Naši analytici
Jedna politická otázka mi vŕta v hlave od piatka
Ori

https://oracle911blog.wordpress.com/2021/04/25/jedna-politicka-otazka-mi-vrta-v-hlave-od-piatka/
"Dodávam, že ruská vláda, konkrétne Lavrov a Putin určite dostávajú hlásenia o tom, že aká je nálada na Slovensku a čo robí Fico."


Tak tím si buď jistý na 101%!!!


Ono totiž to FSB a KGB na rozdíl od BIS a SIS pracuje jek má! To nám ukázali v nedávné době hned dvakrát!!!


Problém vidím spíš v tom, že oni se nesníží k tomu aby řešili Zuzku ze smetiště stejným způsobem jako Lukačenka CIA. To prostě není jejich styl.


https://oracle911blog.wordpress.com/2021/04/25/jedna-politicka-otazka-mi-vrta-v-hlave-od-piatka/ "Dodávam, že ruská vláda, konkrétne Lavrov a Putin určite dostávajú hlásenia o tom, že aká je nálada na Slovensku a čo robí Fico." Tak tím si buď jistý na 101%!!! Ono totiž to FSB a KGB na rozdíl od BIS a SIS pracuje jek má! To nám ukázali v nedávné době hned dvakrát!!! Problém vidím spíš v tom, že oni se nesníží k tomu aby řešili Zuzku ze smetiště stejným způsobem jako Lukačenka CIA. To prostě není jejich styl.

Na prani Oriho ho zalozim od zitrka.


Môžeš to urobiť, ale nie je to moje prianie...


[quote="pid:13295, uid:68"]Na prani Oriho ho zalozim od zitrka.[/quote] Môžeš to urobiť, ale nie je to moje prianie...

Moderátor

Odstranil jsem ten "nápad" jelikož nemá perspektivu a asi je to jen můj pohled na věc smile je to ve složce "naši analytici" takže v pohodě, dohledat to dohledám.


Odstranil jsem ten "nápad" jelikož nemá perspektivu a asi je to jen můj pohled na věc :) je to ve složce "naši analytici" takže v pohodě, dohledat to dohledám.
Upravené 25. 4. 2021 o 19:20

Odstranil jsem ten "nápad" jelikož nemá perspektivu a asi je to jen můj pohled na věc smile je to ve složce "naši analytici" takže v pohodě, dohledat to dohledám.


Vieš mne to bolo jedno, mal som to napísať takto...


[quote="pid:13327, uid:149"]Odstranil jsem ten "nápad" jelikož nemá perspektivu a asi je to jen můj pohled na věc smile je to ve složce "naši analytici" takže v pohodě, dohledat to dohledám.[/quote] Vieš mne to bolo jedno, mal som to napísať takto...

Moderátor

1.11k
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept