Zahraniční analytici
Jakov Kedmi - Kdy Rusko skoncuje s Ukrajinou (pro rustinare)
Y

Bývalý šéf specialni sluzby Nativ (Izrael) Jakov Kedmi pohovoril o tom, pomohou-li NATO a Amerika Ukrajině v případě velkého konfliktu a podelil se o svuj nazor možných scénářů vývoje událostí kolem konfliktu na Donbasu.
Konflikt v Donbasu trvá už sedm let, obětí se stalo kolem 13 tisíc lidí. Od letošního února se situace začala zhoršovat: došlo k atentátu na kombata lidové milice DNR, ukrajinské síly ostřelovaly z minometů Horlivku a předměstí Doněcku, boje se zpřísnily.
V LDN se domnívají, že v Kyjevě se připravuje rozsáhlá ofenziva a stahují se k linii kontaktu nové síly. V ukrajinském hlavním městě částečně potvrzují tuto informaci: 22 února velitel Ozbrojených sil Ukrajiny Ruslan Chomcak řekl, že armáda připravuje scénář mozek bouře v městském prostředí.
Šéf delegace Kyjeva v trojstranné kontaktní skupině na Donbasu Leonid Kravčuk řekl, že v regionu může vypuknout rozsáhlý konflikt.
https://www.youtube.com/watch?v=QQ_Li8S1gh0


Bývalý šéf specialni sluzby Nativ (Izrael) Jakov Kedmi pohovoril o tom, pomohou-li NATO a Amerika Ukrajině v případě velkého konfliktu a podelil se o svuj nazor možných scénářů vývoje událostí kolem konfliktu na Donbasu. Konflikt v Donbasu trvá už sedm let, obětí se stalo kolem 13 tisíc lidí. Od letošního února se situace začala zhoršovat: došlo k atentátu na kombata lidové milice DNR, ukrajinské síly ostřelovaly z minometů Horlivku a předměstí Doněcku, boje se zpřísnily. V LDN se domnívají, že v Kyjevě se připravuje rozsáhlá ofenziva a stahují se k linii kontaktu nové síly. V ukrajinském hlavním městě částečně potvrzují tuto informaci: 22 února velitel Ozbrojených sil Ukrajiny Ruslan Chomcak řekl, že armáda připravuje scénář mozek bouře v městském prostředí. Šéf delegace Kyjeva v trojstranné kontaktní skupině na Donbasu Leonid Kravčuk řekl, že v regionu může vypuknout rozsáhlý konflikt. https://www.youtube.com/watch?v=QQ_Li8S1gh0
405
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept