Mimo kategórií
Heger v Prahe urobil pravopisný prešľap. Zabudol na ypsilon

Heger v Prahe urobil pravopisný prešľap. Zabudol na ypsilon


Nový slovenský premiér má medzery v gramatike. Eduard Heger spravil školácku chybu, keď sa zapísal do oficiálnej knihy návštev na Pražskom hrade počas návštevy v Českej republike. Ukazuje to záber na text, ktorý zverejnil Jiří Ovčáček, hovorca českého prezidenta Miloša Zemana na Twitteri.


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/584615-heger-v-prahe-urobil-pravopisny-preslap-chybne-nepouzil-ypsilon/


**Heger v Prahe urobil pravopisný prešľap. Zabudol na ypsilon** Nový slovenský premiér má medzery v gramatike. Eduard Heger spravil školácku chybu, keď sa zapísal do oficiálnej knihy návštev na Pražskom hrade počas návštevy v Českej republike. Ukazuje to záber na text, ktorý zverejnil Jiří Ovčáček, hovorca českého prezidenta Miloša Zemana na Twitteri. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/584615-heger-v-prahe-urobil-pravopisny-preslap-chybne-nepouzil-ypsilon/

Heger v Prahe urobil pravopisný prešľap. Zabudol na ypsilon

stane sa .... aj najlepší plavec sa môže utopiť


Tlačová beseda A. Babiša a E. Hegera počas jeho návštevy Česka
https://www.ta3.com/clanok/1208311/tlacova-beseda-a-babisa-a-e-hegera-pocas-jeho-navstevy-ceska.html


Slovensko venuje Českej republike 10-tisíc vakcín Moderna. Vo štvrtok to počas prvej zahraničnej cesty v Prahe na tlačovej konferencii za prítomnosti českého premiéra Andreja Babiša povedal premiér SR Eduard Heger.
Heger zároveň dodal, že otázka prekračovania hraníc ľuďmi, ktorí sa zaočkujú ešte neregistrovanou ruskou vakcínou Sputnik V, bude medzinárodnou záležitosťou. „Nie je však naším cieľom, aby sme z občanov spravili ľudí rôznych kategórií, keď budú očkovaní inou ako registrovanou vakcínou," uistil Heger.
Heger zopakoval, že dôvodom nákupu neregistrovanej ruskej vakcíny Sputnik V bolo to, že na Slovensku je množstvo ľudí, ktorí by sa inou vakcínou zaočkovať nechceli. Pripomenul, že pre uvedenie vakcíny na trh je dôležité, aby mal štát pri každej šarži istotu, že je bezpečná a účinná. Testy sa musia podľa neho urobiť v certifikovanom laboratóriu.


„Proces by mal byť ukončený v nasledujúcich týždňoch a očkovanie by sa mohlo odštartovať začiatkom mája,“ konkretizoval premiér. Ak by výsledky z maďarského laboratória prišli skôr, krajina nebude očkovanie odďaľovať. „Je to v rukách vedcov, ktorí to musia vyhodnotiť,“ dodal.
Babiš zopakoval, že Praha čaká s dovozom Sputnika na certifikáciu Európskou liekovou agentúrou (EMA). V prípade jej schválenia má zaistenú okamžitú dodávku 300 000 kusov a následne 150 000 kusov mesačne. Krajina sa podľa neho snaží získať vakcíny aj z iných zdrojov, ale „len tie, ktoré schválila EMA“.
Z avizovanej cesty vicepremiéra Jana Hamáčka do Moskvy, ktorá sa má uskutočniť v pondelok 19. apríla, nie je nadšený. „Informoval som aj pána Hamáčka, že na tú cestu mám iný názor, ale bol som uistení, že išlo len o Sputnik,“ poznamenal. Hamáček sa má stretnúť s ruským ministrom priemyslu Denisom Manturovom a na ceste ho bude sprevádzať šéf SNS Andrej Danko.
Stretnutie s premiérom Andrejom Babišom využil na diskusiu o Fonde obnovy EÚ a s expertmi diskutoval aj o boji proti daňovým únikom.
V tejto súvislosti sa zaujímal aj o zavedenie "reverse charge" v ČR. Je to systém na obmedzenie daňových únikov (DPH), ktorý prakticky prenáša daňovú povinnosti z dodávateľa na odberateľa a vzťahuje sa k obchodu medzi dvoma platiteľmi s miestom plnenia v tuzemsku.


rôzne zdroje


[quote="pid:11509, uid:12"]Heger v Prahe urobil pravopisný prešľap. Zabudol na ypsilon[/quote] stane sa .... aj najlepší plavec sa môže utopiť Tlačová beseda A. Babiša a E. Hegera počas jeho návštevy Česka https://www.ta3.com/clanok/1208311/tlacova-beseda-a-babisa-a-e-hegera-pocas-jeho-navstevy-ceska.html Slovensko venuje Českej republike 10-tisíc vakcín Moderna. Vo štvrtok to počas prvej zahraničnej cesty v Prahe na tlačovej konferencii za prítomnosti českého premiéra Andreja Babiša povedal premiér SR Eduard Heger. Heger zároveň dodal, že otázka prekračovania hraníc ľuďmi, ktorí sa zaočkujú ešte neregistrovanou ruskou vakcínou Sputnik V, bude medzinárodnou záležitosťou. „Nie je však naším cieľom, aby sme z občanov spravili ľudí rôznych kategórií, keď budú očkovaní inou ako registrovanou vakcínou," uistil Heger. Heger zopakoval, že dôvodom nákupu neregistrovanej ruskej vakcíny Sputnik V bolo to, že na Slovensku je množstvo ľudí, ktorí by sa inou vakcínou zaočkovať nechceli. Pripomenul, že pre uvedenie vakcíny na trh je dôležité, aby mal štát pri každej šarži istotu, že je bezpečná a účinná. Testy sa musia podľa neho urobiť v certifikovanom laboratóriu. „Proces by mal byť ukončený v nasledujúcich týždňoch a očkovanie by sa mohlo odštartovať začiatkom mája,“ konkretizoval premiér. Ak by výsledky z maďarského laboratória prišli skôr, krajina nebude očkovanie odďaľovať. „Je to v rukách vedcov, ktorí to musia vyhodnotiť,“ dodal. Babiš zopakoval, že Praha čaká s dovozom Sputnika na certifikáciu Európskou liekovou agentúrou (EMA). V prípade jej schválenia má zaistenú okamžitú dodávku 300 000 kusov a následne 150 000 kusov mesačne. Krajina sa podľa neho snaží získať vakcíny aj z iných zdrojov, ale „len tie, ktoré schválila EMA“. Z avizovanej cesty vicepremiéra Jana Hamáčka do Moskvy, ktorá sa má uskutočniť v pondelok 19. apríla, nie je nadšený. „Informoval som aj pána Hamáčka, že na tú cestu mám iný názor, ale bol som uistení, že išlo len o Sputnik,“ poznamenal. Hamáček sa má stretnúť s ruským ministrom priemyslu Denisom Manturovom a na ceste ho bude sprevádzať šéf SNS Andrej Danko. Stretnutie s premiérom Andrejom Babišom využil na diskusiu o Fonde obnovy EÚ a s expertmi diskutoval aj o boji proti daňovým únikom. V tejto súvislosti sa zaujímal aj o zavedenie "reverse charge" v ČR. Je to systém na obmedzenie daňových únikov (DPH), ktorý prakticky prenáša daňovú povinnosti z dodávateľa na odberateľa a vzťahuje sa k obchodu medzi dvoma platiteľmi s miestom plnenia v tuzemsku. rôzne zdroje

Nic proti gramatice, jsme lidé a ve vypjatých situacích můžeme udělat chybu.
Mě spíš překvapuje rukopis, který je dost "školácký" nevypsaná ruka, některá písmenka se kloní doleva jiná do prava. Připomíná to podpis Mario Draghi, žák základní školy. Podpis může dost říci o osobnosti pisatele.


Nic proti gramatice, jsme lidé a ve vypjatých situacích můžeme udělat chybu. Mě spíš překvapuje rukopis, který je dost "školácký" nevypsaná ruka, některá písmenka se kloní doleva jiná do prava. Připomíná to podpis Mario Draghi, žák základní školy. Podpis může dost říci o osobnosti pisatele.

Niekedy mi to neustále čítanie azbuky spôsobuje neobyčajné brebty: Nečítal som Heger, ale Neger :-)


Niekedy mi to neustále čítanie azbuky spôsobuje neobyčajné brebty: Nečítal som Heger, ale Neger :-)

Nečítal som Heger, ale Neger :-)

Třeba ses nespletl... («домашние негры»)


[quote="pid:11582, uid:6"]Nečítal som Heger, ale Neger :-)[/quote] Třeba ses nespletl... («домашние негры»)

Nový slovenský premiér má medzery v gramatike. Eduard Heger spravil školácku chybu

“Česká republika a jej ľud nám bol, je a bude vždy veľmi blízki," napísal vlastnoručne Heger.


Počítám, že pro hodně Čechů bude tato Slovenská gramatická chyba neviditelná.


[quote="pid:11509, uid:12"]Nový slovenský premiér má medzery v gramatike. Eduard Heger spravil školácku chybu[/quote] “Česká republika a jej ľud nám bol, je a bude vždy veľmi blízki," napísal vlastnoručne Heger. Počítám, že pro hodně Čechů bude tato Slovenská gramatická chyba neviditelná.

Mě spíš překvapuje rukopis, který je dost "školácký" nevypsaná ruka,


presne, mne to tiež prišlo ako by to písalo nejake decko.


Ypsilon nebola jediná gramatická chyba. Je to zvlAstne, pretože sa skôr robí chyba nom. množného čísla prídavných mien. ako veľkí chlapi je správne, mnoho ľudí napíše veľký chlapi. Toto je oveľa častejšia chyba.


[quote="pid:11551, uid:311"]Mě spíš překvapuje rukopis, který je dost "školácký" nevypsaná ruka,[/quote] presne, mne to tiež prišlo ako by to písalo nejake decko. Ypsilon nebola jediná gramatická chyba. Je to zvlAstne, pretože sa skôr robí chyba nom. množného čísla prídavných mien. ako veľkí chlapi je správne, mnoho ľudí napíše veľký chlapi. Toto je oveľa častejšia chyba.

@Lavazza

Teď si vzpomínám, že před mnoha lety mi někdo říkal, že ve slovenčině bylo trvdé y obecně zrušené. Argumentoval jsem "kuchyně a kuchině" a dotyčný to opravil na koncovky tedy "ženy robily a ženy robili". Přiznám se, že si tyto pravidla pamatuji obecně z češtiny, ale ze slovenčiny už prakticky vubec. Také pravidla se občas mění, takže jako to je vlastně s tímto tématem dneska? Co a jak platí?
Pokud bych to bral podle staré informace, kterou jsem dostal před cca 20ti lety soudil bych, že neudělal gramatickou chybu. Možná je to i o tom, kdy konkrétní osoba navštěvovala ZŠ. Za mě bylo třeba president ale dneska se spíše uvádí prezident. Pokud si pamatuji dobře na vysvětlení pana profesora češtiny, tak říkal, že každých deset let jim posílají dotazníky se spornými slovy a výsledky pak zohledňují v učebnicích a slovnících. Také je otázka, zda to ještě platí (toto pravidlo).


@Lavazza Teď si vzpomínám, že před mnoha lety mi někdo říkal, že ve slovenčině bylo trvdé y obecně zrušené. Argumentoval jsem "kuchyně a kuchině" a dotyčný to opravil na koncovky tedy "ženy robily a ženy robili". Přiznám se, že si tyto pravidla pamatuji obecně z češtiny, ale ze slovenčiny už prakticky vubec. Také pravidla se občas mění, takže jako to je vlastně s tímto tématem dneska? Co a jak platí? Pokud bych to bral podle staré informace, kterou jsem dostal před cca 20ti lety soudil bych, že neudělal gramatickou chybu. Možná je to i o tom, kdy konkrétní osoba navštěvovala ZŠ. Za mě bylo třeba president ale dneska se spíše uvádí prezident. Pokud si pamatuji dobře na vysvětlení pana profesora češtiny, tak říkal, že každých deset let jim posílají dotazníky se spornými slovy a výsledky pak zohledňují v učebnicích a slovnících. Také je otázka, zda to ještě platí (toto pravidlo).

stane sa .... aj najlepší plavec sa môže utopiť


Nic proti gramatice, jsme lidé a ve vypjatých situacích můžeme udělat chybu.

Nesúhlasím. Toto sú osoby na najvyšších postoch štátu...mňa to uráža, že títo "reprezentujú" Slovensko po svete...ako to potom vyzerá...likvidácia a ponižovanie štátu, štátnosti v plnej paráde...


Osudová čiarka zabíjala aj zachraňovala životy
https://webmagazin.teraz.sk/zivot/ciarka-historia-osud-zivot/911-clanok.html


[quote="pid:11547, uid:17"]stane sa .... aj najlepší plavec sa môže utopiť[/quote] [quote="pid:11551, uid:311"]Nic proti gramatice, jsme lidé a ve vypjatých situacích můžeme udělat chybu.[/quote] Nesúhlasím. Toto sú osoby na najvyšších postoch štátu...mňa to uráža, že títo "reprezentujú" Slovensko po svete...ako to potom vyzerá...likvidácia a ponižovanie štátu, štátnosti v plnej paráde... Osudová čiarka zabíjala aj zachraňovala životy https://webmagazin.teraz.sk/zivot/ciarka-historia-osud-zivot/911-clanok.html

Pentuer


Nieže by som nesúhlasil s


Osudová čiarka zabíjala aj zachraňovala životy


Ale kuriozity boli určite riadené.


Ohľadne "Čiarka zabila kráľovnú Gertrúdu a zachránila arcibiskupa Jána" a latinského textu. Tipujem že tak sa vysvetlilo prečo prežil ten arcibskup.


"Veštba s čiarkou alebo bez nej smerovala aj Alexandra Veľkého" - Stopa GP je jasná.


Tipujem ani by sme sa o tom nedozvedeli keby to GP(presnejšie jeho periféria) nechceli. To len pre elitárov GP sa vyhrážal a hovoril že ich potrestá alebo zachráni ťahom pera.


Pentuer Nieže by som nesúhlasil s [quote="pid:11626, uid:335"]Osudová čiarka zabíjala aj zachraňovala životy[/quote] Ale kuriozity boli určite riadené. Ohľadne "Čiarka zabila kráľovnú Gertrúdu a zachránila arcibiskupa Jána" a latinského textu. Tipujem že tak sa vysvetlilo prečo prežil ten arcibskup. "Veštba s čiarkou alebo bez nej smerovala aj Alexandra Veľkého" - Stopa GP je jasná. Tipujem ani by sme sa o tom nedozvedeli keby to GP(presnejšie jeho periféria) nechceli. To len pre elitárov GP sa vyhrážal a hovoril že ich potrestá alebo zachráni ťahom pera.

@Pentuer

Nápadně mi to připomíná můj přešlap, kdy jsem psal zprávu o tom, jak poslanci a senátoři zvolili Václava Klause presidentem a někdo přišel a mluvil na mě a já napsal "Οι βουλευτές ψοφίσαν το Κλαους namísto správně ψιφίσαν" což v překladu znamená poslanci zdechli Klause namísto poslanci zvolili Klause. Překlep jedno písmenko vedle. -o- a -i-.


@Pentuer Nápadně mi to připomíná můj přešlap, kdy jsem psal zprávu o tom, jak poslanci a senátoři zvolili Václava Klause presidentem a někdo přišel a mluvil na mě a já napsal "Οι βουλευτές ψοφίσαν το Κλαους namísto správně ψιφίσαν" což v překladu znamená poslanci zdechli Klause namísto poslanci zvolili Klause. Překlep jedno písmenko vedle. -o- a -i-.

Nesúhlasím

V samej podstate máš pravdu, každy by mal ovládať gramatiku, no čo sa tyka Hegera, on nie je žiadny vysoko postavený politik, lebo svoj post len imituje.
Druhá vec je napr. stres....nikdy predtým nejednal s takými kádrami ako je Babiš a este k tomu v priamom prenose. Takže to, že teba to uráža je sice možné chapať...ved každy sa na tom pousmial, no znemoznil len sám seba. Je tu ešte jedna možnost a to tá, že to urobil zámerne...aj keď o tejto možnosti pochybujem. Čo z toho vyplýva? Vo vysokých funkciách sú ľudia ktorí nielenže nerozumejú politike, ale ani zakladné vedomosti nemajú....sú to imitační amatéri a podvodníci a tak vypadá aj ich politika.


[quote="pid:11626, uid:335"]Nesúhlasím[/quote] V samej podstate máš pravdu, každy by mal ovládať gramatiku, no čo sa tyka Hegera, on nie je žiadny vysoko postavený politik, lebo svoj post len imituje. Druhá vec je napr. stres....nikdy predtým nejednal s takými kádrami ako je Babiš a este k tomu v priamom prenose. Takže to, že teba to uráža je sice možné chapať...ved každy sa na tom pousmial, no znemoznil len sám seba. Je tu ešte jedna možnost a to tá, že to urobil zámerne...aj keď o tejto možnosti pochybujem. Čo z toho vyplýva? Vo vysokých funkciách sú ľudia ktorí nielenže nerozumejú politike, ale ani zakladné vedomosti nemajú....sú to imitační amatéri a podvodníci a tak vypadá aj ich politika.
Upravené 16. 4. 2021 o 13:16

žiadny vysoko postavený politik, lebo svoj post len imituje.


ja suhlasim s Pentuer. On ten post zobral, nemusel. Keď na niečo nemam, tak to predsa nejdem robiť. Moja základná profesia je taka že má etické pravidla. Jedno z nich hovorí, že nemozem prijať zákazku, kde nemam dostatočne znalosti a skúsenosti.


toto je chyba, ktorá kole oči. K je tvrdá spoluhláska, píše sa po nej y. Navyše takéto návštevy majú presný program. To nie je, že ho to zastihlo nepripraveného. Keď áno, tak o to horšie. A že stres? Sorry, keď nezvláda stres má sediet doma. Tak naozaj nemá, čo robiť vo vedúcej funkcii. Toto je to, čo Fico stále vraví, že sú absolútne nekompetentní. Na fb som videla prepis, kde slovo veľmi bolo bez mäkčeňa. Spolu tam boli chyby 3 v jednej alebo dvoch vetách?! Viete o čom to mimo iného svedčí? Že nie je sčítaný a nie je zvyknutý pisat prejavy písomne.


[quote="pid:11638, uid:17"]žiadny vysoko postavený politik, lebo svoj post len imituje.[/quote] ja suhlasim s Pentuer. On ten post zobral, nemusel. Keď na niečo nemam, tak to predsa nejdem robiť. Moja základná profesia je taka že má etické pravidla. Jedno z nich hovorí, že nemozem prijať zákazku, kde nemam dostatočne znalosti a skúsenosti. toto je chyba, ktorá kole oči. K je tvrdá spoluhláska, píše sa po nej y. Navyše takéto návštevy majú presný program. To nie je, že ho to zastihlo nepripraveného. Keď áno, tak o to horšie. A že stres? Sorry, keď nezvláda stres má sediet doma. Tak naozaj nemá, čo robiť vo vedúcej funkcii. Toto je to, čo Fico stále vraví, že sú absolútne nekompetentní. Na fb som videla prepis, kde slovo veľmi bolo bez mäkčeňa. Spolu tam boli chyby 3 v jednej alebo dvoch vetách?! Viete o čom to mimo iného svedčí? Že nie je sčítaný a nie je zvyknutý pisat prejavy písomne.
Upravené 16. 4. 2021 o 17:49

https://davdva.sk/prehlad-udalosti-na-piatok-16-aprila-heger-sa-stretne-s-velvyslankynou-usa-brinkovou/


Prehľad udalostí na piatok 16. apríla, Heger sa stretne s veľvyslankyňou USA Brinkovou.
Predseda vlády SR Eduard Heger sa dnes, v piatok 16. apríla o 11.00 h stretne s veľvyslankyňou USA na Slovensku Bridget Brinkovou v priestoroch Úradu vlády SR na Námestí slobody 1 v Bratislave.
Témy: Zvládanie pandémie, bilaterálne vzťahy a rozvoj transatlantickej spolupráce


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/584775-heger-sa-stretol-s-americkou-velvyslankynou-podporil-uzsie-vztahy-s-usa/


O ochrane princípov demokracie, hybridných hrozbách či o podpore úspešných inovatívnych firiem na Slovensku diskutovali v piatok premiér Eduard Heger (OĽaNO) a veľvyslankyňa USA na Slovensku Bridget A. Brink. Informáciu priniesli z tlačového a informačného odboru Úradu vlády.


„Som rád, že sa Slovensko minulý rok zaradilo medzi 11 spojencov NATO, ktorí dosiahli úroveň obranných výdavkov vo výške dvoch percent HDP a spoločne sa venujeme aj takým otázkam, ako je bezpečnosť kritickej infraštruktúry,“ uviedol predseda vlády SR s tým, že obaja potvrdili obojstranný záujem byť zodpovednými i predvídateľnými partnermi a spojencami.


Heger podľa tlačového odboru tiež potvrdil záväzok slovenskej vlády bojovať proti korupcii, podporovať princípy právneho štátu doma aj vo svete. Taktiež poukázal na „nevyhnutnosť chrániť demokratické spoločné hodnoty proti akýmkoľvek pokusom zahraničných aktérov o ich narúšanie a spochybňovanie, ktorým sme rovnako vystavovaní bez ohľadu na našu ekonomickú silu.“ Tlačový odbor doplnil, že Heger v tomto kontexte vyjadril porozumenie pre zavedenie sankcií voči Rusku.


Podľa Hegera je „osobitne dôležité prispievať k posilňovaniu spolupráce s USA aj širšie ako člen EÚ, keďže len spoločne dokážeme čeliť výzvam globálneho charakteru.“ Týkať sa to má aktuálnych bezpečnostných hrozieb až po napĺňanie dlhodobých ambícií v boji za klimaticky neutrálne ekonomiky.


Premiér zároveň ocenil zahranično-politické priority americkej administratívy prezidenta Joea Bidena. „Partneri sa zhodli, že vo vzťahu k Ukrajine je potrebné, aby veľmi jasne zaznieval hlas spojencov o podpore jej územnej celistvosti a suverenity,“ spresnil tlačový odbor.


Pudlíček poslúcha...


https://davdva.sk/prehlad-udalosti-na-piatok-16-aprila-heger-sa-stretne-s-velvyslankynou-usa-brinkovou/ Prehľad udalostí na piatok 16. apríla, Heger sa stretne s veľvyslankyňou USA Brinkovou. Predseda vlády SR Eduard Heger sa dnes, v piatok 16. apríla o 11.00 h stretne s veľvyslankyňou USA na Slovensku Bridget Brinkovou v priestoroch Úradu vlády SR na Námestí slobody 1 v Bratislave. Témy: Zvládanie pandémie, bilaterálne vzťahy a rozvoj transatlantickej spolupráce https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/584775-heger-sa-stretol-s-americkou-velvyslankynou-podporil-uzsie-vztahy-s-usa/ O ochrane princípov demokracie, hybridných hrozbách či o podpore úspešných inovatívnych firiem na Slovensku diskutovali v piatok premiér Eduard Heger (OĽaNO) a veľvyslankyňa USA na Slovensku Bridget A. Brink. Informáciu priniesli z tlačového a informačného odboru Úradu vlády. „Som rád, že sa Slovensko minulý rok zaradilo medzi 11 spojencov NATO, ktorí dosiahli úroveň obranných výdavkov vo výške dvoch percent HDP a spoločne sa venujeme aj takým otázkam, ako je bezpečnosť kritickej infraštruktúry,“ uviedol predseda vlády SR s tým, že obaja potvrdili obojstranný záujem byť zodpovednými i predvídateľnými partnermi a spojencami. Heger podľa tlačového odboru tiež potvrdil záväzok slovenskej vlády bojovať proti korupcii, podporovať princípy právneho štátu doma aj vo svete. Taktiež poukázal na „nevyhnutnosť chrániť demokratické spoločné hodnoty proti akýmkoľvek pokusom zahraničných aktérov o ich narúšanie a spochybňovanie, ktorým sme rovnako vystavovaní bez ohľadu na našu ekonomickú silu.“ Tlačový odbor doplnil, že Heger v tomto kontexte vyjadril porozumenie pre zavedenie sankcií voči Rusku. Podľa Hegera je „osobitne dôležité prispievať k posilňovaniu spolupráce s USA aj širšie ako člen EÚ, keďže len spoločne dokážeme čeliť výzvam globálneho charakteru.“ Týkať sa to má aktuálnych bezpečnostných hrozieb až po napĺňanie dlhodobých ambícií v boji za klimaticky neutrálne ekonomiky. Premiér zároveň ocenil zahranično-politické priority americkej administratívy prezidenta Joea Bidena. „Partneri sa zhodli, že vo vzťahu k Ukrajine je potrebné, aby veľmi jasne zaznieval hlas spojencov o podpore jej územnej celistvosti a suverenity,“ spresnil tlačový odbor. Pudlíček poslúcha...
Upravené 16. 4. 2021 o 19:09

ψιφίσαν

ψήφισαν.....malá opravasmile


[quote="pid:11637, uid:311"]ψιφίσαν[/quote] ψήφισαν.....malá oprava(wasntme)
1.01k
14
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept