Zahraniční analytici
Panarin 6.4.2021 – Ranni kavicka
Y

Rusko
-poselstvi presidenta Putina bude 21.4.21. Bude se kardinalne lisit od vsech predchozich.
-president Ruska hovoril s generalnim tajemnikem Komunisticke strany Vietnamu. Utuzuji se vztahy.
-pratelske hovory presidenta Putina s presidentem Argentiny, ktery se nechal zaockovat Sputnikem V a dobre vakcinu snesl.
-setkani V.V. Putina s D. Patrusevem
-S. Lavrov v Indii, pracovni navsteva, setkani s indickym kolegou. Jsou tam struktury BRICS a SOS, ale hlavnim bodem byla priprava setkani vudcu Ruska a Indie v r. 2021.
-FSB odvratila terakt v Kislovodsku
https://www.interfax.ru/russia/759460
-rusky velvyslanec v USA, Antonov, se nevrati, dokud se USA neomluvi za nehorazne prohlaseni Bidena o Putinovi. Americane delaji, jakoby se nic nestalo a pozvali Putina na Konferenci o klimatu.


USA
-vyjadrily nespokojenost s premistovanim ruskych vojsk na ruskem uzemi. President Ruska odpovedel spravne, ze Rusko se pripravuje na obranu sve vlasti a co dela na svem uzemi, do toho nikomu nic neni.
-D. Trump je aktivni. Poprve ho podporil vrchni soud ve veci „blokovani Trumpa na soc. sitich“.
-snahy NATA podporovat byvale sovetske republiky proti Rusku.
V Donecku zabili ukrajinskym dronem 5ti leteho chlapecka a zranili jeho babicku. Zde se jedna o valecny zlocin na mirumilovne obyvatelstvo. Obvinen byl zejmena Zelensky.
Jsou 2 clanky:
k elektronickemu boji a jak se Rusko bude branit napadeni NATO
-Kdo sestreli „Bayraktar“ nad Donbasem (Bayraktar – turecky dron, dodany na Ukrajinu)
https://svpressa.ru/war21/article/294676/
Clanek doporucuji.
Rusko zmenilo svou taktiku a je to tak spravne. Pripomenme si udalost ruskeho elektronickeho boje na Kypru z minulych dnu, kdy byly na britske letecke zakladne elektronickou zbrani uzemneny britske letouny. A konecne i v Syrii.
Ve Statni dume rekli co se stane, kdyz bude Rusko napadeno
https://riafan.ru/1235485-v-gosdume-rasskazali-kto-pervym-popadet-pod-udar-v-sluchae-agressii-nato-protiv-rf
V Kremlu oznamili, k čemu povede vstup Ukrajiny do NATO
Britove se pripravuji rozmistit sva vojska na Ukrajine. Vsak je hlavnim kuratorem Kyjeva Londyn. Vojska NATA se soustreduji na kvaziteritoriu Ukrajiny. V teto souvislosti jsou dva body planu:
-Svoboda Donbasu od vojenske agrese
-Novorusko
Rusko je pripraveno odrazit agresi NATA rukou kvazistatu Ukrajina.
Doufam, ze se vyhneme primemu vojenskemu stretu, protoze syrske zkusenosti ukazaly plnou efektivnost ruskych sil. 3 strategicke ponorky v Arktide – pohruzka NATO velkymi problemy.


Ceka se tedy na Putinovo poselstvi 21.4.21 – bude strategicke.
Ma koncepce Velke Rusi, Evroasijske Rusi, zacina pomalu nabyvat rysu.
https://www.youtube.com/watch?v=pndNEiq8Bpk


Rusko -poselstvi presidenta Putina bude 21.4.21. Bude se kardinalne lisit od vsech predchozich. -president Ruska hovoril s generalnim tajemnikem Komunisticke strany Vietnamu. Utuzuji se vztahy. -pratelske hovory presidenta Putina s presidentem Argentiny, ktery se nechal zaockovat Sputnikem V a dobre vakcinu snesl. -setkani V.V. Putina s D. Patrusevem -S. Lavrov v Indii, pracovni navsteva, setkani s indickym kolegou. Jsou tam struktury BRICS a SOS, ale hlavnim bodem byla priprava setkani vudcu Ruska a Indie v r. 2021. -FSB odvratila terakt v Kislovodsku https://www.interfax.ru/russia/759460 -rusky velvyslanec v USA, Antonov, se nevrati, dokud se USA neomluvi za nehorazne prohlaseni Bidena o Putinovi. Americane delaji, jakoby se nic nestalo a pozvali Putina na Konferenci o klimatu. USA -vyjadrily nespokojenost s premistovanim ruskych vojsk na ruskem uzemi. President Ruska odpovedel spravne, ze Rusko se pripravuje na obranu sve vlasti a co dela na svem uzemi, do toho nikomu nic neni. -D. Trump je aktivni. Poprve ho podporil vrchni soud ve veci „blokovani Trumpa na soc. sitich“. -snahy NATA podporovat byvale sovetske republiky proti Rusku. V Donecku zabili ukrajinskym dronem 5ti leteho chlapecka a zranili jeho babicku. Zde se jedna o valecny zlocin na mirumilovne obyvatelstvo. Obvinen byl zejmena Zelensky. Jsou 2 clanky: k elektronickemu boji a jak se Rusko bude branit napadeni NATO -Kdo sestreli „Bayraktar“ nad Donbasem (Bayraktar – turecky dron, dodany na Ukrajinu) https://svpressa.ru/war21/article/294676/ Clanek doporucuji. Rusko zmenilo svou taktiku a je to tak spravne. Pripomenme si udalost ruskeho elektronickeho boje na Kypru z minulych dnu, kdy byly na britske letecke zakladne elektronickou zbrani uzemneny britske letouny. A konecne i v Syrii. Ve Statni dume rekli co se stane, kdyz bude Rusko napadeno https://riafan.ru/1235485-v-gosdume-rasskazali-kto-pervym-popadet-pod-udar-v-sluchae-agressii-nato-protiv-rf V Kremlu oznamili, k čemu povede vstup Ukrajiny do NATO Britove se pripravuji rozmistit sva vojska na Ukrajine. Vsak je hlavnim kuratorem Kyjeva Londyn. Vojska NATA se soustreduji na kvaziteritoriu Ukrajiny. V teto souvislosti jsou dva body planu: -Svoboda Donbasu od vojenske agrese -Novorusko Rusko je pripraveno odrazit agresi NATA rukou kvazistatu Ukrajina. Doufam, ze se vyhneme primemu vojenskemu stretu, protoze syrske zkusenosti ukazaly plnou efektivnost ruskych sil. 3 strategicke ponorky v Arktide – pohruzka NATO velkymi problemy. Ceka se tedy na Putinovo poselstvi 21.4.21 – bude strategicke. Ma koncepce Velke Rusi, Evroasijske Rusi, zacina pomalu nabyvat rysu. https://www.youtube.com/watch?v=pndNEiq8Bpk
Upravené 6. 4. 2021 o 19:10

V Rusku byly zahájeny kontrolní prověrky bojové pohotovosti ozbrojených sil
„Vojáci vyšli na polygony za účelem provádění taktických, takticko-speciálních a dvoustranných cvičení,“ řekl ministr během porady v Národním centru řízení obrany.
Na ministerstvu upřesnili, že se v průběhu dubna uskuteční celkem 4048 cvičení různého rozsahu, z toho 812 dvoustranných cvičení, na 101 polygonech a 520 objektech výcvikové a materiální základny.
https://cz.sputniknews.com/svet/2021040613444419-v-rusku-byly-zahajeny-kontrolni-proverky-bojove-pohotovosti-ozbrojenych-sil/


**V Rusku byly zahájeny kontrolní prověrky bojové pohotovosti ozbrojených sil** „Vojáci vyšli na polygony za účelem provádění taktických, takticko-speciálních a dvoustranných cvičení,“ řekl ministr během porady v Národním centru řízení obrany. Na ministerstvu upřesnili, že se **v průběhu dubna uskuteční celkem 4048 cvičení různého rozsahu**, z toho 812 dvoustranných cvičení, na 101 polygonech a 520 objektech výcvikové a materiální základny. https://cz.sputniknews.com/svet/2021040613444419-v-rusku-byly-zahajeny-kontrolni-proverky-bojove-pohotovosti-ozbrojenych-sil/
426
2
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept