Zahraničná politika
Harry s hákovým křížem a nahá Meghan nad hrobem Philipa.

Harry s hákovým křížem a nahá Meghan nad hrobem Philipa. Satirici z Charlie Hebdo znovu provokují


Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/harry-s-hakovym-krizem-a-meghan-v-sukni-z-bananu-magazin-charlie-hebdo-znovu-budi-kontroverze.A210411_115636_ln_zahranici_hetom?foo-bar=1


Harry s hákovým křížem a nahá Meghan nad hrobem Philipa. Satirici z Charlie Hebdo znovu provokují Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/harry-s-hakovym-krizem-a-meghan-v-sukni-z-bananu-magazin-charlie-hebdo-znovu-budi-kontroverze.A210411_115636_ln_zahranici_hetom?foo-bar=1

Presne ich vystihli... to salutovanie -heilovanie nad hrobom je to co robil jeho otec pri nacistickych športovych hrach a ta herečka je obraz skazenosti "celebrit"...sex drogy rock and roll....ja stale nechapem čo on na nej videl.... asi "dobre srdce" smile


Presne ich vystihli... to salutovanie -heilovanie nad hrobom je to co robil jeho otec pri nacistickych športovych hrach a ta herečka je obraz skazenosti "celebrit"...sex drogy rock and roll....ja stale nechapem čo on na nej videl.... asi "dobre srdce" :D
Upravené 16. 4. 2021 o 14:01

...sex drogy rock and roll....


Bejvávalo, ale to už je dávno, když Mick Jagger koncertoval ve Vídni a tohle heslo bylo v platnosti. A já se ptám, kde jsou ty staré dobré časy?


[quote="pid:11647, uid:17"]...sex drogy rock and roll....[/quote] Bejvávalo, ale to už je dávno, když Mick Jagger koncertoval ve Vídni a tohle heslo bylo v platnosti. A já se ptám, kde jsou ty staré dobré časy?

Celá tá provokácia z Charlie Hebdo je to len ďalší odpis zo strany GP už malej Británie.


Rozširovanie informácií je riadenie.


Celá tá provokácia z Charlie Hebdo je to len ďalší odpis zo strany GP už malej Británie. Rozširovanie informácií je riadenie.

Satirici z Charlie Hebdo znovu provokují

To asi ano, provokují. Ale především znepřehledňují situaci, to je podle mne hlavní cíl jejich činnosti. Činnosti nějakou "zvláštní shodou náhod" na Západě tolerované, dokonce mediálně podporované - v kontrastu s tím, jak ten samý Západ dokáže rychle zatočit s těmi, kteří se (mnohem méně skandálním způsobem) dotknou pravdy.
To proto, že jejich "satira" obsahuje ve skutečnosti jen informační chaos, vtipu tam není ani za mák. Smíchají pravdu se lží, věci skutečné s fejky, vysmívané s věcmi vážnými .. tak, že pak plně podporují stav nechápání u jejich "cílové skupiny" - tedy davu.
Překrývá to také (smývá hranici mezi "humorem" a realitou) různé nepohodlné fakty z britské historie - skutečnou souhru Británie s Hitlerem, film s roztomile hajlující Bětuškou, atd.


[quote="pid:11643, uid:270"]Satirici z Charlie Hebdo znovu provokují[/quote] To asi ano, provokují. Ale především znepřehledňují situaci, to je podle mne hlavní cíl jejich činnosti. Činnosti nějakou "zvláštní shodou náhod" na Západě tolerované, dokonce mediálně podporované - v kontrastu s tím, jak ten samý Západ dokáže rychle zatočit s těmi, kteří se (mnohem méně skandálním způsobem) dotknou pravdy. To proto, že jejich "satira" obsahuje ve skutečnosti jen informační chaos, vtipu tam není ani za mák. Smíchají pravdu se lží, věci skutečné s fejky, vysmívané s věcmi vážnými .. tak, že pak plně podporují stav nechápání u jejich "cílové skupiny" - tedy davu. Překrývá to také (smývá hranici mezi "humorem" a realitou) různé nepohodlné fakty z britské historie - skutečnou souhru Británie s Hitlerem, film s roztomile hajlující Bětuškou, atd.

kde jsou ty staré dobré časy?


Nikdy neboli staré dobré časy.


Resretovanie alkoholom/drogmi bolo len nárada za skutočné riešenie problémov.


sex drogy rock and roll.


Slúžilo výhradne na zníženie genetického potenciálu obyvateľstva.


[quote="pid:11648, uid:311"]kde jsou ty staré dobré časy?[/quote] Nikdy neboli staré dobré časy. Resretovanie alkoholom/drogmi bolo len nárada za skutočné riešenie problémov. [quote="pid:11647, uid:17"]sex drogy rock and roll.[/quote] Slúžilo výhradne na zníženie genetického potenciálu obyvateľstva.

@dusan
Příteli, pokud se to týká umělců bývá to obvykle tolerováno (Oldřich Nový - kokain) a bývá na koncertech vidět na rozdílu ve výkonu, když jsou sjetý.

To však neznamená, že s jakoukoliv drogou souhlasím, nebo že bych požil jakoukoliv drogu (mimo obyčejné cigarety). Podle mě každý feťák má cenu jedné kulky.


Ale proč říkám "staré dobré časy" bylo to především o marihuaně a nikoliv o tvrdých drogách. Ať už škodí jak chce, neškodí tak jako tvrdé a syntetické drogy dneška. Proto.


@dusan Příteli, pokud se to týká umělců bývá to obvykle tolerováno (Oldřich Nový - kokain) a bývá na koncertech vidět na rozdílu ve výkonu, když jsou sjetý. To však neznamená, že s jakoukoliv drogou souhlasím, nebo že bych požil jakoukoliv drogu (mimo obyčejné cigarety). Podle mě každý feťák má cenu jedné kulky. Ale proč říkám "staré dobré časy" bylo to především o marihuaně a nikoliv o tvrdých drogách. Ať už škodí jak chce, neškodí tak jako tvrdé a syntetické drogy dneška. Proto.
430
7
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept