Mimo kategórií
Lepsoludia, Slusnot, Politicka korektnost

Toto vlakno bude na zberanie vyrokov a reakcii lepsoludi, slusnych a inych neludi.


Ako prvy prispevok


https://www.hlavnespravy.sk/byvaly-kiskov-poradca-a-manzel-riaditelky-sukl-rado-bato-sa-vulgarne-vyhraza-premierovi-a-ministrovi-financii/2500758


Tu vidime tie tony tolerancie, ktore nam chcu nanutit lepsoludia.


Toto vlakno bude na zberanie vyrokov a reakcii lepsoludi, slusnych a inych neludi. Ako prvy prispevok https://www.hlavnespravy.sk/byvaly-kiskov-poradca-a-manzel-riaditelky-sukl-rado-bato-sa-vulgarne-vyhraza-premierovi-a-ministrovi-financii/2500758 Tu vidime tie tony tolerancie, ktore nam chcu nanutit lepsoludia.
Upravené 21. 4. 2021 o 07:55

Baťo ukázal svoj primitivizmus lepšošmejda už pár týždňov dozadu, Matovič vtedy jeho SMSsku zverejnil ako odpoveď na to, že jeho telefónne číslo bolo zverejnené v médiách:
60756c203408d


Baťo ukázal svoj primitivizmus lepšošmejda už pár týždňov dozadu, Matovič vtedy jeho SMSsku zverejnil ako odpoveď na to, že jeho telefónne číslo bolo zverejnené v médiách: ![60756c203408d](serve/attachment&path=60756c203408d)

Možno to bude prekvapením, ale po výrokoch Ľubomíra Huďa ho zaradím kam patrí. Medzi hnedých rusofóbov v lepšoubermenschovej spoločnosti.
https://www.hlavnespravy.sk/helen-a-zoja-historicke-paralely-na-kulturblogu-po-stopach-pravdy/2499244


Konkrétne sa Ľubo Huďo na adresu Kosmodemjanskej vyjadril v relácii takto: „…Zoja Kosmodemjanská – tá zase pálila majetky ľudí, lebo Stalin povedal, aby Nemci nemali kde bývať a už to územie bolo obsadené, už tam boli tí Nemci v tých ruských dedinách a teraz partizáni bojovali proti ním, ale treba všetko zapáliť, aby sa Nemci nemohli zohriať, nemohli sa nikde najesť a vlastne všetko zničíme. A čo tí ľudia, ktorí tam žili a boli to ich hospodárske budovy a boli to ich domy, ja neviem, asi sa mali tiež zahrabať a zomrieť, lebo Stalin mal svoj zadok v teple v Kremli, no a Zoja Kosmodemjanská – fanatička, to išla realizovať. Pálila a ničila ich majetok, no tak sa ľudia naštvali aj s miestnymi, ešte ju udali aj Nemcom, ešte aj fyzicky ju napadali, no a nakoniec bola popravená. Je to hrozné, bola to vojna, ale tiež chorý boľševický mozog a udávanie a ničenie, lebo takto to je, stranícky princíp. A vidieť, že tuto rastie americký dorast, univerzita v Berkeley, všetky tie liberálne mozočky – to sú budúce Zoje Kosmodemjanské…“


Možno to bude prekvapením, ale po výrokoch Ľubomíra Huďa ho zaradím kam patrí. Medzi hnedých rusofóbov v lepšoubermenschovej spoločnosti. https://www.hlavnespravy.sk/helen-a-zoja-historicke-paralely-na-kulturblogu-po-stopach-pravdy/2499244 Konkrétne sa Ľubo Huďo na adresu Kosmodemjanskej vyjadril v relácii takto: „…Zoja Kosmodemjanská – tá zase pálila majetky ľudí, lebo Stalin povedal, aby Nemci nemali kde bývať a už to územie bolo obsadené, už tam boli tí Nemci v tých ruských dedinách a teraz partizáni bojovali proti ním, ale treba všetko zapáliť, aby sa Nemci nemohli zohriať, nemohli sa nikde najesť a vlastne všetko zničíme. A čo tí ľudia, ktorí tam žili a boli to ich hospodárske budovy a boli to ich domy, ja neviem, asi sa mali tiež zahrabať a zomrieť, lebo Stalin mal svoj zadok v teple v Kremli, no a Zoja Kosmodemjanská – fanatička, to išla realizovať. Pálila a ničila ich majetok, no tak sa ľudia naštvali aj s miestnymi, ešte ju udali aj Nemcom, ešte aj fyzicky ju napadali, no a nakoniec bola popravená. Je to hrozné, bola to vojna, ale tiež chorý boľševický mozog a udávanie a ničenie, lebo takto to je, stranícky princíp. A vidieť, že tuto rastie americký dorast, univerzita v Berkeley, všetky tie liberálne mozočky – to sú budúce Zoje Kosmodemjanské…“

https://www.cas.sk/clanok/1111418/jakub-upozornil-na-agresivneho-muza-bez-ruska-po-prichode-policajtov-nastal-sok-sikana-a-vulgarizmy/


Policia pekne vycistila zaludok jednemu neclovekovi, ktory sa zavzdusnoval kvoli inemu clovekovi odmietajucemu nosit rusko. Priam ucebnicovy priklad lepsoludi. Pozrel som aj komentare a veru, ze tam vela dobrych slov na udavaca nepadlo, co ma dost prekvapilo.
Z pohladu zakona policia mala pravdu, oni nemaju dovod kefovat ludi kvoli narideniam vlady, na ktore sa stazuje aj generalny prokurator.


https://www.cas.sk/clanok/1111418/jakub-upozornil-na-agresivneho-muza-bez-ruska-po-prichode-policajtov-nastal-sok-sikana-a-vulgarizmy/ Policia pekne vycistila zaludok jednemu neclovekovi, ktory sa zavzdusnoval kvoli inemu clovekovi odmietajucemu nosit rusko. Priam ucebnicovy priklad lepsoludi. Pozrel som aj komentare a veru, ze tam vela dobrych slov na udavaca nepadlo, co ma dost prekvapilo. Z pohladu zakona policia mala pravdu, oni nemaju dovod kefovat ludi kvoli narideniam vlady, na ktore sa stazuje aj generalny prokurator.

Policia pekne vycistila zaludok jednemu neclovekovi

Mňa dnes nechceli SBS-kári pustiť do Tesca bez respirátora, a to som mal nasadený plastový štít. Tak som privolal hliadku PZ a požadoval zásah za protiprávne správanie SBS. Tiež som ich upozornil, že SBS-kári porušujú §51,ods.1 zák. č 473/2005 o SBS, kde: Osoby vykonávajúce fyzickú ostrahu ... nesmú používať žiadny spôsob maskovania tváre. Policajti neriešili protizákonné správanie SBS, ale zaujali polohu mediátora a snažili sa "spor" vyriešiť, čo sa nakoniec aj podarilo - vstúpil som som bez respirátora. Celkovo to považujem to za vítanú zmenu myslenia v radoch polície.


[quote="pid:11190, uid:106"]Policia pekne vycistila zaludok jednemu neclovekovi[/quote] Mňa dnes nechceli SBS-kári pustiť do Tesca bez respirátora, a to som mal nasadený plastový štít. Tak som privolal hliadku PZ a požadoval zásah za protiprávne správanie SBS. Tiež som ich upozornil, že SBS-kári porušujú §51,ods.1 zák. č 473/2005 o SBS, kde: _Osoby vykonávajúce fyzickú ostrahu ... nesmú používať žiadny spôsob maskovania tváre_. Policajti neriešili protizákonné správanie SBS, ale zaujali polohu mediátora a snažili sa "spor" vyriešiť, čo sa nakoniec aj podarilo - vstúpil som som bez respirátora. Celkovo to považujem to za vítanú zmenu myslenia v radoch polície.
Upravené 13. 4. 2021 o 21:43

http://svobodnenoviny.eu/duhove-zbarvena-socha-blm-v-budapesti-byla-zbourana-behem-24-hodin/?fbclid=IwAR1wgePokF0lOSNjMSmS6GTxi5vp5zgbevAUrNn-gokyRnnOFwVEul7lp1Q


Socha blm v budapesti zburana do 24 hodin .... toto sa veru podarilo. By ma zaujimalo kolko by taka socha zila na Slovensku. Asi by ju najskor vsetci odignorovali, Slovaci maju vo zvyku ignorovat system a idu si svojou cestou.


http://svobodnenoviny.eu/duhove-zbarvena-socha-blm-v-budapesti-byla-zbourana-behem-24-hodin/?fbclid=IwAR1wgePokF0lOSNjMSmS6GTxi5vp5zgbevAUrNn-gokyRnnOFwVEul7lp1Q Socha blm v budapesti zburana do 24 hodin .... toto sa veru podarilo. By ma zaujimalo kolko by taka socha zila na Slovensku. Asi by ju najskor vsetci odignorovali, Slovaci maju vo zvyku ignorovat system a idu si svojou cestou.

Čo to má spoločné s KSB a DVTR?


Mimo téma by to bolo lepšie.


Čo to má spoločné s KSB a DVTR? Mimo téma by to bolo lepšie.

Mimo téma by to bolo lepšie.


Presunuté.


[quote="pid:12561, uid:202"]Mimo téma by to bolo lepšie.[/quote] Presunuté.

Moderátor

874
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept