Politika v ČR
Babiš se zřejmě "po....." ?

Premiér Babiš doporučil Hamáčkovi, aby zrušil cestu do Moskvy


https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021041613488626-premier-babis-doporucil-hamackovi-aby-zrusil-cestu-do-moskvy/


https://www.lidovky.cz/domov/babis-doporucil-jsem-hamackovi-zrusit-cestu-do-moskvy.A210416_114746_ln_domov_tmr


Premiér Babiš doporučil Hamáčkovi, aby zrušil cestu do Moskvy https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2021041613488626-premier-babis-doporucil-hamackovi-aby-zrusil-cestu-do-moskvy/ https://www.lidovky.cz/domov/babis-doporucil-jsem-hamackovi-zrusit-cestu-do-moskvy.A210416_114746_ln_domov_tmr
Upravené 16. 4. 2021 o 13:30

Vypada to tak.Vede to stylem, ze se dockame Bartose v premierskem kresle.Cili nez se vzchopime, budeme muset padnout uplne na hubu.


Vypada to tak.Vede to stylem, ze se dockame Bartose v premierskem kresle.Cili nez se vzchopime, budeme muset padnout uplne na hubu.

Zase jste zabrali ... Rybář zasekl a nechává rybku bojovat.


Zase jste zabrali ... Rybář zasekl a nechává rybku bojovat.

Babiš udělal krok vzad aby ho opozice nebombardovala. Doporučení je pouze doporučení. Klamavý krok pro ovce .


Babiš udělal krok vzad aby ho opozice nebombardovala. Doporučení je pouze doporučení. Klamavý krok pro ovce .

Zase jste zabrali ... Rybář zasekl a nechává rybku bojovat.


Takže Hamáček do Moskvy odletí?


[quote="pid:11664, uid:57"]Zase jste zabrali ... Rybář zasekl a nechává rybku bojovat.[/quote] Takže Hamáček do Moskvy odletí?

Takže Hamáček do Moskvy odletí?


Sněmovna zablokovala jednání o cestě Hamáčka do Moskvy, které vyvolala opozice. To je asi odpověď na tuto otázku.
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cast-opozice-neprosadila-snemovni-debatu-o-ceste-hamacka-do-moskvy/2022972


[quote="pid:11669, uid:307"]Takže Hamáček do Moskvy odletí?[/quote] Sněmovna zablokovala jednání o cestě Hamáčka do Moskvy, které vyvolala opozice. To je asi odpověď na tuto otázku. https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cast-opozice-neprosadila-snemovni-debatu-o-ceste-hamacka-do-moskvy/2022972
Upravené 16. 4. 2021 o 15:23

Ale to přeci není problém Babiše, ale Hamejdy. Takhle se přebírá řízení a dává Hamejdovi nabídka,která se neodmítá, že...


Ale to přeci není problém Babiše, ale Hamejdy. Takhle se přebírá řízení a dává Hamejdovi nabídka,která se neodmítá, že...

No, výborně. Cesta k úřednické vládě je otevřena . Na pánvičce poskakuje na rozpáleném tuku Hamejda a spolu s ním i Demoblok. Že by se domluvili ?...
Je to pozoruhodné představení, v němž hraje režisér win-win. Vůbec už nejde o vedení ČSSD , to Míla Kissinger ví. Jde o zdravé jádro voličstva, které může tomuto psudovedení spolu s Aspenem podepsat ortel. je to hra na nervy a hlavně čas.


No, výborně. Cesta k úřednické vládě je otevřena . Na pánvičce poskakuje na rozpáleném tuku Hamejda a spolu s ním i Demoblok. Že by se domluvili ?... Je to pozoruhodné představení, v němž hraje režisér win-win. Vůbec už nejde o vedení ČSSD , to Míla Kissinger ví. Jde o zdravé jádro voličstva, které může tomuto psudovedení spolu s Aspenem podepsat ortel. je to hra na nervy a hlavně čas.

Babiš udělal krok vzad aby ho opozice nebombardovala.


Myslím že si na to kápla. Nedostal žiadny príkaz.


Čítanie medzi riadkami je súčasťou analytiky.


[quote="pid:11666, uid:88"]Babiš udělal krok vzad aby ho opozice nebombardovala.[/quote] Myslím že si na to kápla. Nedostal žiadny príkaz. Čítanie medzi riadkami je súčasťou analytiky.

Vše potvrzeno...


Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) do Moskvy v pondělí nakonec neodletí. MF DNES to řekl dobře informovaný zdroj z vlády. S cestou, která vzbuzovala vášně napříč politickým spektrem, totiž nesouhlasil premiér Andrej Babiš.


Hamáček do Moskvy jednat o Sputniku nepoletí, Babiš mu cestu zatrhl
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jan-hamacek-moskva-rusko-sputnik-v.A210416_180539_domaci_indr
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jan-hamacek-moskva-rusko-sputnik-v.A210416_180539_domaci_indr


Vše potvrzeno... Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) do Moskvy v pondělí nakonec neodletí. MF DNES to řekl dobře informovaný zdroj z vlády. S cestou, která vzbuzovala vášně napříč politickým spektrem, totiž nesouhlasil premiér Andrej Babiš. Hamáček do Moskvy jednat o Sputniku nepoletí, Babiš mu cestu zatrhl Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jan-hamacek-moskva-rusko-sputnik-v.A210416_180539_domaci_indr Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jan-hamacek-moskva-rusko-sputnik-v.A210416_180539_domaci_indr

Jo poslouchat se musí, i kdyby měl chcípnout celej národ. Jenže, kdo na ně pak bude dělat? Toť otázka hodná klasika!


Jo poslouchat se musí, i kdyby měl chcípnout celej národ. Jenže, kdo na ně pak bude dělat? Toť otázka hodná klasika!

kdo na ně pak bude dělat?


To není, bohužel, jejich problém. Jim postačí jen vybírat daně...


[quote="pid:11737, uid:311"]kdo na ně pak bude dělat?[/quote] To není, bohužel, jejich problém. Jim postačí jen vybírat daně...

Čistě hypoteticky, řekněme (představ si), že by všichni najednou to prostě zamázli a vycestovali za hranice, třeba jen na jeden měsíc. (Zastavení všech ŽL, Koncesí, odhlášení z DPH a daní, odhlášení elektřina, telefon, voda, odpad prostě všechno) To by byl mazec. Měsíc by to asi vydrželi, snad i více, ale jednoho dne by byl stop. Co potom?


Krásná pohádka, škoda, že nerealizovatelná!


Čistě hypoteticky, řekněme (představ si), že by všichni najednou to prostě zamázli a vycestovali za hranice, třeba jen na jeden měsíc. (Zastavení všech ŽL, Koncesí, odhlášení z DPH a daní, odhlášení elektřina, telefon, voda, odpad prostě všechno) To by byl mazec. Měsíc by to asi vydrželi, snad i více, ale jednoho dne by byl stop. Co potom? Krásná pohádka, škoda, že nerealizovatelná!

blaznis? mali tu byt vramci druheho lockdownu zavriet velke fabriky.....Matovic to povedal len tak mimorichodom, ze ked nepomoze, aj tam sa mozeme dostat....mal si vidiet, co sa dialo, hned volali majitelia, Nemci, odberatelia, ze presunu fabriky. 1 mesiac aby ludia nechodili do roboty, klakne zasobovanie, doprava, odvoz smeti, zdravotnictvo....proste sodoma gomora.
Kedysi som sa smiala, ked som citala, ze vypadok prudu v NY znamenal rabovanie a strielanie, to by tu mozno nenastalo, ale katastrofa by to bola, to sme videli teraz a to viac menej ekonomika funguje a vlady si mozu pozicat (a maju od koho)


blaznis? mali tu byt vramci druheho lockdownu zavriet velke fabriky.....Matovic to povedal len tak mimorichodom, ze ked nepomoze, aj tam sa mozeme dostat....mal si vidiet, co sa dialo, hned volali majitelia, Nemci, odberatelia, ze presunu fabriky. 1 mesiac aby ludia nechodili do roboty, klakne zasobovanie, doprava, odvoz smeti, zdravotnictvo....proste sodoma gomora. Kedysi som sa smiala, ked som citala, ze vypadok prudu v NY znamenal rabovanie a strielanie, to by tu mozno nenastalo, ale katastrofa by to bola, to sme videli teraz a to viac menej ekonomika funguje a vlady si mozu pozicat (a maju od koho)

@JankaS

Prepáč, budiem písať po česku.


Existují mezinárodní dohody o ochraně investic. V nich dřímá celý ten problém. Realisticky, pokud by to přestěhovali ať už kamkoliv, pozemky zůstanou, kde jsou, možná i budovy, pokud je nezbourají. Souhlasím s tím, že stoupne nezaměstnanost, která je už i tak vysoká. Jenže se vyčistí scéna, pozemky může někdo koupit a nebo pro neplacení daní je stát zabaví. To je jedna stránka problému.
Druhá je ta právní. Oni půjdou do arbitráže a tam se budou dožadovat odškodného. Dlouhé tahanice, výsledek nejistý.
Nemohu posuzovat Slovensko, ale mohu Ti popsat, co se dělo na Kypru a v Řecku, pokud Tě to bude zajímat. Zavřeli zde všechny hotely (HDP Kypru je z 72,6% z cestovního ruchu), restaurace, kavárny, holičství a kadeřnictví, prostě kde co, ale Lidl a jemu podobné supermarkety zůstaly otevřené. Osoby starší 65 let přednostní právo nákupo do 10:00 a pak teprve všichni ostatní. Věková kategorie nad 65 zákaz. Na Lidl si málokdo dovolí stoupnout, protože majitel Lidlu pan Schwarz je zednář 32 stupně (z 33) a jeden z pěti nejbohatších němců. Ani muti Merkel ani "Flinte Uschi" (Urschula vor den Layen) se proti němu nepostaví. To je paradox, že? Fungovaly benzínky, lékárny a státní úřady (na objednávku datum, čas) a poslední MHD. Při prvním lockdownu (od 15.3. do 1.5.2020) všichni pracující dostávali pllný plat a firmy doložené náklady (nájmy, elektřina, voda, místní poplatky a další) NIKOLIV ušlý zisk! Nájmy za bytové prostory zákonem sníženy na 75% dohodnuté ceny do konce 2020. Zákaz vystěhování v případě neuhrazení nájmu.


To jen stručně! To však bylo z příkazu státu a tak se stát postaral, jenže v té pohádce, kterou jsem shora popisoval by se jednalo o dobrovolnost, čili stát vy nedal ani cent, ale ani nestržil na daních. Měl by následně dvě možnosti. První - vyhlásit "Bankrot", což je principiálně nesmysl, protože jsme zbankrotovali už v roce 2013, a nebo jít na mezinárodní trhy s dluhopisama a půjčit si na provoz. Je otázky, zda by někdo půjčil, pokud by mu byla známa situace a za jakých podmínek.


Ale, čistě hypoteticky, pokud by se tak stalo, celá vláda by podle všeho velmi rychle přehodnotila své kroky. Opět se vrátím do roku 2013, kdy došlo k úpravě vkladů a týkalo se to všech, tedy i cizinců. Když na obou letištích začaly přistávat soukromé tryskáče (2-3 za minutu), vláda z toho velmi rychle cizince vyjmula. (Tedy přehodnotila své rozhodnutí) I když tady je presidentská demokracie, takže spíš přímo president.


@JankaS Prepáč, budiem písať po česku. Existují mezinárodní dohody o ochraně investic. V nich dřímá celý ten problém. Realisticky, pokud by to přestěhovali ať už kamkoliv, pozemky zůstanou, kde jsou, možná i budovy, pokud je nezbourají. Souhlasím s tím, že stoupne nezaměstnanost, která je už i tak vysoká. Jenže se vyčistí scéna, pozemky může někdo koupit a nebo pro neplacení daní je stát zabaví. To je jedna stránka problému. Druhá je ta právní. Oni půjdou do arbitráže a tam se budou dožadovat odškodného. Dlouhé tahanice, výsledek nejistý. Nemohu posuzovat Slovensko, ale mohu Ti popsat, co se dělo na Kypru a v Řecku, pokud Tě to bude zajímat. Zavřeli zde všechny hotely (HDP Kypru je z 72,6% z cestovního ruchu), restaurace, kavárny, holičství a kadeřnictví, prostě kde co, ale Lidl a jemu podobné supermarkety zůstaly otevřené. Osoby starší 65 let přednostní právo nákupo do 10:00 a pak teprve všichni ostatní. Věková kategorie nad 65 zákaz. Na Lidl si málokdo dovolí stoupnout, protože majitel Lidlu pan Schwarz je zednář 32 stupně (z 33) a jeden z pěti nejbohatších němců. Ani muti Merkel ani "Flinte Uschi" (Urschula vor den Layen) se proti němu nepostaví. To je paradox, že? Fungovaly benzínky, lékárny a státní úřady (na objednávku datum, čas) a poslední MHD. Při prvním lockdownu (od 15.3. do 1.5.2020) všichni pracující dostávali pllný plat a firmy doložené náklady (nájmy, elektřina, voda, místní poplatky a další) NIKOLIV ušlý zisk! Nájmy za bytové prostory zákonem sníženy na 75% dohodnuté ceny do konce 2020. Zákaz vystěhování v případě neuhrazení nájmu. To jen stručně! To však bylo z příkazu státu a tak se stát postaral, jenže v té pohádce, kterou jsem shora popisoval by se jednalo o dobrovolnost, čili stát vy nedal ani cent, ale ani nestržil na daních. Měl by následně dvě možnosti. První - vyhlásit "Bankrot", což je principiálně nesmysl, protože jsme zbankrotovali už v roce 2013, a nebo jít na mezinárodní trhy s dluhopisama a půjčit si na provoz. Je otázky, zda by někdo půjčil, pokud by mu byla známa situace a za jakých podmínek. Ale, čistě hypoteticky, pokud by se tak stalo, celá vláda by podle všeho velmi rychle přehodnotila své kroky. Opět se vrátím do roku 2013, kdy došlo k úpravě vkladů a týkalo se to všech, tedy i cizinců. Když na obou letištích začaly přistávat soukromé tryskáče (2-3 za minutu), vláda z toho velmi rychle cizince vyjmula. (Tedy přehodnotila své rozhodnutí) I když tady je presidentská demokracie, takže spíš přímo president.

Řekněme si to otevřeně. On někdo potřebuje , aby tato provařená figura jezdila cosi domlouvat do RF?
Na to jsou jiní kosi .


Řekněme si to otevřeně. On někdo potřebuje , aby tato provařená figura jezdila cosi domlouvat do RF? Na to jsou jiní kosi .

Přesně. Je to rybka a bude použita . je to typický objekt řízení, který se mylně domníval že je subjektem řízení. A teď buď přepřáhne (i jako šéf ČSSD), anebo bude kanalizován. On není jen řadový člen Aspenu, on je ve vedení české pobočky. A podívejte se, jak směřují po poslední diplomatické válce emerické zpavodajské výsadky v Rusku do kanalizace. To sem samozřejmě přijde. Už nereciprocita ve vyhošťování diplomatů v případě Polska (3:5) by měla analytiky trknout, odkud vane vítr. Tedy kdo bude určovat poměry ve střední Evropě. Ne hned, ale postupně a trvale. Česká vlajka to symbolizuje jednoznačně : horizontální bílá s červenou a te aktuální nikoliv rozdělující, ale spojující KLÍN. Poslechněte si Pjakina, říká to otevřeně.
A - ostatně - poslední vystoupení globalistů přes fotbal a Slavii je totéž . A maličkost : červená byla s bílou SEŠITA - a i to vyjadřuje flexibilitu . A navíc - to čínské vlastnictví přes 4.prioritu - no- neber to, že ?


Přesně. Je to rybka a bude použita . je to typický objekt řízení, který se mylně domníval že je subjektem řízení. A teď buď přepřáhne (i jako šéf ČSSD), anebo bude kanalizován. On není jen řadový člen Aspenu, on je ve vedení české pobočky. A podívejte se, jak směřují po poslední diplomatické válce emerické zpavodajské výsadky v Rusku do kanalizace. To sem samozřejmě přijde. Už nereciprocita ve vyhošťování diplomatů v případě Polska (3:5) by měla analytiky trknout, odkud vane vítr. Tedy kdo bude určovat poměry ve střední Evropě. Ne hned, ale postupně a trvale. Česká vlajka to symbolizuje jednoznačně : horizontální bílá s červenou a te aktuální nikoliv rozdělující, ale spojující KLÍN. Poslechněte si Pjakina, říká to otevřeně. A - ostatně - poslední vystoupení globalistů přes fotbal a Slavii je totéž . A maličkost : červená byla s bílou SEŠITA - a i to vyjadřuje flexibilitu . A navíc - to čínské vlastnictví přes 4.prioritu - no- neber to, že ?

ČR plánuje snížení své závislosti na zemích s odlišnou ideovou orientací
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cr-planuje-snizeni-sve-zavislosti-na-zemich-s-odlisnou-ideovou-orientaci/2023476


V této souvislosti otázkou spíše je, jakou to ideovou orientaci má v současnosti ČR ? Poníženost, podřízenost, lhaní, rozkrádání, ohrožování bezpečnosti našich občanů, apod. ? Tak to se máme čím chlubit...


ČR plánuje snížení své závislosti na zemích s odlišnou ideovou orientací https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cr-planuje-snizeni-sve-zavislosti-na-zemich-s-odlisnou-ideovou-orientaci/2023476 V této souvislosti otázkou spíše je, jakou to ideovou orientaci má v současnosti ČR ? Poníženost, podřízenost, lhaní, rozkrádání, ohrožování bezpečnosti našich občanů, apod. ? Tak to se máme čím chlubit...

Moc pěkná formulace. jen tam chybí, kdo bude "provozním".


Moc pěkná formulace. jen tam chybí, kdo bude "provozním".
1.48k
19
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept