Zahraniční analytici
Panarin – Hysterie Clintonitu 6.4.21 - vecerni vysilani I. a II. dil
Y

Podivame se na konspirologickou situaci
Pskovska 76. vysadkova vzdusna divize uz je na Krymu
1968 – Praha – potlaceni barevne revoluce – 7. vysadkova vzdusna divize vzala Ruzynske letiste v Praze bez jedineho vystrelu.
Kdy bude operace „Donald 4“?
Opet konspirologie:
Fulford – globalisticky konspirator – vydava mnozstvi informaci a jedna z nich je, ze H. Clintonova zemrela jiz v roce 2016 a nyni vystupuje jeji dvojnice. Jsou u toho obrazky s rozdily postav.
Situace se blizi k cilove rovince:
Dne 21.4.21 prednese president Ruska V.V. Putin „Poselstvi Rusku“ ve Federalnim shromazdeni. Presne za mesic po setkani v sibirske tajze, po Sibirske Jalte 2021 (21.3.21).
Je jeste jeden dulezity moment. Na stole v tajze byly 3 hrnky. Dohadovali jsme se o tretim cloveku. Byl to treti clovek z noosfery. Jeste tam bylo 5 sklenic, nyni symbolika - 3 ponorky v Arktide se vynorily z ledu po Jalte 2021. Americke ponorky toto neumi. Tech ponorek tam bylo ale 5. Jedna utrpela pri utoku a jedna se bala.
Nyni dulezita udalost:
S.K. Sojgu, ucastnik sibirskeho setkani, oznamil plnou pohotovost na celem uzemi Ruska.
Pskovska divize byla prelozena uz vcera atd.
Chystame se odrazit agresi NATA vedene z uzemi, tzv. Kvazistatu.
Konspirace – nazor Panarina (muze se mylit): Co se deje?
Min. zahr. S. Lavrov odletel po sibirskem setkani do Ciny, kde byla podepsana deklarace a Xi Jinping odjel na Cajove plantaze. To je dulezity moment.
Behem celeho dubna se budou konat na celem uzemi Ruska manevry. Ve vsech vojenskych okruzich. Toto je principialne dulezite. Uz to zacalo. Synchronne v Belorusku pod Grodnem, na polske hranici se konaji take manevry. Manevry se ale konaji i v Polsku a Pobalti.
Dne 5. dubna – plny neuspech zkousek americkych hypersonickych zbrani. U nas uz jsou uspesne vyzkousene Cirkony i Kinzaly atd.
Dnesni transgenderova americka armada a transgenderova britska rozvedka MI6 (na hlavnim kvartyru NATA je vyvesena vlajka LGBT – piar jako v James Bondovi), tak toto je totalni uder, degradace globalistu, clintonitu, proto ta jejich hysterie.
Zaver:
S. Lavrov letel i do Indie a pak do Pakistanu. Po propadu s hyperzvukovou zbrani USA je to 30% ku 70% pro Rusko. Proste neuteces.
Johna Kerryho poslali urychlene, neplanovane do Indie, kde se setkal v hotelu s Lavrovem. Oni si rozumi. Kdyz byl Kerry min. zahr. USA, tak se ti dva setkali 70x. Hystericti clintonite v panice posilaji secteleho gentlemana Kerryho do Indie za Lavrovem, aby zjistil, co se to tam vlastne deje.


Prelozeno do 7:43 min. Pokracovani zitra …..


https://www.youtube.com/watch?v=0pm28_geJi4


Podivame se na konspirologickou situaci Pskovska 76. vysadkova vzdusna divize uz je na Krymu 1968 – Praha – potlaceni barevne revoluce – 7. vysadkova vzdusna divize vzala Ruzynske letiste v Praze bez jedineho vystrelu. Kdy bude operace „Donald 4“? Opet konspirologie: Fulford – globalisticky konspirator – vydava mnozstvi informaci a jedna z nich je, ze H. Clintonova zemrela jiz v roce 2016 a nyni vystupuje jeji dvojnice. Jsou u toho obrazky s rozdily postav. Situace se blizi k cilove rovince: Dne 21.4.21 prednese president Ruska V.V. Putin „Poselstvi Rusku“ ve Federalnim shromazdeni. Presne za mesic po setkani v sibirske tajze, po Sibirske Jalte 2021 (21.3.21). Je jeste jeden dulezity moment. Na stole v tajze byly 3 hrnky. Dohadovali jsme se o tretim cloveku. Byl to treti clovek z noosfery. Jeste tam bylo 5 sklenic, nyni symbolika - 3 ponorky v Arktide se vynorily z ledu po Jalte 2021. Americke ponorky toto neumi. Tech ponorek tam bylo ale 5. Jedna utrpela pri utoku a jedna se bala. Nyni dulezita udalost: S.K. Sojgu, ucastnik sibirskeho setkani, oznamil plnou pohotovost na celem uzemi Ruska. Pskovska divize byla prelozena uz vcera atd. Chystame se odrazit agresi NATA vedene z uzemi, tzv. Kvazistatu. Konspirace – nazor Panarina (muze se mylit): Co se deje? Min. zahr. S. Lavrov odletel po sibirskem setkani do Ciny, kde byla podepsana deklarace a Xi Jinping odjel na Cajove plantaze. To je dulezity moment. Behem celeho dubna se budou konat na celem uzemi Ruska manevry. Ve vsech vojenskych okruzich. Toto je principialne dulezite. Uz to zacalo. Synchronne v Belorusku pod Grodnem, na polske hranici se konaji take manevry. Manevry se ale konaji i v Polsku a Pobalti. Dne 5. dubna – plny neuspech zkousek americkych hypersonickych zbrani. U nas uz jsou uspesne vyzkousene Cirkony i Kinzaly atd. Dnesni transgenderova americka armada a transgenderova britska rozvedka MI6 (na hlavnim kvartyru NATA je vyvesena vlajka LGBT – piar jako v James Bondovi), tak toto je totalni uder, degradace globalistu, clintonitu, proto ta jejich hysterie. Zaver: S. Lavrov letel i do Indie a pak do Pakistanu. Po propadu s hyperzvukovou zbrani USA je to 30% ku 70% pro Rusko. Proste neuteces. Johna Kerryho poslali urychlene, neplanovane do Indie, kde se setkal v hotelu s Lavrovem. Oni si rozumi. Kdyz byl Kerry min. zahr. USA, tak se ti dva setkali 70x. Hystericti clintonite v panice posilaji secteleho gentlemana Kerryho do Indie za Lavrovem, aby zjistil, co se to tam vlastne deje. Prelozeno do 7:43 min. Pokracovani zitra ….. https://www.youtube.com/watch?v=0pm28_geJi4
Upravené 11. 4. 2021 o 14:12

Preklad videa od 7:44 min.:


Svodky jsou na slovo skoupe, pry pohovorili o klimatu.
S. Lavrov s tim mozna nepocital.
Vzpomente, jak Trump predal Bidenovi obalku.
Takze Lavrov predal Kerrymu obalku. Je v ni 5 bodu. Jeden bod, jen jeden, mohu ozvucit:
-ultimatum – do 15.4.21 bezodkladny vyvod vsech ozbrojenych sil Ukrajiny za administrativni hranice Luganske a Donecke oblasti, pochazejici z Ukrajinske sovetske socialisticke republiky.
Jestli se to stane nebo ne, uvidime.
Ostatni 4 body zatim nereknu. Ale neco se deje, vcera chrlil Solovjov citace z mych videi. Proces difuze potichu bezi.
Sibirsti templari dali ultimatum.
Pripomenme, ze Sibirsti templari pomohli A. Nevskemu pri bitve na Zazracnem (C'udskem) jezere.
Sibirske divize pomohly Stalinovi rozprasit divizi SS (Lebek) pod Moskvou, ve ktere bojovali pribuzni jakoby nasich patriotu.
Soucasni templari predali zapecetenou obalku.
S. Lavrov urcite necetl, co v ni bylo, to nebyl jeho ukol.
A tak Kerry uprkem do Londyna a do Washingtonu, aby jim dolozil, co delat. Vyplnit nebo nevyplnit, to je to nejlehci v tomto ultimatu. Pekne podle hranic Kvazistatu. Mohu se ovsem mylit.


Na zaver bych chtel obratit pozornost na ruzne kanaly a jejich klasifikaci situace a porovnavat.


Muj pohled (Panarina):
-Xi Jinping – cinsky Stalin
-V.V. Putin – gosudar Evroasijske Rusi
-D. Trump – strategicky svazek
Vsichni 3 jsou patriote – narodni vudci svych statu.


Proti nim stoji globaliste, rozdeleni do 3 skupin:
-clintonite v cele s H. Clintonovou – pribuzna Churchilla, jeji otec je Anglican, obcan VB. Jestli umrela nebo ne, neni dulezite. Ona je politickou strechou hlubinneho statu v Americe a ridici element
-trockiste uvnitr globalistu. Tihle trockiste maji ruzne vetve typu Dolfice aj. Treba na teritorii Ruska. Je jich mnoho, jsou to ekonomicti trockiste, jakoby patrioti.
-sorosata


Nyni zacali Sibirsti templari jednat a uvidime do 15.4.21, jestli bude ultimatum vyplneno nebo ne. Kdyz nebude vyplneno, tak co se stane s temi, kteri ho nevyplnili.
Treba je to konspirologie, proste profesorske, vedecke zduvodneni, ktere nema zadny vztah k realite.
Ale 76. vysadkova divize je uz na Krymu a jeste nektere dalsi komponenty to potvrzuji. Beloruske manevry pod Grodnem atd.
Nyni muze byt na teritoriich ruznych zemi dynamicno do 15.4.21.
Sledujme, co se bude dit u clintonitu, trockistu a sorosat v tomto deni, ktere vchazi do konecne faze.
Duben (april) je dulezity mesic, ktery nam napovi, jak bude vypadat budoucnost planety Zeme. A ona musi byt pozitivni. Vstupujeme do faze pozitivnejsi budoucnosti. Mozna to s nami trochu zatrese. Mozna! Ocekavam pozitivni zavrseni.


Preklad videa od 7:44 min.: Svodky jsou na slovo skoupe, pry pohovorili o klimatu. S. Lavrov s tim mozna nepocital. Vzpomente, jak Trump predal Bidenovi obalku. Takze **Lavrov predal Kerrymu obalku**. Je v ni 5 bodu. Jeden bod, jen jeden, mohu ozvucit: -**ultimatum** – do 15.4.21 bezodkladny vyvod vsech ozbrojenych sil Ukrajiny za administrativni hranice Luganske a Donecke oblasti, **pochazejici z Ukrajinske sovetske socialisticke republiky**. Jestli se to stane nebo ne, uvidime. Ostatni 4 body zatim nereknu. Ale neco se deje, vcera chrlil Solovjov citace z mych videi. Proces difuze potichu bezi. **Sibirsti templari dali ultimatum**. Pripomenme, ze Sibirsti templari pomohli A. Nevskemu pri bitve na Zazracnem (C'udskem) jezere. Sibirske divize pomohly Stalinovi rozprasit divizi SS (Lebek) pod Moskvou, ve ktere bojovali pribuzni jakoby nasich patriotu. Soucasni templari predali zapecetenou obalku. S. Lavrov urcite necetl, co v ni bylo, to nebyl jeho ukol. A tak Kerry uprkem do Londyna a do Washingtonu, aby jim dolozil, co delat. Vyplnit nebo nevyplnit, to je to nejlehci v tomto ultimatu. Pekne podle hranic Kvazistatu. Mohu se ovsem mylit. Na zaver bych chtel obratit pozornost na ruzne kanaly a jejich klasifikaci situace a porovnavat. Muj pohled (Panarina): -Xi Jinping – cinsky Stalin -V.V. Putin – gosudar Evroasijske Rusi -D. Trump – strategicky svazek Vsichni 3 jsou patriote – narodni vudci svych statu. Proti nim stoji globaliste, rozdeleni do 3 skupin: -**clintonite** v cele s H. Clintonovou – pribuzna Churchilla, jeji otec je Anglican, obcan VB. Jestli umrela nebo ne, neni dulezite. Ona je politickou strechou hlubinneho statu v Americe a ridici element -**trockiste uvnitr globalistu**. Tihle trockiste maji ruzne vetve typu Dolfice aj. Treba na teritorii Ruska. Je jich mnoho, jsou to ekonomicti trockiste, jakoby patrioti. -**sorosata** Nyni zacali Sibirsti templari jednat a uvidime do 15.4.21, jestli bude ultimatum vyplneno nebo ne. Kdyz nebude vyplneno, tak co se stane s temi, kteri ho nevyplnili. Treba je to konspirologie, proste profesorske, vedecke zduvodneni, ktere nema zadny vztah k realite. Ale 76. vysadkova divize je uz na Krymu a jeste nektere dalsi komponenty to potvrzuji. Beloruske manevry pod Grodnem atd. Nyni muze byt na teritoriich ruznych zemi dynamicno do 15.4.21. Sledujme, co se bude dit u clintonitu, trockistu a sorosat v tomto deni, ktere vchazi do konecne faze. Duben (april) je dulezity mesic, ktery nam napovi, jak bude vypadat budoucnost planety Zeme. A ona musi byt pozitivni. Vstupujeme do faze pozitivnejsi budoucnosti. Mozna to s nami trochu zatrese. Mozna! Ocekavam pozitivni zavrseni.
Upravené 7. 4. 2021 o 19:29

-Xi Jinping – cinsky Stalin

Až tak...?


-D. Trump – strategicky svazek

Co tím myslel?


[quote="pid:10224, uid:68"]-Xi Jinping – cinsky Stalin[/quote] Až tak...? [quote="pid:10224, uid:68"]-D. Trump – strategicky svazek[/quote] Co tím myslel?

Tech ponorek tam bylo ale 5. Jedna utrpela (podlehla) utoku a jedna se bala.


Prosím, akému útoku,


jedna sa bála - kapitán sa bál vynoriť, keď mu to bolo nariadené.
To hádam nie.


[quote="pid:10164, uid:68"]Tech ponorek tam bylo ale 5. Jedna utrpela (podlehla) utoku a jedna se bala.[/quote] Prosím, akému útoku, jedna sa bála - kapitán sa bál vynoriť, keď mu to bolo nariadené. To hádam nie.

utrpela (podlehla) utoku

Oprava: utrpela pri utoku
Vsechny ty ponorky nebyly asi ruske. Zrovna tak jako ty sklenicky nebyly vsechny pro ruske hosty.


[quote="pid:10164, uid:68"]utrpela (podlehla) utoku[/quote] Oprava: utrpela pri utoku Vsechny ty ponorky nebyly asi ruske. Zrovna tak jako ty sklenicky nebyly vsechny pro ruske hosty.

@ yori ,děkuji za překlad,velmi zajímavého čtení.


@ yori ,děkuji za překlad,velmi zajímavého čtení.
1.34k
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept