Politika v ČR
Nový článek a video na leva -net

plk. Jaroslav Štefec a Josef Skála o provokaci s Vrběticemi, o agendě rozbití vztahů s Ruskem a ekonomickém a jiném poškození ČR.
Lin díky.


Více zde: http://leva-net.webnode.cz/news/plk-jaroslav-stefec-a-josef-skala-o-provokaci-s-vrbeticemi-o-agende-rozbiti-vztahu-s-ruskem-a-ekonomickem-a-jinem-poskozeni-cr/


plk. Jaroslav Štefec a Josef Skála o provokaci s Vrběticemi, o agendě rozbití vztahů s Ruskem a ekonomickém a jiném poškození ČR. Lin díky. Více zde: http://leva-net.webnode.cz/news/plk-jaroslav-stefec-a-josef-skala-o-provokaci-s-vrbeticemi-o-agende-rozbiti-vztahu-s-ruskem-a-ekonomickem-a-jinem-poskozeni-cr/

V kostce - o co se hraje v první řadě: o obchody s Ruskem a hlavně o energetickou soběstačnost. Pokud totiž Rosatom nedostaví Temelín, nedostaví ho NIKDO a můžeme se rozloučit s jakoukoliv dostavbou - ztratíme výhodu soběstačnosti v energetice.



Presne to mi prislo na um, ked som zapocul, ze neludia v ceskej politike sa idu "odplacat" Rusku tym, ze im nedovolia dostavat elektraren Temelín. Ale ved to je akt narodneho terorizmu, ohrozenie sebestacnosti a stability statu. Za to by mali ti neludia vysiet.


> V kostce - o co se hraje v první řadě: o obchody s Ruskem a hlavně o energetickou soběstačnost. Pokud totiž Rosatom nedostaví Temelín, nedostaví ho NIKDO a můžeme se rozloučit s jakoukoliv dostavbou - ztratíme výhodu soběstačnosti v energetice. Presne to mi prislo na um, ked som zapocul, ze neludia v ceskej politike sa idu "odplacat" Rusku tym, ze im nedovolia dostavat elektraren Temelín. Ale ved to je akt narodneho terorizmu, ohrozenie sebestacnosti a stability statu. Za to by mali ti neludia vysiet.
Upravené 23. 4. 2021 o 11:38

Ještě budou prstíčkem škrabat aby jim RF prodala elektřinu, to bude legrace, už se těším!


Ještě budou prstíčkem škrabat aby jim RF prodala elektřinu, to bude legrace, už se těším!

Docela by mě zajímalo, pokud by jeden soukromník (firma) chtěla jadernou elektrárnu, jestli by ho nutili vybrat si Westinghouse nebo Westinghouse. Jako soukromník nejsi závxslý na státu a nikdo ti nemůže dělat z tvého kšeftu politiku.


Docela by mě zajímalo, pokud by jeden soukromník (firma) chtěla jadernou elektrárnu, jestli by ho nutili vybrat si Westinghouse nebo Westinghouse. Jako soukromník nejsi závxslý na státu a nikdo ti nemůže dělat z tvého kšeftu politiku.

Presne to mi prislo na um, ked som zapocul, ze neludia v ceskej politike sa idu "odplacat" Rusku tym, ze im nedovolia dostavat elektraren Temelín.


To mi připomíná, jak jsme kdysi (to jsme byli ještě náctiletí) šli s kamarádem (zdarma!) opravit počítač jinému kamarádovi a byl doma jen jeho mladší bratr.
Neříkám, že dělat si legraci z integrované grafické karty té sestavy byla nějaká ctnost, ale šlo jen o běžné pošťuchování, nic zvláštního.


Co ale následovalo, mě opravdu dostalo, jelikož mladší bratr nepřítomného kamaráda na nás vytáhl ultimátní výhružku:
"Jestli se budete posmívat, tak vám už nikdy nedovolím přijít nám opravit počítač."


Výhružky vůči Rusku jsou asi tak podobného "kalibru".


[quote="pid:13038, uid:106"]Presne to mi prislo na um, ked som zapocul, ze neludia v ceskej politike sa idu "odplacat" Rusku tym, ze im nedovolia dostavat elektraren Temelín.[/quote] To mi připomíná, jak jsme kdysi (to jsme byli ještě náctiletí) šli s kamarádem (zdarma!) opravit počítač jinému kamarádovi a byl doma jen jeho mladší bratr. Neříkám, že dělat si legraci z integrované grafické karty té sestavy byla nějaká ctnost, ale šlo jen o běžné pošťuchování, nic zvláštního. Co ale následovalo, mě opravdu dostalo, jelikož mladší bratr nepřítomného kamaráda na nás vytáhl ultimátní výhružku: "Jestli se budete posmívat, tak vám už nikdy nedovolím přijít nám opravit počítač." Výhružky vůči Rusku jsou asi tak podobného "kalibru".
1.1k
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept