Politika v ČR
Milošův řídící manévr - dopis hradu UEFA

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hrad-napsal-na-uefa-kvuli-trestu-pro-kudelu-40357124
Je to úžasný manévr a já jako NEfanoušek fotbalu oceňuji s jakou grácií a trefností dokáže Hrad/Miloš provést tolik věcí na úrovni ČR, EU i globálně.
To bude řev 5. kolony, to bude řev EU a neziskovek. To je ale majstrštyk. Neboť Miloš to nechal napsat a poslat Mináře, zastal se davu jako jediný ve této složité situaci a ukázal svou samostnatnou konceptuální hlavu. Já mám radost!
Těch aspektů je tolik ...


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hrad-napsal-na-uefa-kvuli-trestu-pro-kudelu-40357124 Je to úžasný manévr a já jako NEfanoušek fotbalu oceňuji s jakou grácií a trefností dokáže Hrad/Miloš provést tolik věcí na úrovni ČR, EU i globálně. To bude řev 5. kolony, to bude řev EU a neziskovek. To je ale majstrštyk. Neboť Miloš to nechal napsat a poslat Mináře, zastal se davu jako jediný ve této složité situaci a ukázal svou samostnatnou konceptuální hlavu. Já mám radost! Těch aspektů je tolik ...
Upravené 15. 4. 2021 o 13:17

Skoro mám dojem, že si ten incident Miloš Kissinger předem domluvil..


Skoro mám dojem, že si ten incident Miloš Kissinger předem domluvil..

Hradný pán pribil ďalší klinček do rakvičky... Celkom ma to pobavilo, keď som si predstavil, ako sa nad tým potmehúdsky pousmial, keď to písal.


Hradný pán pribil ďalší klinček do rakvičky... Celkom ma to pobavilo, keď som si predstavil, ako sa nad tým potmehúdsky pousmial, keď to písal.

"Nepoklekneme před vámi a žádné výhrůžky na českého fotbalového fanouška neplatí" - významné prohlášení


"Nepoklekneme před vámi a žádné výhrůžky na českého fotbalového fanouška neplatí" - významné prohlášení

Naproti tomu jeden z údajných kandidátů na prezidenta republiky :


Miroslava Němcová


Vakcína Sputnik je prý už v České republice! Kriticky vážná situace!


  1. Pokud je to pravda:

-kdo ji objednal?

-kdy byla vakcína dopravena?

-kde se nachází?

-známe obsah ampulek, je ohrožena bezpečnost českých občanů, to k nám může bez kontroly přivézt kdokoli cokoli?

-kdo o tom ví z vlády, z Hradu?

-bylo svoláno zasedání Bezpečnostní rady státu?

  1. Hamáček má v pondělí letět dojednat Sputnik do Ruska:

-pokud už je Sputnik na území ČR, ministr vnitra o tom nemá informace?


-pokud už je Sputnik na území ČR, co přesně je tedy účelem Hamáčkovy cesty do Ruska?


-letí tam Hamáček jako ministr zahraničí? Vnitra?


-proč tam letí s prokremelským předsedou Slovenské národní strany Andrejem Dankem?


-kdo je dalším členem delegace?


-bude na jednáních přítomen český velvyslanec v Rusku? Nebo jako v případě Zemanovy cesty zůstane potupně na chodbě Kremlu, zatímco dovnitř mohl prezidentův vodič Nejedlý?


-proč bude jednat s ruským ministrem průmyslu a obchodu Denisem Manturovem, který má pod sebou jadernou energetiku?


-je o tomto jednání informován český ministr průmyslu a obchodu?


Premiér musí cíl Hamáčkovy cesty buď velmi zevrubně vysvětlit a obhájit její přínos pro Českou republiku nebo ji okamžitě zrušit. Hraje se vysoká hra s obrovským nebezpečím pro bezpečnost a suverenitu České republiky.


https://www.facebook.com/114607565236300/posts/4219834368046912/?d=n


Bez komentáře...


Naproti tomu jeden z údajných kandidátů na prezidenta republiky : Miroslava Němcová Vakcína Sputnik je prý už v České republice! Kriticky vážná situace! 1. Pokud je to pravda: -kdo ji objednal? -kdy byla vakcína dopravena? -kde se nachází? -známe obsah ampulek, je ohrožena bezpečnost českých občanů, to k nám může bez kontroly přivézt kdokoli cokoli? -kdo o tom ví z vlády, z Hradu? -bylo svoláno zasedání Bezpečnostní rady státu? 2. Hamáček má v pondělí letět dojednat Sputnik do Ruska: -pokud už je Sputnik na území ČR, ministr vnitra o tom nemá informace? -pokud už je Sputnik na území ČR, co přesně je tedy účelem Hamáčkovy cesty do Ruska? -letí tam Hamáček jako ministr zahraničí? Vnitra? -proč tam letí s prokremelským předsedou Slovenské národní strany Andrejem Dankem? -kdo je dalším členem delegace? -bude na jednáních přítomen český velvyslanec v Rusku? Nebo jako v případě Zemanovy cesty zůstane potupně na chodbě Kremlu, zatímco dovnitř mohl prezidentův vodič Nejedlý? -proč bude jednat s ruským ministrem průmyslu a obchodu Denisem Manturovem, který má pod sebou jadernou energetiku? -je o tomto jednání informován český ministr průmyslu a obchodu? Premiér musí cíl Hamáčkovy cesty buď velmi zevrubně vysvětlit a obhájit její přínos pro Českou republiku nebo ji okamžitě zrušit. Hraje se vysoká hra s obrovským nebezpečím pro bezpečnost a suverenitu České republiky. https://www.facebook.com/114607565236300/posts/4219834368046912/?d=n Bez komentáře...
Upravené 15. 4. 2021 o 16:19

Hraje se vysoká hra s obrovským nebezpečím pro bezpečnost a suverenitu České republiky.

V tomto má kejhající husa pravdu, akorát, že ona by ráda dále sloužila fašizmu a bojí se, že to neklapne.


[quote="pid:11489, uid:270"]Hraje se vysoká hra s obrovským nebezpečím pro bezpečnost a suverenitu České republiky.[/quote] V tomto má kejhající husa pravdu, akorát, že ona by ráda dále sloužila fašizmu a bojí se, že to neklapne.
Upravené 15. 4. 2021 o 16:16

V tomto má kejhající husa pravdu,


Bezpečnost a suverenita České republiky je oné kejhající huse zcela ukradená. O tom nás denně přesvědčuje...


[quote="pid:11496, uid:333"]V tomto má kejhající husa pravdu,[/quote] Bezpečnost a suverenita České republiky je oné kejhající huse zcela ukradená. O tom nás denně přesvědčuje...

Má UEFA komunistického prokurátora Urválka?
http://vasevec.parlamentnilisty.cz/clanky/ma-uefa-komunistickeho-prokuratora-urvalka


"Údajná rasistická urážka nebyla Kúdelovi prokázána, neboť jde o tvrzení proti tvrzení. V tomto smyslu je verdikt komise UEFA skutečně založen na přístupu, typickém pro známého komunistického prokurátora z 50. let, či také pověstného španělského inkvizitora Torquemady."


"Nemohu se ubránit dojmu, že tento přístup UEFA je pouze dílčí součástí a dokladem probíhajícího celkového úpadku a degenarace naší západní civilizace, v níž se v současné době masově šíří a mutují nejen koronavirus, ale také další viry. "


Má UEFA komunistického prokurátora Urválka? http://vasevec.parlamentnilisty.cz/clanky/ma-uefa-komunistickeho-prokuratora-urvalka "Údajná rasistická urážka nebyla Kúdelovi prokázána, neboť jde o tvrzení proti tvrzení. V tomto smyslu je verdikt komise UEFA skutečně založen na přístupu, typickém pro známého komunistického prokurátora z 50. let, či také pověstného španělského inkvizitora Torquemady." "Nemohu se ubránit dojmu, že tento přístup UEFA je pouze dílčí součástí a dokladem probíhajícího celkového úpadku a degenarace naší západní civilizace, v níž se v současné době masově šíří a mutují nejen koronavirus, ale také další viry. "

Nemohu se ubránit dojmu, že tento přístup UEFA je pouze dílčí součástí a dokladem probíhajícího celkového úpadku a degenarace naší západní civilizace


Myslím, že se nejedná o chaos, jako následek úpadku. Jde (podle mého názoru) o perfektně provedený řídící manévr - lidé typu "fotbalový fanoušek" by nikdy nepřijali jakékoliv, i sebepreciznější vysvětlení světa okolo nich. Jsou, možná by se dalo říci byli, skalní oporou systému - vtaženi do příslušného egregoru, bez možnosti z něj vystoupit. Jedinou možností, jak je osvobodit bylo vložení antagonního egregoru dovnitř toho stávajícího. A to se událo. Zničili jejich svátost. Ta věc, myslím bez přehánění, je významným prvkem globální politiky, dalece přesahující ČR.


[quote="pid:11520, uid:270"]Nemohu se ubránit dojmu, že tento přístup UEFA je pouze dílčí součástí a dokladem probíhajícího celkového úpadku a degenarace naší západní civilizace[/quote] Myslím, že se nejedná o chaos, jako následek úpadku. Jde (podle mého názoru) o perfektně provedený řídící manévr - lidé typu "fotbalový fanoušek" by nikdy nepřijali jakékoliv, i sebepreciznější vysvětlení světa okolo nich. Jsou, možná by se dalo říci byli, skalní oporou systému - vtaženi do příslušného egregoru, bez možnosti z něj vystoupit. Jedinou možností, jak je osvobodit bylo vložení antagonního egregoru dovnitř toho stávajícího. A to se událo. Zničili jejich svátost. Ta věc, myslím bez přehánění, je významným prvkem globální politiky, dalece přesahující ČR.

Vakcína Sputnik je prý už v České republice! Kriticky vážná situace!
Jedno z mnoha zděšení paní Němcové ...


[quote="pid:11489, uid:270"]Vakcína Sputnik je prý už v České republice! Kriticky vážná situace![/quote]Jedno z mnoha zděšení paní Němcové ...

Bez komentáře...
Slušná panika paní Němcové, to vypadá moc dobře, čím víc panikaří tahle svoloč, tím lépe.


[quote="pid:11489, uid:270"]Bez komentáře...[/quote]Slušná panika paní Němcové, to vypadá moc dobře, čím víc panikaří tahle svoloč, tím lépe.

Pátá kolona projevila svůj vrozený kreténismus zdegenerovaných parazitů a s chutí si skočila na nastavené hrábě.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-je-gol-Mynaruv-dopis-na-obranu-Slavie-ctou-i-v-USA-660743
Čím víc ta sebranka kolem sebe plive , tím víc se odkopává. Plně na ně platí staré české přísloví:
Vem vola na cestu kolem světa , zpátky se vrátíš zase s volem.


Pátá kolona projevila svůj vrozený kreténismus zdegenerovaných parazitů a s chutí si skočila na nastavené hrábě. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-je-gol-Mynaruv-dopis-na-obranu-Slavie-ctou-i-v-USA-660743 Čím víc ta sebranka kolem sebe plive , tím víc se odkopává. Plně na ně platí staré české přísloví: Vem vola na cestu kolem světa , zpátky se vrátíš zase s volem.

Jde (podle mého názoru) o perfektně provedený řídící manévr - lidé typu "fotbalový fanoušek" by nikdy nepřijali jakékoliv, i sebepreciznější vysvětlení světa okolo nich. Jsou, možná by se dalo říci byli, skalní oporou systému - vtaženi do příslušného egregoru, bez možnosti z něj vystoupit. Jedinou možností, jak je osvobodit bylo vložení antagonního egregoru dovnitř toho stávajícího. A to se událo. Zničili jejich svátost. Ta věc, myslím bez přehánění, je významným prvkem globální politiky, dalece přesahující ČR

ešte na jar minulého roku som napísal, že GP likviduje nielen svoje nástroje, ale aj svoju koncepciu. No, keďže jeho riadenie je prevažne bezštruktúrne na procese samoriadenia objektov riadenia, a jedným z nich je aj správanie futbalových fanúšikov a cez ich správanie a emócie nabíjanie biblického egregoru, ktorý sa stal gigantickým a celoglobálnym, tak po minuloročnom jeho oslabení úplnej prestávky a následného hrania pred prázdnymi štadiónmi, je toto jeho ďalším oslabením.
Vy mi neveríte, že GP sám likviduje biblickú koncepciu riadenia a globalizácie sveta, ktorej aktuálne prejavy sú len prejavmi zotrvačnosti procesov samoriadenia a prejavmi štruktúrneho riadenia "močiara" - toho "močiara", ktorý je tiež GP odpisovaný a likvidovaný ako už nepotrebný, ba nebezpečný nástroj.
Roky vypisujete, že M.Zeman je človekom globalistov, teda GP. Bolo by mu dovolené takto oslabiť biblický egregor, ak by to nebolo v pláne GP?


[quote="pid:11529, uid:292"]Jde (podle mého názoru) o perfektně provedený řídící manévr - lidé typu "fotbalový fanoušek" by nikdy nepřijali jakékoliv, i sebepreciznější vysvětlení světa okolo nich. Jsou, možná by se dalo říci byli, skalní oporou systému - vtaženi do příslušného egregoru, bez možnosti z něj vystoupit. Jedinou možností, jak je osvobodit bylo vložení antagonního egregoru dovnitř toho stávajícího. A to se událo. Zničili jejich svátost. Ta věc, myslím bez přehánění, je významným prvkem globální politiky, dalece přesahující ČR[/quote] ešte na jar minulého roku som napísal, že GP likviduje nielen svoje nástroje, ale aj svoju koncepciu. No, keďže jeho riadenie je prevažne bezštruktúrne na procese samoriadenia objektov riadenia, a jedným z nich je aj správanie futbalových fanúšikov a cez ich správanie a emócie nabíjanie biblického egregoru, ktorý sa stal gigantickým a celoglobálnym, tak po minuloročnom jeho oslabení úplnej prestávky a následného hrania pred prázdnymi štadiónmi, je toto jeho ďalším oslabením. Vy mi neveríte, že GP sám likviduje biblickú koncepciu riadenia a globalizácie sveta, ktorej aktuálne prejavy sú len prejavmi zotrvačnosti procesov samoriadenia a prejavmi štruktúrneho riadenia "močiara" - toho "močiara", ktorý je tiež GP odpisovaný a likvidovaný ako už nepotrebný, ba nebezpečný nástroj. Roky vypisujete, že M.Zeman je človekom globalistov, teda GP. Bolo by mu dovolené takto oslabiť biblický egregor, ak by to nebolo v pláne GP?

GP likviduje nielen svoje nástroje, ale aj svoju koncepciu

Pak je ovšem relevantní otázka, jaká je jeho nová koncepce...
Nebo bude “chvíli” bez vlastní koncepce?
Nebo...


[quote="pid:11588, uid:112"]GP likviduje nielen svoje nástroje, ale aj svoju koncepciu[/quote] Pak je ovšem relevantní otázka, jaká je jeho nová koncepce... Nebo bude “chvíli” bez vlastní koncepce? Nebo...

Vy mi neveríte, že GP sám likviduje biblickú koncepciu riadenia a globalizácie sveta



Tak tuhle tezi jsem v jiné variantě na vodaksb párkrát taky prezentoval.


Moje verze je taková, že uvnitř GP se stalo "něco", co já nazývám mladickou vzpourou (existuje situace, kdy mladá generace přijde s novým nápadem ... a po nějakém čase zbytek rodiny přesvědčí o své pravdě, takže rodina tu věc začne dělat podle mladých).


Ten plán "mladých" zapsal Vladimír Megre do série knih Zvonící cedry Ruska, zveřejněných mezi lety 1996-2010 (byl vymyšlen v letech 1994-5) a je mnohovrstevný:


  • dle mého názoru vydláždil cestu Putinovi z Petrohradu do Kremlu (aspoň to já čtu mezi řádky 1. a 2. dílu) ... mimochodem KSB není schopná plně vysvětlit, jak se mohl Putin do Kremlu dostat a tento můj názor by tuto mezeru dokázal zaplnit.
  • pokud je ten plán mladých myšlen upřímně (já tvrdím, že ano, ale moji kritici v rámci KSB komunity mají pochybnosti - většina z nich však ZC nečetla, takže tu kritiku je možné brát jako nekvalifikovanou - a čekám na tu kvalifikovanou), tak ty knihy obsahují mnohá doplnění KSB, která minimálně ulehčí vznik civilizace lidskosti (ale spíše to bez nich vůbec nepůjde, aby civilizace lidskosti vůbec vznikla).
  • Jde o doposud neexistující KSB realismus - příběhy. Jde o principiální nemožnost existence akademie lidskosti, jejímž absolvováním by bylo možné získat lidský typ psychiky (viz Základy sociologie 1). Jde o nalezení národní idei Ruska v podobě, jenž by se mohla stát civilizační ideou celého světa. Jde o nalezení světonázorových prostředků/zbraní, ....

Já se mohu v mnoha závěrech mýlit... ale předpokládám, že na tom, že ZC jsou počin ruského znacharského klanu, který (to o sobě alespoň tvrdí) je členem GP se shodneme.


> Vy mi neveríte, že GP sám likviduje biblickú koncepciu riadenia a globalizácie sveta Tak tuhle tezi jsem v jiné variantě na vodaksb párkrát taky prezentoval. Moje verze je taková, že uvnitř GP se stalo "něco", co já nazývám mladickou vzpourou (existuje situace, kdy mladá generace přijde s novým nápadem ... a po nějakém čase zbytek rodiny přesvědčí o své pravdě, takže rodina tu věc začne dělat podle mladých). Ten plán "mladých" zapsal Vladimír Megre do série knih Zvonící cedry Ruska, zveřejněných mezi lety 1996-2010 (byl vymyšlen v letech 1994-5) a je mnohovrstevný: - dle mého názoru vydláždil cestu Putinovi z Petrohradu do Kremlu (aspoň to já čtu mezi řádky 1. a 2. dílu) ... mimochodem KSB není schopná plně vysvětlit, jak se mohl Putin do Kremlu dostat a tento můj názor by tuto mezeru dokázal zaplnit. - pokud je ten plán mladých myšlen upřímně (já tvrdím, že ano, ale moji kritici v rámci KSB komunity mají pochybnosti - většina z nich však ZC nečetla, takže tu kritiku je možné brát jako nekvalifikovanou - a čekám na tu kvalifikovanou), tak ty knihy obsahují mnohá doplnění KSB, která minimálně ulehčí vznik civilizace lidskosti (ale spíše to bez nich vůbec nepůjde, aby civilizace lidskosti vůbec vznikla). - Jde o doposud neexistující KSB realismus - příběhy. Jde o principiální nemožnost existence akademie lidskosti, jejímž absolvováním by bylo možné získat lidský typ psychiky (viz Základy sociologie 1). Jde o nalezení národní idei Ruska v podobě, jenž by se mohla stát civilizační ideou celého světa. Jde o nalezení světonázorových prostředků/zbraní, .... Já se mohu v mnoha závěrech mýlit... ale předpokládám, že na tom, že ZC jsou počin ruského znacharského klanu, který (to o sobě alespoň tvrdí) je členem GP se shodneme.

Moje verze je taková, že uvnitř GP se stalo "něco", co já nazývám mladickou vzpourou (existuje situace, kdy mladá generace přijde s novým nápadem ... a po nějakém čase zbytek rodiny přesvědčí o své pravdě, takže rodina tu věc začne dělat podle mladých).

Tohle je opravdu těžko zjistit. Názorů může být hodně a k realnému vědění se dopracovává pouze přes projevy a indície. Pokud dochází u GP k něčemu co jim bere řízení z rukou, tak spíše bych se podržel toho co jsou z definice. Tedy přicházejí díky Zákonu času o schopnost predikce a “nějak” se jim daří korekce. Další aspekt je HNR a jeho zásahy nejvyšího řízení.
Ale také spekuluji.
Co mě však k tématu GP zaujalo, byl odkaz - tuším zde na fóru - na ulož.to. Byla tam pro mě neuvěřitelný díl v čestině o starodávném Egyptě z díla buď discovery channelu nebo National geographic. Popisovali svými slovy vznik GP, celý cyklus výchovy, učení jak pracují a pod. Vše bylo schováno za mystiku, ale bylo to s ohledem na téma velmi “na komoru” Z toho co tam bylo uvedeno, byla jedna z věcí - při provádění řídících manevrů, nebo jiných aktivit, dochází u hierofantů k telepatickému spojení, kdy zažívají větší slast než při orgasmu(moc nad stádem, soustředění energie matric, ...) Musí při to být spojeni jako celek. Takže “vzpoura mladých” by to celé rozbyla. Ale jen spekulace ...


[quote="pid:11596, uid:388"]Moje verze je taková, že uvnitř GP se stalo "něco", co já nazývám mladickou vzpourou (existuje situace, kdy mladá generace přijde s novým nápadem ... a po nějakém čase zbytek rodiny přesvědčí o své pravdě, takže rodina tu věc začne dělat podle mladých).[/quote] Tohle je opravdu těžko zjistit. Názorů může být hodně a k realnému vědění se dopracovává pouze přes projevy a indície. Pokud dochází u GP k něčemu co jim bere řízení z rukou, tak spíše bych se podržel toho co jsou z definice. Tedy přicházejí díky Zákonu času o schopnost predikce a “nějak” se jim daří korekce. Další aspekt je HNR a jeho zásahy nejvyšího řízení. Ale také spekuluji. Co mě však k tématu GP zaujalo, byl odkaz - tuším zde na fóru - na ulož.to. Byla tam pro mě neuvěřitelný díl v čestině o starodávném Egyptě z díla buď discovery channelu nebo National geographic. Popisovali svými slovy vznik GP, celý cyklus výchovy, učení jak pracují a pod. Vše bylo schováno za mystiku, ale bylo to s ohledem na téma velmi “na komoru” Z toho co tam bylo uvedeno, byla jedna z věcí - při provádění řídících manevrů, nebo jiných aktivit, dochází u hierofantů k telepatickému spojení, kdy zažívají větší slast než při orgasmu(moc nad stádem, soustředění energie matric, ...) Musí při to být spojeni jako celek. Takže “vzpoura mladých” by to celé rozbyla. Ale jen spekulace ...
Upravené 16. 4. 2021 o 06:58

Jde o nalezení národní idei Ruska v podobě

Rusové takovou ideu mají, prezentoval ji i Putin a také Pjakin - a sice SPRAVEDLNOST Dokonce Putin tak odpověděl na přímou otázku. Vykládej ale něco hluchým.
Dosud je málokdo uslyšel. Já si toho například všiml. Zatímco i u Solovjeva pořád omílají, že nemají svoji "ideu".


[quote="pid:11596, uid:388"]Jde o nalezení národní idei Ruska v podobě[/quote] Rusové takovou ideu mají, prezentoval ji i Putin a také Pjakin - a sice **SPRAVEDLNOST** Dokonce Putin tak odpověděl na přímou otázku. Vykládej ale něco hluchým. Dosud je málokdo uslyšel. Já si toho například všiml. Zatímco i u Solovjeva pořád omílají, že nemají svoji "ideu".

Ten plán "mladých" zapsal Vladimír Megre do série knih Zvonící cedry Ruska, zveřejněných mezi lety 1996-2010 (byl vymyšlen v letech 1994-5) a je mnohovrstevný:

V této souvislosti nelze nezmínit existenci “konkurenčního” tzv. “hnutí” AllatRa. Na základě čistě povrchní znalosti to na mne působí tak, že AllatRa je něco jako aeronet-verze Zvonících cedrů.


(počínaje příspěvkem popolvara je to na samostatné téma, navíc v jiné kategorii...)


[quote="pid:11596, uid:388"]Ten plán "mladých" zapsal Vladimír Megre do série knih Zvonící cedry Ruska, zveřejněných mezi lety 1996-2010 (byl vymyšlen v letech 1994-5) a je mnohovrstevný:[/quote] V této souvislosti nelze nezmínit existenci “konkurenčního” tzv. “hnutí” AllatRa. Na základě čistě **povrchní** znalosti to na mne působí tak, že AllatRa je něco jako aeronet-verze Zvonících cedrů. (počínaje příspěvkem popolvara je to na samostatné téma, navíc v jiné kategorii...)

@Jura11

Zvonící cedry Ruska,

Jde někde stáhnout v *.pdf???


@Jura11 [quote="pid:11596, uid:388"]Zvonící cedry Ruska,[/quote] Jde někde stáhnout v *.pdf???

Kamarův právník zaútočil na prezidenta Zemana

Česi sú opäť Proti všem...moja rečnícka otázka-nie je toto začiatok novodobého husitstva?...


[quote="pid:11578, uid:101"]Kamarův právník zaútočil na prezidenta Zemana[/quote] Česi sú opäť Proti všem...moja rečnícka otázka-nie je toto začiatok novodobého husitstva?...

Kamarův právník zaútočil na prezidenta Zemana


Psí štěk do nebe nedojde!


[quote="pid:11578, uid:101"]Kamarův právník zaútočil na prezidenta Zemana[/quote] Psí štěk do nebe nedojde!

Možným vysvětlením je i neshoda v cíli řízení , jednotlivých křídel GP. A možná že ne celých křídel , ale částí obou křídel. Já pořád na napraveného čerta nevěřím. Ale dokážu pochopit , že na té potápějící se lodi - planetě je skupina , která se nechce utopit a tak s pomocí adresných zásahů prozřetelnosti , mění kurs na mělčinu.
Současná situace je natolik likvidačně komplikovaná , že stačí ještě trochu trhnout s vaničkou a lidská psychika už to neustojí a celou vaničku rozbije na kusy.


Možným vysvětlením je i neshoda v cíli řízení , jednotlivých křídel GP. A možná že ne celých křídel , ale částí obou křídel. Já pořád na napraveného čerta nevěřím. Ale dokážu pochopit , že na té potápějící se lodi - planetě je skupina , která se nechce utopit a tak s pomocí adresných zásahů prozřetelnosti , mění kurs na mělčinu. Současná situace je natolik likvidačně komplikovaná , že stačí ještě trochu trhnout s vaničkou a lidská psychika už to neustojí a celou vaničku rozbije na kusy.

Co mě však k tématu GP zaujalo, byl odkaz - tuším zde na fóru - na ulož.to. Byla tam pro mě neuvěřitelný díl v čestině o starodávném Egyptě z díla buď discovery channelu nebo National geographic. Popisovali svými slovy vznik GP, celý cyklus výchovy, učení jak pracují a pod. Vše bylo schováno za mystiku, ale bylo to s ohledem na téma velmi “na komoru” Z toho co tam bylo uvedeno, byla jedna z věcí - při provádění řídících manevrů, nebo jiných aktivit, dochází u hierofantů k telepatickému spojení, kdy zažívají větší slast než při orgasmu(moc nad stádem, soustředění energie matric, ...) Musí při to být spojeni jako celek. Takže “vzpoura mladých” by to celé rozbyla. Ale jen spekulace ...


Prosím, nemohli byste mi pomoci odkaz na tento dokument najít? Je to pro mě moc důležité, protože bych moc ráda pochopola jednu zvláštní vzpomínku. Děkuji


[quote="pid:11600, uid:333"]Co mě však k tématu GP zaujalo, byl odkaz - tuším zde na fóru - na ulož.to. Byla tam pro mě neuvěřitelný díl v čestině o starodávném Egyptě z díla buď discovery channelu nebo National geographic. Popisovali svými slovy vznik GP, celý cyklus výchovy, učení jak pracují a pod. Vše bylo schováno za mystiku, ale bylo to s ohledem na téma velmi “na komoru” Z toho co tam bylo uvedeno, byla jedna z věcí - při provádění řídících manevrů, nebo jiných aktivit, dochází u hierofantů k telepatickému spojení, kdy zažívají větší slast než při orgasmu(moc nad stádem, soustředění energie matric, ...) Musí při to být spojeni jako celek. Takže “vzpoura mladých” by to celé rozbyla. Ale jen spekulace ...[/quote] Prosím, nemohli byste mi pomoci odkaz na tento dokument najít? Je to pro mě moc důležité, protože bych moc ráda pochopola jednu zvláštní vzpomínku. Děkuji

Milane, Milane, ty se nezapřeš. Ty jeden kluku pirátská , zase na správné straně a hlavně- zase proti Rusku... Ale ta úroveň, snad to zkusit na novinkách nebo i-dnesu ? Tady to nezabere.


Milane, Milane, ty se nezapřeš. Ty jeden kluku pirátská , zase na správné straně a hlavně- zase proti Rusku... Ale ta úroveň, snad to zkusit na novinkách nebo i-dnesu ? Tady to nezabere.

A v příštích měsících, na podzim, Putin a jeho politika v Rusku skončí.


Takové "hlouposti" jste četl nebo slyšel od vašeho guru Bartoše ? Dejte odkaz, ať se "poučíme".


[quote="pid:11688, uid:406"]A v příštích měsících, na podzim, Putin a jeho politika v Rusku skončí.[/quote] Takové "hlouposti" jste četl nebo slyšel od vašeho guru Bartoše ? Dejte odkaz, ať se "poučíme".

"Hoďte na něj síť, a rychle"


Každý občan má právo se vyjádřit a tak se vyjádřil otevřeným dopisem. Někdo jiný se třeba ptá university, kterou vystudoval, jak je možné odsuzovat bez důkazu (corpus delicti), třeba mu dali diplom omylem a nebo si ho koupil v Plzni?
Ale tato diskuze je stejně zbytečná, proč?
Protože troll!


"Hoďte na něj síť, a rychle" Každý občan má právo se vyjádřit a tak se vyjádřil otevřeným dopisem. Někdo jiný se třeba ptá university, kterou vystudoval, jak je možné odsuzovat bez důkazu (corpus delicti), třeba mu dali diplom omylem a nebo si ho koupil v Plzni? Ale tato diskuze je stejně zbytečná, proč? Protože troll!

Prosím, nemohli byste mi pomoci odkaz na tento dokument najít? Je to pro mě moc důležité, protože bych moc ráda pochopola jednu zvláštní vzpomínku. Děkuji

Rád bych pomohl, bohužel to tu nemohu najít ... pokud najdu tak to postnu.


[quote="pid:11684, uid:432"]Prosím, nemohli byste mi pomoci odkaz na tento dokument najít? Je to pro mě moc důležité, protože bych moc ráda pochopola jednu zvláštní vzpomínku. Děkuji[/quote] Rád bych pomohl, bohužel to tu nemohu najít ... pokud najdu tak to postnu.

Ještě k tomu , co uvedl popolvár. Tak nějak si dokážu představit situaci , kdy poslední globální čistka na této planetě vzešla z imulzu , který zbláznil lidskou psychiku až k sebelikvidaci všeho, i sama sebe.
VP několikrát vzpomínal , že kleknul lidský egregor a lidstvo zešílelo. Bral jsem to jako informaci , že k zešílení došlo po katastrofě . Jenže toto mohl být i ten spouštěč , který vše započal. Následně biosféra reagovala na společnou sebevražednou lidskou myšlenku a už to jelo z kopce.
Pokud tomu tak je , tak GP či jeho fragment, má reálný důvod k urychlenému couvání. Tehdy lidstvo mohlo ničit jen v rámci biogenní společnosti , dnes už by to s pomocí technosféry , byla konečná pro celou planetu.
A ještě jedna prosba. Přestaňte skákat na špek té trolí špíně. Čím víc reagujete, tím víc vyroste. Zkuste být důslední a nečtěte bláboly. S nulovou odezvou vysmrdí sám od sebe.


Ještě k tomu , co uvedl popolvár. Tak nějak si dokážu představit situaci , kdy poslední globální čistka na této planetě vzešla z imulzu , který zbláznil lidskou psychiku až k sebelikvidaci všeho, i sama sebe. VP několikrát vzpomínal , že kleknul lidský egregor a lidstvo zešílelo. Bral jsem to jako informaci , že k zešílení došlo po katastrofě . Jenže toto mohl být i ten spouštěč , který vše započal. Následně biosféra reagovala na společnou sebevražednou lidskou myšlenku a už to jelo z kopce. Pokud tomu tak je , tak GP či jeho fragment, má reálný důvod k urychlenému couvání. Tehdy lidstvo mohlo ničit jen v rámci biogenní společnosti , dnes už by to s pomocí technosféry , byla konečná pro celou planetu. A ještě jedna prosba. Přestaňte skákat na špek té trolí špíně. Čím víc reagujete, tím víc vyroste. Zkuste být důslední a nečtěte bláboly. S nulovou odezvou vysmrdí sám od sebe.

Jde někde stáhnout v *.pdf???


https://uloz.to/file/akNWB5ymD3Rc/leceni-megre-vladimir-cs-zvonici-cedry-ruska-knihy1-10-pdf#


A omloumám se za za změnu tématu, já se k tomu někdy vrátím na patřičném místě.


[quote="pid:11604, uid:311"]Jde někde stáhnout v *.pdf???[/quote] https://uloz.to/file/akNWB5ymD3Rc/leceni-megre-vladimir-cs-zvonici-cedry-ruska-knihy1-10-pdf# A omloumám se za za změnu tématu, já se k tomu někdy vrátím na patřičném místě.

Ono je otázne, ako sa na to "pokľakávanie" pozerajú bežní fanúšikovia týchto klubov. Je to podobné, ako keď ti niekto do obľúbeného jedla niekto prisype akúsi gebuzinu, a presviedča ťa, že je to úplne v pohode a ďalej si to jedlo treba vychutnávať.


Človek by si myslel, že západná europa je stratená, a ľuďom tam úplne premyli mozgy novými "hodnotami", ale aj tam sa dokážu masovo búriť proti degradačným hodnotám a všelijakým kovid manipuláciám, ako to občas vidíme na internete vo videách. Preto nebol by som si istí tým, že západní fanúšikovia im tu gebuzinu BLM zožerú aj s navijakom.


Futbal ako biblický nástroj do určitej miery odpisuje samotný GP tým, že podporuje myšlienky BLM. Myslím si že lásku k futbalu u fanúšikov Slávie tento list od Zemana nijako nepoškodil, a teda ani futbalový egregor v ČR/SR. Tú lyžicu dechtu do sudu medu vkladá sám GP, nie Zeman. Zeman iba tento krok GP podčiarkol a zvýraznil.


Ono je otázne, ako sa na to "pokľakávanie" pozerajú bežní fanúšikovia týchto klubov. Je to podobné, ako keď ti niekto do obľúbeného jedla niekto prisype akúsi gebuzinu, a presviedča ťa, že je to úplne v pohode a ďalej si to jedlo treba vychutnávať. Človek by si myslel, že západná europa je stratená, a ľuďom tam úplne premyli mozgy novými "hodnotami", ale aj tam sa dokážu masovo búriť proti degradačným hodnotám a všelijakým kovid manipuláciám, ako to občas vidíme na internete vo videách. Preto nebol by som si istí tým, že západní fanúšikovia im tu gebuzinu BLM zožerú aj s navijakom. Futbal ako biblický nástroj do určitej miery odpisuje samotný GP tým, že podporuje myšlienky BLM. Myslím si že lásku k futbalu u fanúšikov Slávie tento list od Zemana nijako nepoškodil, a teda ani futbalový egregor v ČR/SR. Tú lyžicu dechtu do sudu medu vkladá sám GP, nie Zeman. Zeman iba tento krok GP podčiarkol a zvýraznil.

Človek by si myslel, že západná europa je stratená, a ľuďom tam úplne premyli mozgy novými "hodnotami", ale aj tam sa dokážu masovo búriť proti degradačným hodnotám a všelijakým kovid manipuláciám, ako to občas vidíme na internete vo videách. Preto nebol by som si istí tým, že západní fanúšikovia im tu gebuzinu BLM zožerú aj s navijakom.


Já bych odlišoval odpor a smysluplný odpor. .... oni se budou bouřit, ale k ničemu jim to nebude a v dlouhodobém horizontu se podvolí (stačí zavítat mezi mládež - a bohužel i tu naši).


Smysluplný odpor je možný jen pokud se změní světonázor a na změně statistik máme spoustu práce i my (natož oni, když tam nikdo cílenou práci na této úrovni neprovádí.


P.S. Samozřejmě i anglosasové jsou svým způsobem "naši", jen jsou déle těmi biblickými světonázory zotročovaní a to úspěšně. ... když by se jim podařilo podat léčivo na bázi světonázoru, tak je od "našich" nerozeznáme.


Ale musíme začít nejdřív u nás.


[quote="pid:11770, uid:6"]Človek by si myslel, že západná europa je stratená, a ľuďom tam úplne premyli mozgy novými "hodnotami", ale aj tam sa dokážu masovo búriť proti degradačným hodnotám a všelijakým kovid manipuláciám, ako to občas vidíme na internete vo videách. Preto nebol by som si istí tým, že západní fanúšikovia im tu gebuzinu BLM zožerú aj s navijakom.[/quote] Já bych odlišoval odpor a smysluplný odpor. .... oni se budou bouřit, ale k ničemu jim to nebude a v dlouhodobém horizontu se podvolí (stačí zavítat mezi mládež - a bohužel i tu naši). Smysluplný odpor je možný jen pokud se změní světonázor a na změně statistik máme spoustu práce i my (natož oni, když tam nikdo cílenou práci na této úrovni neprovádí. P.S. Samozřejmě i anglosasové jsou svým způsobem "naši", jen jsou déle těmi biblickými světonázory zotročovaní a to úspěšně. ... když by se jim podařilo podat léčivo na bázi světonázoru, tak je od "našich" nerozeznáme. Ale musíme začít nejdřív u nás.

Budeme bojovat dál, vzkázal Miloš Zeman pákistánskému právníkovi, který zastupuje Glena Kamaru


https://zivotvcesku.cz/budeme-bojovat-dal-vzkazal-milos-zeman-pakistanskemu-pravnikovi-ktery-zastupuje-glena-kamaru/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.lppartner&dop_ab_variant=null


""Důvod k omluvě neexistuje. Proti nespravedlnosti je nutné intenzivně bojovat," uvedl Hrad pro ŽivotvČesku.cz s tím, že prezident se omlouvat nebude."
¨


"Vyjádření Ovčáčka
Dopis Vratislava Mynáře rozezlil Aamera Anwaru, právníka údajně poškozeného hráče Rangers Glena Kamary. Ten po přečtení dopisu vyzval k tomu, aby se český prezident proti slovům vedoucího své kanceláře ohradil a za jeho dopis se omluvil.


Na jeho požadavek zareagoval hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Ten prohlásil, že jakákoli omluva ze strany prezidenta republiky nepřichází v úvahu.


„Samozřejmě to nepřichází v úvahu. Pan prezident se nebál komunistů za minulého režimu, byl proto třikrát vyhozen z práce, a nebojí se ani těchto výhrůžek. Musíme za svobodu bojovat, ne se krčit a třást strachy,” cituje portál Expres slova Jiřího Ovčáčka."
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021041713493616-nese-to-spatne-byvaly-slavista-promluvil-o-psychickem-stavu-ondreje-kudeli/


Naivní to Pakistánec, zřejmě nepochopil, že má co dělat s "těžkou váhou"...


Budeme bojovat dál, vzkázal Miloš Zeman pákistánskému právníkovi, který zastupuje Glena Kamaru https://zivotvcesku.cz/budeme-bojovat-dal-vzkazal-milos-zeman-pakistanskemu-pravnikovi-ktery-zastupuje-glena-kamaru/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.lppartner&dop_ab_variant=null ""Důvod k omluvě neexistuje. Proti nespravedlnosti je nutné intenzivně bojovat," uvedl Hrad pro ŽivotvČesku.cz s tím, že prezident se omlouvat nebude." ¨ "Vyjádření Ovčáčka Dopis Vratislava Mynáře rozezlil Aamera Anwaru, právníka údajně poškozeného hráče Rangers Glena Kamary. Ten po přečtení dopisu vyzval k tomu, aby se český prezident proti slovům vedoucího své kanceláře ohradil a za jeho dopis se omluvil. Na jeho požadavek zareagoval hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Ten prohlásil, že jakákoli omluva ze strany prezidenta republiky nepřichází v úvahu. „Samozřejmě to nepřichází v úvahu. Pan prezident se nebál komunistů za minulého režimu, byl proto třikrát vyhozen z práce, a nebojí se ani těchto výhrůžek. Musíme za svobodu bojovat, ne se krčit a třást strachy,” cituje portál Expres slova Jiřího Ovčáčka." https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021041713493616-nese-to-spatne-byvaly-slavista-promluvil-o-psychickem-stavu-ondreje-kudeli/ Naivní to Pakistánec, zřejmě nepochopil, že má co dělat s "těžkou váhou"...
Upravené 17. 4. 2021 o 19:43

https://www.hlavnespravy.sk/unia-futbalovych-profesionalov-je-znepokojena-z-europskej-superligy-hraci-sa-stali-rukojemnikmi/2508826


Asi Zeman poriadne zavaril UEFA ... Tiez sa mi paci v tom clanku nadpis na tricku "Football is for fans", tak pre koho je terajsi futbal, ked buduci futbal ma byt pre fanusivkov. Zeby bol terajsi futbal len cisto o politike a prani spinavych penazi? Zrejme LGBT propaganda bola tou poslednou kvapkou v mori a dalej bude nasledovat odpis UEFA ako nastroja nepotrebneho.


https://www.hlavnespravy.sk/unia-futbalovych-profesionalov-je-znepokojena-z-europskej-superligy-hraci-sa-stali-rukojemnikmi/2508826 Asi Zeman poriadne zavaril UEFA ... Tiez sa mi paci v tom clanku nadpis na tricku "Football is for fans", tak pre koho je terajsi futbal, ked buduci futbal ma byt pre fanusivkov. Zeby bol terajsi futbal len cisto o politike a prani spinavych penazi? Zrejme LGBT propaganda bola tou poslednou kvapkou v mori a dalej bude nasledovat odpis UEFA ako nastroja nepotrebneho.
3.23k
37
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept