Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 9.4.21
Y

Temata, ktera se stale opakuji zde nejsou obsazena.


Rusko
-Dmitrij Nikolajevic Kozak , namestek vedouciho Kancelare presidenta RF, ktery je zridka slyset, tvrde prohlasil, ze pokud NATO vyvola vojenskou agresi, bude Rusko branit obcany na Donbasu a Ukrajina prestane existovat jako stat.
-pod Nikolajevom se stavi vojenska zakladna NATA. Nachazi se tam jiz 200 britskych vojaku.
-systemy Bal rozmisteny na „Severni ceste“
-USA odstoupily od smlouvy o odkrytem nebi. Tohle dovoluje Rusku pouzivat nova rozvedna letadla TU 214 (SR?), a to zesili moznosti nasich ozbrojenych sil.
-obchod v Rusku – maly i stredni se zvysuje, jiz dosahl urovne do Coronavirove doby.


Turecko
Erdogan oznamil, ze neodstoupi od realizace projektu druheho pruchodu (kanalu) mimo Istanbul, tzn. mame pruliv Bospor-Dardanely a tento dalsi projekt, proti kteremu vystoupilo 103 byvalych admiralu, spojenych s globalisty. Par je jich uz ve vezeni.


USA
-guverner Texasu zrusil „Covidovy pas“
-min. zahranicnich veci Blinken na velkem turne po svete. Navstivi Izrael (centrum vychodniho NATA). Tohle je dulezite, vzpomente nedavne napadeni iranskych lodi v Rudem mori Izraelem.
Dale navstivi Nemecko – Trump chtel vyvest vojska z Nemecka, Biden toto reseni zablokoval.
Potom pojede do Bruselu, navstivi hlavni stan NATA.


Polsko
Navsteva min. zahr. Polska v Ukrajine. Polaci se boji jiz 4. rozdeleni, kdyz by krachla Ukrajina. Panarinuv projekt „Slovanske konfederace“.


Bulharsko
Parlamentni volby:
na prvnim miste strana GIRB – 26%, 2. misto strana Je takovy narod 17%, 3. stana Socialisticka 15%, a jeste jine mensi strany.


Severni Irsko
Nepokoje pokracuji, uz bezi tyden. Za ten tyden bylo zraneno pres 50 policistu. Policie musela pouzit vodni dela. Loayaliste nechteji, aby se Severni Irsko pripojilo k Irsku. Smlouva EU-VB je mnohovrstva.


Iran
Min. zahranici Iranu na ceste po Stredni Asii. Setkal se s presidentem Kazachstanu. Iran posiluje svoji zahranicni aktivnost.


Zaver:
Vice jak 50% Rusu je pripraveno pouzivat digitalni Rubl. Pripravy pokracuji.
V Cine uz pokus s digitalnim Yuanem bezi.
Prechod v novou realitu, blizici se otresy a moc ruskych ozbrojenyh sil pomuze v teto nove financni dobe zajistit Rusku dustojne predni misto.
https://www.youtube.com/watch?v=jZjPe0BPwFM


Temata, ktera se stale opakuji zde nejsou obsazena. **Rusko** -Dmitrij Nikolajevic Kozak , namestek vedouciho Kancelare presidenta RF, ktery je zridka slyset, tvrde prohlasil, ze pokud NATO vyvola vojenskou agresi, bude Rusko branit obcany na Donbasu a Ukrajina prestane existovat jako stat. -pod Nikolajevom se stavi vojenska zakladna NATA. Nachazi se tam jiz 200 britskych vojaku. -systemy Bal rozmisteny na „Severni ceste“ -USA odstoupily od smlouvy o odkrytem nebi. Tohle dovoluje Rusku pouzivat nova rozvedna letadla TU 214 (SR?), a to zesili moznosti nasich ozbrojenych sil. -obchod v Rusku – maly i stredni se zvysuje, jiz dosahl urovne do Coronavirove doby. **Turecko** Erdogan oznamil, ze neodstoupi od realizace projektu druheho pruchodu (kanalu) mimo Istanbul, tzn. mame pruliv Bospor-Dardanely a tento dalsi projekt, proti kteremu vystoupilo 103 byvalych admiralu, spojenych s globalisty. Par je jich uz ve vezeni. **USA** -guverner Texasu zrusil „Covidovy pas“ -min. zahranicnich veci Blinken na velkem turne po svete. Navstivi Izrael (centrum vychodniho NATA). Tohle je dulezite, vzpomente nedavne napadeni iranskych lodi v Rudem mori Izraelem. Dale navstivi Nemecko – Trump chtel vyvest vojska z Nemecka, Biden toto reseni zablokoval. Potom pojede do Bruselu, navstivi hlavni stan NATA. **Polsko** Navsteva min. zahr. Polska v Ukrajine. Polaci se boji jiz 4. rozdeleni, kdyz by krachla Ukrajina. Panarinuv projekt „Slovanske konfederace“. **Bulharsko** Parlamentni volby: na prvnim miste strana GIRB – 26%, 2. misto strana Je takovy narod 17%, 3. stana Socialisticka 15%, a jeste jine mensi strany. **Severni Irsko** Nepokoje pokracuji, uz bezi tyden. Za ten tyden bylo zraneno pres 50 policistu. Policie musela pouzit vodni dela. Loayaliste nechteji, aby se Severni Irsko pripojilo k Irsku. Smlouva EU-VB je mnohovrstva. **Iran** Min. zahranici Iranu na ceste po Stredni Asii. Setkal se s presidentem Kazachstanu. Iran posiluje svoji zahranicni aktivnost. **Zaver:** Vice jak 50% Rusu je pripraveno pouzivat digitalni Rubl. Pripravy pokracuji. V Cine uz pokus s digitalnim Yuanem bezi. Prechod v novou realitu, blizici se otresy a moc ruskych ozbrojenyh sil pomuze v teto nove financni dobe zajistit Rusku dustojne predni misto. https://www.youtube.com/watch?v=jZjPe0BPwFM
Upravené 9. 4. 2021 o 22:34

Vice jak 50% Rusu je pripraveno pouzivat digitalni Rubl. Pripravy pokracuji


digitalna mena je bezhotovostna mena, ak sa tento system zavedie, je to koniec akymkolvek slobodam. to su zle spravy, velmi zle.


[quote="pid:10580, uid:68"]Vice jak 50% Rusu je pripraveno pouzivat digitalni Rubl. Pripravy pokracuji[/quote] digitalna mena je bezhotovostna mena, ak sa tento system zavedie, je to koniec akymkolvek slobodam. to su zle spravy, velmi zle.

Moderator

digitalna mena je bezhotovostna mena

zle spravy, velmi zle

Me zarazilo, ze to ohlasuje jako pozitivni zpravu ......


[quote="pid:10589, uid:10"]digitalna mena je bezhotovostna mena[/quote] [quote="pid:10589, uid:10"]zle spravy, velmi zle[/quote] Me zarazilo, ze to ohlasuje jako pozitivni zpravu ......

Me zarazilo, ze to ohlasuje jako pozitivni zpravu ......


Vice jak 50% Rusu je pripraveno pouzivat digitalni Rubl. Pripravy pokracuji.
V Cine uz pokus s digitalnim Yuanem bezi.
Prechod v novou realitu, blizici se otresy a moc ruskych ozbrojenyh sil pomuze v teto nove financni dobe zajistit Rusku dustojne predni misto.


Prípravy pokračujú....
Podľa mňa ide skôr o ozvučenie nezávislého internetu a vlastnej meny. Odstrihnúť sa od západného molocha. V tomto kontexte to je dobrá správa. Ako dlho potrvá prechodné obdobie a ako bude vyzerať ,,nová realita" netuším.


[quote="pid:10590, uid:68"]Me zarazilo, ze to ohlasuje jako pozitivni zpravu ......[/quote] [quote="pid:10580, uid:68"]Vice jak 50% Rusu je pripraveno pouzivat digitalni Rubl. Pripravy pokracuji. V Cine uz pokus s digitalnim Yuanem bezi. Prechod v novou realitu, blizici se otresy a moc ruskych ozbrojenyh sil pomuze v teto nove financni dobe zajistit Rusku dustojne predni misto.[/quote] Prípravy pokračujú.... Podľa mňa ide skôr o ozvučenie nezávislého internetu a vlastnej meny. Odstrihnúť sa od západného molocha. V tomto kontexte to je dobrá správa. Ako dlho potrvá prechodné obdobie a ako bude vyzerať ,,nová realita" netuším.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Zlé je to jen ve špatných rukou. Klacek může uhodit , ale i podepřít. Bezhotovostní systém v Lidské koncepci řízení , je jen tím , čím má být. Ekonomickým ukazatelem.


Zlé je to jen ve špatných rukou. Klacek může uhodit , ale i podepřít. Bezhotovostní systém v Lidské koncepci řízení , je jen tím , čím má být. Ekonomickým ukazatelem.

Me zarazilo, ze to ohlasuje jako pozitivni zpravu

Digitalizácia je súčasťou globalizácie. Je to objektívny proces. Nezastaviteľný. To čo sa musí od začiatku nastaviť - Kto bude administrátor? Určite nie bankové rodiny a bažina.


Najlepšie štát.


[quote="pid:10590, uid:68"]Me zarazilo, ze to ohlasuje jako pozitivni zpravu[/quote] Digitalizácia je súčasťou globalizácie. Je to objektívny proces. Nezastaviteľný. To čo sa musí od začiatku nastaviť - **Kto bude administrátor?** Určite nie bankové rodiny a bažina. Najlepšie štát.
Upravené 9. 4. 2021 o 17:31

Tyhle Panarinovi svodky jsou velice cenné. Díky, Yori! smile


Tyhle Panarinovi svodky jsou velice cenné. Díky, Yori! :)

To čo sa musí od začiatku nastaviť - Kto bude administrátor?

To je ta starost, ti druzi nespi.
Kdyz se to vezme podle Ctvrtnickove nebo Katasonova, je to katastrofa. Pro jine je to zase dobra zprava ....


[quote="pid:10615, uid:196"]To čo sa musí od začiatku nastaviť - Kto bude administrátor?[/quote] To je ta starost, ti druzi nespi. Kdyz se to vezme podle Ctvrtnickove nebo Katasonova, je to katastrofa. Pro jine je to zase dobra zprava ....

Pánové hotovost je svoboda a věřte, že vím o čem mluvím. V roce 2013 zkrachovaly na Kypru dvě banky LaikyBank a CyprusBank. Problém byl vyřešen řekl bych po kypersku. Zavřely všechny banky, spočítali kolik potřebují peněz, spočítali vklady v bankách a následně vklady "ostříhali" o 47,6%. Všechny. Deset dní byly banky zavřené a internet banking nefungoval. Po otevření bylo možno vybrat 40 Euro a po týdnu to zvedly na 300. V době, kdy byly banky uzavřené a nefungoval internet banking, odeslalo 1776 osob (vesměs politicky aktivní osoby až na výjimky jako JCC) celkem přes 3 miliardy euro. V době, kdy jiní neměli na mléko a pečivo, protože nic bankovního nefungovalo, takže zbývala jen hotovost.


Kdo ji neměl se prostě nenajedl!!!


Navzájem jsme si vypomáhali, směňovali, lidi si pekli chleba doma a podobně.


Následně všechny špatné úvěry převedly do LaikiBank a tu vláda odepsala a dobré převedly do Bank Of Cyprus. Následovalo vyrovnání do 100 tisíc Euro, které jsou pojištěny a vše ostatní dostalo křídla.


Je prostě úplně jedno jestli digitální měnu kontroluje Rotschild nebo vláda. Petr a nebo Pavel. Když se rozhodne, zablokoje a odblokuje až uděláš co chce. Třeba ve volbách zvolíš SATANA. To je prostě úplně jedno. A nebo - zlobíš? kolik, že to máš na účtě? 100 tisíc! tak moc! Teď budeš mít jen 50 Euro.


Uvažujte!!!! Je to past!!!!


Pánové hotovost je svoboda a věřte, že vím o čem mluvím. V roce 2013 zkrachovaly na Kypru dvě banky LaikyBank a CyprusBank. Problém byl vyřešen řekl bych po kypersku. Zavřely všechny banky, spočítali kolik potřebují peněz, spočítali vklady v bankách a následně vklady "ostříhali" o 47,6%. Všechny. Deset dní byly banky zavřené a internet banking nefungoval. Po otevření bylo možno vybrat 40 Euro a po týdnu to zvedly na 300. V době, kdy byly banky uzavřené a nefungoval internet banking, odeslalo 1776 osob (vesměs politicky aktivní osoby až na výjimky jako JCC) celkem přes 3 miliardy euro. V době, kdy jiní neměli na mléko a pečivo, protože nic bankovního nefungovalo, takže zbývala jen hotovost. Kdo ji neměl se prostě nenajedl!!! Navzájem jsme si vypomáhali, směňovali, lidi si pekli chleba doma a podobně. Následně všechny špatné úvěry převedly do LaikiBank a tu vláda odepsala a dobré převedly do Bank Of Cyprus. Následovalo vyrovnání do 100 tisíc Euro, které jsou pojištěny a vše ostatní dostalo křídla. Je prostě úplně jedno jestli digitální měnu kontroluje Rotschild nebo vláda. Petr a nebo Pavel. Když se rozhodne, zablokoje a odblokuje až uděláš co chce. Třeba ve volbách zvolíš SATANA. To je prostě úplně jedno. A nebo - zlobíš? kolik, že to máš na účtě? 100 tisíc! tak moc! Teď budeš mít jen 50 Euro. Uvažujte!!!! Je to past!!!!

Díky, Yori!

smile


[quote="pid:10628, uid:405"]Díky, Yori![/quote] :)

To je ta starost, ti druzi nespi.
Kdyz se to vezme podle Ctvrtnickove nebo Katasonova, je to katastrofa. Pro jine je to zase dobra zprava


Preto ten multipolárny svet, aby jeden nedostal do ruky prsteň moci. Kým morálna úroveň na planéte nebude dostatočná, hotovosť sa nesmie zrušiť.


[quote="pid:10671, uid:68"]To je ta starost, ti druzi nespi. Kdyz se to vezme podle Ctvrtnickove nebo Katasonova, je to katastrofa. Pro jine je to zase dobra zprava[/quote] Preto ten multipolárny svet, aby jeden nedostal do ruky prsteň moci. Kým morálna úroveň na planéte nebude dostatočná, hotovosť sa nesmie zrušiť.

Najlepšie štát.


Najlepšia možnosť je keby to boli samotný užívatelia...


[quote="pid:10615, uid:196"]Najlepšie štát.[/quote] Najlepšia možnosť je keby to boli samotný užívatelia...

Moderátor

Najlepšia možnosť je keby to boli samotný užívatelia...


Niečo pre @Oracle_911 ohľadom kryptomien. U nich som extrémne ostražitý, nakoľko nevedno kto je administrátor. Mne intuícia hovorí, že sú prechodom k digitálnej mene bažiny, špeciálne Bc. Plus každý si robí svoju aj Čína. Ak by som si mal vybrať, tak len digitálny rubeľ.

https://youtu.be/a3jNXL_gaVg


Ťažba kryptomien mi od začiatku evokovala zapojenie nejakej formy umelej inteligencie na komunikáciu medzi počítačmi a riešenie konkrétnych zadaní pri out-sourcovaní výkonu a tým jeho exponenciálne navýšenie na úroveň super počítačov.


[quote="pid:10719, uid:7"]Najlepšia možnosť je keby to boli samotný užívatelia...[/quote] Niečo pre @Oracle_911 ohľadom kryptomien. U nich som extrémne ostražitý, nakoľko nevedno kto je administrátor. Mne intuícia hovorí, že sú prechodom k digitálnej mene bažiny, špeciálne Bc. Plus každý si robí svoju aj Čína. Ak by som si mal vybrať, tak len digitálny rubeľ. https://youtu.be/a3jNXL_gaVg Ťažba kryptomien mi od začiatku evokovala zapojenie nejakej formy umelej inteligencie na komunikáciu medzi počítačmi a riešenie konkrétnych zadaní pri out-sourcovaní výkonu a tým jeho exponenciálne navýšenie na úroveň super počítačov.
Upravené 10. 4. 2021 o 17:46

Najlepšie štát.


A štátne úrady plné mafiánov, takže to vyjde na rovnako.


[quote="pid:10615, uid:196"]Najlepšie štát.[/quote] A štátne úrady plné mafiánov, takže to vyjde na rovnako.

A štátne úrady plné mafiánov, takže to vyjde na rovnako.


Pri nízkej morálnej úrovni spoločnosti je akýkoľvek centrálny úrad riziko. Asi ako Oracle píše, malo by to byť de-centralizované, v rukách ľudí.


[quote="pid:10790, uid:77"]A štátne úrady plné mafiánov, takže to vyjde na rovnako.[/quote] Pri nízkej morálnej úrovni spoločnosti je akýkoľvek centrálny úrad riziko. Asi ako Oracle píše, malo by to byť de-centralizované, v rukách ľudí.

U nich som extrémne ostražitý, nakoľko nevedno kto je administrátor.


Súhlasím.


Mne intuícia hovorí, že sú prechodom k digitálnej mene bažiny, špeciálne Bc.


Tu treba brať v ohľad rozlíšenie lebo väčšinou sú naozaj špinavé.


Plus každý si robí svoju aj Čína. Ak by som si mal vybrať, tak len digitálny rubeľ.


Ak to vytvára a kontroluje centralizovaná entita, tak ruky preč aj keď je to ruská.


[quote="pid:10766, uid:196"]U nich som extrémne ostražitý, nakoľko nevedno kto je administrátor.[/quote] Súhlasím. [quote="pid:10766, uid:196"]Mne intuícia hovorí, že sú prechodom k digitálnej mene bažiny, špeciálne Bc.[/quote] Tu treba brať v ohľad rozlíšenie lebo väčšinou sú naozaj špinavé. [quote="pid:10766, uid:196"]Plus každý si robí svoju aj Čína. Ak by som si mal vybrať, tak len digitálny rubeľ.[/quote] Ak to vytvára a kontroluje centralizovaná entita, tak ruky preč aj keď je to ruská.

Moderátor

1.4k
15
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept