dolárov uspokojené v plnom rozsahu. V blízkej budúcnosti by banka mala dostať peniaze zmrazené v Spojených štátoch až do rozhodnutia súdu. Protinávrh obžalovaných bol zamietnutý. https://inforuss.info/pervyj-poshyol-amerikanskie/
Upravené 2. 4. 2021 o 17:25

Po zvážení sporu vo veci samej rozhodca, bývalý americký federálny sudca Philip Martin Pro, zistil existenciu konkrétnych skutočností o podvode a potvrdil pozíciu žalobcu, že pán Ismailov použil podvod na disponovanie s úverovými prostriedkami.


Tak mali lepšie pocuvat VV Pjakina. Ten to hovorí v každej relácii. Nakoniec si panícek vytrie s vami podlahu a pod.


[quote="pid:9792, uid:12"]Po zvážení sporu vo veci samej rozhodca, bývalý americký federálny sudca Philip Martin Pro, zistil existenciu konkrétnych skutočností o podvode a potvrdil pozíciu žalobcu, že pán Ismailov použil podvod na disponovanie s úverovými prostriedkami.[/quote] Tak mali lepšie pocuvat VV Pjakina. Ten to hovorí v každej relácii. Nakoniec si panícek vytrie s vami podlahu a pod.

Tak mali lepšie pocuvat VV Pjakina
Vždyť jim pardon kdysi nabízel gosudar. Hold životní prostor se zmenšuje - nejdříve šla po nich VB, teď už i SSA.


[quote="pid:9827, uid:273"]Tak mali lepšie pocuvat VV Pjakina[/quote]Vždyť jim pardon kdysi nabízel gosudar. Hold životní prostor se zmenšuje - nejdříve šla po nich VB, teď už i SSA.

@Berenika Tlak na Majdan v Rusku. Z ekonomického hlediska marginalita, z politického "píchnutí koně do slabin"

@Berenika Tlak na Majdan v Rusku. Z ekonomického hlediska marginalita, z politického "píchnutí koně do slabin"
813
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept