Zahraničná politika
Zemanovi se podařil majstrštyk, klintonité a kolaboranti prskají vzteky

... v rámci možností a dané situace. Kompletně jim zrušil hru.


... v rámci možností a dané situace. Kompletně jim zrušil hru.

Bažina teď piští, kvičí, ale sebral jim fundament, o který by se mohli opřít.
Teď bude, myslím, na řadě nějaká událost v cizině. Bude to změna ruské vlajky? Kdy by byla vhodnější doba - bažina kope, je třeba ji zkrotit, po proslovu Putina, kdy nakreslil červené čáry? A kdy by to bylo symboličtější, než krátce před 9. květnem? Možná proto Pjakin tak zintenzivňuje poukazování na problematiku vlajky.
To by byl SYMBOL!!


Bažina teď piští, kvičí, ale sebral jim fundament, o který by se mohli opřít. Teď bude, myslím, na řadě nějaká událost v cizině. Bude to změna ruské vlajky? Kdy by byla vhodnější doba - bažina kope, je třeba ji zkrotit, po proslovu Putina, kdy nakreslil červené čáry? A kdy by to bylo symboličtější, než krátce před 9. květnem? Možná proto Pjakin tak zintenzivňuje poukazování na problematiku vlajky. To by byl SYMBOL!!
Upravené 25. 4. 2021 o 16:52

Starej pán opět zaperlil 😏!!! Vypadal dobře a hlava mu funguje na výbornou 👍myslím, že to byl ucebnicovy statnicky projev, reakce idiotu a kňourajícího Moravce jsem neslyšel, ale dokážu si to představit.... Moc je v praxi realizovana schopnost řídit, MZ má můj obdiv...


Starej pán opět zaperlil

Bude to změna ruské vlajky? Kdy by byla vhodnější doba - bažina kope, je třeba ji zkrotit, po proslovu Putina, kdy nakreslil červené čáry? A kdy by to bylo symboličtější, než krátce před 9. květnem? Možná proto Pjakin tak zintenzivňuje poukazování na problematiku vlajky.
To by byl SYMBOL!!

6085ac9f35b14
Takto?


[quote="pid:13311, uid:372"]Bude to změna ruské vlajky? Kdy by byla vhodnější doba - bažina kope, je třeba ji zkrotit, po proslovu Putina, kdy nakreslil červené čáry? A kdy by to bylo symboličtější, než krátce před 9. květnem? Možná proto Pjakin tak zintenzivňuje poukazování na problematiku vlajky. To by byl SYMBOL!![/quote] ![6085ac9f35b14](serve/attachment&path=6085ac9f35b14) Takto?

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Jojo, jen by měla být na tom paláci EU a ne na Reichstagu!!!


Jojo, jen by měla být na tom paláci EU a ne na Reichstagu!!!

Takto?


Len doplním, že toto grafiti sa nachádza v Kysuckom Novom Meste:


https://www.google.sk/maps/@49.3102369,18.7891397,3a,23.6y,172.24h,88.14t/data=!3m7!1e1!3m5!1scg1sbbML4ParKwLW7Jp6TQ!2e0!5s20190601T000000!7i13312!8i6656?hl=sk&authuser=0

Keď som to prvýkrát uvidel pri ceste autobusom, tak to bol celkom pekný zážitok :-)


[quote="pid:13333, uid:84"]Takto?[/quote] Len doplním, že toto grafiti sa nachádza v Kysuckom Novom Meste: https://www.google.sk/maps/@49.3102369,18.7891397,3a,23.6y,172.24h,88.14t/data=!3m7!1e1!3m5!1scg1sbbML4ParKwLW7Jp6TQ!2e0!5s20190601T000000!7i13312!8i6656?hl=sk&authuser=0 Keď som to prvýkrát uvidel pri ceste autobusom, tak to bol celkom pekný zážitok :-)

Je třeba jen podotknout , že toto není hra v kuličky . Zde reálně hrozí obvinění za vlastizradu a za napomáhání skutku vlastizrady . Kompletně by to spláchlo celou pátou kolonu.
Pokochejte se , co si pátá kolona pijavic navařila.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-9-dil-1-paragraf-309&ved=2ahUKEwiV9-mHrJrwAhXFlIsKHc32A0cQFjAFegQIJRAC&usg=AOvVaw0J9IByK0huYs8Nn_-_t6wa
A to je jen skutek vlastizrady . Stále ještě tu máme skutek úmyslné genocidy a její napomáhání . A to je už na mimořádný tribunál , s oprávněným trestem smrti . Zbývá jen vyvalit špalek na náměstí a zatnout sekeru .


Je třeba jen podotknout , že toto není hra v kuličky . Zde reálně hrozí obvinění za vlastizradu a za napomáhání skutku vlastizrady . Kompletně by to spláchlo celou pátou kolonu. Pokochejte se , co si pátá kolona pijavic navařila. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-9-dil-1-paragraf-309&ved=2ahUKEwiV9-mHrJrwAhXFlIsKHc32A0cQFjAFegQIJRAC&usg=AOvVaw0J9IByK0huYs8Nn_-_t6wa A to je jen skutek vlastizrady . Stále ještě tu máme skutek úmyslné genocidy a její napomáhání . A to je už na mimořádný tribunál , s oprávněným trestem smrti . Zbývá jen vyvalit špalek na náměstí a zatnout sekeru .

Zde reálně hrozí obvinění za vlastizradu a za napomáhání skutku vlastizrady .


Jestli se tohle stane, tak radostí sežeru botu. Úplně mě mrazí v zádech smile


[quote="pid:13347, uid:185"]Zde reálně hrozí obvinění za vlastizradu a za napomáhání skutku vlastizrady .[/quote] Jestli se tohle stane, tak radostí sežeru botu. Úplně mě mrazí v zádech :)

Ta koudel jim hoří pod zadkem z více směrů .
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/-Prokremelske-a-proruske-ParlamentniListy-cz-661897
Tato taktika nakonec donutí politiky tyto nátlakové organizace přestat financovat a zákonem je postihovat , za jejich protispolečenskou činnost .


Ta koudel jim hoří pod zadkem z více směrů . https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/-Prokremelske-a-proruske-ParlamentniListy-cz-661897 Tato taktika nakonec donutí politiky tyto nátlakové organizace přestat financovat a zákonem je postihovat , za jejich protispolečenskou činnost .

financovat

Kolik z nás si na pozadí tohoto seriálu o “ostrakizaci PL” všimlo, že jde o reklamu ohledně zavedení jisté formy zpoplatnění na PL?


[quote="pid:13351, uid:185"]financovat[/quote] Kolik z nás si na pozadí tohoto seriálu o “ostrakizaci PL” všimlo, že jde o reklamu ohledně zavedení jisté formy zpoplatnění na PL?

https://cnn.iprima.cz/nejvetsi-radost-maji-v-moskve-cesku-zeman-projevem-moc-nepomohl-prohlasil-hamacek-23979


Citace:
Další důkazy má policie
Připomněl, že vedle zprávy Bezpečnostní informační služby (BIS) existuje ještě neveřejný vyšetřovací spis policie, kde je důkazů o zapojení ruských agentů do ničivé exploze ve Vrběticích mnohem víc. Zdůraznil, že vláda má plnou důvěru v práci Nejvyššího státního zastupitelství, policejních složek i zpravodajských služeb. Pokud by jejich informace nebyly přesvědčivé, nepřistoupil by jako ministr zahraničí k tak bezprecedentní reakci vůči Rusku, zdůraznil.


Co to ten darebák Hamáček hraje za špinavou hru ? Zeman jasně řekl, že mluvil o této věci s policejním prezidentem. Že by mu ten zatajil existenci nějakého neveřejného policejního spisu o této věci ?


Chce se před lidmi očistit ? Protože po vystoupení prezidenta Zemana on a Babiš vypadají před celým světem jako dva sprostí lháři ?


https://cnn.iprima.cz/nejvetsi-radost-maji-v-moskve-cesku-zeman-projevem-moc-nepomohl-prohlasil-hamacek-23979 Citace: **Další důkazy má policie** Připomněl, že vedle zprávy Bezpečnostní informační služby (BIS) existuje ještě neveřejný vyšetřovací spis policie, kde je důkazů o zapojení ruských agentů do ničivé exploze ve Vrběticích mnohem víc. Zdůraznil, že vláda má plnou důvěru v práci Nejvyššího státního zastupitelství, policejních složek i zpravodajských služeb. Pokud by jejich informace nebyly přesvědčivé, nepřistoupil by jako ministr zahraničí k tak bezprecedentní reakci vůči Rusku, zdůraznil. Co to ten darebák Hamáček hraje za špinavou hru ? Zeman jasně řekl, že mluvil o této věci s policejním prezidentem. Že by mu ten zatajil existenci nějakého neveřejného policejního spisu o této věci ? Chce se před lidmi očistit ? Protože po vystoupení prezidenta Zemana on a Babiš vypadají před celým světem jako dva sprostí lháři ?
Upravené 26. 4. 2021 o 12:03

@Nasredin Proč se tak rozčiluješ ? Sleduj to v klidu a hodnoť také v klidu . Tyhle výbuchy emocí nic nového nepřinesou...Nebo si myslíš, že učedník je chytřejší profesora ?

@Nasredin Proč se tak rozčiluješ ? Sleduj to v klidu a hodnoť také v klidu . Tyhle výbuchy emocí nic nového nepřinesou...Nebo si myslíš, že učedník je chytřejší profesora ?

Zdůraznil, že vláda má plnou důvěru v práci Nejvyššího státního zastupitelství, policejních složek i zpravodajských služeb. Pokud by jejich informace nebyly přesvědčivé, nepřistoupil by jako ministr zahraničí k tak bezprecedentní reakci vůči Rusku, zdůraznil.

Na mě to působí tak, že Hamáček ukazuje prstem na BIS. Já nic, já muzikant. Koudelka bude nucen dokazovat, jinak se pod ním začne propadat bažina. A čím víc bude řvát, tím se budou všichni okolo víc těšit, až zmlkne. Předvedená scéna bude mít i preventivní léčebné účinky. Někteří konečně pochopí a přestanou blbnout.


[quote="pid:13382, uid:317"]Zdůraznil, že vláda má plnou důvěru v práci Nejvyššího státního zastupitelství, policejních složek i zpravodajských služeb. Pokud by jejich informace nebyly přesvědčivé, nepřistoupil by jako ministr zahraničí k tak bezprecedentní reakci vůči Rusku, zdůraznil.[/quote] Na mě to působí tak, že Hamáček ukazuje prstem na BIS. Já nic, já muzikant. Koudelka bude nucen dokazovat, jinak se pod ním začne propadat bažina. A čím víc bude řvát, tím se budou všichni okolo víc těšit, až zmlkne. Předvedená scéna bude mít i preventivní léčebné účinky. Někteří konečně pochopí a přestanou blbnout.

Koudelka bude nucen dokazovat, jinak se pod ním začne propadat bažina. A čím víc bude řvát, tím se budou všichni okolo víc těšit, až zmlkne.

Kdo je v bažině, ten se propadá, pomalu, ale jistě.
Kdo sebou navíc ještě hází, ten se propadá rychleji...
A když mu nikdo nepodá záchranné lano nebo větev, tak se nad ním bažina nakonec zavře.


[quote="pid:13399, uid:177"]Koudelka bude nucen dokazovat, jinak se pod ním začne propadat bažina. A čím víc bude řvát, tím se budou všichni okolo víc těšit, až zmlkne.[/quote] Kdo je v bažině, ten se propadá, pomalu, ale jistě. Kdo sebou navíc ještě hází, ten se propadá rychleji... A když mu nikdo nepodá záchranné lano nebo větev, tak se nad ním bažina nakonec zavře.

Já myslím, že to má svůj důvod. Pod Hamáčkem je aktivní výkon Policie a on ví, že tomu neujde . Prostě bude nucen jít do těch vrbětických sraček a šetřit a šetřit... BIS si Zeman ohlídá, je pod jeho kontrolou.
Stále víc je zřejmé, že hlavní řídíci "domácí" vektor majdanu směřoval výlučně proti Hradu.
Podpindosové tuší, že největší nebezpečí nespočívá ve vyšetření výbuchu, ale ve vyšetření celého období před výbuchem, kdy u moci byly podpindosové Topolánkovské a Topolánkovsko-kalouskovy party. A z toho mají přímo hysterický strach. Polechtali chřestejše bosou nožkou...
Bude se licitovat, čí hlava půjde na špalek, a co se proti tomu nedostane ven. Docela v tom vidím i příležitost k rehabilitaci "pana Čistého" Petra Nečase. Ten byl sejmut .protože se překecl k Temelínu. Ale kdoví, zda nebude chtít mluvit...


Já myslím, že to má svůj důvod. Pod Hamáčkem je aktivní výkon Policie a on ví, že tomu neujde . Prostě bude nucen jít do těch vrbětických sraček a šetřit a šetřit... BIS si Zeman ohlídá, je pod jeho kontrolou. Stále víc je zřejmé, že hlavní řídíci "domácí" vektor majdanu směřoval výlučně proti Hradu. Podpindosové tuší, že největší nebezpečí nespočívá ve vyšetření výbuchu, ale ve vyšetření celého období před výbuchem, kdy u moci byly podpindosové Topolánkovské a Topolánkovsko-kalouskovy party. A z toho mají přímo hysterický strach. Polechtali chřestejše bosou nožkou... Bude se licitovat, čí hlava půjde na špalek, a co se proti tomu nedostane ven. Docela v tom vidím i příležitost k rehabilitaci "pana Čistého" Petra Nečase. Ten byl sejmut .protože se překecl k Temelínu. Ale kdoví, zda nebude chtít mluvit...

https://www.hlavnespravy.sk/senatori-zvazuju-obvinit-zemana-z-velezrady-za-jeho-vyjadrenia-o-vrbeticiach/2516154


Výkřik do tmy ukazující a potvrzující zbytečnost senátu.


„Prezident vo svojom vystúpení hovoril veci, o ktorých bezpečne viem, že boli na tajných rokovaniach označené ako dôverné,“ povedal Vystrčil. Asi tím myslel, že vyzradil "neexistenci důkazů".


Což odpovídá vyjádření Ruského blogera:
A český prezident Zeman o důkazy požádal. Je to rána do samotných základů scénáře politické informační technologie." ( z příspěvku od Taurus v tématu Projev prezidenta republiky 25.4.2021 )


[quote="pid:13481, uid:335"]https://www.hlavnespravy.sk/senatori-zvazuju-obvinit-zemana-z-velezrady-za-jeho-vyjadrenia-o-vrbeticiach/2516154[/quote] Výkřik do tmy ukazující a potvrzující zbytečnost senátu. „Prezident vo svojom vystúpení hovoril veci, o ktorých bezpečne viem, že boli na tajných rokovaniach označené ako dôverné,“ povedal Vystrčil. Asi tím myslel, že vyzradil "neexistenci důkazů". Což odpovídá vyjádření Ruského blogera: A český prezident Zeman o důkazy požádal. Je to rána do samotných základů scénáře politické informační technologie." ( z příspěvku od Taurus v tématu Projev prezidenta republiky 25.4.2021 )

Nepadne jim na hlavu nakonec tohle?
https://aeronet.cz/news/skandal-vrbetice-se-prohlubuje-sergej-lavrov-obvinil-ceskou-republiku-z-porusovani-a-obchazeni-ottawske-umluvy-icbl-na-zakaz-vyroby-skladovani-a-prechovavani-protipechotnich-min/


Nepadne jim na hlavu nakonec tohle? https://aeronet.cz/news/skandal-vrbetice-se-prohlubuje-sergej-lavrov-obvinil-ceskou-republiku-z-porusovani-a-obchazeni-ottawske-umluvy-icbl-na-zakaz-vyroby-skladovani-a-prechovavani-protipechotnich-min/

https://aeronet.cz/news/skandal-vrbetice-se-prohlubuje-sergej-lavrov-obvinil-ceskou-republiku-z-porusovani-a-obchazeni-ottawske-umluvy-icbl-na-zakaz-vyroby-skladovani-a-prechovavani-protipechotnich-min/


Článek plný min. Našly se i 2 informační, sice malé, ale našly.


“Andrej Babiš a Jan Hamáček přivolali na Českou republiku celkem 7 morových ran a tato bude první.”
Dobře, budu počítat ještě těch dalších 6.


“Přechovávání protipěchotních min ve skladech v majetku ministerstva obrany, úmyslně rozebraných min na 3 části a zakonzervovaných pro budoucí možné použití či zákazníky, je důkazem porušení mezinárodních úmluv o zakázaných zbraních.”
Pokud jsem dobře poslouchal Babiše a Zemana, tak tyhle sklady má v pronájmu soukromá firma IMEX a jejich ostrahu zajišťuje nikoliv MO. A nebyla to ani jedna z vlád AB, která tento supr kšeftík s pronájmem spunktovala.


https://aeronet.cz/news/skandal-vrbetice-se-prohlubuje-sergej-lavrov-obvinil-ceskou-republiku-z-porusovani-a-obchazeni-ottawske-umluvy-icbl-na-zakaz-vyroby-skladovani-a-prechovavani-protipechotnich-min/ Článek plný min. Našly se i 2 informační, sice malé, ale našly. “Andrej Babiš a Jan Hamáček přivolali na Českou republiku celkem 7 morových ran a tato bude první.” Dobře, budu počítat ještě těch dalších 6. “Přechovávání protipěchotních min ve skladech v majetku ministerstva obrany, úmyslně rozebraných min na 3 části a zakonzervovaných pro budoucí možné použití či zákazníky, je důkazem porušení mezinárodních úmluv o zakázaných zbraních.” Pokud jsem dobře poslouchal Babiše a Zemana, tak tyhle sklady má v pronájmu soukromá firma IMEX a jejich ostrahu zajišťuje nikoliv MO. A nebyla to ani jedna z vlád AB, která tento supr kšeftík s pronájmem spunktovala.

první zásadní tah na šachovnici . Nastupuje jeden z nejsilnějších koní prezidenta a zrovna na vnitro a zrovna teď. Nebude mít náhodou na starosti došetření Vrbětic ? Hašek se "vynořil" z hlubokého zapomnění, ale zcela určitě nezahálel. Kromě "nového pohledu" si mohl přinést i plný fascikl...
na českém jevišti může běžet tak zajímavý a zakryptovaný kousek, že by ho nevymyslela ani mistryně Agáta...
Hamáček jako komediant 1.dějství, Babiš jako komediant 1. dějství ... a hra se rozvíjí podle nepůvodního scénáře.


první zásadní tah na šachovnici . Nastupuje jeden z nejsilnějších koní prezidenta a zrovna na vnitro a zrovna teď. Nebude mít náhodou na starosti došetření Vrbětic ? Hašek se "vynořil" z hlubokého zapomnění, ale zcela určitě nezahálel. Kromě "nového pohledu" si mohl přinést i plný fascikl... na českém jevišti může běžet tak zajímavý a zakryptovaný kousek, že by ho nevymyslela ani mistryně Agáta... Hamáček jako komediant 1.dějství, Babiš jako komediant 1. dějství ... a hra se rozvíjí podle nepůvodního scénáře.

A do toho chudák pitomeček , coby hubitel ruského světa a zastánce anglosaského koncentráku . Po větě v nadpisu jsem si vybavil Putim a jejího strážmistra .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zaoralek-Vrbetice-To-ze-jsme-nekoho-nechytili-za-ruku-jeste-neznamena-ze-to-neudelal-662068
Pakáž zoufale manévruje a čím více se snaží , tím více je nevěrohodná .


A do toho chudák pitomeček , coby hubitel ruského světa a zastánce anglosaského koncentráku . Po větě v nadpisu jsem si vybavil Putim a jejího strážmistra . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zaoralek-Vrbetice-To-ze-jsme-nekoho-nechytili-za-ruku-jeste-neznamena-ze-to-neudelal-662068 Pakáž zoufale manévruje a čím více se snaží , tím více je nevěrohodná .

Ministr zahraničí Lavrov: Prezident Zeman navrhl pouze pokračovat ve studiu
všech verzí toho, co se stalo před 7 lety ve skladu ve Vrbetice, nic víc.
A jak na to zareagoval parlament , kteří říká že kromě ruské verze jiná verze není ...
https://www.vesti.ru/video/2292293


Ministr zahraničí Lavrov: Prezident Zeman navrhl pouze pokračovat ve studiu všech verzí toho, co se stalo před 7 lety ve skladu ve Vrbetice, nic víc. A jak na to zareagoval parlament , kteří říká že kromě ruské verze jiná verze není ... https://www.vesti.ru/video/2292293

Možná by nebyl marný tah, kdyby pan President kontaktoval někoho z číny o dodávky Sinopharmu.
To by měla být vesměs běžná a zcela neškodná technologie s oslabeným virem.
Jak by asi reagovali naši podpindos na takový tah?
V případě opětovného pokusu o zablokování by si zase uštědřili ránu v očích veřejnosti.
To by byla taková třešnička na dortu. smile


Možná by nebyl marný tah, kdyby pan President kontaktoval někoho z číny o dodávky Sinopharmu. To by měla být vesměs běžná a zcela neškodná technologie s oslabeným virem. Jak by asi reagovali naši podpindos na takový tah? V případě opětovného pokusu o zablokování by si zase uštědřili ránu v očích veřejnosti. To by byla taková třešnička na dortu. :)

Šokujúce informácie o zbraniach v sklade vo Vrběticiach. Za tieto ceny sa predávali teroristom!


https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/27/sokujuce-informacie-o-zbraniach-v-sklade-vo-vrbeticiach-za-tieto-ceny-sa-predavali-teroristom/


Šokujúce informácie o zbraniach v sklade vo Vrběticiach. Za tieto ceny sa predávali teroristom! ----------------------------------------------------------------------------------------------- https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/27/sokujuce-informacie-o-zbraniach-v-sklade-vo-vrbeticiach-za-tieto-ceny-sa-predavali-teroristom/

Šokujúce informácie o zbraniach v sklade vo Vrběticiach. Za tieto ceny sa predávali teroristom!
Ovšem ten článek, může být obrovským skokem v celé kauze, pokud se nemýlím? V podstatě to Česko a tehdejší vládu, staví do role - podporující terorismus...?


[quote="pid:13644, uid:12"]Šokujúce informácie o zbraniach v sklade vo Vrběticiach. Za tieto ceny sa predávali teroristom![/quote] Ovšem ten článek, může být obrovským skokem v celé kauze, pokud se nemýlím? V podstatě to Česko a tehdejší vládu, staví do role - podporující terorismus...?
Upravené 28. 4. 2021 o 07:52

https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/27/sokujuce-informacie-o-zbraniach-v-sklade-vo-vrbeticiach-za-tieto-ceny-sa-predavali-teroristom/


Vyšetrovaním v roku 2015 až 2017 sa potvrdilo, že mnohé z týchto zbraní a munície sa nachádzajú v Sýrii u členov Islamského štátu v dokonalom zakonzervovanom stave. Čo nie je bežné pre Blízky východ. Značí to o tom, že tieto zbrane prišli do skladov vo Vřbeticiach priamo zo skladov českej armády. Na celom obchode sa museli podieľať najvyššie politické špičky, ako aj príslušníci českých tajných služieb, ktorých odhalila aj Ruská GRU,“ šokuje Prinášame nádej.


Naše podpindose čeká velmi nepříjemná dohra. Ještě budou chvíli kousat, ale už neodvratně spějí k záznamu do budoucích učebnic dějepisu jako zločinci, podporovatelé terorismu, následovníci nacistů. Bude se to týkat nejedné vládní garnitury ČR v čele se "svatým" Václavem H. Liberalismus = protilidský systém, který měl mnohem více reálných obětí než ten dnes tak ostrakizovaný předlistopadový.
A pro naše lidi velké varování. Probuďte se! Opět jsme se podíleli na podpoře strany války (jako za německého protektorátu), kterou dotujeme nejen ekonomicky (COVID, nadnárodní otrocké montovny, obchodní řetězce, banky...), ale přímo dodávkami našich zbraní k zabíjení nevinných.


[quote="pid:13644, uid:12"]https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/27/sokujuce-informacie-o-zbraniach-v-sklade-vo-vrbeticiach-za-tieto-ceny-sa-predavali-teroristom/[/quote] Vyšetrovaním v roku 2015 až 2017 sa potvrdilo, že mnohé z týchto zbraní a munície sa nachádzajú v Sýrii u členov Islamského štátu v dokonalom zakonzervovanom stave. Čo nie je bežné pre Blízky východ. Značí to o tom, že tieto zbrane prišli do skladov vo Vřbeticiach priamo zo skladov českej armády. Na celom obchode sa museli podieľať najvyššie politické špičky, ako aj príslušníci českých tajných služieb, ktorých odhalila aj Ruská GRU,“ šokuje Prinášame nádej. Naše podpindose čeká velmi nepříjemná dohra. Ještě budou chvíli kousat, ale už neodvratně spějí k záznamu do budoucích učebnic dějepisu jako zločinci, podporovatelé terorismu, následovníci nacistů. Bude se to týkat nejedné vládní garnitury ČR v čele se "svatým" Václavem H. Liberalismus = protilidský systém, který měl mnohem více reálných obětí než ten dnes tak ostrakizovaný předlistopadový. A pro naše lidi velké varování. Probuďte se! Opět jsme se podíleli na podpoře strany války (jako za německého protektorátu), kterou dotujeme nejen ekonomicky (COVID, nadnárodní otrocké montovny, obchodní řetězce, banky...), ale přímo dodávkami našich zbraní k zabíjení nevinných.

nielen Česko - slovenský ex-rezident Kiska je starý pašerák zbraní a jeho syn v tých skladoch sa pohyboval. Tajné služby určite spolupracovali a to z viacerých krajín - tie zbrane prechádzali cez viaceré hranice. Sklady prenajaté mal Bulhar


nielen Česko - slovenský ex-rezident Kiska je starý pašerák zbraní a jeho syn v tých skladoch sa pohyboval. Tajné služby určite spolupracovali a to z viacerých krajín - tie zbrane prechádzali cez viaceré hranice. Sklady prenajaté mal Bulhar

Šéf BIS Koudelka ukázal usvědčující snímek skripalovských agentů GRU z tajné jednotky 29155 v parlamentu:


https://vlkovobloguje.files.wordpress.com/2021/04/vystrizek-28.jpg?w=640&h=417


P.S.
Zajímalo by mě, zda je úplnou náhodou, že součet cifer této celosvětově proslavené jednotky GRU dává číslo 22 ...


Šéf BIS Koudelka ukázal usvědčující snímek skripalovských agentů GRU z tajné jednotky 29155 v parlamentu: https://vlkovobloguje.files.wordpress.com/2021/04/vystrizek-28.jpg?w=640&h=417 P.S. Zajímalo by mě, zda je úplnou náhodou, že součet cifer této celosvětově proslavené jednotky GRU dává číslo 22 ...

běžná a zcela neškodná technologie s oslabeným virem

... obsahující běžné a zcela neškodné adjuvans (hliník se odstěhoval do Humpolce?) ...


[quote="pid:13640, uid:444"]běžná a zcela neškodná technologie s oslabeným virem[/quote] ... obsahující běžné a zcela neškodné adjuvans (hliník se odstěhoval do Humpolce?) ...

Zajímalo by mě, zda je úplnou náhodou, že součet cifer této celosvětově proslavené jednotky GRU dává číslo 22 ...

Jednotka GRU 29155.
(22)


[quote="pid:13651, uid:317"]Zajímalo by mě, zda je úplnou náhodou, že součet cifer této celosvětově proslavené jednotky GRU dává číslo 22 ...[/quote] [quote="pid:12141, uid:240"]Jednotka GRU 29155. (22)[/quote]

Ľuboš Blaha:
"Klobúk dole, pán prezident Miloš Zeman. Kiež by sme aj my mali hlavu štátu, ktorá hovorí pravdu a nešíri nenávisť voči Rusku. Toto je odkaz zo Slovenska - ďakujeme Vám za odvahu a múdrosť!"


https://www.facebook.com/watch/?v=293799978863819


Je smutné, že podobná slova musí přijít od politika ze Slovenska.


Ľuboš Blaha: "Klobúk dole, pán prezident Miloš Zeman. Kiež by sme aj my mali hlavu štátu, ktorá hovorí pravdu a nešíri nenávisť voči Rusku. Toto je odkaz zo Slovenska - ďakujeme Vám za odvahu a múdrosť!" https://www.facebook.com/watch/?v=293799978863819 Je smutné, že podobná slova musí přijít od politika ze Slovenska.

@chjo - Zeman rozehrál a nepotřebuje prozrazovat další tahy. Výborně o tom hovoří poslední VVPj v souvislosti se stanovováním "červených linií". Nepředvidatelnost je nejsilnější zbraní konceptuálně řídících subjektů.
Co by získal zbytečným tahem do známého prostoru ?

@chjo - Zeman rozehrál a nepotřebuje prozrazovat další tahy. Výborně o tom hovoří poslední VVPj v souvislosti se stanovováním "červených linií". Nepředvidatelnost je nejsilnější zbraní konceptuálně řídících subjektů. Co by získal zbytečným tahem do známého prostoru ?

https://www.noviny.sk/slovensko/97536-cudne-ksefty-zo-slovenska-zahadne-zmizli-tazke-zbrane


Netreba zabúdať ani na časy, keď bol ministrom Galko. Aj u nás sa môže otvoriť otázka zbraní.


Televízia JOJ získala zaujímavé informácie o bleskovom transporte ťažkých zbraní, ktoré obchodníci v posledných dňoch vyviezli zo Slovenska do Bulharska. Vlakový transport prepravoval samohybné húfnice typu Gvozdík. Okrem toho mal v Moldave prebehnúť transport aj 7000 kusov funkčných samopalov, získaných za smiešnu nákupnú cenu.
Už niekoľko dní preverujeme informácie, ktoré sme dostali v krátkej správe. V nej bolo uvedené, že z bývalého Vojenského opravárenského podniku v Moldave nad Bodvou vyvážajú obchodníci so zbraňami kompletné a funkčné húfnice. Pre laika, ide o zbraň pripomínajúcu tank.


Bulharská spojka
Podarilo sa nám nakrútiť aj transportné papiere pripevnené na vlakovej súprave. Odosielateľ húfnic je český obchodník so zbraňami Hermex. Príjemcom je bulharská spoločnosť, ktorá v tranzite zrejme figuruje len ako bulharská spojka. Hermex sa k zásielke bez problémov hlási. Ide totiž o jeho kšeft, na ktorom pracuje už 10 rokov.


Galka kšeft nezaujíma
Slovenský obchodník so zbraňami mal údajne za jeden kus samopalu vyplatiť naozaj smiešnu sumu. Iba 7 eur. Predpokladaný zisk tak môže po ich následnom predaji byť minimálne milión eur a viac. Exminister obrany Ľubomír Galko (SaS) sa k prípadu vyjadrovať veľmi nechcel. "Je to samostatný podnik, to mňa ako ministra obrany nezaujíma a nemalo prečo," povedal. Všetky informácie sme poskytli aj premiérke Ivete Radičovej. Tá v podniku údajne plánuje nariadiť okamžitú kontrolu.


https://www.noviny.sk/slovensko/97536-cudne-ksefty-zo-slovenska-zahadne-zmizli-tazke-zbrane Netreba zabúdať ani na časy, keď bol ministrom Galko. Aj u nás sa môže otvoriť otázka zbraní. Televízia JOJ získala zaujímavé informácie o bleskovom transporte ťažkých zbraní, ktoré obchodníci v posledných dňoch vyviezli zo Slovenska do Bulharska. Vlakový transport prepravoval samohybné húfnice typu Gvozdík. Okrem toho mal v Moldave prebehnúť transport aj 7000 kusov funkčných samopalov, získaných za smiešnu nákupnú cenu. Už niekoľko dní preverujeme informácie, ktoré sme dostali v krátkej správe. V nej bolo uvedené, že z bývalého Vojenského opravárenského podniku v Moldave nad Bodvou vyvážajú obchodníci so zbraňami kompletné a funkčné húfnice. Pre laika, ide o zbraň pripomínajúcu tank. Bulharská spojka Podarilo sa nám nakrútiť aj transportné papiere pripevnené na vlakovej súprave. Odosielateľ húfnic je český obchodník so zbraňami Hermex. Príjemcom je bulharská spoločnosť, ktorá v tranzite zrejme figuruje len ako bulharská spojka. Hermex sa k zásielke bez problémov hlási. Ide totiž o jeho kšeft, na ktorom pracuje už 10 rokov. Galka kšeft nezaujíma Slovenský obchodník so zbraňami mal údajne za jeden kus samopalu vyplatiť naozaj smiešnu sumu. Iba 7 eur. Predpokladaný zisk tak môže po ich následnom predaji byť minimálne milión eur a viac. Exminister obrany Ľubomír Galko (SaS) sa k prípadu vyjadrovať veľmi nechcel. "Je to samostatný podnik, to mňa ako ministra obrany nezaujíma a nemalo prečo," povedal. Všetky informácie sme poskytli aj premiérke Ivete Radičovej. Tá v podniku údajne plánuje nariadiť okamžitú kontrolu.

Co by získal zbytečným tahem do známého prostoru ?
Rozšířením výběru o alternativní východní látku.
Ochota veřejnosti k očkování S5 oproti západním koktejlům byla zjevná. Veřejnost byla o tuto možnost, alespoň prozatím připravena.
V případě číny by museli tytéž skupiny vymyslet jinou kauzu.
Potenciální podpora ze strany veřejnosti a opětovný klacek pod nohy západního vlivu.


[quote="pid:13660, uid:57"]Co by získal zbytečným tahem do známého prostoru ?[/quote] Rozšířením výběru o alternativní východní látku. Ochota veřejnosti k očkování S5 oproti západním koktejlům byla zjevná. Veřejnost byla o tuto možnost, alespoň prozatím připravena. V případě číny by museli tytéž skupiny vymyslet jinou kauzu. Potenciální podpora ze strany veřejnosti a opětovný klacek pod nohy západního vlivu.

očkování S5

Není to es-pět, ale sputnik-vé...


[quote="pid:13666, uid:444"]očkování S5[/quote] Není to es-pět, ale sputnik-vé...

@chjo - já nezpochybňuji OBSAH případného kroku, ale smysl toho NAČASOVÁNÍ. Smyslem byla rozehrávka a následné mlčení. Už po pár desítkách hodin je vidět, o jak velké vosí hnízdo jde a kolik vos v něm přebývalo...Vrbětice ležely v šupleti a byly vytaženy. Otázkou je,zda ten,kdo je vytáhl, taky vše domyslel.

@chjo - já nezpochybňuji OBSAH případného kroku, ale smysl toho NAČASOVÁNÍ. Smyslem byla rozehrávka a následné mlčení. Už po pár desítkách hodin je vidět, o jak velké vosí hnízdo jde a kolik vos v něm přebývalo...Vrbětice ležely v šupleti a byly vytaženy. Otázkou je,zda ten,kdo je vytáhl, taky vše domyslel.

tázkou je,zda ten,kdo je vytáhl, taky vše domyslel.
Taková akce se nikdy nedá domyslet se vším všudy, vždy je tam ten faktor, jak se kdo k celé věci postaví, zachová, jaký manévr učiní atd. S tímto se musí neustále pracovat a příp. doplňovat materiály atd. Takže ta opičí pracka, v tom si myslím bude vždy. Teď se jen hraje o to, dle mého názoru, jakých rozměrů ta pracka bude a komu všemu dá pohlavek nebo ho rovnou zadupe do země. Každopádně, myslím si, že mainstream dostal befel, aby se v tom už moc nehrabal, páč po projevu Presidenta, to běsnění a chrastění zbraněmi nějak utichlo, nezdá se Vám? Takže, dílčí úspěch, nebo součást akce Vrbětice - tedy reset vztahů ČR-RF? A bylo to od samého začátku plánem a nebo je to výsledkem oné opičí pracky?


[quote="pid:13671, uid:57"]tázkou je,zda ten,kdo je vytáhl, taky vše domyslel.[/quote]Taková akce se nikdy nedá domyslet se vším všudy, vždy je tam ten faktor, jak se kdo k celé věci postaví, zachová, jaký manévr učiní atd. S tímto se musí neustále pracovat a příp. doplňovat materiály atd. Takže ta opičí pracka, v tom si myslím bude vždy. Teď se jen hraje o to, dle mého názoru, jakých rozměrů ta pracka bude a komu všemu dá pohlavek nebo ho rovnou zadupe do země. Každopádně, myslím si, že mainstream dostal befel, aby se v tom už moc nehrabal, páč po projevu Presidenta, to běsnění a chrastění zbraněmi nějak utichlo, nezdá se Vám? Takže, dílčí úspěch, nebo součást akce Vrbětice - tedy reset vztahů ČR-RF? A bylo to od samého začátku plánem a nebo je to výsledkem oné opičí pracky?

Já myslím, že Henry hodil pitbulovi podpindosí lejtko , ten se zahryzl a nepustí... Mně vrtá v hlavěten nástup Haška do role náměstka na vnitro...


Já myslím, že Henry hodil pitbulovi podpindosí lejtko , ten se zahryzl a nepustí... Mně vrtá v hlavěten nástup Haška do role náměstka na vnitro...

Taková akce se nikdy nedá domyslet se vším všudy, vždy je tam ten faktor, jak se kdo k celé věci postaví, zachová, jaký manévr učiní atd.


Samozrejme do detailov nie, ale v hrubých obrysoch áno, lenže močiar neurobil ani to, lebo oni vyrazili do boja so všetkým a zabudli na to, že druhá strana odhalí ich planý alebo zareaguje či oboje a preto:


Teď se jen hraje o to, dle mého názoru, jakých rozměrů ta pracka bude a komu všemu dá pohlavek nebo ho rovnou zadupe do země.


To si uvedomili aj páni z močiara preto zavelili poskokom ak nie na ústup, tak na preskupenie síl. Háčik pre zmienené skupiny sa dostatočne odhalili na to aby proti nim mohol byť urobení záťah.


[quote="pid:13676, uid:149"]Taková akce se nikdy nedá domyslet se vším všudy, vždy je tam ten faktor, jak se kdo k celé věci postaví, zachová, jaký manévr učiní atd.[/quote] Samozrejme do detailov nie, ale v hrubých obrysoch áno, lenže močiar neurobil ani to, lebo oni vyrazili do boja so všetkým a zabudli na to, že druhá strana odhalí ich planý alebo zareaguje či oboje a preto: [quote="pid:13676, uid:149"]Teď se jen hraje o to, dle mého názoru, jakých rozměrů ta pracka bude a komu všemu dá pohlavek nebo ho rovnou zadupe do země.[/quote] To si uvedomili aj páni z močiara preto zavelili poskokom ak nie na ústup, tak na preskupenie síl. Háčik pre zmienené skupiny sa dostatočne odhalili na to aby proti nim mohol byť urobení záťah.

Moderátor

Mně vrtá v hlavě


V blízké době to může být pro Haška "odrazový můstek" k vyšší funkci. Turbolence na naší politické scéně tomu napovídají.


[quote="pid:13685, uid:57"]Mně vrtá v hlavě[/quote] V blízké době to může být pro Haška "odrazový můstek" k vyšší funkci. Turbolence na naší politické scéně tomu napovídají.
Upravené 28. 4. 2021 o 13:55

To je ten směr, kterým se ubírám. Zeman se soustřeďuje na vnější politiku a vkládá si patrony do patrontašky. Kmoníček a nyní Hašek, podle všeho kvůli Vrběticím.


To je ten směr, kterým se ubírám. Zeman se soustřeďuje na vnější politiku a vkládá si patrony do patrontašky. Kmoníček a nyní Hašek, podle všeho kvůli Vrběticím.

Kýčovitá pohádka ,které nikdo se zdravým rozumem nevěří , pokračuje svým životem . Z dramatu ve frašku , která hrozí aktérům, v jejich plném
začištění .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vrbetice-Bombu-privezli-letadlem-Bylo-jich-8-Munice-mela-zustat-v-CR-Babis-se-plete-662223
Neziskovka úkoluje tajné služby a vlády , jak dále pokračovat v nezvládnuté vlastizradě a přitom zapomíná , že nejsou ve vzduchopráznu a podléhají tlaku prostředí .
Diskuze stojí za to , lidé se evidentně osamostatňují z bezmozkovosti dementního stáda .
Až tuhle minu strýčkové odpálí , tak se zalomí nejeden krček a nejedna ideologie . Scénáře které jsou s touto sebrankou svázáné , půjdou rovnou do kamen .


Kýčovitá pohádka ,které nikdo se zdravým rozumem nevěří , pokračuje svým životem . Z dramatu ve frašku , která hrozí aktérům, v jejich plném začištění . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vrbetice-Bombu-privezli-letadlem-Bylo-jich-8-Munice-mela-zustat-v-CR-Babis-se-plete-662223 Neziskovka úkoluje tajné služby a vlády , jak dále pokračovat v nezvládnuté vlastizradě a přitom zapomíná , že nejsou ve vzduchopráznu a podléhají tlaku prostředí . Diskuze stojí za to , lidé se evidentně osamostatňují z bezmozkovosti dementního stáda . Až tuhle minu strýčkové odpálí , tak se zalomí nejeden krček a nejedna ideologie . Scénáře které jsou s touto sebrankou svázáné , půjdou rovnou do kamen .

pokračuje svým životem . Z dramatu ve frašku , která hrozí aktérům, v jejich plném
začištění .


O to si říkají i návrhy na obžalobu z velezrady. Ale jsou to jen takové prskavky, jedou podle původního majdanového plánu, akorát po zcela jiné koleji.


[quote="pid:13716, uid:185"]pokračuje svým životem . Z dramatu ve frašku , která hrozí aktérům, v jejich plném začištění .[/quote] O to si říkají i návrhy na obžalobu z velezrady. Ale jsou to jen takové prskavky, jedou podle původního majdanového plánu, akorát po zcela jiné koleji.

sputnik-vé

Sputnik V(i) - jako VIKTORY


[quote="pid:13668, uid:240"]sputnik-vé[/quote] Sputnik V(i) - jako VIKTORY

Sputnik V(i) - jako VIKTORY

спутник - spolucestující, společník, souputník (sou-druh? bloková spolupráce?); prvenství ve vesmíru (bloková spolupráce převládne ve světě?)
Sputnik V ~ Sputnik Vítězný ~ ovládnutí očkování proti C-19/nastartování blokové spolupráce?


[quote="pid:13733, uid:68"]Sputnik V(i) - jako VIKTORY[/quote] [quote="pid:5453, uid:240"]спутник - spolucestující, společník, souputník (sou-druh? bloková spolupráce?); prvenství ve vesmíru (bloková spolupráce převládne ve světě?) Sputnik V ~ Sputnik Vítězný ~ ovládnutí očkování proti C-19/nastartování blokové spolupráce?[/quote]

V případě ruských agentů GRU Čuka a Geka nevěřte koblihovi a aspen-hamáčkovi, věřte pirátům ! Ti pochybují o čučkařské verzi výbuchu ve Vrběticích ... smile


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-To-kdyby-se-dostalo-ven-to-nerikej-Pirati-se-hadali-o-Vrbetice-a-Koudelka-nebude-rad-662368


**V případě ruských agentů GRU Čuka a Geka nevěřte koblihovi a aspen-hamáčkovi, věřte pirátům ! Ti pochybují o čučkařské verzi výbuchu ve Vrběticích ...** :D https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-To-kdyby-se-dostalo-ven-to-nerikej-Pirati-se-hadali-o-Vrbetice-a-Koudelka-nebude-rad-662368

Úsměvné ... ;-D Nejvíc mě rozesmál ten transparent s nápisem: "Miloš Zeman Буран" Zeman Буранем opravdu je. Буран v ruštině totiž znamená sněhovou bouři. A Zeman opravdu bouří je, bouří která víří stojaté a zatuchlé vody české politiky ...


608af7c99225a


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milion-chvilek-pro-demokracii-protest-demonstrace-babis-zeman.A210429_085830_domaci_mkop


Úsměvné ... ;-D Nejvíc mě rozesmál ten transparent s nápisem: "Miloš Zeman Буран" Zeman Буранем opravdu je. Буран v ruštině totiž znamená sněhovou bouři. A Zeman opravdu bouří je, bouří která víří stojaté a zatuchlé vody české politiky ... ![608af7c99225a](serve/attachment&path=608af7c99225a) https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milion-chvilek-pro-demokracii-protest-demonstrace-babis-zeman.A210429_085830_domaci_mkop

Aktualne cz se pohoršuje, že Ministerstvo vnitra vyřadilo z dotazníku k Dukovanům doporučení tajných služeb.
"Podle zjištění Aktuálně.cz z dotazníku vypadl úvod, podle něhož dotazník respektuje usnesení vlády o bezpečnostních podmínkách soutěže. Ty doporučily tuzemské zpravodajské služby. Ačkoliv do šetření nebyla pozvána jedna z dceřiných firem Rosatomu, ruský státní koncern ze zakázky vyřazený není."
Víc zde: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/hamackovo-ministerstvo-vyradilo-z-dotazniku-k-dukovanum-dopo/r~ea6f6e32a8e711ebb0fa0cc47ab5f122/


Aktualne cz se pohoršuje, že Ministerstvo vnitra vyřadilo z dotazníku k Dukovanům doporučení tajných služeb. "Podle zjištění Aktuálně.cz z dotazníku vypadl úvod, podle něhož dotazník respektuje usnesení vlády o bezpečnostních podmínkách soutěže. Ty doporučily tuzemské zpravodajské služby. Ačkoliv do šetření nebyla pozvána jedna z dceřiných firem Rosatomu, ruský státní koncern ze zakázky vyřazený není." Víc zde: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/hamackovo-ministerstvo-vyradilo-z-dotazniku-k-dukovanum-dopo/r~ea6f6e32a8e711ebb0fa0cc47ab5f122/

Další příspěvek k pokusům o odstranění prezidenta.


Kvůli Vrběticím se zkoumá i Zemanova cesta do Střední Asie
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kvuli-vrbeticim-se-zkouma-i-zemanova-cesta-do-stredni-asie-152470#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=Zc1BCSNBbOO-202104300526&dop_id=152470&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Že je tádžická linka - Bernatíkova schůzka s Rachmonalim i jeho účast v prezidentské delegaci - předmětem policejního vyšetřování - potvrzuje jak právník Ondruš, tak zdroj blízký vyšetřování.


„Ano, zabýváme se tím, ta cesta je podivná. Zásadní je, co si tam vlastně řekli a proč se vůbec potkávali,“ upozorňuje zdroj.


"Faktem je, že šest dní po návratu prezidentského speciálu následoval ve Vrběticích další výbuch."


Petr Bernatík starší ani jeho právník Radek Ondruš nechtějí o schůzce s Rachmonalim v Tádžikistánu sdělit nic bližšího. Právník proto odmítl i odpověď na otázku, zda se jednání mezi Rachmonalim a Bernatíkem účastnil i prezident nebo někdo z prezidentské kanceláře.


„To je přesně to, o čem se nesmíme vyjadřovat. Pokud nám to povolí státní zástupce, nemáme problém,“ říká právník Ondruš s tím, že vše je součástí policejního spisu.


Zdá se, že to celé bylo připravované k použití plánovaně předem, a že v okolí prezidenta budou také krtci.


Další příspěvek k pokusům o odstranění prezidenta. **Kvůli Vrběticím se zkoumá i Zemanova cesta do Střední Asie** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kvuli-vrbeticim-se-zkouma-i-zemanova-cesta-do-stredni-asie-152470#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=Zc1BCSNBbOO-202104300526&dop_id=152470&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Že je tádžická linka - Bernatíkova schůzka s Rachmonalim i jeho účast v prezidentské delegaci - předmětem policejního vyšetřování - potvrzuje jak právník Ondruš, tak zdroj blízký vyšetřování. „Ano, zabýváme se tím, ta cesta je podivná. Zásadní je, co si tam vlastně řekli a proč se vůbec potkávali,“ upozorňuje zdroj. "Faktem je, že šest dní po návratu prezidentského speciálu následoval ve Vrběticích další výbuch." Petr Bernatík starší ani jeho právník Radek Ondruš nechtějí o schůzce s Rachmonalim v Tádžikistánu sdělit nic bližšího. Právník proto odmítl i odpověď na otázku, zda se jednání mezi Rachmonalim a Bernatíkem účastnil i prezident nebo někdo z prezidentské kanceláře. „To je přesně to, o čem se nesmíme vyjadřovat. Pokud nám to povolí státní zástupce, nemáme problém,“ říká právník Ondruš s tím, že vše je součástí policejního spisu. Zdá se, že to celé bylo připravované k použití plánovaně předem, a že v okolí prezidenta budou také krtci.

Další příspěvek k pokusům o odstranění prezidenta.


Nakonec - co jim zbývá ? Drolí se jim to úplně všude, mají strach - a tak spěchají. Důležité je, že masy už na náměstí nedostanou, jsou v roli analogické s "bojovníky za svobodu Navalného" v Rusku. Podporu národa nemají, nadnárodní řízení, jehož byli a chtěli by být nadále součástí, je v chaosu a bez cíle. A bez něj jsou jen potulná banda - i s vyhlídkami takového útvaru do budoucna.
Nejde to samozřejmě tak rychle, jak bychom si asi přáli. Je ale třeba, podle mého názoru, si neustále klást otázku, zda právě takové tempo není tím optimálním proto, aby pochopila co největší část národa. Sami, bez "konkurenční inverzní indoktrinace" - aby lidé začali jednoduše přemýšlet vlastní hlavou. Takovou změnu nelze provést "lusknutím prstů"-jedině snad ve filmu.


[quote="pid:13916, uid:177"]Další příspěvek k pokusům o odstranění prezidenta.[/quote] Nakonec - co jim zbývá ? Drolí se jim to úplně všude, mají strach - a tak spěchají. Důležité je, že masy už na náměstí nedostanou, jsou v roli analogické s "bojovníky za svobodu Navalného" v Rusku. Podporu národa nemají, nadnárodní řízení, jehož byli a chtěli by být nadále součástí, je v chaosu a bez cíle. A bez něj jsou jen potulná banda - i s vyhlídkami takového útvaru do budoucna. Nejde to samozřejmě tak rychle, jak bychom si asi přáli. Je ale třeba, podle mého názoru, si neustále klást otázku, zda právě takové tempo není tím optimálním proto, aby pochopila co největší část národa. Sami, bez "konkurenční inverzní indoktrinace" - aby lidé začali jednoduše přemýšlet vlastní hlavou. Takovou změnu nelze provést "lusknutím prstů"-jedině snad ve filmu.

Netrpělivost je velkým hendikepem dneška.Vše musí nejprve dozrát. Nepřiměřená rychlost vede často k nehodám.


Netrpělivost je velkým hendikepem dneška.Vše musí nejprve dozrát. Nepřiměřená rychlost vede často k nehodám.

jsou v roli analogické s "bojovníky za svobodu Navalného" v Rusku.

Fondy Navalného FBK se včera rozpustily. jejich současný šéf Volkov prohlásil, že v současné situaci, kdy budou všichni, kdo s fondy budou spolupracovat trestně stíhaní, nemá jejich existence smysl. Není jasné, kam se poděly peníze z těchto fondů, zřejmě na soukromé účty Volkova a spol. Takže Navalný sedí ve vězení a přišel i o hromadu peněz, o které ho Volkov a spol. obrali.


[quote="pid:13923, uid:292"]jsou v roli analogické s "bojovníky za svobodu Navalného" v Rusku.[/quote] Fondy Navalného FBK se včera rozpustily. jejich současný šéf Volkov prohlásil, že v současné situaci, kdy budou všichni, kdo s fondy budou spolupracovat trestně stíhaní, nemá jejich existence smysl. Není jasné, kam se poděly peníze z těchto fondů, zřejmě na soukromé účty Volkova a spol. Takže Navalný sedí ve vězení a přišel i o hromadu peněz, o které ho Volkov a spol. obrali.
Upravené 30. 4. 2021 o 09:10

Sami, bez "konkurenční inverzní indoktrinace" - aby lidé začali jednoduše přemýšlet vlastní hlavou. Takovou změnu nelze provést "lusknutím prstů"-jedině snad ve filmu.

Ano, to je ideální stav - cíl. Část lidí se skutečně probouzí, ale bohužel se to netýká všech. Je tu i část populace, která se převzetí vlastní zodpovědnosti urputně brání. Nikdy nic sami nehodnotili a nerozhodovali a nechtějí tak činit ani teď. Za jejich životní neúspěchy mohl vždy někdo jiný, případně nějaké vnější okolnosti. Je to hluboko v jejich psychickém nastavení a pochybuji, že jsou schopni změny. Tito lidé změní názor pouze pod vlivem autorit nebo celkové změny informačního pole. Změny na základě reflexe podmětů/tlaku prostředí nejsou schopni. Chyba je někde v základech jejich výchovy, nastavení. Takže to ještě nějakou dobu skutečně potrvá.


[quote="pid:13923, uid:292"]Sami, bez "konkurenční inverzní indoktrinace" - aby lidé začali jednoduše přemýšlet vlastní hlavou. Takovou změnu nelze provést "lusknutím prstů"-jedině snad ve filmu.[/quote] Ano, to je ideální stav - cíl. Část lidí se skutečně probouzí, ale bohužel se to netýká všech. Je tu i část populace, která se převzetí vlastní zodpovědnosti urputně brání. Nikdy nic sami nehodnotili a nerozhodovali a nechtějí tak činit ani teď. Za jejich životní neúspěchy mohl vždy někdo jiný, případně nějaké vnější okolnosti. Je to hluboko v jejich psychickém nastavení a pochybuji, že jsou schopni změny. Tito lidé změní názor pouze pod vlivem autorit nebo celkové změny informačního pole. Změny na základě reflexe podmětů/tlaku prostředí nejsou schopni. Chyba je někde v základech jejich výchovy, nastavení. Takže to ještě nějakou dobu skutečně potrvá.

"Miloš Zeman Буран"


Буран - Buran
"Buran "-sovětská orbitální loď — raketoplan opakovaně použitelný transportní kosmický systém (MTX), vytvořený v rámci programu"energie-Buran".
Nebyl to jen program vytvoreni nějakého vesmírného systému pod mottem snižování nákladů na dopravu (náši lide, nášeho institutu pro výzkum ukázali, že nebyl sledovan fakticky žádný pokles), měl jasný cílový vojenský účel.
Ředitel Central NII strojírenství J. A. Mozzorin
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BD_(%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%8C)


[quote="pid:13880, uid:317"]"Miloš Zeman Буран"[/quote] **Буран - Buran** "Buran "-sovětská orbitální loď — raketoplan opakovaně použitelný transportní kosmický systém (MTX), vytvořený v rámci programu"energie-Buran". Nebyl to jen **program** vytvoreni nějakého vesmírného systému pod mottem snižování nákladů na dopravu (náši lide, nášeho institutu pro výzkum ukázali, že nebyl sledovan fakticky žádný pokles), **měl jasný cílový vojenský účel**. Ředitel Central NII strojírenství J. A. Mozzorin https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BD_(%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%8C)
Upravené 30. 4. 2021 o 16:18

Dobrým indikátorem schopnosti jednotlivců k sebeprobuzení a ochotě přebírat zodpovědnost do vlastních rukou je :
-chování vysokého procenta spoluobčanů v rámci závěrečné fáze COVID operace = očkování Mengeleho injekcemi.__
Iluze mizí, část lidí prostě tento kvantový kvalitativní skok v přeměně světa (transformaci) nezvládne a podlehne. S tím podle všeho soc-inženýři (GP) počítali a k určité formě depopulace prostě dojde . Nechci se rozepisovat, ale kněz Malthus by měl docela satisfakci, jak snadno k prořídnutí davu těch "nejvyspělejších" dojít.
Z méněcenných neočkovaných se podle všeho stane určitý segment v tej zlatej miliardě. Krysař depopulizátor prostě došel na okraj propasti a ty zviřátka dobrovolně skáčou vstříc záchraně . A přesvědčování ze strany "probuzených" prostě nezabírá a nefunguje.
Zvláštní fáze lidských dějin. Jak vlastně končila Atlantida?


Dobrým indikátorem schopnosti jednotlivců k sebeprobuzení a ochotě přebírat zodpovědnost do vlastních rukou je : **-chování vysokého procenta spoluobčanů v rámci závěrečné fáze COVID operace = očkování Mengeleho injekcemi.**__ Iluze mizí, část lidí prostě tento kvantový kvalitativní skok v přeměně světa (transformaci) nezvládne a podlehne. S tím podle všeho soc-inženýři (GP) počítali a k určité formě depopulace prostě dojde . Nechci se rozepisovat, ale kněz Malthus by měl docela satisfakci, jak snadno k prořídnutí davu těch "nejvyspělejších" dojít. Z méněcenných neočkovaných se podle všeho stane určitý segment v tej zlatej miliardě. Krysař depopulizátor prostě došel na okraj propasti a ty zviřátka dobrovolně skáčou vstříc záchraně . A přesvědčování ze strany "probuzených" prostě nezabírá a nefunguje. Zvláštní fáze lidských dějin. Jak vlastně končila Atlantida?

Len doplním, že toto grafiti sa nachádza v Kysuckom Novom Meste:

Je tam už niekoľko rokov a nikto sa ho nedotkol. Túto fotku mám v telefóne už tri roky.


[quote="pid:13346, uid:211"]Len doplním, že toto grafiti sa nachádza v Kysuckom Novom Meste:[/quote] Je tam už niekoľko rokov a nikto sa ho nedotkol. Túto fotku mám v telefóne už tri roky.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

A přesvědčování ze strany "probuzených" prostě nezabírá a nefunguje.

Poslední dobou si často pokládám pro mě zásadní otázku, proč se někdo probudil (byl probuzen?) a někdo ne? Nenašel jsem zatím odpověď.


[quote="pid:13947, uid:57"]A přesvědčování ze strany "probuzených" prostě nezabírá a nefunguje.[/quote] Poslední dobou si často pokládám pro mě zásadní otázku, proč se někdo probudil (byl probuzen?) a někdo ne? Nenašel jsem zatím odpověď.

proč se někdo probudil (byl probuzen?) a někdo ne?

Jde to napříč sourozenci (jeden ano, druhý ne) i generacemi (rodiče ne, děti ano - nebo dokonce rodiče ano, děti ne).
Vliv partnerů? Vliv tzv. “minulých životů” ? Vliv sociální skupiny? ...


[quote="pid:13979, uid:71"]proč se někdo probudil (byl probuzen?) a někdo ne?[/quote] Jde to napříč sourozenci (jeden ano, druhý ne) i generacemi (rodiče ne, děti ano - nebo dokonce rodiče ano, děti ne). Vliv partnerů? Vliv tzv. “minulých životů” ? Vliv sociální skupiny? ...

Jde to napříč sourozenci

Můj příklad. Sestra s rodinou žije na Slovensku. Pokaždé volí Sulíka, nebo něco podobného. Když jsem se ptal, koho budou volit za prezidenta, bylo mi řečeno neteří: "Predsa Zuzanku, koho iného?"
Teď mi volala ségra, že se neteř chce přestěhovat do Čech, že se na Slovensku nedá žít. Tak jsem se narovinu zeptal, chce sem přijít, aby nám tady také volila , nějakou "Zuzanku"?


[quote="pid:13985, uid:240"]Jde to napříč sourozenci[/quote] Můj příklad. Sestra s rodinou žije na Slovensku. Pokaždé volí Sulíka, nebo něco podobného. Když jsem se ptal, koho budou volit za prezidenta, bylo mi řečeno neteří: "Predsa Zuzanku, koho iného?" Teď mi volala ségra, že se neteř chce přestěhovat do Čech, že se na Slovensku nedá žít. Tak jsem se narovinu zeptal, chce sem přijít, aby nám tady také volila , nějakou "Zuzanku"?

“„Za to může Zeman. Nebo Ovčáček?“ V metru našla šéfa BIS Koudelku. Jeho mluvčí volá policii”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Za-to-muze-Zeman-Nebo-Ovcacek-V-metru-nasla-sefa-BIS-Koudelku-Jeho-mluvci-vola-policii-662491


Tak něco podobného už tady bylo někdy po roce 2015. Provokace pod falešnou vlajkou, kdy “neonacisté” někde napsali hanlivý nápis na krimigranty nebo na nějakou multi-kulti neziskovku, přitom měli háknkrajc naopak.


Nyní “útok” na hlavního čučkaře. “Náhodně” odhalen a smazán “čirou náhodou” ředitelkou Multikulturního centra Praha, která v kabelce běžně nosí kromě rtěnky i odstraňovače hanlivých nápisů... (podle krasopisu, byka pravděpodobně i pisatelkou :-).


Už vidím, jak někdo nas...ý na vrchního čučkaře napíše úhledně jak paní učitelka v 1. třídě “ředitel BIS jméno příjmení”.


“„Za to může Zeman. Nebo Ovčáček?“ V metru našla šéfa BIS Koudelku. Jeho mluvčí volá policii” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Za-to-muze-Zeman-Nebo-Ovcacek-V-metru-nasla-sefa-BIS-Koudelku-Jeho-mluvci-vola-policii-662491 Tak něco podobného už tady bylo někdy po roce 2015. Provokace pod falešnou vlajkou, kdy “neonacisté” někde napsali hanlivý nápis na krimigranty nebo na nějakou multi-kulti neziskovku, přitom měli háknkrajc naopak. Nyní “útok” na hlavního čučkaře. “Náhodně” odhalen a smazán “čirou náhodou” ředitelkou Multikulturního centra Praha, která v kabelce běžně nosí kromě rtěnky i odstraňovače hanlivých nápisů... (podle krasopisu, byka pravděpodobně i pisatelkou :-). Už vidím, jak někdo nas...ý na vrchního čučkaře napíše úhledně jak paní učitelka v 1. třídě “ředitel BIS jméno příjmení”.

@Mourek vypadá to na objektivní proces , jakési kolektivní SVĚDOMÍ a ROZLIŠENÍ. je to samozřejmě nápor na psychiku především těch zodpovědných , kteří chtějí pomoci . S tím, že to "nejde" , se musíme postupně srovnat.

@Mourek vypadá to na objektivní proces , jakési kolektivní SVĚDOMÍ a ROZLIŠENÍ. je to samozřejmě nápor na psychiku především těch zodpovědných , kteří chtějí pomoci . S tím, že to "nejde" , se musíme postupně srovnat.

Vliv sociální skupiny? ...

Já myslím, že je to osobní zkušeností a všeobecným rozhledem. Já v Rusku nějakou dobu žil a dostalo se mi pod kůži. Od návratu mě žádná zdejší politická situace nezviklala a pokaždé jsem se ji postavil.
Také proto se na mě rodina dívá, že mám mozek vymytý ruskou propagandou. Nejde jim vysvětlit, že to propaganda není, ale je to zkušenost. Oba rodiče, kteří zažili II.sv. válku jsou na mé straně. Ségra s rodinou na té druhé. Tomu se nedivím, patří do vyšší třídy a tam se vstřícnost k Rusku nenosí. Také mají velice slabý všeobecný rozhled.
Jsou pohlceni biznisem a v zajetí floskulí o opilých mužicích s vodkou, bydlení v zemljankách, a neschopností něco vyrobit. Kde kdo hlásá, že doma nemá nic Ruského. Když se je zeptám na plyn, benzín, nebo elektřinu, tak odpoví, něco ve smyslu, že to se kupuje na burze a můžeme to koupit od kohokoliv jiného. Za jaké ceny, to je již nezajímá. O tom, že by neměli elektřinu v zástrčkách, nechtějí ani mluvit. Kolikrát si myslím, že by nebylo na škodu, kdyby Rusové zavřeli kohoutky.
Pevně doufám, že je současná situace přivede k rozumu. Ale oni si neuvědomují, že se o současný stav sami přičinili. Teď, když se to nedá vydržet, by nejraději odešli. No jo, ale jejich názory půjdou s nimi na nové místo a zase budou volit postaru.


[quote="pid:13985, uid:240"]Vliv sociální skupiny? ...[/quote] Já myslím, že je to osobní zkušeností a všeobecným rozhledem. Já v Rusku nějakou dobu žil a dostalo se mi pod kůži. Od návratu mě žádná zdejší politická situace nezviklala a pokaždé jsem se ji postavil. Také proto se na mě rodina dívá, že mám mozek vymytý ruskou propagandou. Nejde jim vysvětlit, že to propaganda není, ale je to zkušenost. Oba rodiče, kteří zažili II.sv. válku jsou na mé straně. Ségra s rodinou na té druhé. Tomu se nedivím, patří do vyšší třídy a tam se vstřícnost k Rusku nenosí. Také mají velice slabý všeobecný rozhled. Jsou pohlceni biznisem a v zajetí floskulí o opilých mužicích s vodkou, bydlení v zemljankách, a neschopností něco vyrobit. Kde kdo hlásá, že doma nemá nic Ruského. Když se je zeptám na plyn, benzín, nebo elektřinu, tak odpoví, něco ve smyslu, že to se kupuje na burze a můžeme to koupit od kohokoliv jiného. Za jaké ceny, to je již nezajímá. O tom, že by neměli elektřinu v zástrčkách, nechtějí ani mluvit. Kolikrát si myslím, že by nebylo na škodu, kdyby Rusové zavřeli kohoutky. Pevně doufám, že je současná situace přivede k rozumu. Ale oni si neuvědomují, že se o současný stav sami přičinili. Teď, když se to nedá vydržet, by nejraději odešli. No jo, ale jejich názory půjdou s nimi na nové místo a zase budou volit postaru.

Počtáři , přesně na tuhle hloupost ta sebranka dojela ve zmiňované provokaci v práglu , kde byl nápis- migranti pryč.
Málokdo si dokázal tehdy představit , jak odpůrci migrace píšou slovníkem neziskovek .
Jsou to imbecilové ve smyčce , kteří si neuvědomují , že se jim ten provokační scénář může vyplnit .


Počtáři , přesně na tuhle hloupost ta sebranka dojela ve zmiňované provokaci v práglu , kde byl nápis- migranti pryč. Málokdo si dokázal tehdy představit , jak odpůrci migrace píšou slovníkem neziskovek . Jsou to imbecilové ve smyčce , kteří si neuvědomují , že se jim ten provokační scénář může vyplnit .

je to samozřejmě nápor na psychiku především těch zodpovědných , kteří chtějí pomoci . S tím, že to "nejde" , se musíme postupně srovnat.

Zaznamenal jsem i obrácené využití svědomí druhou stranou, taky velký nápor na psychiku. U ne zcela probuzených, ale již vážně pochybujících, došlo vlivem rodiny a "vnucovaného svědomí" (kvůli úmrtí v rodině - nejstarší generace) ke změně postoje - k rozhodnutí nechat se nakonec oočkovat. Jistá psychická odolnost proti nátlaku okolí (kovidfašizaci) je také nezbytná.
Naproti tomu někteří zcela sobečtí jedinci (démoni) se určitě očkovat nenechají. Budou lhát a falšovat, ale očkovaní nebudou.


[quote="pid:14004, uid:57"]je to samozřejmě nápor na psychiku především těch zodpovědných , kteří chtějí pomoci . S tím, že to "nejde" , se musíme postupně srovnat.[/quote] Zaznamenal jsem i obrácené využití svědomí druhou stranou, taky velký nápor na psychiku. U ne zcela probuzených, ale již vážně pochybujících, došlo vlivem rodiny a "vnucovaného svědomí" (kvůli úmrtí v rodině - nejstarší generace) ke změně postoje - k rozhodnutí nechat se nakonec oočkovat. Jistá psychická odolnost proti nátlaku okolí (kovidfašizaci) je také nezbytná. Naproti tomu někteří zcela sobečtí jedinci (démoni) se určitě očkovat nenechají. Budou lhát a falšovat, ale očkovaní nebudou.

Naproti tomu někteří zcela sobečtí jedinci (démoni) se určitě očkovat nenechají. Budou lhát a falšovat, ale očkovaní nebudou.


Viz politici. Já se očkovat nedám za žádných okolností. Už jsem byl dříve v situaci, kdy jsem se smiřoval s pobytem pod mostem. No tak bych tam v nejhorším skončil... všechno lepší, než se stát biologickou zbraní s omezenou dobou použitelnosti.


[quote="pid:14038, uid:177"]Naproti tomu někteří zcela sobečtí jedinci (démoni) se určitě očkovat nenechají. Budou lhát a falšovat, ale očkovaní nebudou.[/quote] Viz politici. Já se očkovat nedám za žádných okolností. Už jsem byl dříve v situaci, kdy jsem se smiřoval s pobytem pod mostem. No tak bych tam v nejhorším skončil... všechno lepší, než se stát biologickou zbraní s omezenou dobou použitelnosti.

všechno lepší, než se stát biologickou zbraní s omezenou dobou použitelnosti.

Je to informační válka. To že se mohou naopak stát po očkování přenašeči - šiřiteli viru řada lidí netuší nebo nevěří.


[quote="pid:14039, uid:372"]všechno lepší, než se stát biologickou zbraní s omezenou dobou použitelnosti.[/quote] Je to informační válka. To že se mohou naopak stát po očkování přenašeči - šiřiteli viru řada lidí netuší nebo nevěří.

Diagnóza u Vrbětic i u vakcinace se jmenuje "vysoká informační autoimunita".Tedy neochota přijmout jakoukokoliv informaci lišící se od té mejnstrímové. Co je pro mě velkým překvapením- to je fakt, že k vytvoření takhle vysoké zabedněnosti nebylo třeba nijak velký tlak, ale stačila docela systematická tvorba STRACHU.


Diagnóza u Vrbětic i u vakcinace se jmenuje "vysoká informační autoimunita".Tedy neochota přijmout jakoukokoliv informaci lišící se od té mejnstrímové. Co je pro mě velkým překvapením- to je fakt, že k vytvoření takhle vysoké zabedněnosti nebylo třeba nijak velký tlak, ale stačila docela systematická tvorba STRACHU.

"Neškodní"zaočkovaní se stanou "škodnou". Covid pas bude něco jako zaplněný trestní rejstřík...


"Neškodní"zaočkovaní se stanou "škodnou". Covid pas bude něco jako zaplněný trestní rejstřík...

Neřídí mě CIA! Babiš si u Xavera podal novináře, který rozehrál věc s BIS


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Neridi-me-CIA-Babis-si-u-Xavera-podal-novinare-ktery-rozehral-vec-s-BIS-662605


Babišovi se začíná vracet bumerang svinstva, které kvůli Vrběticím pro svoje přežití vypustil ...


Neřídí mě CIA! Babiš si u Xavera podal novináře, který rozehrál věc s BIS https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Neridi-me-CIA-Babis-si-u-Xavera-podal-novinare-ktery-rozehral-vec-s-BIS-662605 Babišovi se začíná vracet bumerang svinstva, které kvůli Vrběticím pro svoje přežití vypustil ...
10.3k
72
25
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept