Zahraničná politika
Prohlášení Pušilina k Ukrajině

https://www.youtube.com/watch?v=h9iBiMKVXDM


Pušilin (DLR), ve svém prohlášení k národu Ukrajiny vyjádřil politování ohledně skutečnosti, v jaké rozvrácené zemí musí žit. Nabídl pomoc od národu Donbasu.
Zároveň vyzval Zelenského, aby se neschovával za záda třetích stran a jednal, jak mu to určují Minské dohody rovnou se zástupci Donbasu. Anebo Minské dohody odmítl.
U té příležitosti mu nabídl osobní setkání buď na území Donbasu nebo na 1. linií, kde se má osobně přesvědčit, kdo porušuje příměří.


Ruský vůdce Putin na setkání s Lukašenkem potvrdil, že je ochoten se Zelenským jednat v Rusku a zároveň zdůraznil, že by bylo lépe, kdyby Zelenský jednal přímo se zástupci Donbasu, jak je napsáno v Minských dohodách.


Vypadá, že Putin má plán, jak donutit Ukrajinu k míru.


https://www.youtube.com/watch?v=h9iBiMKVXDM Pušilin (DLR), ve svém prohlášení k národu Ukrajiny vyjádřil politování ohledně skutečnosti, v jaké rozvrácené zemí musí žit. Nabídl pomoc od národu Donbasu. Zároveň vyzval Zelenského, aby se neschovával za záda třetích stran a jednal, jak mu to určují Minské dohody rovnou se zástupci Donbasu. Anebo Minské dohody odmítl. U té příležitosti mu nabídl osobní setkání buď na území Donbasu nebo na 1. linií, kde se má osobně přesvědčit, kdo porušuje příměří. Ruský vůdce Putin na setkání s Lukašenkem potvrdil, že je ochoten se Zelenským jednat v Rusku a zároveň zdůraznil, že by bylo lépe, kdyby Zelenský jednal přímo se zástupci Donbasu, jak je napsáno v Minských dohodách. Vypadá, že Putin má plán, jak donutit Ukrajinu k míru.

Putin to formuloval trochu jinak:

Máš pravdu, rozdíl tam je.


[quote="pid:13151, uid:235"]Putin to formuloval trochu jinak:[/quote] Máš pravdu, rozdíl tam je.
708
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept