Zahraničná politika
Rakousky, vyčerpaný ministr zdravotnictví končí: „Jsem přepracovaný.“
Y

Země nyní potřebuje ministra zdravotnictví, který je stoprocentně fit. Rudolf Anschober řekl, že byl pracovně přetížený, a potvrdil, že už před měsícem jej postihla zástava krevního oběhu a další pak před týdnem.
„Jsem přepracovaný a vysílený,“ řekl 60letý politik a dodal, že se rozhodl odstoupit.
Anschober řekl, že s tím, jak koronavirus a s ním spojená opatření rozdělil společnost, čelil výhrůžkám smrtí, od listopadu je pod policejní ochranou. Terčem výhrůžek byli i jeho blízcí. Přišlo mu, že jeho politické úsilí bojovat proti pandemii ohrožoval populismus a stranické tahanice, a proto se často cítil osamocený.
Novým ministrem zdravotnictví se v pondělí stane lékař a funkcionář lékařské komory Wolfgang Mückstein. Odcházející ministr Anschober poukázal i na čtyři ministry za koronakrize v sousední CR.


https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/676220/vycerpany-ministr-zdravotnictvi-konci-jsem-prepracovany-a-ukazal-na-rosady-v-cesku.html


Země nyní potřebuje ministra zdravotnictví, který je stoprocentně fit. Rudolf Anschober řekl, že byl pracovně přetížený, a potvrdil, že už před měsícem jej postihla zástava krevního oběhu a další pak před týdnem. „Jsem přepracovaný a vysílený,“ řekl 60letý politik a dodal, že se rozhodl odstoupit. Anschober řekl, že s tím, jak koronavirus a s ním spojená opatření rozdělil společnost, čelil výhrůžkám smrtí, od listopadu je pod policejní ochranou. Terčem výhrůžek byli i jeho blízcí. Přišlo mu, že jeho politické úsilí bojovat proti pandemii ohrožoval populismus a stranické tahanice, a proto se často cítil osamocený. Novým ministrem zdravotnictví se v pondělí stane lékař a funkcionář lékařské komory Wolfgang Mückstein. Odcházející ministr Anschober poukázal i na čtyři ministry za koronakrize v sousední CR. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/676220/vycerpany-ministr-zdravotnictvi-konci-jsem-prepracovany-a-ukazal-na-rosady-v-cesku.html

Nová infekce u ústavních činitelů - u nás Hamáček, v Rakousku Anschober. Hlavně izolovat, ať nikoho nenakazí.


Nová infekce u ústavních činitelů - u nás Hamáček, v Rakousku Anschober. Hlavně izolovat, ať nikoho nenakazí.

Odcházející ministr Anschober
ešte netuší, že hrôza bez konca pokračuje. Odchodom nič nezmenil, čoskoro bude odídený. Na ich mieste by som si už písal parte, bez dátumu, ale atrament dlho schnúť nebude.


[quote="pid:11343, uid:68"]Odcházející ministr Anschober[/quote] ešte netuší, že hrôza bez konca pokračuje. Odchodom nič nezmenil, čoskoro bude odídený. Na ich mieste by som si už písal parte, bez dátumu, ale atrament dlho schnúť nebude.
Upravené 14. 4. 2021 o 23:59
406
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept