Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 12.4.2021
Y

Rusko
-Dnes 60 let od 1 letu do kosmu Jurie Gagarina a zaroven Den kosmonautiky.
Na stanici MIR oslavili tento svatek. Eto zdarovo!
-S. Lavrov je na navsteve v Egypte. Mame s Egyptem pratelske vztahy, radu ekonomickych projektu i turisticke vztahy.
Potom poleti do Iranu, tam je situace slozita obzvlast po diverzi Izraele.


Izrael
organizuje velkou valku na BV. Nedavno napadl Izrael iranske lode v Rudem mori. Pisi o tom izraelske i americke noviny.
Proc to Netanjahu dela? Nu, globaliste ho tlaci do zad. Globaliste z Londyna provadi 2 hlavni udery a to ve Vychodni Evrope a chteji vyvolat valku mezi Izraelem a Iranem s tim, ze se pak rozsiri na cely BV.
Doufejme, ze navsteva S. Lavrova prispeje ke stabilizaci situace.


Vychodni Evropa - Polsko
Polsky expert Vysnevsky promluvil o dvou scenarich rozvoje konfliktu, pokud se uskutecni vojenska agrese na uzemi Donbasu.


  1. konflikt – rozpad Ukrajiny
  2. vymena moci v Kyjeve

V noci provokace temer nebyly, stazeny ocas pretrvava. Doufejme, ze zvitezi zdravy rozum a vse se obejde bez agrese. Cil je zniceni velkeho mnozstvi Slovanu. Ukrajina se riti, diky nekolika divnym lidem, do propasti a jeji nynejsi rezim nedava absolutne smysl.


Zaver:
Pozitivni zpravy ze Stredni Asie – Kirgizie
Skoncilo referendum s nevelikou ucasti 37%. 79% hlasovalo za prijeti nove ustavy, a Kirgizie se tim stane presidentskou republikou.


Doufame, ze uslysime dnes same dobre zpravy, zejmena ze Saratovske oblasti, mista pristani Jurie Gagarina, prvniho kosmonauta.
https://www.youtube.com/watch?v=hEET_BicDs4


**Rusko** -Dnes 60 let od 1 letu do kosmu Jurie Gagarina a zaroven Den kosmonautiky. Na stanici MIR oslavili tento svatek. Eto zdarovo! -S. Lavrov je na navsteve v Egypte. Mame s Egyptem pratelske vztahy, radu ekonomickych projektu i turisticke vztahy. Potom poleti do Iranu, tam je situace slozita obzvlast po diverzi Izraele. **Izrael** organizuje velkou valku na BV. Nedavno napadl Izrael iranske lode v Rudem mori. Pisi o tom izraelske i americke noviny. Proc to Netanjahu dela? Nu, globaliste ho tlaci do zad. Globaliste z Londyna provadi 2 hlavni udery a to ve Vychodni Evrope a chteji vyvolat valku mezi Izraelem a Iranem s tim, ze se pak rozsiri na cely BV. Doufejme, ze navsteva S. Lavrova prispeje ke stabilizaci situace. **Vychodni Evropa - Polsko** Polsky expert Vysnevsky promluvil o dvou scenarich rozvoje konfliktu, pokud se uskutecni vojenska agrese na uzemi Donbasu. 1. konflikt – rozpad Ukrajiny 2. vymena moci v Kyjeve V noci provokace temer nebyly, stazeny ocas pretrvava. Doufejme, ze zvitezi zdravy rozum a vse se obejde bez agrese. Cil je zniceni velkeho mnozstvi Slovanu. Ukrajina se riti, diky nekolika divnym lidem, do propasti a jeji nynejsi rezim nedava absolutne smysl. **Zaver:** Pozitivni zpravy ze Stredni Asie – Kirgizie Skoncilo referendum s nevelikou ucasti 37%. 79% hlasovalo za prijeti nove ustavy, a Kirgizie se tim stane presidentskou republikou. Doufame, ze uslysime dnes same dobre zpravy, zejmena ze Saratovske oblasti, mista pristani Jurie Gagarina, prvniho kosmonauta. https://www.youtube.com/watch?v=hEET_BicDs4
Upravené 12. 4. 2021 o 12:16
215
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept