Zahraniční analytici
Panarin 24.4.21 - Kdy se vrati Trump?
Y

Trump bere pod kontrolu stranu Republikanu.
Trump rdousi klan Bushu, kteri ho zradili pri volbach.
Arizona - volby - vsechny pokusy zastavit proces auditu i za uplatek 1 mil. USD, selhavaji. V sobotu a v nedeli se prepocitavaji hlasy. Kdyz padne Arizona, padnou i ostatni staty, vitezstvi Bidena bude oznaceno za nezakonne a Trump se vrati do Bileho domu. Uvidime, zda se demokratum podari po pravni strance zabranit tomuto procesu.
Soucasne jsou jeste 2 indikatory:
-sveho casu, Richard Clarke, velici spec. operaci, byl upozaden. Jedna se o akci ve Frankfurtu nad Mohamem ohledne pristroju na volebni hlasy. Je narozen ve Stuttgartu a ma svoji funkci, neni zadna rec o tom, ze by mel byt sesazen. Nyni vysel na verejnost.
-general Flynn koupil dum pobliz Trumpa na Floride a zalozil hnuti "Budoucnost Ameriky".
Kamala Harris se odepsala, krize na jizni hranici USA se prohlubuje, guverneri protestuji proti rozhodnuti administrativy Bidena, klece Bidena, kde se nachazi tisice deti migrantu. Take se provalila ucast clintonovcu na prevratu v Belorusku.
Vse pomalu pracuje na navratu Trumpa.
https://www.youtube.com/watch?v=3PMS5CEEyyE


Trump bere pod kontrolu stranu Republikanu. Trump rdousi klan Bushu, kteri ho zradili pri volbach. Arizona - volby - vsechny pokusy zastavit proces auditu i za uplatek 1 mil. USD, selhavaji. V sobotu a v nedeli se prepocitavaji hlasy. Kdyz padne Arizona, padnou i ostatni staty, vitezstvi Bidena bude oznaceno za nezakonne a Trump se vrati do Bileho domu. Uvidime, zda se demokratum podari po pravni strance zabranit tomuto procesu. Soucasne jsou jeste 2 indikatory: -sveho casu, Richard Clarke, velici spec. operaci, byl upozaden. Jedna se o akci ve Frankfurtu nad Mohamem ohledne pristroju na volebni hlasy. Je narozen ve Stuttgartu a ma svoji funkci, neni zadna rec o tom, ze by mel byt sesazen. Nyni vysel na verejnost. -general Flynn koupil dum pobliz Trumpa na Floride a zalozil hnuti "Budoucnost Ameriky". Kamala Harris se odepsala, krize na jizni hranici USA se prohlubuje, guverneri protestuji proti rozhodnuti administrativy Bidena, klece Bidena, kde se nachazi tisice deti migrantu. Take se provalila ucast clintonovcu na prevratu v Belorusku. Vse pomalu pracuje na navratu Trumpa. https://www.youtube.com/watch?v=3PMS5CEEyyE
Upravené 24. 4. 2021 o 23:04

Arizona - volby - vsechny pokusy zastavit proces auditu i za uplatek 1 mil. USD, selhavaji

Tohle upresnim:
Slo o to, ze demokrate meli zaplatit 1 mil. USD kauci, aby bylo scitani preruseno. Kauci ale nezaplatili.


[quote="pid:13218, uid:68"]Arizona - volby - vsechny pokusy zastavit proces auditu i za uplatek 1 mil. USD, selhavaji[/quote] Tohle upresnim: Slo o to, ze demokrate meli zaplatit 1 mil. USD kauci, aby bylo scitani preruseno. Kauci ale nezaplatili.
736
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept