Politika v SR
Hlas SD a Slovenský zväz protifašistických bojovníkov

Hlas podpísal zmluvu so Slovenským zväzom protifašistických bojovníkov.


„Je dôležité, aby strana ako je Hlas-SD mala spoluprácu s touto organizáciou a niesli sme odkaz boja proti fašizmu. Na túto spoluprácu sa veľmi teším,” uviedol Pellegrini.


https://aktualizovane.sk/hlas-podpisal-zmluvu-so-slovenskym-zvazom-protifasistickych-bojovnikov-pellegrini-sa-tesi-na-spolupracu/


Hlas podpísal zmluvu so Slovenským zväzom protifašistických bojovníkov. „Je dôležité, aby strana ako je Hlas-SD mala spoluprácu s touto organizáciou a niesli sme odkaz boja proti fašizmu. Na túto spoluprácu sa veľmi teším,” uviedol Pellegrini. https://aktualizovane.sk/hlas-podpisal-zmluvu-so-slovenskym-zvazom-protifasistickych-bojovnikov-pellegrini-sa-tesi-na-spolupracu/
Upravené 23. 4. 2021 o 19:29

zmluvu so Slovenským zväzom protifašistických bojovníkov.


Len osobný názor:Už za bývalého režimu bol tento zväz medzi národom kritizovaný rovnako ako KSČ či KSS-prospechári.O tích zakladateľoch nepochybujem.Tích pár tisíc zakladateľov je už po smrti a tí ostatní aj terajší sú už prispôsobený/"pokrokoví"...ukázali sa vo zväze jasne kam patriasmile smile


[quote="pid:13109, uid:254"]zmluvu so Slovenským zväzom protifašistických bojovníkov.[/quote] Len osobný názor:Už za bývalého režimu bol tento zväz medzi národom kritizovaný rovnako ako KSČ či KSS-prospechári.O tích zakladateľoch nepochybujem.Tích pár tisíc zakladateľov je už po smrti a tí ostatní aj terajší sú už prispôsobený/"pokrokoví"...ukázali sa vo zväze jasne kam patria;) :)

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

tí ostatní aj terajší sú už prispôsobený/"pokrokoví"...ukázali sa vo zväze jasne kam patria


Tých "pokrokových" máme na Slovensku kopec. Veď jasne to ukázali voľby 2020. Proste stará generácia odchádza a pribúda "pokrokových" vo všetkých smeroch.


Aj keď nemám o zväze prehľad, ale v tomto prípade nejde ani tak o "pokrokovosť" zväzu, ale o ideu, ktorú obsahuje (už len názov zväzu). Tá sa bude rozvíjať a správne smerovať, čo je veľmi potrebné vzhľadom na úmyselne tlejúce tendencie fašizmu v podhubí našej spoločnosti. A určite sa nájde v zväze kopec skutočných protifašistických mysliteľov.


Stará generácia odchádza. Pribúda mladých liberálov a "patriotov", ktorí nie sú vychovávaní v duchu výťaztva dobra v 2.sv. vojne, na hrdosť bojovníkov a osloboditeľov od fašizmu a tiež hrôz napáchaných fašizmom. To je nutné zmeniť a dať správnym smerom.


Stačí sa zamyslieť nad tým, akí hrdinovia sú nám podsúvaní (hlavne mladým) v dnešnej dobe, či už v TV, alebo na politickej scéne. Veď mnohí ľudia už nevedie odhadnúť ani charakter človeka a volia bláznov, zapredancov a neschopných mulov. Potom asi nie je problém postupne prekrúcať obraz 2.sv. vojny a jej hrdinov.


Rozvíjať pravdivé pamäte 2.sv. vojny je v dnešnej dobe viac než nutné a toho sa musia chopiť všetky rozumné politické strany.


[quote="pid:13126, uid:109"]tí ostatní aj terajší sú už prispôsobený/"pokrokoví"...ukázali sa vo zväze jasne kam patria[/quote] Tých "pokrokových" máme na Slovensku kopec. Veď jasne to ukázali voľby 2020. Proste stará generácia odchádza a pribúda "pokrokových" vo všetkých smeroch. Aj keď nemám o zväze prehľad, ale v tomto prípade nejde ani tak o "pokrokovosť" zväzu, ale o ideu, ktorú obsahuje (už len názov zväzu). Tá sa bude rozvíjať a správne smerovať, čo je veľmi potrebné vzhľadom na úmyselne tlejúce tendencie fašizmu v podhubí našej spoločnosti. A určite sa nájde v zväze kopec skutočných protifašistických mysliteľov. Stará generácia odchádza. Pribúda mladých liberálov a "patriotov", ktorí nie sú vychovávaní v duchu výťaztva dobra v 2.sv. vojne, na hrdosť bojovníkov a osloboditeľov od fašizmu a tiež hrôz napáchaných fašizmom. To je nutné zmeniť a dať správnym smerom. Stačí sa zamyslieť nad tým, akí hrdinovia sú nám podsúvaní (hlavne mladým) v dnešnej dobe, či už v TV, alebo na politickej scéne. Veď mnohí ľudia už nevedie odhadnúť ani charakter človeka a volia bláznov, zapredancov a neschopných mulov. Potom asi nie je problém postupne prekrúcať obraz 2.sv. vojny a jej hrdinov. Rozvíjať pravdivé pamäte 2.sv. vojny je v dnešnej dobe viac než nutné a toho sa musia chopiť všetky rozumné politické strany.
Upravené 24. 4. 2021 o 07:45

Stará generácia odchádza. Pribúda mladých liberálov a "patriotov"

zdá se, že je rozdíl mezi původním
protifašistickým bojovníkem

a novým “antifašistou”
https://pravyprostor.cz/bartos-a-antifa/
či spíše antifa-fašistou...


Je zde opět použita stará známá technika překrývání: na posvátných Staroslovanských místech jsou opět vztyčováni (falešní) křesťanští svatí nebo kapličky nebo aspoň kříže, místo “pohanských” svátků naroubované křesťanské, ...


[quote="pid:13145, uid:254"]Stará generácia odchádza. Pribúda mladých liberálov a "patriotov"[/quote] zdá se, že je rozdíl mezi původním [quote="pid:13109, uid:254"]protifašistickým bojovníkem[/quote] a novým “antifašistou” https://pravyprostor.cz/bartos-a-antifa/ či spíše antifa-fašistou... Je zde opět použita stará známá technika překrývání: na posvátných Staroslovanských místech jsou opět vztyčováni (falešní) křesťanští svatí nebo kapličky nebo aspoň kříže, místo “pohanských” svátků naroubované křesťanské, ...
Upravené 24. 4. 2021 o 10:58
484
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept