Egregoriálno-matričné riadenie
22 ročná Izraelčanka zomrela po očkovaní vakcínou Pfizer. Médiá súvis odmietajú pripustiť

22 ročná Izraelčanka zomrela po očkovaní vakcínou Pfizer. Médiá súvis odmietajú pripustiť


Rodina obvinila z úmrtia mladej ženy nemocnicu Ziv Medical Center v Tel Avive. 22 ročná Izraelčanka zomrela dva týždne po podaní druhej várky vakcíny Pfizer, na zápal srdca. Rodina ženy tvrdí, že nemocnica zanedbala zdravotnú starostlivosť a vidí aj súvislosť s očkovaním. Tú však nevidí ani izraelský denník, ani izraelský zdravotný expert.


Rodina Shirel Hilelovej obviňuje Ziv Medical Center zo zanedbania: „Proste sa jej stav zhoršoval pred ich očami a nikto ani len nezdvihol ruku,“ povedali. Ako informovala sestra obete Nofar na kanáli Channel 13, Shirel Hilel (22) dostala druhú dávku očkovacej látky dva týždne pred smrťou. Mladá žena sa po podaní vakcíny sťažovala, že sa cíti zle a že má bolesti svalov. Jej sestra pokračuje: „Povedala som jej: vezmi si liek proti bolesti. Nepomohlo to? Zajtra choď k lekárovi,“ povedal Nofar.


https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/09/22-rocna-izraelcanka-zomrela-po-ockovani-vakcinou-pfizer-media-suvis-odmietaju-pripustit/


22 ročná Izraelčanka zomrela po očkovaní vakcínou Pfizer. Médiá súvis odmietajú pripustiť Rodina obvinila z úmrtia mladej ženy nemocnicu Ziv Medical Center v Tel Avive. 22 ročná Izraelčanka zomrela dva týždne po podaní druhej várky vakcíny Pfizer, na zápal srdca. Rodina ženy tvrdí, že nemocnica zanedbala zdravotnú starostlivosť a vidí aj súvislosť s očkovaním. Tú však nevidí ani izraelský denník, ani izraelský zdravotný expert. Rodina Shirel Hilelovej obviňuje Ziv Medical Center zo zanedbania: „Proste sa jej stav zhoršoval pred ich očami a nikto ani len nezdvihol ruku,“ povedali. Ako informovala sestra obete Nofar na kanáli Channel 13, Shirel Hilel (22) dostala druhú dávku očkovacej látky dva týždne pred smrťou. Mladá žena sa po podaní vakcíny sťažovala, že sa cíti zle a že má bolesti svalov. Jej sestra pokračuje: „Povedala som jej: vezmi si liek proti bolesti. Nepomohlo to? Zajtra choď k lekárovi,“ povedal Nofar. https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/09/22-rocna-izraelcanka-zomrela-po-ockovani-vakcinou-pfizer-media-suvis-odmietaju-pripustit/

Nikde a v žádném případě nepřipouští jakoukoliv souvislost, to koneckonců není novinka. Tutlají jak je možné, mlží a prostě používají všechny techniky zahlazování stop.
Kypr nahlásil EMA 119 případů, ale nikdo to neví, žádné noviny, časopisy ani růadio nebo TV o tom nemluví, naopak heslo je podle ministra smrti: Očkování zachaňuje života, ne vakcína!" (blbost, že jo? jo, jenže to je heslo dne)
Myslím, že i grafika covidu je plně vypovídající (mě připomíná kosu smrtky)6070960f48901


Nikde a v žádném případě nepřipouští jakoukoliv souvislost, to koneckonců není novinka. Tutlají jak je možné, mlží a prostě používají všechny techniky zahlazování stop. Kypr nahlásil EMA 119 případů, ale nikdo to neví, žádné noviny, časopisy ani růadio nebo TV o tom nemluví, naopak heslo je podle ministra smrti: Očkování zachaňuje života, ne vakcína!" (blbost, že jo? jo, jenže to je heslo dne) Myslím, že i grafika covidu je plně vypovídající (mě připomíná kosu smrtky)![6070960f48901](serve/attachment&path=6070960f48901)

22 ročná Izraelčanka zomrela po očkovaní vakcínou Pfizer. Médiá súvis odmietajú pripustiť


Hm, táto matrica má niekoľko úrovní, námatkovo:


  • koniec Izraela;
  • koniec židovstva ako nástroja (zomrela mladá žena=zomrela budúcnosť národa);
  • koniec GP ako výsledok očkovacieho cirkusu.

[quote="pid:10592, uid:12"]22 ročná Izraelčanka zomrela po očkovaní vakcínou Pfizer. Médiá súvis odmietajú pripustiť[/quote] Hm, táto matrica má niekoľko úrovní, námatkovo: - koniec Izraela; - koniec židovstva ako nástroja (zomrela mladá žena=zomrela budúcnosť národa); - koniec GP ako výsledok očkovacieho cirkusu.

Moderátor

koniec Izraela
Podle VVPj byla doba trvání Izraele plánovaná na 70 let. Tento projektově konstrukční stát byl oficiálně založen v květnu 1948. Otázkou je, co bude dál. Myslím, že Putin podpoří pouze existenci standardního vlasteneckého židovského státu. Ten ale moc není vidět. Ani nevím, jak nakonec dopadl klanový boj Bibi - Ganz.


[quote="pid:10734, uid:7"]koniec Izraela[/quote] Podle [VVPj](https://pjakin.webnode.cz/l/4-11-2019-otazka-odpoved/) byla doba trvání Izraele plánovaná na 70 let. Tento projektově konstrukční stát byl oficiálně založen v květnu 1948. Otázkou je, co bude dál. Myslím, že Putin podpoří pouze existenci standardního vlasteneckého židovského státu. Ten ale moc není vidět. Ani nevím, jak nakonec dopadl klanový boj Bibi - Ganz.
515
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept