Egregoriálno-matričné riadenie
Dôchodca zastrelil štyroch ľudí

Dôchodca zastrelil štyroch ľudí


Rím 11. apríla (TASR) - Dôchodca v metropolitnej oblasti talianskeho mesta Turín údajne zastrelil svoju manželku, ich postihnutého syna a starší manželský pár. Informovala o tom v nedeľu agentúra DPA s odvolaním sa na miestne médiá.


Podľa tlačovej agentúry Adnkronos polícia našla v noci na nedeľu štyri telá v dome v obci Rivarolo Canavese, ktorá leží v oblasti Turína. Políciu privolala dcéra zastreleného manželského páru.


Po príchode polície a hasičov muž údajne otočil zbraň proti sebe. Zbraň vlastnil legálne. Osemdesiattriročného penzistu s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice, napísal denník Corriere della Sera.


Motív jeho činu zatiaľ nie je známy.


https://www.teraz.sk/zahranicie/taliansko-dochodca-na-severe-krajiny-z/541062-clanok.html


Dôchodca zastrelil štyroch ľudí Rím 11. apríla (TASR) - Dôchodca v metropolitnej oblasti talianskeho mesta Turín údajne zastrelil svoju manželku, ich postihnutého syna a starší manželský pár. Informovala o tom v nedeľu agentúra DPA s odvolaním sa na miestne médiá. Podľa tlačovej agentúry Adnkronos polícia našla v noci na nedeľu štyri telá v dome v obci Rivarolo Canavese, ktorá leží v oblasti Turína. Políciu privolala dcéra zastreleného manželského páru. Po príchode polície a hasičov muž údajne otočil zbraň proti sebe. Zbraň vlastnil legálne. Osemdesiattriročného penzistu s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice, napísal denník Corriere della Sera. Motív jeho činu zatiaľ nie je známy. https://www.teraz.sk/zahranicie/taliansko-dochodca-na-severe-krajiny-z/541062-clanok.html
214
0
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept