Zahraničná politika
Armin Laschet zvolen kandidatem na spolkoveho kanclere
Y

Po dnech přetahování se mocenský boj v německé Unii CDU a CSU chýlí ke konci. V noci na úterý se vyslovila jasna většina v CDU spolkoveho predstavenstva strany pro Armina Lascheta jako kandidata na misto spolkoveho kanclere. Vůdce CSU Markus Söder (Bavorsko) předem oznámil, že tomuto ustoupi a vzdá se svých nároků na roli vedoucího kandidáta. V utery odpoledne chce Söder učinit prohlášení.
https://www.krone.at/2394386


Po dnech přetahování se mocenský boj v německé Unii CDU a CSU chýlí ke konci. V noci na úterý se vyslovila jasna většina v CDU spolkoveho predstavenstva strany pro Armina Lascheta jako kandidata na misto spolkoveho kanclere. Vůdce CSU Markus Söder (Bavorsko) předem oznámil, že tomuto ustoupi a vzdá se svých nároků na roli vedoucího kandidáta. V utery odpoledne chce Söder učinit prohlášení. https://www.krone.at/2394386

A pritom Söder mal vraj väčšiu podporu.


A pritom Söder mal vraj väčšiu podporu.

Moderátor

31 ze 46 opravnenych hlasovat byli pro Lascheta a 9 pro Södera, pricemz 6 se zdrzelo hlasovani.
Pouze "celistva Unie" muze být úspěšná. Je proto důležité, aby se strany nakonec spojily. "Nechceme rozdělení," řekl Söder.


**31** ze 46 opravnenych hlasovat byli **pro Lascheta** a **9 pro Södera**, pricemz **6 se zdrzelo hlasovani**. Pouze **"celistva Unie"** muze být úspěšná. Je proto důležité, aby se strany nakonec spojily. **"Nechceme rozdělení,"** řekl Söder.
Upravené 20. 4. 2021 o 15:34
175
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept