Mimo kategórií
Putin udelil Žirinovskému rad za zásluhy o vlasť, 1. stupeň

Putin udelil Žiirinovskému rad za zásluhy o vlasť, 1. stupeň


Ruský prezident Vladimir Putin podpísal dekrét o udelení vodcu Liberálnodemokratickej strany Ruska Vladimíra Žiirinovského Radom za zásluhy o vlasť 1. stupňa. Text dokumentu bol zverejnený v nedeľu na webovej stránke Kremľa.


„Za veľký prínos k posilneniu ruskej štátnosti, rozvoju parlamentarizmu a aktívnej legislatívnej činnosti, k udeleniu vyznamenania Za zásluhy o vlasť I. stupňa Žiirinovskij Vladimír Volfovič - zástupca Štátnej dumy Federálneho zhromaždenia Ruskej federácie Federácia, vedúci frakcie politickej strany LDPR - Liberálnodemokratická strana Ruska v štáte uvažovala, “- uvádza sa v správe.


Žiirinovskij predtým získal vyznamenanie za zásluhy o vlasť IV, III a II (2006, 2011, 2016).


  1. apríla 2021 sa Žirinovskij dožíva 75 rokov. https://tass.ru/politika/11238739

**Putin udelil Žiirinovskému rad za zásluhy o vlasť, 1. stupeň** Ruský prezident Vladimir Putin podpísal dekrét o udelení vodcu Liberálnodemokratickej strany Ruska Vladimíra Žiirinovského Radom za zásluhy o vlasť 1. stupňa. Text dokumentu bol zverejnený v nedeľu na webovej stránke Kremľa. „Za veľký prínos k posilneniu ruskej štátnosti, rozvoju parlamentarizmu a aktívnej legislatívnej činnosti, k udeleniu vyznamenania Za zásluhy o vlasť I. stupňa Žiirinovskij Vladimír Volfovič - zástupca Štátnej dumy Federálneho zhromaždenia Ruskej federácie Federácia, vedúci frakcie politickej strany LDPR - Liberálnodemokratická strana Ruska v štáte uvažovala, “- uvádza sa v správe. Žiirinovskij predtým získal vyznamenanie za zásluhy o vlasť IV, III a II (2006, 2011, 2016). 25. apríla 2021 sa Žirinovskij dožíva 75 rokov. https://tass.ru/politika/11238739
289
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept