Zahraniční analytici
Panarin 16.4.2021 – Odpoved Ruska na sankce USA
Y

Velvyslanec USA v Rusku byl pozvan na Min. zahranici Ruska a pohovoril s nim namestek S. Lavrova Gribkov, profesional a rozlozil ho na soucastky. Rekl mu, ze bude odveta v podobe Syrie. Vsechny reci o tom, ze Rusko neni schopno odpovedet nesouhlasi.
-Gribkov ukazal am. velvyslanci, kde je jeho misto (Gribkov pred par dny nazval USA poprve souperem)
-bylo zasedani Rady bezpecnosti, ktere predsedal V.V. Putin. Byly zde projednany ruzne aspekty vojenskeho prumyslu, ktere ma na starosti Valerij Gerasimov, patriot, profesional, jeden z klicovych hracu tymu Putina – podrobnosti zde:
http://kremlin.ru/events/president/news/65380
Velvyslanec USA uz byl jednou pred 2 dny povolan na MID, kde mu bylo sdeleno, ze jestli zavedou sankce, tak ze neco zaziji. Rusko tentokrat odpovi poradne. Bude to po politicke linii, po ekonomicke linii i vojenske, tzn., ze Rusko vytvori komplexni system odpovedi. 58. armada, nejbojovnejsi ze vsech, byla prelozena na Krym, to je ta, co ochranila narod Osetu pred natovskym rezimem Sakasviliho. Pozdeji, v dalsim poradu, vysvetlim, co znamenal „Projev Bidena“ - ten projev byl kapitulaci!
Nevzrusujte se, vsechny kroky Ruska jsou promyslene a tlak se bude stale zvysovat, ze clintonite zaplacou.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1489/prohl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD-rusk%C3%A9ho-ministerstva-zahrani%C4%8D%C3%AD-k-odvetn%C3%BDm-opat%C5%99en%C3%ADm-v-souvislosti-s-nep%C5%99%C3%A1telsk%C3%BDmi-akcemi-spojen%C3%BDch-st%C3%A1t%C5%AF


https://www.youtube.com/watch?v=YDcPv35g64U


Velvyslanec USA v Rusku byl pozvan na Min. zahranici Ruska a pohovoril s nim namestek S. Lavrova Gribkov, profesional a rozlozil ho na soucastky. Rekl mu, ze bude odveta v podobe Syrie. Vsechny reci o tom, ze Rusko neni schopno odpovedet nesouhlasi. -Gribkov ukazal am. velvyslanci, kde je jeho misto (Gribkov pred par dny nazval USA poprve souperem) -bylo zasedani Rady bezpecnosti, ktere predsedal V.V. Putin. Byly zde projednany ruzne aspekty vojenskeho prumyslu, ktere ma na starosti Valerij Gerasimov, patriot, profesional, jeden z klicovych hracu tymu Putina – podrobnosti zde: http://kremlin.ru/events/president/news/65380 Velvyslanec USA uz byl jednou pred 2 dny povolan na MID, kde mu bylo sdeleno, ze jestli zavedou sankce, tak ze neco zaziji. Rusko tentokrat odpovi poradne. Bude to po politicke linii, po ekonomicke linii i vojenske, tzn., ze Rusko vytvori komplexni system odpovedi. 58. armada, nejbojovnejsi ze vsech, byla prelozena na Krym, to je ta, co ochranila narod Osetu pred natovskym rezimem Sakasviliho. Pozdeji, v dalsim poradu, vysvetlim, co znamenal „Projev Bidena“ - ten projev byl **kapitulaci**! Nevzrusujte se, vsechny kroky Ruska jsou promyslene a tlak se bude stale zvysovat, ze clintonite zaplacou. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1489/prohl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD-rusk%C3%A9ho-ministerstva-zahrani%C4%8D%C3%AD-k-odvetn%C3%BDm-opat%C5%99en%C3%ADm-v-souvislosti-s-nep%C5%99%C3%A1telsk%C3%BDmi-akcemi-spojen%C3%BDch-st%C3%A1t%C5%AF https://www.youtube.com/watch?v=YDcPv35g64U
Upravené 17. 4. 2021 o 08:33
269
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept