Jazyk životných okolností
Nevyřešená minulost se znovu vrací

Po několika letech jsem se znovu podíval na film Bílá nemoc , který byl natočen už skoro před devadesáti lety. Je hrozné , jak málo se lidstvo poučilo a jak snadno se nechá vést na porážku.
Tehdy se Karel Čapek pokoušel vybudit svět z apatie a postavit se šílenství zvanému "vítězná válka" . Hrozivá smrtelná nemoc toto šílené válečné nebezpečí zažehná a svět je tak zachráněn.
Bohužel , lidstvo přijalo válečný scénář hrstky zrůd a prožilo si svoji apokalypsu.
O to aktuálnější je toto téma dnes , kdy se zrůdy znovu pokoušejí rozpoutat válečné šílenství. Když sledujeme paralelu minulosti a přítomnosti ,tak nezbývá než vnímat varování , které se lidstvu už jednou dostalo a cestou minulosti se dostává znovu.
Tehdy nemoc měla válku zastavit , dnes válka má přikrýt nemoc , která byla záměrně vypuštěna a pozabíjela miliony lidí . Ať už přímo , či pomocí akcí covid psychopatů .
V horké válce už minimálně jeden rok jsme a je načase říci hlasitě a rozhodně NE ! Nebudeme procházet další apokalypsou pro potěšení několika mocných-nemocných. Každý má morální povinnost , se vší rozhodnutí vystoupit na obranu své rodiny , národa i státu a to i za tu cenu , že bude nezbytné vybojovat mír a rozvoj lidskosti otevřeným bojem , proti člověkupodobným nelidským zrůdám.
Kdo si myslí , že to přece "nějak" dopadne , ten
nepochopil vůbec nic !


Po několika letech jsem se znovu podíval na film Bílá nemoc , který byl natočen už skoro před devadesáti lety. Je hrozné , jak málo se lidstvo poučilo a jak snadno se nechá vést na porážku. Tehdy se Karel Čapek pokoušel vybudit svět z apatie a postavit se šílenství zvanému "vítězná válka" . Hrozivá smrtelná nemoc toto šílené válečné nebezpečí zažehná a svět je tak zachráněn. Bohužel , lidstvo přijalo válečný scénář hrstky zrůd a prožilo si svoji apokalypsu. O to aktuálnější je toto téma dnes , kdy se zrůdy znovu pokoušejí rozpoutat válečné šílenství. Když sledujeme paralelu minulosti a přítomnosti ,tak nezbývá než vnímat varování , které se lidstvu už jednou dostalo a cestou minulosti se dostává znovu. Tehdy nemoc měla válku zastavit , dnes válka má přikrýt nemoc , která byla záměrně vypuštěna a pozabíjela miliony lidí . Ať už přímo , či pomocí akcí covid psychopatů . V horké válce už minimálně jeden rok jsme a je načase říci hlasitě a rozhodně NE ! Nebudeme procházet další apokalypsou pro potěšení několika mocných-nemocných. Každý má morální povinnost , se vší rozhodnutí vystoupit na obranu své rodiny , národa i státu a to i za tu cenu , že bude nezbytné vybojovat mír a rozvoj lidskosti otevřeným bojem , proti člověkupodobným nelidským zrůdám. Kdo si myslí , že to přece "nějak" dopadne , ten nepochopil vůbec nic !

O to aktuálnější je toto téma dnes ,

@ Putinovec
Dnes jsem dostal tento odkaz:
https://www.bitchute.com/video/O2AGeGtdCOmY/....
Uvidime zda to neni hoax....


[quote="pid:12499, uid:185"]O to aktuálnější je toto téma dnes ,[/quote] @ Putinovec Dnes jsem dostal tento odkaz: https://www.bitchute.com/video/O2AGeGtdCOmY/.... Uvidime zda to neni hoax....

Uvidime zda to neni hoax....

titulek:
“VICTORY - Bill Gates, Anthony Fauci & Big Pharma lost a Massive Supreme Court”
First published at 12:19 UTC on March 29th, 2021.
Pokud by to byla pravda, tak asi převratný rozsudek...


[quote="pid:12552, uid:346"]Uvidime zda to neni hoax....[/quote] titulek: “VICTORY - Bill Gates, Anthony Fauci & Big Pharma lost a Massive Supreme Court” First published at 12:19 UTC on March 29th, 2021. Pokud by to byla pravda, tak asi převratný rozsudek...

Pokud by to byla pravda, tak asi převratný rozsudek...

Bohužel neukázal ani ten papír co má. Mohl by dát odkaz na rozsudek soudu na webu(nevím do kdy v SSAzveřejní), nebo alespon media( možná cenzura jako u nás). Je to hodně emotivní a říká jen co si myslí.
No, kéž by.


[quote="pid:12559, uid:240"]Pokud by to byla pravda, tak asi převratný rozsudek...[/quote] Bohužel neukázal ani ten papír co má. Mohl by dát odkaz na rozsudek soudu na webu(nevím do kdy v SSAzveřejní), nebo alespon media( možná cenzura jako u nás). Je to hodně emotivní a říká jen co si myslí. No, kéž by.
702
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept