Politika v ČR
Česko vyhostí 18 zaměstnanců ruské ambasády

Normalizaci vztahů začne svým vyjádřením už prezident Zeman.


Ve mně stále rezonuje ta brilantní analýza. Ono to do sebe zapadá, a také prvnímu Ovčáčkovu tweetu, že prezident má VŠECHNY informace a s vládou postupuje v SOUČINNOSTI, to dává najednou zcela nový rozměr.


[quote="pid:12976, uid:294"]Normalizaci vztahů začne svým vyjádřením už prezident Zeman.[/quote] Ve mně stále rezonuje ta brilantní analýza. Ono to do sebe zapadá, a také prvnímu Ovčáčkovu tweetu, že prezident má VŠECHNY informace a s vládou postupuje v SOUČINNOSTI, to dává najednou zcela nový rozměr.
Upravené 23. 4. 2021 o 12:50

Připadá mi to tak, že o budoucnosti našeho území je už rozhodnuto a celý tento spektákl je jen obvyklé anglosaské "kladení min" na místa, odkud budou muset vypadnout.

Taky mi to připomíná strategii spálené země a nejen tento incident. Jen se to zdráhám říkat nahlas, protože to trochu zavádí v tom, že už nemusíme nic dělat, ono už je rozhodnuto...
Jde o to většinové stanovisko/naladění národa po tomto představení. Tak si vysvětluju i ten ruský "ústup", tu smířlivost. A v reálu je to projev jejich síly, ne slabosti.


[quote="pid:13053, uid:292"]Připadá mi to tak, že o budoucnosti našeho území je už rozhodnuto a celý tento spektákl je jen obvyklé anglosaské "kladení min" na místa, odkud budou muset vypadnout.[/quote] Taky mi to připomíná strategii spálené země a nejen tento incident. Jen se to zdráhám říkat nahlas, protože to trochu zavádí v tom, že už nemusíme nic dělat, ono už je rozhodnuto... Jde o to většinové stanovisko/naladění národa po tomto představení. Tak si vysvětluju i ten ruský "ústup", tu smířlivost. A v reálu je to projev jejich síly, ne slabosti.

Přichází těžká kanonáda - Šéf ruské rozvědky: České obvinění z explozí je ubohá lež


Šéf ruské civilní Zahraniční rozvědné služby (SVR) Sergej Naryškin v pátek označil obvinění Ruska z účasti na výbuchu v muničním areálu ve Vrběticích za „ubohou a nízkou lež“. Praha se podle něj vydala cestou konfrontace a při diplomatickém skandálu výrazně poškodila vztahy s Moskvou.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/obvineni-prahy-v-kauze-vrbetic-jsou-ubohe-lzi-rekl-sef-ruske-rozvedky-40358059#dop_ab_variant=553401&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Yc3LSCKc8es-202104231203&dop_id=40358059&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Hysterie vyšuměla, přichází na řadu počítání škod po "válečné bitvě", vyhodnocení její oprávněnosti a smysluplnosti.
Důkazy pro zahájení války nikdo dosud nepředložil a pochybnosti narůstají. Nakonec to stejně bude veřejnost, která rozhodne o osudu česko-ruských vtahů.


Přichází těžká kanonáda - Šéf ruské rozvědky: České obvinění z explozí je ubohá lež Šéf ruské civilní Zahraniční rozvědné služby (SVR) Sergej Naryškin v pátek označil obvinění Ruska z účasti na výbuchu v muničním areálu ve Vrběticích za „ubohou a nízkou lež“. Praha se podle něj vydala cestou konfrontace a při diplomatickém skandálu výrazně poškodila vztahy s Moskvou. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/obvineni-prahy-v-kauze-vrbetic-jsou-ubohe-lzi-rekl-sef-ruske-rozvedky-40358059#dop_ab_variant=553401&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Yc3LSCKc8es-202104231203&dop_id=40358059&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Hysterie vyšuměla, přichází na řadu počítání škod po "válečné bitvě", vyhodnocení její oprávněnosti a smysluplnosti. Důkazy pro zahájení války nikdo dosud nepředložil a pochybnosti narůstají. Nakonec to stejně bude veřejnost, která rozhodne o osudu česko-ruských vtahů.

Hysterie vyšuměla, přichází na řadu počítání škod po "válečné bitvě", vyhodnocení její oprávněnosti a smysluplnosti.


Nemohou si pomoct, stejnou frašku rozjíždějí v Bulharsku. Ta zoufalost z toho přímo čiší. Dobrá zpráva, jsou v koncích.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/bulharsko-exploze-agenti-rusko.A210423_103244_zahranicni_kha


[quote="pid:13079, uid:158"]Hysterie vyšuměla, přichází na řadu počítání škod po "válečné bitvě", vyhodnocení její oprávněnosti a smysluplnosti.[/quote] Nemohou si pomoct, stejnou frašku rozjíždějí v Bulharsku. Ta zoufalost z toho přímo čiší. Dobrá zpráva, jsou v koncích. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/bulharsko-exploze-agenti-rusko.A210423_103244_zahranicni_kha

Zdravia všetkým.
Autor tohto článku v celku zaujímavo zhodnotil situáciu vzťahov západu a Ruska. Priamo sa dotýka aj vyhostenia diplomatov.
https://www.skrytapravda.cz/domaci/3976-vyhazovani-diplomatu-rusove-jsou-inteligenci-o-deset-levelu-vys-nez-inkluzivni-nato-ci-bolsevici-jako-general-petr-pavel
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Autor tohto článku v celku zaujímavo zhodnotil situáciu vzťahov západu a Ruska. Priamo sa dotýka aj vyhostenia diplomatov. https://www.skrytapravda.cz/domaci/3976-vyhazovani-diplomatu-rusove-jsou-inteligenci-o-deset-levelu-vys-nez-inkluzivni-nato-ci-bolsevici-jako-general-petr-pavel S pozdravom Peter.

I Harabin přidal trochu do mlýna:-)


Zajímalo by mne, zda Harabin chápe nebo nechápe, že takovým afektovaným vystupováním hodným úspěšné trhovkyně obsah svého vystupování víc zašlapává do země, než cokoliv jiného.
Řekl bych, že při svém věku, vzdělání a životopisu by to chápat měl.


[quote="pid:13089, uid:19"]I Harabin přidal trochu do mlýna:-)[/quote] Zajímalo by mne, zda Harabin chápe nebo nechápe, že takovým afektovaným vystupováním hodným úspěšné trhovkyně obsah svého vystupování víc zašlapává do země, než cokoliv jiného. Řekl bych, že při svém věku, vzdělání a životopisu by to chápat měl.

To mu vyčítalo už více lidí, ale on je prostě takové povahy, s tím nic neuděláte. U něj je důležité, co říká a co se týče práva, je to kapacita a kéž bychom i my měli v ČR takového Harabina.


To mu vyčítalo už více lidí, ale on je prostě takové povahy, s tím nic neuděláte. U něj je důležité, co říká a co se týče práva, je to kapacita a kéž bychom i my měli v ČR takového Harabina.

Oni místo toho se ptají: komu víc věříš Koudelkovi nebo Putinovi?


Odpověď je jasná, zde není o čem váhat!!!
Věřím Putinovi a Koudelka (pan Karfík by už měl volat Chocholouška)!


[quote="pid:13043, uid:158"]Oni místo toho se ptají: komu víc věříš Koudelkovi nebo Putinovi?[/quote] Odpověď je jasná, zde není o čem váhat!!! Věřím Putinovi a Koudelka (pan Karfík by už měl volat Chocholouška)!

Nemohu si pomoc, stejnou frašku.....



Máte pravdu, rozehrávají to na vícero frontách.Jim je celkem jedno jestli Petr nebo Pavel.Bulharsko má být také členem Trojmoří, že?..a má přístup k Černému moři o který mohou amíci přijít...


( Mmch někde jsem v uplynulých dvou týdnech četla článek, kde se mluvilo o tom,že by k Černému moři měli mít přístup jen ty země, které s ním sousedí. Zkusím dohledat.)


(A ještě jedna zajímavost. V roce 2020 jsme tu měli ještě jeden výbuch muničního skladu a to v Bílině)
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3184305-v-biline-vybuchuje-munice-v-policejnim-skladu


> Nemohu si pomoc, stejnou frašku..... Máte pravdu, rozehrávají to na vícero frontách.Jim je celkem jedno jestli Petr nebo Pavel.Bulharsko má být také členem Trojmoří, že?..a má přístup k Černému moři o který mohou amíci přijít... ( Mmch někde jsem v uplynulých dvou týdnech četla článek, kde se mluvilo o tom,že by k Černému moři měli mít přístup jen ty země, které s ním sousedí. Zkusím dohledat.) (A ještě jedna zajímavost. V roce 2020 jsme tu měli ještě jeden výbuch muničního skladu a to v Bílině) https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3184305-v-biline-vybuchuje-munice-v-policejnim-skladu
Upravené 23. 4. 2021 o 18:44

Pokud si chcete zvednout náladu a podívat se na poslední události z nadhledu, podívejte se na video Baudyše. Člověku dojde, jak je to vše absurdní.
https://www.youtube.com/watch?v=xD43ZDS4PGg&ab_channel=Anton%C3%ADnBaudy%C5%A1


Pokud si chcete zvednout náladu a podívat se na poslední události z nadhledu, podívejte se na video Baudyše. Člověku dojde, jak je to vše absurdní. https://www.youtube.com/watch?v=xD43ZDS4PGg&ab_channel=Anton%C3%ADnBaudy%C5%A1

Putin promlouvá někdy sám a někdy hlasy těch nejbližších . Naryškin k nim rozhodně patří. Mám dojem, že tady si povídá přes starého pána i s GP.Uvidíme, ale nečekal bych ze strany starého jezevce nějaký křik. Tohle chce pravý opak.


Putin promlouvá někdy sám a někdy hlasy těch nejbližších . Naryškin k nim rozhodně patří. Mám dojem, že tady si povídá přes starého pána i s GP.Uvidíme, ale nečekal bych ze strany starého jezevce nějaký křik. Tohle chce pravý opak.

ale nečekal bych ze strany starého jezevce nějaký křik. Tohle chce pravý opak.


Jak sleduji celý týden mediální souboje, pro a protiargumenty, tak bych řekl, že míska váh se začíná naklánět ve prospěch pragmaticky realistických postojů.
Když havlérka registruje takovéto názory ve společnosti, jako tento,
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Idiotske-ultimatum-Rusku-Ti-lide-vubec-nemaji-predstavu-co-je-diplomacie-chyta-se-za-hlavu-Stefec-Kdyby-Moskva-chtela-mohl-byt-uplny-konec-vztahu-661693


tak její počáteční euforie musí zákonitě vyprchávat a místo ní se vkrádat obava a nervozita ze zpackané operace a z nevyhnutelnosti trestu. Domnívám se, že by Zeman měl toho výužit. Jinak by tolik času si nedával.
Co dnes máme?


  • ČR podpořily jen státy bývalého socialistického bloku, o jejíchž suverenitě všichni vědí,
  • ČR ponese ekonomické a politické následky vlastních rozhodnutí, tj. výstřel do vlastní nohy, jako vyšitý,
  • Putin ve svém projevu oznámil, že červené linie Rusko bude určovat samo,
  • vojenské cvičení skončilo,
  • Bidenovi se moc líbil Putinův projev na klimatickém summitu a těší se na spolupráci s Ruskem v této oblasti.

[quote="pid:13111, uid:57"]ale nečekal bych ze strany starého jezevce nějaký křik. Tohle chce pravý opak.[/quote] Jak sleduji celý týden mediální souboje, pro a protiargumenty, tak bych řekl, že míska váh se začíná naklánět ve prospěch pragmaticky realistických postojů. Když havlérka registruje takovéto názory ve společnosti, jako tento, https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Idiotske-ultimatum-Rusku-Ti-lide-vubec-nemaji-predstavu-co-je-diplomacie-chyta-se-za-hlavu-Stefec-Kdyby-Moskva-chtela-mohl-byt-uplny-konec-vztahu-661693 tak její počáteční euforie musí zákonitě vyprchávat a místo ní se vkrádat obava a nervozita ze zpackané operace a z nevyhnutelnosti trestu. Domnívám se, že by Zeman měl toho výužit. Jinak by tolik času si nedával. Co dnes máme? - ČR podpořily jen státy bývalého socialistického bloku, o jejíchž suverenitě všichni vědí, - ČR ponese ekonomické a politické následky vlastních rozhodnutí, tj. výstřel do vlastní nohy, jako vyšitý, - Putin ve svém projevu oznámil, že červené linie Rusko bude určovat samo, - vojenské cvičení skončilo, - Bidenovi se moc líbil Putinův projev na klimatickém summitu a těší se na spolupráci s Ruskem v této oblasti.

Předpoklad, že šlo o puč, který na poslední chvíli odvrátili, podporuje i toto:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/brusel-ucinil-nebyvaly-krok-zverejnil-zpravu-o-stretu-zajmu-andreje-babise-151957#dop_ab_variant=553411&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=ltqW6pJPaWD-202104231912&dop_id=151957&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Předpoklad, že šlo o puč, který na poslední chvíli odvrátili, podporuje i toto: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/brusel-ucinil-nebyvaly-krok-zverejnil-zpravu-o-stretu-zajmu-andreje-babise-151957#dop_ab_variant=553411&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=ltqW6pJPaWD-202104231912&dop_id=151957&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Co dnes máme?


V skratke veľký chlapci sa dohodnú a poslušný sluhovia zas zo seba urobili totálnych klinických idiotov...


[quote="pid:13119, uid:158"]Co dnes máme?[/quote] V skratke veľký chlapci sa dohodnú a poslušný sluhovia zas zo seba urobili totálnych klinických idiotov...

Moderátor

Upravené 23. 4. 2021 o 22:17

Oni místo toho se ptají: komu víc věříš Koudelkovi nebo Putinovi?


Taková otázka si ani nezaslouží odpověď.


60832ae3c692c


[quote="pid:13043, uid:158"]Oni místo toho se ptají: komu víc věříš Koudelkovi nebo Putinovi?[/quote] Taková otázka si ani nezaslouží odpověď. ![60832ae3c692c](serve/attachment&path=60832ae3c692c)

První vlaštovka přistála v Bělorusku. Oficiálně kvůli hokeji, ale to je už stará píseň.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/belorusko-zakazalo-dovoz-vyrobku-skody-auto-kvuli-mistrovstvi-v-hokeji-40358123#dop_ab_variant=553400&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=p8dvox4UbCu-202104232059&dop_id=40358123&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


První vlaštovka přistála v Bělorusku. Oficiálně kvůli hokeji, ale to je už stará píseň. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/belorusko-zakazalo-dovoz-vyrobku-skody-auto-kvuli-mistrovstvi-v-hokeji-40358123#dop_ab_variant=553400&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=p8dvox4UbCu-202104232059&dop_id=40358123&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Upravené 23. 4. 2021 o 23:01

Štefec v tom svém článku mluví velice polopaticky , myslíte že to pologramot-politik pochopí ?
Být na jejich místě a to nejen politiků , mrknu se na sazby za vlastizradu . A při té příležitosti bude dobré , osvěžit si paměť , jak se s takovou svoločí nakládá hned po rozsudku mimořádného tribunálu .
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Trest_smrti_v_%25C4%258Ceskoslovensku&ved=2ahUKEwjo4LbCrJXwAhUopIsKHdiTAVMQFjACegQIGxAC&usg=AOvVaw0mz64dv71NjQrSrdsDLn_7


Štefec v tom svém článku mluví velice polopaticky , myslíte že to pologramot-politik pochopí ? Být na jejich místě a to nejen politiků , mrknu se na sazby za vlastizradu . A při té příležitosti bude dobré , osvěžit si paměť , jak se s takovou svoločí nakládá hned po rozsudku mimořádného tribunálu . https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Trest_smrti_v_%25C4%258Ceskoslovensku&ved=2ahUKEwjo4LbCrJXwAhUopIsKHdiTAVMQFjACegQIGxAC&usg=AOvVaw0mz64dv71NjQrSrdsDLn_7

Neskutečný bordel okolo Vrbětic, který má na svědomí ODS, která teď fackuje Babiše.


Andrej Babiš již 7.12. 2014 prozradil, kdo navštívil sklad ve Vrběticích před výbuchem !


6083cb04d4727


Ve skladu Vrbětice se pořádala i automobilová rallye ...


P.S.
V příspěvku mám vložený odkaz na video, ale v zobrazené formě ten odkaz není vidět ... Nechápu, kde dělám chybu ... Když ho dám pryč, teprve potom je ostatní text vidět ...


Neskutečný bordel okolo Vrbětic, který má na svědomí ODS, která teď fackuje Babiše. Andrej Babiš již 7.12. 2014 prozradil, kdo navštívil sklad ve Vrběticích před výbuchem ! ![6083cb04d4727](serve/attachment&path=6083cb04d4727) Ve skladu Vrbětice se pořádala i automobilová rallye ... P.S. V příspěvku mám vložený odkaz na video, ale v zobrazené formě ten odkaz není vidět ... Nechápu, kde dělám chybu ... Když ho dám pryč, teprve potom je ostatní text vidět ...
Upravené 24. 4. 2021 o 09:38

kde dělám chybu

viz zde
ten link je zly tuto cast "app=desktop" treba z neho vyhodit a ide to

vyhodit včetně “&”
https://www.youtube.com/watch?v=g7nWtDatX_0


[quote="pid:13149, uid:317"]kde dělám chybu[/quote] viz zde [quote="pid:9191, uid:1"]ten link je zly tuto cast "app=desktop" treba z neho vyhodit a ide to[/quote] vyhodit včetně “&” https://www.youtube.com/watch?v=g7nWtDatX_0
Upravené 24. 4. 2021 o 10:15

A ještě předtím: zpomalení Staroměstského orloje...
Znova opakuji....k žádnýmu zpomalení nedošlo, něco se posralo na mechanismu apoštolů. Srdce orloje včetně planisféry makalo dál.


K malé rošádě zaměstnanců velvyslanectví. Jedna bába povídala, že financovali navalňata bitcoiny skrz "items" v počítačových hrách. smile


O co tady vlastě jde. To neumím a nebo nechci normálně popsat. Tak jsem vystřihl část novýho ruskýho hororu o "Kikimoře".....pro obrazné jedince.
Мёртвые ласточки
https://www.youtube.com/watch?v=Trpccg7uHoU


[quote="pid:13035, uid:240"]A ještě předtím: zpomalení Staroměstského orloje...[/quote]Znova opakuji....k žádnýmu zpomalení nedošlo, něco se posralo na mechanismu apoštolů. Srdce orloje včetně planisféry makalo dál. K malé rošádě zaměstnanců velvyslanectví. Jedna bába povídala, že financovali navalňata bitcoiny skrz "items" v počítačových hrách. :) O co tady vlastě jde. To neumím a nebo nechci normálně popsat. Tak jsem vystřihl část novýho ruskýho hororu o "Kikimoře".....pro obrazné jedince. Мёртвые ласточки https://www.youtube.com/watch?v=Trpccg7uHoU

Vedi.Vini......

Upravené 24. 4. 2021 o 17:21

financovali navalňata bitcoiny


Že by důvod, proč začal btc padat?


[quote="pid:13172, uid:190"]financovali navalňata bitcoiny[/quote] Že by důvod, proč začal btc padat?

Že by důvod, proč začal btc padat?
Bitcoin má asi svoje specifický poslání. Takový ranhojič co pustí žilou.... ale na to je příliš brzy.


[quote="pid:13174, uid:402"]Že by důvod, proč začal btc padat?[/quote] Bitcoin má asi svoje specifický poslání. Takový ranhojič co pustí žilou.... ale na to je příliš brzy.

Vedi.Vini......

Upravené 24. 4. 2021 o 17:30

Znova opakuji....k žádnýmu zpomalení nedošlo, něco se posralo na mechanismu apoštolů. Srdce orloje včetně planisféry makalo dál.

Děkuji za upřesnění, ještě ho využiju.


[quote="pid:13172, uid:190"]Znova opakuji....k žádnýmu zpomalení nedošlo, něco se posralo na mechanismu apoštolů. Srdce orloje včetně planisféry makalo dál.[/quote] Děkuji za upřesnění, ještě ho využiju.

Prezident Zeman vystoupí zítra s mimořádným projevem
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prezident-v-koute-zemanovi-se-zhroutil-pilir-jeho-politiky-mini-experti-151938#seq_no=1&source=hp&dop_id=151938&dop_ab_variant=553400&dop_req_id=K1CmtjBs9iC-202104241724&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Prezident Zeman vystoupí zítra s mimořádným projevem https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prezident-v-koute-zemanovi-se-zhroutil-pilir-jeho-politiky-mini-experti-151938#seq_no=1&source=hp&dop_id=151938&dop_ab_variant=553400&dop_req_id=K1CmtjBs9iC-202104241724&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

včetně “&”


Další nefunkční "novičok" na scéně - údajně už v roce 2015 proti bulharskému obchodníku se zbraněmi Gebrevovi...


https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/nyt-obchodnik-se-zbranemi-gebrev-obchodoval-s-ukrajinou-i-po-roce-2014/2027325?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny


[quote="pid:13152, uid:240"]včetně “&”[/quote] Další nefunkční "novičok" na scéně - údajně už v roce 2015 proti bulharskému obchodníku se zbraněmi Gebrevovi... https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/nyt-obchodnik-se-zbranemi-gebrev-obchodoval-s-ukrajinou-i-po-roce-2014/2027325?utm_source=incomaker&utm_medium=rss&utm_campaign=Ceske+noviny
Upravené 24. 4. 2021 o 19:28

Další "nefunkční novičok"....



Tak hodilo by se to. Obchodníka zatkli ( info v jiném vláknu zde) a třeba se chtějí pojistit, aby nemluvil. Zároveň by se to opět svedlo na Rusko a jede se dál...


> Další "nefunkční novičok".... Tak hodilo by se to. Obchodníka zatkli ( info v jiném vláknu zde) a třeba se chtějí pojistit, aby nemluvil. Zároveň by se to opět svedlo na Rusko a jede se dál...

Babiš hraje na smeč nebo háže vidle Zemanovi před projevem?


Profesionál a kvalitní člověk, zdůvodňuje vláda návrh povýšit Koudelku
Vysokými profesními a osobními kvalitami a také velmi dobrými výsledky dosahovanými Bezpečnostní informační službou (BIS) zdůvodňuje vláda svůj návrh, aby prezident jmenoval ředitele BIS Michala Koudelku do hodnosti brigádního generála. Vyplývá to z materiálu, který v pondělí projednají ministři. Prezident Miloš Zeman předchozím pěti návrhům kabinetu nevyhověl, proti Koudelkovi i kontrarozvědce má dlouhodobě výhrady.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/profesional-a-kvalitni-clovek-zduvodnuje-vlada-navrh-povysit-koudelku-40358158#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=vUHqeDbTBLm-202104241958&dop_id=40358158&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


A bažina spěchá zabetonovat svůj dílčí "uspěch".


Babiš hraje na smeč nebo háže vidle Zemanovi před projevem? Profesionál a kvalitní člověk, zdůvodňuje vláda návrh povýšit Koudelku Vysokými profesními a osobními kvalitami a také velmi dobrými výsledky dosahovanými Bezpečnostní informační službou (BIS) zdůvodňuje vláda svůj návrh, aby prezident jmenoval ředitele BIS Michala Koudelku do hodnosti brigádního generála. Vyplývá to z materiálu, který v pondělí projednají ministři. Prezident Miloš Zeman předchozím pěti návrhům kabinetu nevyhověl, proti Koudelkovi i kontrarozvědce má dlouhodobě výhrady. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/profesional-a-kvalitni-clovek-zduvodnuje-vlada-navrh-povysit-koudelku-40358158#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=vUHqeDbTBLm-202104241958&dop_id=40358158&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz A bažina spěchá zabetonovat svůj dílčí "uspěch".

Vystúpenie prezidenta Zemana sa očakáva dnes 25.4.2021 o 11,00 seč.

Doufejme, že ho ti blbci nedonutili podat demisi. Jeho dcera žije a pracuje ve VB, i když teď je doma. Pro Zemana je to v poslední době rána za ránou. Smrt Kellnera, teď roztržka s Ruskem a žádost o povýšení Koudelky. Na starého pána je to frontální útok. Doufejme, že starý pán je bojovník a že to nevzdá.


[quote="pid:13225, uid:12"]Vystúpenie prezidenta Zemana sa očakáva dnes 25.4.2021 o 11,00 seč.[/quote] Doufejme, že ho ti blbci nedonutili podat demisi. Jeho dcera žije a pracuje ve VB, i když teď je doma. Pro Zemana je to v poslední době rána za ránou. Smrt Kellnera, teď roztržka s Ruskem a žádost o povýšení Koudelky. Na starého pána je to frontální útok. Doufejme, že starý pán je bojovník a že to nevzdá.

Vrbětice mají svoji domácí a svoji zahraniční a dokonce globální roli. Ta globální
signalizuje time-out : proto globální Summit o klimatu, jen zástěrka, aby začaly všechny strany komunikovat. Konec plánu převratu v Bělorusku a rychle vytažený flastr
v podobě Vrbětic, aby škody v táboře stranoviků nebyly tak katastrofální. Putinovo Manéžové memorandum dovnitř i ven. Následné odpoutání ruské armády z pozic na "horké linii". Zahájení auditu v Arizoně.Další destabilizace Turecka. Posilován účelové aliance Írán,Sýrie-RF a RF-Čína. A lze vysledovat další silné pohyby.
No a teď poběží "zbytková" domácí agenda Vrbětic. Je podle mně už jen jedna. Naprosté vyjasnění pozic na politické scéně v rámci předvolebního boje. Do toho spadá i totální diskreditace vlády (dohodnutá,nedohodnutá?) a možnost jejího pádu a vzniku Zemanovy vlády odborníků. Ta by mohla ještě do voleb provést určité zákulisní kroky, které nelze dělat hřmotně.
Zeman bude asi "táhnout"čas a bude se to snažit dělat tak,aby neposiloval Demoblok a udržoval si na scéně koně, které bude potřebovat k vybalancování
volební a povolební situace : SPD,KSČM a ČSSD. ANO je v pozici rozpouštějící se kostky cukru a je otázkou,zda se do voleb zcela nerozpustí.
Co mně zatím překvapuje-to je pasivita Haškovců v ČSSD. To je jediná síla, která může zajistit mobilizaci a vstup do PS. A je to Zemanova síla. Čekají ?
Ale k dnešnímu Zemanovi (píšu to cca 2 hodiny před projevem) .Je v obtížné situaci, možná vůbec nejobtížnější, jakou kdy řešil. A v těchto situacích se osvědčuje nelézt so sraček a táhnout čas. Že by zaúkolování BISky a i Vojenského zpravodajství ? Spadají pod jeho kompetenci. Prostě-našli jste indície , tak je vyšetřete a předložte s důkazy (ne pravděpodobnostmi).Do práce,chlapci, zaco jste placeni? No a média i demoblok bude střílet a střílet...
Jak pracoval s Prymulou ? Slíbil mu Řád.....


Vrbětice mají svoji domácí a svoji zahraniční a dokonce globální roli. Ta globální signalizuje time-out : proto globální Summit o klimatu, jen zástěrka, aby začaly všechny strany komunikovat. Konec plánu převratu v Bělorusku a rychle vytažený flastr v podobě Vrbětic, aby škody v táboře stranoviků nebyly tak katastrofální. Putinovo Manéžové memorandum dovnitř i ven. Následné odpoutání ruské armády z pozic na "horké linii". Zahájení auditu v Arizoně.Další destabilizace Turecka. Posilován účelové aliance Írán,Sýrie-RF a RF-Čína. A lze vysledovat další silné pohyby. No a teď poběží "zbytková" domácí agenda Vrbětic. Je podle mně už jen jedna. Naprosté vyjasnění pozic na politické scéně v rámci předvolebního boje. Do toho spadá i totální diskreditace vlády (dohodnutá,nedohodnutá?) a možnost jejího pádu a vzniku Zemanovy vlády odborníků. Ta by mohla ještě do voleb provést určité zákulisní kroky, které nelze dělat hřmotně. Zeman bude asi "táhnout"čas a bude se to snažit dělat tak,aby neposiloval Demoblok a udržoval si na scéně koně, které bude potřebovat k vybalancování volební a povolební situace : SPD,KSČM a ČSSD. ANO je v pozici rozpouštějící se kostky cukru a je otázkou,zda se do voleb zcela nerozpustí. Co mně zatím překvapuje-to je pasivita Haškovců v ČSSD. To je jediná síla, která může zajistit mobilizaci a vstup do PS. A je to Zemanova síla. Čekají ? Ale k dnešnímu Zemanovi (píšu to cca 2 hodiny před projevem) .Je v obtížné situaci, možná vůbec nejobtížnější, jakou kdy řešil. A v těchto situacích se osvědčuje nelézt so sraček a táhnout čas. Že by zaúkolování BISky a i Vojenského zpravodajství ? Spadají pod jeho kompetenci. Prostě-našli jste indície , tak je vyšetřete a předložte s důkazy (ne pravděpodobnostmi).Do práce,chlapci, zaco jste placeni? No a média i demoblok bude střílet a střílet... Jak pracoval s Prymulou ? Slíbil mu Řád.....

Do toho spadá i totální diskreditace vlády a možnost jejího pádu a vzniku Zemanovy vlády odborníků....



Nový volební zákon ještě stále není schválen, že? Pořád přemýšlím nad tím, zda to s Rychetským nakonec nebylo
dohodnuto.


( na jednu stranu se bavím tím, jaký volební program by pak měly strany demobloku)


> Do toho spadá i totální diskreditace vlády a možnost jejího pádu a vzniku Zemanovy vlády odborníků.... Nový volební zákon ještě stále není schválen, že? Pořád přemýšlím nad tím, zda to s Rychetským nakonec nebylo dohodnuto. ( na jednu stranu se bavím tím, jaký volební program by pak měly strany demobloku)
Upravené 25. 4. 2021 o 09:20

Nový volební zákon ještě stále není schválen, že?

Shodil jej ze stolu senát. Pokud nebude povoleno korespondenční hlasování, nový volební zákon nebude. Pokud se sněmovna samovolně rozpustí, tak vládu přebírá Senát, ne prezident.
Prezident bude moct postavit svoji vládu jen v případě, že bude Babišovi vyslovena nedůvěra. Proto démonblok nechce vyslovit nedůvěru. Pirátský Bartoš tlačí na rozpuštění sněmovny. Dovedete si představit, že volby by se posunuly o rok a do té doby by vládl senát?


[quote="pid:13239, uid:214"]Nový volební zákon ještě stále není schválen, že?[/quote] Shodil jej ze stolu senát. Pokud nebude povoleno korespondenční hlasování, nový volební zákon nebude. Pokud se sněmovna samovolně rozpustí, tak vládu přebírá Senát, ne prezident. Prezident bude moct postavit svoji vládu jen v případě, že bude Babišovi vyslovena nedůvěra. Proto démonblok nechce vyslovit nedůvěru. Pirátský Bartoš tlačí na rozpuštění sněmovny. Dovedete si představit, že volby by se posunuly o rok a do té doby by vládl senát?

...Shodil jej ze stolu senát...



Děkuji, to mi uniklo. Senát ale nemůže řešit volební zákon ( přijímat zákonná opatření), nastala by tedy patová situace a senát by si defacto mohl vládnout jak dlouho by chtěl?


https://www.psp.cz/sqw/cms.sqw?z=5827


Pokud je Poslanecká sněmovna rozpuštěna, přísluší Senátu přijímat zákonná opatření ve věcech, které nesnesou odkladu a vyžadovaly by jinak přijetí zákona (čl. 33 Ústavy). Senát ovšem nemůže přijímat zákonná opatření ve věcech Ústavy, státního rozpočtu, státního závěrečného účtu, volebního zákona a mezinárodních smluv podle čl. 10 Ústavy. Zákonné opatření může Senátu navrhnout pouze vláda. Zákonné opatření Senátu musí být schváleno na první schůzi Poslanecké sněmovny. Pokud je Poslanecká sněmovna neschválí, pozbývá další platnosti.


> ...Shodil jej ze stolu senát... Děkuji, to mi uniklo. Senát ale nemůže řešit volební zákon ( přijímat zákonná opatření), nastala by tedy patová situace a senát by si defacto mohl vládnout jak dlouho by chtěl? https://www.psp.cz/sqw/cms.sqw?z=5827 Pokud je Poslanecká sněmovna rozpuštěna, přísluší Senátu přijímat zákonná opatření ve věcech, které nesnesou odkladu a vyžadovaly by jinak přijetí zákona (čl. 33 Ústavy). **Senát ovšem nemůže přijímat zákonná opatření ve věcech** Ústavy, státního rozpočtu, státního závěrečného účtu, **volebního zákona** a mezinárodních smluv podle čl. 10 Ústavy. Zákonné opatření může Senátu navrhnout pouze vláda. Zákonné opatření Senátu musí být schváleno na první schůzi Poslanecké sněmovny. Pokud je Poslanecká sněmovna neschválí, pozbývá další platnosti.
Upravené 25. 4. 2021 o 10:06

tak vládu přebírá Senát


V případě, že nebude do termínu voleb přijat nový volební zákon, na kterém se musí shodnout Poslanecká sněmovna a Senát, skončí volební období poslanců PS a sněmovna bude rozpuštěna. Dojde k "naprosté destabilizaci našeho politického systému", o které mluvil 31.1.2021 pan prezident v předvečer přijetí rozhodnutí Ústavního soudu o zrušení části dosavadního volebního zákona.
Stát bude i nadále řídit vláda, která bude v té době u moci a to až do doby dokud nebude nalezeno a přijato řešení krize našeho politického systému.
V případě, že je rozpuštěna Poslanecká sněmovna, přísluší Senátu přijímat zákonná opatření ve věcech, které nesnesou odkladu a vyžadovaly by jinak přijetí zákona. Taková zákonná opatření může horní komoře navrhnout jedině vláda. Na první schůzi nově ustavené Poslanecké sněmovny pak musejí být přijatá zákonná opatření Senátu schválena poslanci, jinak pozbývají další platnosti.


https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-press-klub-frekvence-1-15783#from-list


https://www.senat.cz/informace/pro_verejnost/infocentrum/infocentrum_informace_o_senatu.php


[quote="pid:13240, uid:312"]tak vládu přebírá Senát[/quote] V případě, že nebude do termínu voleb přijat nový volební zákon, na kterém se musí shodnout Poslanecká sněmovna a Senát, skončí volební období poslanců PS a sněmovna bude rozpuštěna. Dojde k "naprosté destabilizaci našeho politického systému", o které mluvil 31.1.2021 pan prezident v předvečer přijetí rozhodnutí Ústavního soudu o zrušení části dosavadního volebního zákona. Stát bude i nadále řídit vláda, která bude v té době u moci a to až do doby dokud nebude nalezeno a přijato řešení krize našeho politického systému. V případě, že je rozpuštěna Poslanecká sněmovna, přísluší Senátu přijímat zákonná opatření ve věcech, které nesnesou odkladu a vyžadovaly by jinak přijetí zákona. Taková zákonná opatření může horní komoře navrhnout jedině vláda. Na první schůzi nově ustavené Poslanecké sněmovny pak musejí být přijatá zákonná opatření Senátu schválena poslanci, jinak pozbývají další platnosti. https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-press-klub-frekvence-1-15783#from-list https://www.senat.cz/informace/pro_verejnost/infocentrum/infocentrum_informace_o_senatu.php

Zbytečně vyhrocené hodnocení. nejvíce stupňů volnosti (dobrých karet) má v rukávu pořád prezident a zatím s nimi hraje dobře.Předvolební destabilizace mu hraje do karet , pokud se o ni postará demoblok. proto sehrál s Filipem tu šarádu na ztrátu podpory KSČM . Teď je vyslovení nedůvěry vládě možné prakticky kdykoliv , pokud se na tom domluví vláda + KSČM a SPD.Proto jsem dedukoval, jestli tenhle okázalý"striptíz" vlády není v jeho zájmu s tím, že optimální řešení je
jeho vláda odborníků a ponechat tyhle přestřelky mezi senátem a PS demobloku.
Korespondenční hlasování je umělý problém, který se zdůvodňuje tvrdym lockdownem. Jinak nemá žádné právní opodstatnění. Ví snad demoblok, že v říjnu budou opět lockodowny na stole ?


Zbytečně vyhrocené hodnocení. nejvíce stupňů volnosti (dobrých karet) má v rukávu pořád prezident a zatím s nimi hraje dobře.Předvolební destabilizace mu hraje do karet , pokud se o ni postará demoblok. proto sehrál s Filipem tu šarádu na ztrátu podpory KSČM . Teď je vyslovení nedůvěry vládě možné prakticky kdykoliv , pokud se na tom domluví vláda + KSČM a SPD.Proto jsem dedukoval, jestli tenhle okázalý"striptíz" vlády není v jeho zájmu s tím, že optimální řešení je jeho vláda odborníků a ponechat tyhle přestřelky mezi senátem a PS demobloku. Korespondenční hlasování je umělý problém, který se zdůvodňuje tvrdym lockdownem. Jinak nemá žádné právní opodstatnění. Ví snad demoblok, že v říjnu budou opět lockodowny na stole ?

Detaily klíčového projevu prezidenta. Fiala vyletí z trenek. A za ním další. Co Zeman řekne, nečekal nikdo. Těšit se může i BIS


https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Detaily-klicoveho-projevu-prezidenta-Fiala-vyleti-z-trenek-A-za-nim-dalsi-Co-Zeman-rekne-necekal-nikdo-Tesit-se-muze-i-BIS-661842


Detaily klíčového projevu prezidenta. Fiala vyletí z trenek. A za ním další. Co Zeman řekne, nečekal nikdo. Těšit se může i BIS https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Detaily-klicoveho-projevu-prezidenta-Fiala-vyleti-z-trenek-A-za-nim-dalsi-Co-Zeman-rekne-necekal-nikdo-Tesit-se-muze-i-BIS-661842

Tak mi to vyšlo. Zeman sehrál mistrovskou partii a udělal to, co měl :


  • natáhl čas a rozředil tím kaši
  • zaservíroval to na BISku a Policii. zdůraznil svůj vliv i na Policii

Tak mi to vyšlo. Zeman sehrál mistrovskou partii a udělal to, co měl : - natáhl čas a rozředil tím kaši - zaservíroval to na BISku a Policii. zdůraznil svůj vliv i na Policii

Zeman sehrál mistrovskou partii


A teď si redaktorku PRIMY "maže na chleba".


[quote="pid:13257, uid:57"]Zeman sehrál mistrovskou partii[/quote] A teď si redaktorku PRIMY "maže na chleba".

Zeman položil dvě miny . Jednak trvá na finálním dovyšetření a to je problém pro BIS , která prozatím vařila sekerkovou polívku .
Druhak trvá na plném informování veřejnosti , což lehce láme vaz všem křiklounům z páté kolony.
Pokud nepřijdou se 100 % důkazem a zde věřím, že RF si to pohlídá a včas upozorní na podvodnou hru , tak reálně je ve hře doživotí pro strůjce převratu . Nemluvě o diskreditaci neziskovek a novinářů .
Blíží se to k těm pověstným božím mlýnům .


Zeman položil dvě miny . Jednak trvá na finálním dovyšetření a to je problém pro BIS , která prozatím vařila sekerkovou polívku . Druhak trvá na plném informování veřejnosti , což lehce láme vaz všem křiklounům z páté kolony. Pokud nepřijdou se 100 % důkazem a zde věřím, že RF si to pohlídá a včas upozorní na podvodnou hru , tak reálně je ve hře doživotí pro strůjce převratu . Nemluvě o diskreditaci neziskovek a novinářů . Blíží se to k těm pověstným božím mlýnům .

Tak mi to vyšlo. Zeman sehrál mistrovskou partii a udělal to, co měl :


natáhl čas a rozředil tím kaši
zaservíroval to na BISku a Policii. zdůraznil svůj vliv i na Policii


a nad Temelín pověsil otáznik. Prokážete to, vyloučíme Temelin z tendru, neprokážete- potom - ?


Projev, hodný státníka.


Boletusi, blahopřeji ke 100% odhadu. smile


[quote="pid:13257, uid:57"]Tak mi to vyšlo. Zeman sehrál mistrovskou partii a udělal to, co měl : natáhl čas a rozředil tím kaši zaservíroval to na BISku a Policii. zdůraznil svůj vliv i na Policii[/quote] a nad Temelín pověsil otáznik. Prokážete to, vyloučíme Temelin z tendru, neprokážete- potom - ? Projev, hodný státníka. Boletusi, blahopřeji ke 100% odhadu. :)

Zeman si utřel Koudelku do rukávu, bože ta Tománková je tupá nebo je dobrá nahrávačka smile CIA dala medaily Koudelkovi a ta samá CIA zmařila tisice životů v IRAKU. Tim snad i nejhloupějši občan ČR má odpověď na to co je Koudelka zač a co nás s ním v čele BIS čeká, že..


Zeman si utřel Koudelku do rukávu, bože ta Tománková je tupá nebo je dobrá nahrávačka :) CIA dala medaily Koudelkovi a ta samá CIA zmařila tisice životů v IRAKU. Tim snad i nejhloupějši občan ČR má odpověď na to co je Koudelka zač a co nás s ním v čele BIS čeká, že..

Rozhovor prezidenta republiky pro pořad TV Prima Partie Terezie Tománkové
25.dubna 2021


https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-porad-tv-prima-partie-terezie-tomankove-15908


Rozhovor prezidenta republiky pro pořad TV Prima Partie Terezie Tománkové 25.dubna 2021 https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-porad-tv-prima-partie-terezie-tomankove-15908

Zeman si utřel Koudelku do rukávu


Okamžitě přišla podpora od globalistů:


https://zakonvremeni.ru/news/13-3-/49255-nemetskoe-izdanie-uvidelo-nestykovki-v-cheshskoj-versii-vzryvov-na-skladakh.html


[quote="pid:13268, uid:149"]Zeman si utřel Koudelku do rukávu[/quote] Okamžitě přišla podpora od globalistů: https://zakonvremeni.ru/news/13-3-/49255-nemetskoe-izdanie-uvidelo-nestykovki-v-cheshskoj-versii-vzryvov-na-skladakh.html

Rozhovor prezidenta republiky pro pořad TV Prima Partie Terezie Tománkové


To se mnohým, nejen u nás, vůbec nebude líbit:
"Pan plukovník Koudelka nedávno dostal v New Yorku medaili CIA, a já bych jenom znovu připomněl, že CIA byla zpravodajská služba, která informovala americkou vládu o tom, že v Iráku jsou zbraně hromadného ničení. Nejen, že se to nepotvrdilo, ba přímo vyvrátilo, ale důsledky byly strašlivé. Tisíce zmařených životů, obrovské materiální ztráty a tak dál. Takhle pracuje, paní redaktorko, kvalitní zpravodajská služba?"


[quote="pid:13273, uid:270"]Rozhovor prezidenta republiky pro pořad TV Prima Partie Terezie Tománkové[/quote] To se mnohým, nejen u nás, vůbec nebude líbit: "Pan plukovník Koudelka nedávno dostal v New Yorku medaili CIA, a já bych jenom znovu připomněl, že CIA byla zpravodajská služba, která informovala americkou vládu o tom, že v Iráku jsou zbraně hromadného ničení. Nejen, že se to nepotvrdilo, ba přímo vyvrátilo, ale důsledky byly strašlivé. Tisíce zmařených životů, obrovské materiální ztráty a tak dál. Takhle pracuje, paní redaktorko, kvalitní zpravodajská služba?"

Okamžitě přišla podpora od globalistů:


A Britové se snaží povzbudit svoje agenty:


MOSKVA 25. dubna - RIA Novosti. Šéf britské zahraniční zpravodajské služby Richard Moore v rozhovoru pro Sunday Times označil Rusko za „objektivně oslabující“ mocnost z ekonomického a demografického hlediska, která zároveň však představuje jeden z nejnaléhavějších problémů.
https://ria.ru/20210425/derzhava-1729817511.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Jen kdyby začali objektivně posuzovat problémy malobritánie, to by jím zbyly jen oči pro pláč.


[quote="pid:13278, uid:292"]Okamžitě přišla podpora od globalistů:[/quote] A Britové se snaží povzbudit svoje agenty: MOSKVA 25. dubna - RIA Novosti. Šéf britské zahraniční zpravodajské služby Richard Moore v rozhovoru pro Sunday Times označil Rusko za „objektivně oslabující“ mocnost z ekonomického a demografického hlediska, která zároveň však představuje jeden z nejnaléhavějších problémů. https://ria.ru/20210425/derzhava-1729817511.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Jen kdyby začali objektivně posuzovat problémy malobritánie, to by jím zbyly jen oči pro pláč.

Šéf britské zahraniční zpravodajské služby Richard Moore v rozhovoru pro Sunday Times označil Rusko za „objektivně oslabující“ mocnost z ekonomického a demografického hlediska,


"Šťastný" to člověk, zřejmě se zajímá jen o ty "správné" informace...


[quote="pid:13284, uid:158"]Šéf britské zahraniční zpravodajské služby Richard Moore v rozhovoru pro Sunday Times označil Rusko za „objektivně oslabující“ mocnost z ekonomického a demografického hlediska,[/quote] "Šťastný" to člověk, zřejmě se zajímá jen o ty "správné" informace...

Roztleskávač Kalousek napsal na twitteru před hodinou:


Miroslav Kalousek
@kalousekm
·
1h
Jsme ve velmi vážné hybridní válce. A v této válce se náš prezident připojil k nepříteli, aby mu pomáhal zpochybnit, rozmlžit, v ideálním případě “vyvrátit vyšetřování a závěry našich služeb. Z mého pohledu je to velezrada.

Miroslav Kalousek
@kalousekm
·
1h
Zemanův projev byl mimořádně záludný vůči vlastní zemi. Vyjádřil důvěru vůči bezpečnostním složkám, ale v podstatě zpochybnil jejich závěry. Se závěry chce vyčkat, dokud se to “jednoznačně neprokáže”. Připomíná mi to Čapí hnízdo. Jenže tohle je mnohem závažnější a nebezpečnější.

Kdáká a svolává 5. kolonu na odpor. Duši je ochoten prodat za blahobyt svého pánička.


Ty twitty asi mají koordinovat úsilí presstitutek. Uvidíme, jestli se to objeví v jejích anályzach.


Roztleskávač Kalousek napsal na twitteru před hodinou: Miroslav Kalousek @kalousekm · 1h Jsme ve velmi vážné hybridní válce. A v této válce se náš prezident připojil k nepříteli, aby mu pomáhal zpochybnit, rozmlžit, v ideálním případě “vyvrátit vyšetřování a závěry našich služeb. Z mého pohledu je to velezrada. Miroslav Kalousek @kalousekm · 1h Zemanův projev byl mimořádně záludný vůči vlastní zemi. Vyjádřil důvěru vůči bezpečnostním složkám, ale v podstatě zpochybnil jejich závěry. Se závěry chce vyčkat, dokud se to “jednoznačně neprokáže”. Připomíná mi to Čapí hnízdo. Jenže tohle je mnohem závažnější a nebezpečnější. Kdáká a svolává 5. kolonu na odpor. Duši je ochoten prodat za blahobyt svého pánička. Ty twitty asi mají koordinovat úsilí presstitutek. Uvidíme, jestli se to objeví v jejích anályzach.

A Britové se snaží povzbudit svoje agenty


Ty twitty asi mají koordinovat úsilí presstitutek. Uvidíme, jestli se to objeví v jejích anályzach.


To jistě, ale co chtějí (nebo možná jen deklarují, že chtějí) a co dostanou mohou být dvě zcela odlišné věci.
Jaké jsou jejich možnosti ? Jsou rámcově dvě:


1/ Majdan - jenže "majdanizační potenciál" mají v současném informačním stavu nulový, na náměstí nedostanou zdaleka ani celou pátou kolonu, řada z nich se raději pod nějakou záminkou někde schová, ze zahraničí "protestující" tentokrát přijet nemohou "protože covid" - a pro zpitomělé masy nemají téma, šili to celé horkou jehlou.
2/Právní cesta - tzn. obvinění z velezrady - jenomže ta znamená možnost předkládání důkazů a argumentů z obou stran - a to je to poslední, co potřebují.


Navíc - jak jsem naznačoval, že možná jen "deklarují, že chtějí" - ti chytřejší z nich určitě ve svých úvahách pracují i s možností, že je jen ženou coby "nepotřebný materiál" na jatka předem prohrané války. A budou tedy velmi opatrní a neochotní.


[quote="pid:13284, uid:158"]A Britové se snaží povzbudit svoje agenty[/quote] [quote="pid:13286, uid:158"]Ty twitty asi mají koordinovat úsilí presstitutek. Uvidíme, jestli se to objeví v jejích anályzach.[/quote] To jistě, ale co chtějí (nebo možná jen deklarují, že chtějí) a co dostanou mohou být dvě zcela odlišné věci. Jaké jsou jejich možnosti ? Jsou rámcově dvě: 1/ Majdan - jenže "majdanizační potenciál" mají v současném informačním stavu nulový, na náměstí nedostanou zdaleka ani celou pátou kolonu, řada z nich se raději pod nějakou záminkou někde schová, ze zahraničí "protestující" tentokrát přijet nemohou "protože covid" - a pro zpitomělé masy nemají téma, šili to celé horkou jehlou. 2/Právní cesta - tzn. obvinění z velezrady - jenomže ta znamená možnost předkládání důkazů a argumentů z obou stran - a to je to poslední, co potřebují. Navíc - jak jsem naznačoval, že možná jen "deklarují, že chtějí" - ti chytřejší z nich určitě ve svých úvahách pracují i s možností, že je jen ženou coby "nepotřebný materiál" na jatka předem prohrané války. A budou tedy velmi opatrní a neochotní.
Upravené 25. 4. 2021 o 13:52

Z mého pohledu je to velezrada.


Miroslav Kalousek má k smutně proslulému prokurátorovi Josefu Urválkovi ideově mnohem blíže, než sám tuší. Jen to právnické vzdělání mu holt schází...


[quote="pid:13286, uid:158"]Z mého pohledu je to velezrada.[/quote] Miroslav Kalousek má k smutně proslulému prokurátorovi Josefu Urválkovi ideově mnohem blíže, než sám tuší. Jen to právnické vzdělání mu holt schází...

Druhak trvá na plném informování veřejnosti , což lehce láme vaz všem křiklounům z páté kolony.

Nemluvě o diskreditaci neziskovek a novinářů .
Blíží se to k těm pověstným božím mlýnům .


Nielen u vás, ale aj u nás s tým, že u nás sa konal ten prevrat a kvôli tomu aj vláda vyzerá tak, ako vyzerá.


[quote="pid:13264, uid:185"]Druhak trvá na plném informování veřejnosti , což lehce láme vaz všem křiklounům z páté kolony.[/quote] [quote="pid:13264, uid:185"]Nemluvě o diskreditaci neziskovek a novinářů . Blíží se to k těm pověstným božím mlýnům .[/quote] Nielen u vás, ale aj u nás s tým, že u nás sa konal ten prevrat a kvôli tomu aj vláda vyzerá tak, ako vyzerá.

Moderátor

Hlavní úkol podpindosů okolo aféry Vrbětic byl splněn ? ROSATOM byl z tendru na dostavbu Dukovan vyřazen ...


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/To-dosud-nezaznelo-Zemanuv-projev-skryval-jednu-dulezitou-novinku-Bezpecnostni-analytik-zpozornel-661882


Hlavní úkol podpindosů okolo aféry Vrbětic byl splněn ? ROSATOM byl z tendru na dostavbu Dukovan vyřazen ... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/To-dosud-nezaznelo-Zemanuv-projev-skryval-jednu-dulezitou-novinku-Bezpecnostni-analytik-zpozornel-661882

tak ale ked bude BIS roztrhana, ze ziadne dokazy nie su....tak to by bola ina prca:-)) Ale zasa treba pocitat, ze za chvilu su u vas volby, Babis to zrejme nevyhra ako premier na novo a nova vlada to moze potom schovat pod koberec. Ale ja by som si nerobila starosti s Rosatomom, ako uz povedali, tender by mal byt dokonceny tusim do roku 2024 a to este vela veci sa moze zmenit na celosvetovej urovni


tak ale ked bude BIS roztrhana, ze ziadne dokazy nie su....tak to by bola ina prca:-)) Ale zasa treba pocitat, ze za chvilu su u vas volby, Babis to zrejme nevyhra ako premier na novo a nova vlada to moze potom schovat pod koberec. Ale ja by som si nerobila starosti s Rosatomom, ako uz povedali, tender by mal byt dokonceny tusim do roku 2024 a to este vela veci sa moze zmenit na celosvetovej urovni

2024 a to este vela veci sa moze zmenit na celosvetovej urovni
Přesně tak, čas jde proti nim, vývoj ve světe je jinde, než tam kde jsou ty jejich spravodajské hry. Nechápou a nepochopí, náraz do té zdi musí přijít. Konec kapitalismu, znamená i konec vývozu demokracie, pač nebude proč jí vyvážet, jelikož drancování a loupení bez trestu je u konce!


[quote="pid:13305, uid:187"]2024 a to este vela veci sa moze zmenit na celosvetovej urovni[/quote] Přesně tak, čas jde proti nim, vývoj ve světe je jinde, než tam kde jsou ty jejich spravodajské hry. Nechápou a nepochopí, náraz do té zdi musí přijít. Konec kapitalismu, znamená i konec vývozu demokracie, pač nebude proč jí vyvážet, jelikož drancování a loupení bez trestu je u konce!

Praha musí odpovědět na otázku světového společenství, co bylo uloženo ve skladech ve Vrběticích
14:01 25.04.2021 (aktualizováno: 14:35 25.04.2021)


„Otázka pro Prahu: co bylo uloženo v těchto skladech? Druhá otázka: jak občan jiného státu nakládal s tím, co bylo v těchto skladech? Na základě čeho disponoval vším, co tam bylo? Existují právní podklady?“ doplnila zástupkyně ministerstva zahraničních věcí RF a vyzvala Prahu, aby na tyto otázky odpověděla.
https://cz.sputniknews.com/20210425/praha-musi-odpovedet-na-otazku-svetoveho-spolecenstvi-co-bylo-ulozeno-ve-skladech-ve-vrbeticich-14267602.html


Třetí otázka: Kdo z našich ústavních a vládních představitelů věděl, že tímto způsobem jsou od nás podporovány teroristické akce ve světě ?


Praha musí odpovědět na otázku světového společenství, co bylo uloženo ve skladech ve Vrběticích 14:01 25.04.2021 (aktualizováno: 14:35 25.04.2021) „Otázka pro Prahu: co bylo uloženo v těchto skladech? Druhá otázka: jak občan jiného státu nakládal s tím, co bylo v těchto skladech? Na základě čeho disponoval vším, co tam bylo? Existují právní podklady?“ doplnila zástupkyně ministerstva zahraničních věcí RF a vyzvala Prahu, aby na tyto otázky odpověděla. https://cz.sputniknews.com/20210425/praha-musi-odpovedet-na-otazku-svetoveho-spolecenstvi-co-bylo-ulozeno-ve-skladech-ve-vrbeticich-14267602.html Třetí otázka: Kdo z našich ústavních a vládních představitelů věděl, že tímto způsobem jsou od nás podporovány teroristické akce ve světě ?
Upravené 25. 4. 2021 o 17:19

@JankaS . Souhlas , Vrbětice si svoji vnější roli splnily, ale ten průser v Bělorusku je stejně venku. Teď už půjde o domácí zabijačku a myslím, že si v ní starý pán zgustne. Rozehrál to v mezích možného nejlépe, jak mohl. jenom indícíí :
ohlásil dvě rovnocenné varianty :- jednu šetří Policie a druhou zpravodajci . Divide et impera. Podpindosi počítali, že všechno půjde jen jednou stopou, tou ruskou. A tímhle rozdvojením jednak oslabil napětí vůči Rusku a vnesl do hry vyšetření zjevného nepěkného zákulisí Vrbětic už od roku 2006 . A kdopak nám tady vládl ?

@JankaS . Souhlas , Vrbětice si svoji vnější roli splnily, ale ten průser v Bělorusku je stejně venku. Teď už půjde o domácí zabijačku a myslím, že si v ní starý pán zgustne. Rozehrál to v mezích možného nejlépe, jak mohl. jenom indícíí : ohlásil dvě rovnocenné varianty :- jednu šetří Policie a druhou zpravodajci . Divide et impera. Podpindosi počítali, že všechno půjde jen jednou stopou, tou ruskou. A tímhle rozdvojením jednak oslabil napětí vůči Rusku a vnesl do hry vyšetření zjevného nepěkného zákulisí Vrbětic už od roku 2006 . A kdopak nám tady vládl ?

ti chytřejší z nich určitě ve svých úvahách pracují i s možností, že je jen ženou coby "nepotřebný materiál" na jatka předem prohrané války. A budou tedy velmi opatrní a neochotní.

"Vrtětice" řeší zadání na domácím i na globálním hřišti.
Německo se přiklání ke spolupráci s Ruskem (NS2, Sputnik). Nás bude Londýn chtít co nejdéle „používat“ k narušování spolupráce a poškozování německé ekonomické mašiny, blokaci propojení s Ruskem. Naše 5-tá kolona nakonec skončí jako spotřební materiál, ale bude bojovat za svého páníčka do posledního Čecha. Nezapomínejte, že bojují i sami za sebe, nic jiného než parazitovat už neumí. Fašisti nemají s obyčejným lidem nikdy slitování.


Doma = u voleb, bude záležet na lidech jak situaci pochopí a na čem jim záleží víc. Jsou nabízena dvě hlavní menu. Západní - jsme součástí západu a jejich lží a budeme volit 5-tou kolonu, dál sloužit zájmům Londýna. Pro lidi - ještě chvíli pokračování naleštěné bídy pro zužující se skupinku profitujících. Reálně je tu ale stále celkem dost zaslepených lidí, kteří jsou motivováni jít touto krátkozrakou cestou, i za vlády AB se tato skupina dost rozrůstala (to mi na něm hodně vadilo). Východní menu - odmítáme lhát (i sami sobě), začínáme znovu budovat od nuly suverénní stát a spolupracovat s těmi, kteří to slovo chápou adekvátně. Doufám, že Vrbětice pomohou proces pochopení urychlit.


[quote="pid:13292, uid:292"]ti chytřejší z nich určitě ve svých úvahách pracují i s možností, že je jen ženou coby "nepotřebný materiál" na jatka předem prohrané války. A budou tedy velmi opatrní a neochotní.[/quote] "Vrtětice" řeší zadání na domácím i na globálním hřišti. Německo se přiklání ke spolupráci s Ruskem (NS2, Sputnik). Nás bude Londýn chtít co nejdéle „používat“ k narušování spolupráce a poškozování německé ekonomické mašiny, blokaci propojení s Ruskem. Naše 5-tá kolona nakonec skončí jako spotřební materiál, ale bude bojovat za svého páníčka do posledního Čecha. Nezapomínejte, že bojují i sami za sebe, nic jiného než parazitovat už neumí. Fašisti nemají s obyčejným lidem nikdy slitování. Doma = u voleb, bude záležet na lidech jak situaci pochopí a na čem jim záleží víc. Jsou nabízena dvě hlavní menu. Západní - jsme součástí západu a jejich lží a budeme volit 5-tou kolonu, dál sloužit zájmům Londýna. Pro lidi - ještě chvíli pokračování naleštěné bídy pro zužující se skupinku profitujících. Reálně je tu ale stále celkem dost zaslepených lidí, kteří jsou motivováni jít touto krátkozrakou cestou, i za vlády AB se tato skupina dost rozrůstala (to mi na něm hodně vadilo). Východní menu - odmítáme lhát (i sami sobě), začínáme znovu budovat od nuly suverénní stát a spolupracovat s těmi, kteří to slovo chápou adekvátně. Doufám, že Vrbětice pomohou proces pochopení urychlit.

A kdopak nám tady vládl ?


vláda Jiřího Paroubka 25. 4. 2005 – 4. 9. 2006
první vláda Mirka Topolánka 4. 9. 2006 – 9. 1. 2007
druhá vláda Mirka Topolánka 9. 1. 2007 – 8. 5. 2009
vláda Jana Fischera 8. 5. 2009 – 13. 7. 2010
vláda Petra Nečase 13. 7. 2010 – 10. 7. 2013
vláda Jiřího Rusnoka 10. 7. 2013 – 29. 1. 2014
vláda Bohuslava Sobotky 29. 1. 2014 – 13. 12. 2017
první vláda Andreje Babiše 13. 12. 2017 – 27. 6. 2018
druhá vláda Andreje Babiše 27. 6. 2018 – úřadující


https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_vl%C3%A1d_%C4%8Ceska


[quote="pid:13329, uid:57"]A kdopak nám tady vládl ?[/quote] vláda Jiřího Paroubka 25. 4. 2005 – 4. 9. 2006 první vláda Mirka Topolánka 4. 9. 2006 – 9. 1. 2007 druhá vláda Mirka Topolánka 9. 1. 2007 – 8. 5. 2009 vláda Jana Fischera 8. 5. 2009 – 13. 7. 2010 vláda Petra Nečase 13. 7. 2010 – 10. 7. 2013 vláda Jiřího Rusnoka 10. 7. 2013 – 29. 1. 2014 vláda Bohuslava Sobotky 29. 1. 2014 – 13. 12. 2017 první vláda Andreje Babiše 13. 12. 2017 – 27. 6. 2018 druhá vláda Andreje Babiše 27. 6. 2018 – úřadující https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_vl%C3%A1d_%C4%8Ceska
Upravené 25. 4. 2021 o 20:23

inak zvlastne je, ze ved EU je skor nemecko-francuzsky projekt....a ta 5.kolona cely cas krici ze Europa


inak zvlastne je, ze ved EU je skor nemecko-francuzsky projekt....a ta 5.kolona cely cas krici ze Europa

Ruská odpoveď ohľadom počtov zamestnancov na veľvyslanectve. Zaujímavé čítanie.
https://www-bfm-ru.cdn.ampproject.org/c/s/www.bfm.ru/amp/news/470554
Ak neviete po rusky treba nechať prehliadač strojovo preložiť.


Ruská odpoveď ohľadom počtov zamestnancov na veľvyslanectve. Zaujímavé čítanie. https://www-bfm-ru.cdn.ampproject.org/c/s/www.bfm.ru/amp/news/470554 Ak neviete po rusky treba nechať prehliadač strojovo preložiť.

Asi nebyli nadšení ani naši diplomati, kteří se museli narychlo balit. Není se čemu divit, ale je potřeba si uvědomit, že kdo seje vítr, sklízí bouři nebo kdo jinému jámu kope, sám...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vyhostena-ceska-diplomatka-zila-v-rusku-pet-let-na-odchod-mela-24-hodin-40357721
Vyhoštěná česká diplomatka žila v Rusku pět let, na odchod měla 24 hodin Zemědělská diplomatka Nikola Hrušková strávila v Moskvě pět let, sbalit se však musela během čtyřiadvaceti hodin. V úterý už byla zpátky v Praze. Jak jste se dozvěděla, že budete muset Rusko opustit? Dozvěděli jsme se to všichni najednou zhruba v deset v neděli večer, takže jsme plně využili tu lhůtu 24 hodin. Museli jsme řešit hlavně logistické věci, balení, uzavírání účtů a podobně. Ti, co věděli, že mohou zůstat, byli enormně nápomocní, aby se vše stihlo. Všichni zafungovali jako tým. Ta krátká lhůta byla z mého pohledu vlastně lepší, protože 48 hodin bychom se tam spíš už trápili. Co jste v Moskvě nechala? Nechala jsem tam partnera, který za mě dořeší zbytek balení a podobně. Hodně lidí tam pak nechávalo různé věci, které teď někdo bude muset stěhovat. Jaký nejpalčivější problém musíte řešit po návratu do Česka? Ne všichni se mají kam vrátit. Sama teď bydlím u rodičů, ale to je samozřejmě dočasné řešení. (Pověřený ministr zahraničí Jan Hamáček slíbil, že resort vyhoštěným poskytne servis, zázemí a v případě nutnosti i ubytování – pozn. red.) Bude vám práce v Rusku chybět? Je to pro mě těžké, protože jsem v té práci viděla smysl. Rusko jsem procestovala a poznala ho jinak než řada lidí. Takže je to pro mě citová záležitost, že se teď do té země zřejmě minimálně na nějaký čas nebudu moci vrátit.


Asi nebyli nadšení ani naši diplomati, kteří se museli narychlo balit. Není se čemu divit, ale je potřeba si uvědomit, že kdo seje vítr, sklízí bouři nebo kdo jinému jámu kope, sám... https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vyhostena-ceska-diplomatka-zila-v-rusku-pet-let-na-odchod-mela-24-hodin-40357721 **Vyhoštěná česká diplomatka žila v Rusku pět let, na odchod měla 24 hodin** Zemědělská diplomatka Nikola Hrušková strávila v Moskvě pět let, sbalit se však musela během čtyřiadvaceti hodin. V úterý už byla zpátky v Praze. Jak jste se dozvěděla, že budete muset Rusko opustit? Dozvěděli jsme se to všichni najednou zhruba v deset v neděli večer, takže jsme plně využili tu lhůtu 24 hodin. Museli jsme řešit hlavně logistické věci, balení, uzavírání účtů a podobně. Ti, co věděli, že mohou zůstat, byli enormně nápomocní, aby se vše stihlo. Všichni zafungovali jako tým. Ta krátká lhůta byla z mého pohledu vlastně lepší, protože 48 hodin bychom se tam spíš už trápili. Co jste v Moskvě nechala? Nechala jsem tam partnera, který za mě dořeší zbytek balení a podobně. Hodně lidí tam pak nechávalo různé věci, které teď někdo bude muset stěhovat. Jaký nejpalčivější problém musíte řešit po návratu do Česka? Ne všichni se mají kam vrátit. Sama teď bydlím u rodičů, ale to je samozřejmě dočasné řešení. (Pověřený ministr zahraničí Jan Hamáček slíbil, že resort vyhoštěným poskytne servis, zázemí a v případě nutnosti i ubytování – pozn. red.) Bude vám práce v Rusku chybět? Je to pro mě těžké, protože jsem v té práci viděla smysl. Rusko jsem procestovala a poznala ho jinak než řada lidí. Takže je to pro mě citová záležitost, že se teď do té země zřejmě minimálně na nějaký čas nebudu moci vrátit.

Rostislav Iščenko probírá vrbětickou kauzu https://www.youtube.com/watch?v=ukC6BT1C7iw


Zaujaly mě dva postřehy:


1) Kauzou se řeší kromě amerického zadání i hluboký vnitropolitický problém, rozpor mezi národní částí elity, reprezentovanou prezidentem Zemanem, a atlantickou části elity, reprezentovanou vládou a parlamentem (přesněji by mělo být BIS, demoblokem, částí parlamentu a senátem).


2) Celý příběh je tak absurdní, že je to vysvětlitelné jenom tím, že se nám jeho autoři (čili pracovníci BIS) snažili dát najevo, že oni za to nemůžou, že prostě dostali takový úkol od nadřízených spojeneckých tajných služeb a nemohli ho nesplnit.


Můj komentář: Tomu by nasvědčovalo i to prvotní vyjádření důstojníka BIS, citované lidovkama (i MFDnes) už v sobotu 17.4.2021 v 21:22 https://www.lidovky.cz/domov/policie-pracuje-s-podezrenim-ze-vybusninu-ve-vrbeticich-umistili-agenti-gru-pomohl-zaber-z-kamer.A210417_212211_ln_domov_vag :
" „Žádost o vstup těch dvou osob máme už od roku 2014, ale to, že jsou to oni hledaní, jsme si dali dohromady až po prověrce spisu. Objevil se záběr z kamer a někdo šikovný si loni řekl, že už dvojici někde viděl,“ popsal pro Lidovky.cz důstojník s bohatou zkušeností z české bezpečnostní komunity. "


To vyjádření "důstojníka s bohatou zkušeností" je formulováno velmi šikovně, Na první čtení skutečně vyvolá dojem, že jde o záznam z Vrbětic, ale když si to vyjádření přečtete pozorně, tak je to možné vyložit spíše tím způsobem, že se nám "důstojník s bohatou zkušeností" snaží říct, jak celá kauza vznikla, totiž že ten absurdní email bez metadat se žádostí o vstup do areálu a kopiemi falešných tadžikistánských a moldavských pasů "někdo šikovný" z BIS spojil s kamerovým záznamem Miškina a Čepigy v Salisbury 2018.


Což bychom mohli vyložit tak, že BIS není homogenní, že i zde existuje pronárodní opozice, resp. alespoň kádry řízené GP.


Rostislav Iščenko probírá vrbětickou kauzu https://www.youtube.com/watch?v=ukC6BT1C7iw Zaujaly mě dva postřehy: 1) Kauzou se řeší kromě amerického zadání i hluboký vnitropolitický problém, rozpor mezi národní částí elity, reprezentovanou prezidentem Zemanem, a atlantickou části elity, reprezentovanou vládou a parlamentem (přesněji by mělo být BIS, demoblokem, částí parlamentu a senátem). 2) Celý příběh je tak absurdní, že je to vysvětlitelné jenom tím, že se nám jeho autoři (čili pracovníci BIS) snažili dát najevo, že oni za to nemůžou, že prostě dostali takový úkol od nadřízených spojeneckých tajných služeb a nemohli ho nesplnit. Můj komentář: Tomu by nasvědčovalo i to prvotní vyjádření důstojníka BIS, citované lidovkama (i MFDnes) už v sobotu 17.4.2021 v 21:22 https://www.lidovky.cz/domov/policie-pracuje-s-podezrenim-ze-vybusninu-ve-vrbeticich-umistili-agenti-gru-pomohl-zaber-z-kamer.A210417_212211_ln_domov_vag : " „Žádost o vstup těch dvou osob máme už od roku 2014, ale to, že jsou to oni hledaní, jsme si dali dohromady až po prověrce spisu. Objevil se záběr z kamer a někdo šikovný si loni řekl, že už dvojici někde viděl,“ popsal pro Lidovky.cz důstojník s bohatou zkušeností z české bezpečnostní komunity. " To vyjádření "důstojníka s bohatou zkušeností" je formulováno velmi šikovně, Na první čtení skutečně vyvolá dojem, že jde o záznam z Vrbětic, ale když si to vyjádření přečtete pozorně, tak je to možné vyložit spíše tím způsobem, že se nám "důstojník s bohatou zkušeností" snaží říct, jak celá kauza vznikla, totiž že ten absurdní email bez metadat se žádostí o vstup do areálu a kopiemi falešných tadžikistánských a moldavských pasů "někdo šikovný" z BIS spojil s kamerovým záznamem Miškina a Čepigy v Salisbury 2018. Což bychom mohli vyložit tak, že BIS není homogenní, že i zde existuje pronárodní opozice, resp. alespoň kádry řízené GP.

Fidelo

Což bychom mohli vyložit tak, že BIS není homogenní, že i zde existuje pronárodní opozice, resp. alespoň kádry řízené GP.
Je třeba aby se tato frakce více projevila, pokud tam je. O čemž pochybuji.


[quote="pid:13464, uid:294"]Což bychom mohli vyložit tak, že BIS není homogenní, že i zde existuje pronárodní opozice, resp. alespoň kádry řízené GP.[/quote] Je třeba aby se tato frakce více projevila, pokud tam je. O čemž pochybuji.

BIS není homogenní

V této souvislosti připomínám mnou nedávnou ozvučenou tezi, že “všude jsou 2 křídla”.
V tomto konkrétním případě podpořeno i tím, že u Zemana pracuje bývalý šéf analytiky BIS Jiří Rom. Pravděpodobně v BIS nebyl jediný “sám voják v poli”.


Je třeba aby se tato frakce více projevila, pokud tam je. O čemž pochybuji.

Málokdy se druhá frakce “může projevit” za běžného provozu organizace. Jedno křídlo je vždy silnější a určuje, jak navenek vypadá celá organizace. Jakmile se začne projevovat i druhé křídlo, je to příznak buď kolapsu/rozpadu organizace nebo příznak střídání u kormidla.


[quote="pid:13464, uid:294"]BIS není homogenní[/quote] V této souvislosti připomínám mnou nedávnou ozvučenou tezi, že “všude jsou 2 křídla”. V tomto konkrétním případě podpořeno i tím, že u Zemana pracuje bývalý šéf analytiky BIS Jiří Rom. Pravděpodobně v BIS nebyl jediný “sám voják v poli”. [quote="pid:13466, uid:149"]Je třeba aby se tato frakce více projevila, pokud tam je. O čemž pochybuji.[/quote] Málokdy se druhá frakce “může projevit” za běžného provozu organizace. Jedno křídlo je vždy silnější a určuje, jak navenek vypadá celá organizace. Jakmile se začne projevovat i druhé křídlo, je to příznak buď kolapsu/rozpadu organizace nebo příznak střídání u kormidla.
Upravené 27. 4. 2021 o 00:23

Zajímavý článek . Ta souvislost s 20 dubnem , svátkem všech odporných fašistů mi ušla .
http://www.novarepublika.cz/2021/04/trojsky-kun-zapadu.html

18 vypovězených diplomatů - první a osmé písmeno - AH. 20.4. - Adolfovi narozeniny. Náhoda to nebude, tak kdopak na tom zapracoval, že se to tak sešlo? Dost nepříjemná matrice pro realizátory tohoto útoku na Rusko. Jak to s AH dopadlo všichni vědí.


[quote="pid:13506, uid:185"]Zajímavý článek . Ta souvislost s 20 dubnem , svátkem všech odporných fašistů mi ušla . http://www.novarepublika.cz/2021/04/trojsky-kun-zapadu.html[/quote] 18 vypovězených diplomatů - první a osmé písmeno - AH. 20.4. - Adolfovi narozeniny. Náhoda to nebude, tak kdopak na tom zapracoval, že se to tak sešlo? Dost nepříjemná matrice pro realizátory tohoto útoku na Rusko. Jak to s AH dopadlo všichni vědí.

Vše má svoji historii, i muniční sklad ve Vrběticích.... "Lež má krátké nohy, daleko nedojde"


Co zjistila studentka k Vrběticím v rámci diplomové práce "Selhání integrovaného záchranného systému ve Vrběticích.pdf" v roce 2016 ? (lze vyhledat na Googlu)


Doporučuji přečíst alespoň závěr diplomky na str. 82 - 85


"Jak prokázala analýza kontroly muničních skladů kontrola subjektů nakládajících s výbušninami je nedostačující. Nedostačující je i systém zabezpečení muničních skladů soukromých firem. Systém zabezpečení muničních skladů soukromých firem a muničních skladů, kde skladuje svůj materiál armáda, jsou značně odlišné."


"Z veřejně dostupných zdrojů lze usuzovat, že si svá pochybení aktéři uvědomovali. Tato pochybení však zatím veřejně nepřiznali. Stejně jako události typu záplav v roce 1997 jde o další událost, kdy se bezpečnostní systém státu učí prostřednictvím svých chyb."


Vše má svoji historii, i muniční sklad ve Vrběticích.... "Lež má krátké nohy, daleko nedojde" Co zjistila studentka k Vrběticím v rámci diplomové práce "Selhání integrovaného záchranného systému ve Vrběticích.pdf" v roce 2016 ? (lze vyhledat na Googlu) Doporučuji přečíst alespoň závěr diplomky na str. 82 - 85 "Jak prokázala analýza kontroly muničních skladů kontrola subjektů nakládajících s výbušninami je nedostačující. Nedostačující je i systém zabezpečení muničních skladů soukromých firem. Systém zabezpečení muničních skladů soukromých firem a muničních skladů, kde skladuje svůj materiál armáda, jsou značně odlišné." "Z veřejně dostupných zdrojů lze usuzovat, že si svá pochybení aktéři uvědomovali. Tato pochybení však zatím veřejně nepřiznali. Stejně jako události typu záplav v roce 1997 jde o další událost, kdy se bezpečnostní systém státu učí prostřednictvím svých chyb."

že si svá pochybení aktéři uvědomovali. Tato pochybení však zatím veřejně nepřiznali.

To, co se jedné skupině lidí jeví jako chyba řízení, to je pro jinou skupinu lidí cílem.
Jak by to asi mohlo bouchat v soukromém muničáku, kdyby tam byla ozbrojená stráž jak u vojenských muničáků?


[quote="pid:13516, uid:270"]že si svá pochybení aktéři uvědomovali. Tato pochybení však zatím veřejně nepřiznali.[/quote] To, co se jedné skupině lidí jeví jako chyba řízení, to je pro jinou skupinu lidí cílem. Jak by to asi mohlo bouchat v soukromém muničáku, kdyby tam byla ozbrojená stráž jak u vojenských muničáků?

Jak by to asi mohlo bouchat v soukromém muničáku


Na místě je otázka: K čemu jsou "soukromé muničáky a jiné podobné sklady a zařízení"?
K skladování nepovolených druhů munice, k vyzbrojování teroristů a jiných zločinců, k nezákonnému obchodu s municí, apod.? A to vše bez dozoru státu a s jeho tichou podporou ?!


[quote="pid:13525, uid:240"]Jak by to asi mohlo bouchat v soukromém muničáku[/quote] Na místě je otázka: K čemu jsou "soukromé muničáky a jiné podobné sklady a zařízení"? K skladování nepovolených druhů munice, k vyzbrojování teroristů a jiných zločinců, k nezákonnému obchodu s municí, apod.? A to vše bez dozoru státu a s jeho tichou podporou ?!
Upravené 27. 4. 2021 o 17:07

Blinken o telefonátu s Babišem: Česko a USA se domluvili společné odpovědět na destabilizující kroky Ruska.


https://lenta.ru/news/2021/05/02/support/


Zajímavá zpráva. Nepamatuji si, že bych podobné vyjádření o "odpovědi" viděl ve zpravodajském servisu českých médií ...


https://zpravy.aktualne.cz/domaci/americky-ministr-zahranici-vyjadril-v-rozhovoru-s-babisem-po/r~4781d8daab6811eb9a61ac1f6b220ee8/


Zdá se, že Babišovým špinavostem vůči Rusku ještě není konec ...


Blinken o telefonátu s Babišem: Česko a USA se domluvili společné odpovědět na destabilizující kroky Ruska. https://lenta.ru/news/2021/05/02/support/ Zajímavá zpráva. Nepamatuji si, že bych podobné vyjádření o "odpovědi" viděl ve zpravodajském servisu českých médií ... https://zpravy.aktualne.cz/domaci/americky-ministr-zahranici-vyjadril-v-rozhovoru-s-babisem-po/r~4781d8daab6811eb9a61ac1f6b220ee8/ Zdá se, že Babišovým špinavostem vůči Rusku ještě není konec ...

Zdá se, že Babišovým špinavostem vůči Rusku ještě není konec ...


Nie sú to jeho špinavosti, on je pešiak na obetovanie a má dosť rozumu aby to vedel takže tak bude hrať svoju rolu...


[quote="pid:14278, uid:317"]Zdá se, že Babišovým špinavostem vůči Rusku ještě není konec ...[/quote] Nie sú to jeho špinavosti, on je pešiak na obetovanie a má dosť rozumu aby to vedel takže tak bude hrať svoju rolu...

Moderátor

on je pešiak na obetovanie


Tak. Je to kádr, ten plní svá zadání. Stejně tak, jak splnil zadání založit ANO a stát se premiérem. Tam zjevně nemohlo jít o nějaký spekulační kalkul. Jako poslušný oligarcha by měl svůj život mnohem jednodušší, slastnější a bezproblémovější. Je hloupost podsouvat mu jako motivaci nějakou touhu po moci a osobním prospěchu. Měl svou misi a ta zřejmě končí. Z našeho pohledu je nejdůležitější, že po něm zůstala zachovaná státnost, že naše děti neterorizují zvířecí bandy přistěhovaleckých parchantů ve škole a na ulicích a ženy mohou jít samy domů bez obtěžování, hrubých urážek a akutní hrozby bestiálního znásilnění, že také třeba ještě není dovoleno dát děti k adopci úchylům na hraní. To není samo sebou, stačí se podívat na podobné "výdobytky svobodného světa" kolem sebe, přesněji řečeno západním směrem.
Pojem "manévrovací prostor" jako by pro některé jeho kritiky snad ani neexistoval.


[quote="pid:14312, uid:7"]on je pešiak na obetovanie[/quote] Tak. Je to kádr, ten plní svá zadání. Stejně tak, jak splnil zadání založit ANO a stát se premiérem. Tam zjevně nemohlo jít o nějaký spekulační kalkul. Jako poslušný oligarcha by měl svůj život mnohem jednodušší, slastnější a bezproblémovější. Je hloupost podsouvat mu jako motivaci nějakou touhu po moci a osobním prospěchu. Měl svou misi a ta zřejmě končí. Z našeho pohledu je nejdůležitější, že po něm zůstala zachovaná státnost, že naše děti neterorizují zvířecí bandy přistěhovaleckých parchantů ve škole a na ulicích a ženy mohou jít samy domů bez obtěžování, hrubých urážek a akutní hrozby bestiálního znásilnění, že také třeba ještě není dovoleno dát děti k adopci úchylům na hraní. To není samo sebou, stačí se podívat na podobné "výdobytky svobodného světa" kolem sebe, přesněji řečeno západním směrem. Pojem "manévrovací prostor" jako by pro některé jeho kritiky snad ani neexistoval.

Vidím to stejně. Pokud nehodnotím osoby, ale procesy ,do kterých byly nainstalovány, ani k jinému závěru nedojdu. To je, bohužel, slabina mnoha diskutujících a naopak spolehlivá metoda chytrých moderátorů diskusí. Nejprve ksicht a až potom proces. Podle toho dopadají i mnohé volby...
LeboFico.


Vidím to stejně. Pokud nehodnotím osoby, ale procesy ,do kterých byly nainstalovány, ani k jinému závěru nedojdu. To je, bohužel, slabina mnoha diskutujících a naopak spolehlivá metoda chytrých moderátorů diskusí. Nejprve ksicht a až potom proces. Podle toho dopadají i mnohé volby... LeboFico.
61.66k
497
59
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept