Naši analytici
10a, b, c KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST X

Pokračování
https://kob-forum.eu/2021/04/26/10b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-x-pokracovani/


https://kob-forum.eu/2021/04/27/10c-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-x-dokonceni/


10.díl se věnuje neokonům - neokonzervativcům, jak vznikli, kdo tam patří, jaké jsou jejich cíle. Dále se věnuje roli firmy Monsanto a Bayer a propojení na politiky.


Pokračování https://kob-forum.eu/2021/04/26/10b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-x-pokracovani/ https://kob-forum.eu/2021/04/27/10c-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-x-dokonceni/ 10.díl se věnuje neokonům - neokonzervativcům, jak vznikli, kdo tam patří, jaké jsou jejich cíle. Dále se věnuje roli firmy Monsanto a Bayer a propojení na politiky.

KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST X – dokončení
Mrtvá sezóna Мёртвый сезон Dead Season 1968, CZ
film nadabovaný CZ si možete stiahnut tu :
https://uloz.to/file/VgJByRBw9iZ7/mrtva-sezona-mertvyj-sezon-dead-season-1968-cz-avi
Film založen na tvrdém zpravodajském dokumentu.
„Mrtvá sezóna“ – sovětský film patřící k dílům takového klasického žánru, daleko od uměleckých cílů, a zároveň poctivý, určený pro širokou veřejnost – je jedním z filmů, které byly doslova natočeny podle dokumentů. O tom mluví velmi přesvědčivě zpravodajský důstojník Abel. Ušlechtilý, pevný, profesionální člověk z té fantastické generace sovětských lidí, která se později ukázala být nahrazena všemi druhy mumlalů. A byli to lidé vážní, zodpovědní a tvrdí. Poslechněte si, co přesně říká Abel ve filmu „Mrtvá sezóna“ vyrobeném už v roce 1968 :
“Byl jsem požádán, abych před tímto filmem řekl pár slov. Vystupuji v pro mě neobvyklé roli, protože lidé mé profese jsou zvyklí více poslouchat a méně mluvit. Ale téma tohoto filmu mě a mé soudruhy znepokojuje, a proto si myslím, že to ospravedlňuje některé odchylky od našich pravidel.


Pravděpodobně jste v novinách četli zprávy, které se v poslední době objevují poměrně často, že v některých kapitalistických státech probíhají experimenty s použitím bakteriologických a chemických prostředků hromadného ničení lidí. Ty nejnovější jsou obzvláště děsivé, protože ovlivňují psychiku lidí a ničí jejich nervový systém.


V anglickém městě Porton v kanadském Suffieldu existují laboratoře, které uchovávají původce nejstrašnějších epidemií, které kdy zasáhly lidstvo.


Během války jsem náhodou potkal Němce, lékaře, notorického nacistu, který cynicky prohlásil, že ve jménu zlepšení lidské rasy je nutné nemilosrdně zničit všechny podřadné lidi. Tyto šílené nápady nezemřely spolu s hitlerovským Německem. Ve Spojených státech amerických jsem se setkal s americkým důstojníkem z Fort Detrick a vojenské chemické laboratoře, která tam existuje, který vyjádřil stejné myšlenky.


Kdykoli tito lidé mají ve svých rukou takové hrozné prostředky hromadného ničení, vyvstává úkol: odhalit jejich plány. Odhalit, abyste se vyhnuli katastrofě.“


KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST X – dokončení Mrtvá sezóna _ Мёртвый сезон _ Dead Season 1968, CZ film nadabovaný CZ si možete stiahnut tu : https://uloz.to/file/VgJByRBw9iZ7/mrtva-sezona-mertvyj-sezon-dead-season-1968-cz-avi Film založen na tvrdém zpravodajském dokumentu. „Mrtvá sezóna“ – sovětský film patřící k dílům takového klasického žánru, daleko od uměleckých cílů, a zároveň poctivý, určený pro širokou veřejnost – je jedním z filmů, které byly doslova natočeny podle dokumentů. O tom mluví velmi přesvědčivě zpravodajský důstojník Abel. Ušlechtilý, pevný, profesionální člověk z té fantastické generace sovětských lidí, která se později ukázala být nahrazena všemi druhy mumlalů. A byli to lidé vážní, zodpovědní a tvrdí. Poslechněte si, co přesně říká Abel ve filmu „Mrtvá sezóna“ vyrobeném už v roce 1968 : “Byl jsem požádán, abych před tímto filmem řekl pár slov. Vystupuji v pro mě neobvyklé roli, protože lidé mé profese jsou zvyklí více poslouchat a méně mluvit. Ale téma tohoto filmu mě a mé soudruhy znepokojuje, a proto si myslím, že to ospravedlňuje některé odchylky od našich pravidel. Pravděpodobně jste v novinách četli zprávy, které se v poslední době objevují poměrně často, že v některých kapitalistických státech probíhají experimenty s použitím bakteriologických a chemických prostředků hromadného ničení lidí. Ty nejnovější jsou obzvláště děsivé, protože ovlivňují psychiku lidí a ničí jejich nervový systém. V anglickém městě Porton v kanadském Suffieldu existují laboratoře, které uchovávají původce nejstrašnějších epidemií, které kdy zasáhly lidstvo. Během války jsem náhodou potkal Němce, lékaře, notorického nacistu, který cynicky prohlásil, že ve jménu zlepšení lidské rasy je nutné nemilosrdně zničit všechny podřadné lidi. Tyto šílené nápady nezemřely spolu s hitlerovským Německem. Ve Spojených státech amerických jsem se setkal s americkým důstojníkem z Fort Detrick a vojenské chemické laboratoře, která tam existuje, který vyjádřil stejné myšlenky. Kdykoli tito lidé mají ve svých rukou takové hrozné prostředky hromadného ničení, vyvstává úkol: odhalit jejich plány. Odhalit, abyste se vyhnuli katastrofě.“

13b KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XIII – pokračování
https://kob-forum.eu/2021/07/27/13b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xiii-pokracovani/
Ještě bude následovat třetí část.


13b KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XIII – pokračování https://kob-forum.eu/2021/07/27/13b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xiii-pokracovani/ Ještě bude následovat třetí část.
Upravené 27. 7. 2021 o 16:17

13c KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XIII – dokončení


Zlověstně ji však, jak Doudnaová řekla, pronásledoval sen, ve kterém se jí objevil Adolf Hitler, který držel pero a papír a požadoval kopii receptu CRISPR. Jaký hrozný cíl mohl Hitler mít? To Doudnaová neřekla, když mluvila o tomto snu.“


Stejný sen však pronásledoval atomové vědce, kteří v Americe vytvářeli atomovou bombu – jim se celou dobu zdálo o tom, že ji Hitler vytvoří.


„Nyní otázka Doudnaové” – pokračuji v citování autora – „spočívala v tom, jestli by chtěl Watters najít způsob, jak to zastavit?“


Co je myšleno tím “to”? “Zastavit CRISPR”. Vytvořený Doudnaovou. . .


Připravte se! Pokud nechcete být očkováni mRNA-1273, jste uvedeni jako neočkovaní, tudíž nebezpeční.
To je realita. Neúprosná a nepopiratelná.
Probíhá jedna fáze experimentu s touto vakcínou, poté druhá, poté třetí.
A co je to za společnost, ta Moderna, která je takto prosazovaná?
Ještě v březnu 2013 to bylo na naše poměry velmi malé sdružení – zaměstnávalo 25 lidí. A o sedm let později zachrání svět před covidem a před dalším.


Moderna živořila do té doby, než do ní začala náhle investovat velká farmaceutická společnost AstraZeneca . . .
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1649/10a-b-c-kurgi%C5%88an-koronavirus-jeho-c%C3%ADle-auto%C5%99i-a-vl%C3%A1dci-%C4%8D%C3%A1st-x/post-26829#post-26829


13c KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XIII – dokončení ------------------------------------------------------------------------------ Zlověstně ji však, jak Doudnaová řekla, pronásledoval sen, ve kterém se jí objevil Adolf Hitler, který držel pero a papír a požadoval kopii receptu CRISPR. Jaký hrozný cíl mohl Hitler mít? To Doudnaová neřekla, když mluvila o tomto snu.“ Stejný sen však pronásledoval atomové vědce, kteří v Americe vytvářeli atomovou bombu – jim se celou dobu zdálo o tom, že ji Hitler vytvoří. „Nyní otázka Doudnaové” – pokračuji v citování autora – „spočívala v tom, jestli by chtěl Watters najít způsob, jak to zastavit?“ Co je myšleno tím “to”? “Zastavit CRISPR”. Vytvořený Doudnaovou. . . Připravte se! Pokud nechcete být očkováni mRNA-1273, jste uvedeni jako neočkovaní, tudíž nebezpeční. To je realita. Neúprosná a nepopiratelná. Probíhá jedna fáze experimentu s touto vakcínou, poté druhá, poté třetí. A co je to za společnost, ta Moderna, která je takto prosazovaná? Ještě v březnu 2013 to bylo na naše poměry velmi malé sdružení – zaměstnávalo 25 lidí. A o sedm let později zachrání svět před covidem a před dalším. Moderna živořila do té doby, než do ní začala náhle investovat velká farmaceutická společnost AstraZeneca . . . https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1649/10a-b-c-kurgi%C5%88an-koronavirus-jeho-c%C3%ADle-auto%C5%99i-a-vl%C3%A1dci-%C4%8D%C3%A1st-x/post-26829#post-26829

Několik slov o farmaceutických zázracích


prof. V. Katasonov pokračuje v sérii svých článků na téma nechvalně známé epidemie. Tento článek je jakýmsi shrnutím a zpřehledněním vývoje kolem ní…
https://outsidermedia.cz/nekolik-slov-o-farmaceutickych-zazracich/


### Několik slov o farmaceutických zázracích prof. V. Katasonov pokračuje v sérii svých článků na téma nechvalně známé epidemie. Tento článek je jakýmsi shrnutím a zpřehledněním vývoje kolem ní… https://outsidermedia.cz/nekolik-slov-o-farmaceutickych-zazracich/

V Číně oceňují dokumenty o zločinech japonské jednotky 731 odtajněné v Rusku


Jednotka 731 prováděla experimenty, za kterých byli lidé nakaženi bakteriemi moru, antraxu /sněti slezinné/, cholery, tyfu a dalšími mikroby. ..
A konkrétně například tady: Jeffries trvá na tom, že právě Fritz ter Meer byl hlavním spolupachatelem doktora Mengeleho. Že Fritz ter Meer se zabýval nejrůznějšími experimenty na vězních. Včetně experimentů, které umožnily testovat různé typy biologických a psychotropních zbraní. Tyto experimenty byly prováděny v Osvětimi. Nebo přesněji v samostatném táboře Auschwitz III Monowitz, který nacisté nazývali – víte jak? Bayerovským. Právě v Monowitzu probíhaly obzvláště zvěrské experimenty s testováním biologických zbraní ( ty, které později šly z Německa do Fort Detrick; stejně tak japonsko-nacistické experimenty s vytvářením biologických zbraní šly z Japonska na stejné místo, do Fort Detrick. A tam se vše spojilo ). . .
10c KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST X – dokončení
https://kob-forum.eu/2021/09/07/v-cine-ocenuji-odtajneni-dokumentu-o-zlocinech-japonske-jednotky-731-v-rusku/


V Číně oceňují dokumenty o zločinech japonské jednotky 731 odtajněné v Rusku ---------------------------------------------------------------------------- **Jednotka 731 prováděla experimenty, za kterých byli lidé nakaženi bakteriemi moru, antraxu /sněti slezinné/, cholery, tyfu a dalšími mikroby.** .. A konkrétně například tady: Jeffries trvá na tom, že právě Fritz ter Meer byl hlavním spolupachatelem doktora Mengeleho. Že Fritz ter Meer se zabýval nejrůznějšími experimenty na vězních. Včetně experimentů, které umožnily testovat různé typy biologických a psychotropních zbraní. Tyto experimenty byly prováděny v Osvětimi. Nebo přesněji v samostatném táboře Auschwitz III Monowitz, který nacisté nazývali – víte jak? Bayerovským. Právě v Monowitzu probíhaly obzvláště zvěrské experimenty s testováním biologických zbraní ( ty, které později šly z Německa do Fort Detrick; stejně tak japonsko-nacistické experimenty s vytvářením biologických zbraní šly z Japonska na stejné místo, do Fort Detrick. A tam se vše spojilo ). . . 10c KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST X – dokončení https://kob-forum.eu/2021/09/07/v-cine-ocenuji-odtajneni-dokumentu-o-zlocinech-japonske-jednotky-731-v-rusku/
Upravené 7. 9. 2021 o 19:25

Fritz ter Meer
Nebyl náhodou vysokým šéfem v IG Farben AG? Možná Mengeleho úkoloval.


Denacifikace na německý způsob: FTM byl odsouzen norimberským tribunálem. Uplynulo pár let, a již čistá společnost Bayer (jedna z hlavních dcer IG Farben) na jeho památku založila "Cenu Fritz-ter-Meer-Stiftung", nyní nazývanou "Cena vědy a nadace vzdělání Bayer", která podporuje studenty chemie pomocí placených stipendií.


Taková řečnická - a jak to vlastně dopadlo s plukovníkem Abwehru Reinhardem Gehlenem, anebo dr. Walterem Hallsteinem (předseda sdružení nacistických právníků "Říšští ochránci práva" ). "smile


[quote="pid:32273, uid:78"]Fritz ter Meer[/quote]Nebyl náhodou vysokým šéfem v IG Farben AG? Možná Mengeleho úkoloval. **Denacifikace na německý způsob:** FTM byl odsouzen norimberským tribunálem. Uplynulo pár let, a již čistá společnost Bayer (jedna z hlavních dcer IG Farben) na jeho památku založila "Cenu Fritz-ter-Meer-Stiftung", nyní nazývanou "Cena vědy a nadace vzdělání Bayer", která podporuje studenty chemie pomocí placených stipendií. **Taková řečnická** - a jak to vlastně dopadlo s plukovníkem Abwehru Reinhardem Gehlenem, anebo dr. Walterem Hallsteinem (předseda sdružení nacistických právníků "Říšští ochránci práva" ). ")
Upravené 8. 9. 2021 o 15:53

15a KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XV
https://kob-forum.eu/2021/10/11/15a-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xv/


https://kob-forum.eu/2021/10/13/15b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xv-dokonceni/


15a KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XV https://kob-forum.eu/2021/10/11/15a-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xv/ https://kob-forum.eu/2021/10/13/15b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xv-dokonceni/

16a KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XVI


By: Jana S. On: 22. 11. 2021
Chybovost, dosahující šílenství, začala v 90. letech 20. století. A do té doby bylo někde něco spásného, někde bylo něčeho příliš a někde bylo dokonce škodlivé. Ale spásného bylo obecně více.


Opakuji, podivný globální zlom začal v 90. letech 20. století, kdy mechanismus vakcinace začal fungovat dost drsně a špatným směrem.


Ano, existují lidé, kteří zcela odmítají očkování. To dělají určité skupiny v naší společnosti. A o těchto skupinách – popíračích covidu, odmítačů vakcín, odmítačů industriální civilizace a tak dále – jsem již dříve říkal, že se chytají do pasti, když se bojí něčeho, ve skutečnosti nebezpečného. V tomto smyslu je jejich strach hluboce oprávněný a není důsledkem jejich šílenství nebo něčeho zhoubného. Jsou ale vyděšení tak, že jsou jako ti, kteří, opaření mlékem foukali do vody.. .
Uvedu tedy negativní vlastnosti stávajícího systému zdravotní péče.
Negativní vlastnost číslo 1 – zánik zákazu odlidštění.
Negativní vlastnost č. 2 – je zkostnatělá povýšenost specialistů
negativní vlastnost číslo 3 – zrůdnou závislost na své komerční bázi
Covid je součástí tohoto odlidštění kapitalistické formace, která není formací, a která je i tímto činidlem odlidštění.
Nic nepopisuje tento proces tak jako covid. A tento proces je milionkrát hroznější než covid. Já přitom neříkám, že covid není nemoc nebo nebezpečná nemoc. Tento proces je ale milionkrát nebezpečnější. Nesmírně nebezpečný.
https://www.youtube.com/watch?v=CiUB6Eybsn4


16a KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XVI ----------------------------------------------------------------- By: Jana S. On: 22. 11. 2021 Chybovost, dosahující šílenství, začala v 90. letech 20. století. A do té doby bylo někde něco spásného, někde bylo něčeho příliš a někde bylo dokonce škodlivé. Ale spásného bylo obecně více. Opakuji, podivný globální zlom začal v 90. letech 20. století, kdy mechanismus vakcinace začal fungovat dost drsně a špatným směrem. Ano, existují lidé, kteří zcela odmítají očkování. To dělají určité skupiny v naší společnosti. A o těchto skupinách – popíračích covidu, odmítačů vakcín, odmítačů industriální civilizace a tak dále – jsem již dříve říkal, že se chytají do pasti, když se bojí něčeho, ve skutečnosti nebezpečného. V tomto smyslu je jejich strach hluboce oprávněný a není důsledkem jejich šílenství nebo něčeho zhoubného. Jsou ale vyděšení tak, že jsou jako ti, kteří, opaření mlékem foukali do vody.. . **Uvedu tedy negativní vlastnosti stávajícího systému zdravotní péče.** Negativní vlastnost číslo 1 – zánik zákazu odlidštění. Negativní vlastnost č. 2 – je zkostnatělá povýšenost specialistů negativní vlastnost číslo 3 – zrůdnou závislost na své komerční bázi Covid je součástí tohoto odlidštění kapitalistické formace, která není formací, a která je i tímto činidlem odlidštění. Nic nepopisuje tento proces tak jako covid. A tento proces je milionkrát hroznější než covid. Já přitom neříkám, že covid není nemoc nebo nebezpečná nemoc. Tento proces je ale milionkrát nebezpečnější. Nesmírně nebezpečný. https://www.youtube.com/watch?v=CiUB6Eybsn4
Upravené 25. 11. 2021 o 10:31

Kurginyan: očkovací párty a QR kódy připravují nepokoje v Kremlu?


00:00 - úvod
00:13 - Na co měl Jelcin dost odvahy a co našim "očkovačům-vaxinátor" chybí
05:23 - Proč by měl být Putin považován za anti-vaxer číslo jedna?
12:20 - "Veškerá síla NATO proti Zimbabwe." O hanebném informačním zkreslení
19:09 - "Jaký problém řešíte?" O extrémní nepřesvědčivosti "očkovacích"
21:54 - Proč přerušují styky s konzervativní částí populace?
33:33 - Co se týká zavedení QR kódů a jaká je hrozba?
39:00 - Psychiatrie nebo prolog ke vzpouře?
43:39 - O tragickém a zároveň spásném specifiku ruské společnosti
45:51 - Když touha opít se začne mít politické důsledky
55:44 - Proč převracejí vlastence a připojují se k západním?


https://www.youtube.com/watch?v=BPvnWkUc05Q


Připomněl, jak Jelcin v 90. letech nařídil řadě resortů vymýtit fašismus
a zároveň definovat to, čemu se říká fašismus. Kurginyan se domnívá,
že zastánci očkování nyní k otázce přistupují de facto takto:
"Za antivakcínového specialistu se považujeme."
Politolog vysvětlil, jak s tak velmi nebezpečným přístupem může souviset fakt,
že se senátor Pjotr ​​Tolstoj dostal na seznam „antivakcinátorů“.


Kurginyan: očkovací párty a QR kódy připravují nepokoje v Kremlu? ----------------------------------------------------------------- 00:00 - úvod 00:13 - Na co měl Jelcin dost odvahy a co našim "očkovačům-vaxinátor" chybí 05:23 - Proč by měl být Putin považován za anti-vaxer číslo jedna? 12:20 - "Veškerá síla NATO proti Zimbabwe." O hanebném informačním zkreslení 19:09 - "Jaký problém řešíte?" O extrémní nepřesvědčivosti "očkovacích" 21:54 - Proč přerušují styky s konzervativní částí populace? 33:33 - Co se týká zavedení QR kódů a jaká je hrozba? 39:00 - Psychiatrie nebo prolog ke vzpouře? 43:39 - O tragickém a zároveň spásném specifiku ruské společnosti 45:51 - Když touha opít se začne mít politické důsledky 55:44 - Proč převracejí vlastence a připojují se k západním? https://www.youtube.com/watch?v=BPvnWkUc05Q Připomněl, jak Jelcin v 90. letech nařídil řadě resortů vymýtit fašismus a zároveň definovat to, čemu se říká fašismus. Kurginyan se domnívá, že zastánci očkování nyní k otázce přistupují de facto takto: "Za antivakcínového specialistu se považujeme." Politolog vysvětlil, jak s tak velmi nebezpečným přístupem může souviset fakt, že se senátor Pjotr ​​Tolstoj dostal na seznam „antivakcinátorů“.

18b KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE,
AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XVIII – dokončení
61e96ddaa9d07


https://kob-forum.eu/2022/01/20/18b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xviii-dokonceni/
Jani velké díky za překlad


Imperialismus jako nejvyšší stadium kapitalismu Lenin
http://vzdor.org/wp-content/uploads/2015/06/Lenin-Imperializmus.pdf


**18b KURGIŇAN: KORONAVIRUS** – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XVIII – dokončení ![61e96ddaa9d07](serve/attachment&path=61e96ddaa9d07) https://kob-forum.eu/2022/01/20/18b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xviii-dokonceni/ **Jani velké díky za překlad** Imperialismus jako nejvyšší stadium kapitalismu Lenin http://vzdor.org/wp-content/uploads/2015/06/Lenin-Imperializmus.pdf
Upravené 20. 1. 2022 o 17:15

20a KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XX


https://www.youtube.com/watch?v=fXtEisfUnxc


Já rozhodně nechci diskreditovat jednotlivé vakcíny, tím méně ty naše. Mimochodem, myslím, že to, co dělá Gates, je o čtyři řády škodlivější. Chápu, jaké hry se na tomto zdravotnickém trhu odehrávají a kdo v něm bude hrát špatnou hru. Jen říkám slova, která kdysi řekl markýz de Posa králi Filipovi: „Sire, dejte člověku svobodu myšlení. Ne svobodu jednání, ne svobodu investic, ne svobodu pomlouvat – svobodu myšlení . . .
Po Wrightově smrti přešlo vedení pracoviště, kde Wright čtyřiačtyřicet let prováděl svůj výzkum, na Fleminga. Nyní se tato instituce nazývá Wright-Flemingův institut.


Wright, stejně jako ostatní imunologové té doby, těžce snášel konflikt mezi humorální a buněčnou teorií imunity. Tedy mezi teorií Mečnikova, buněčnou teorií, fagocytární – a teorií Ehrlicha, krevní teorií, humorální. A protože se Wright přátelil se slavným anglickým dramatikem Bernardem Shawem, byl tímto dramatikem zpodobněn ve hře Doktorovo dilema, věnované konfliktu teorií imunity, v postavě jménem Colenso Ridgeon.


Takový byl rozsah diskuzí mezi „celularisty“ a „humoralisty“! Dokonce i Bernard Shaw o tom napsal hru! A Wright, další po Mečnikovi a Ehrlichovi, byl v této hře představen jako samostatná postava.


Imunologové od konce devatenáctého do poloviny dvacátého století upřímně a vášnivě nahlíželi na svůj obor jako na skutečnou záchranu lidstva před všemi nemocemi. A lidstvo intenzivně sledovalo jejich činnost v naději, že bude skutečně zachráněno, jen tak – najednou – od všech nemocí, když se naučí velkému tajemství imunity.


Tato naděje spočívala ve skutečné záchraně před nejrůznějšími nemocemi prostřednictvím vakcín vytvořených imunology . . .
https://kob-forum.eu/2022/04/08/20a-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xx/


20a KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XX ---------------------------------------------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=fXtEisfUnxc Já rozhodně nechci diskreditovat jednotlivé vakcíny, tím méně ty naše. Mimochodem, myslím, že to, co dělá Gates, je o čtyři řády škodlivější. Chápu, jaké hry se na tomto zdravotnickém trhu odehrávají a kdo v něm bude hrát špatnou hru. Jen říkám slova, která kdysi řekl markýz de Posa králi Filipovi: „Sire, dejte člověku svobodu myšlení. Ne svobodu jednání, ne svobodu investic, ne svobodu pomlouvat – svobodu myšlení . . . Po Wrightově smrti přešlo vedení pracoviště, kde Wright čtyřiačtyřicet let prováděl svůj výzkum, na Fleminga. Nyní se tato instituce nazývá Wright-Flemingův institut. Wright, stejně jako ostatní imunologové té doby, těžce snášel konflikt mezi humorální a buněčnou teorií imunity. Tedy mezi teorií Mečnikova, buněčnou teorií, fagocytární – a teorií Ehrlicha, krevní teorií, humorální. A protože se Wright přátelil se slavným anglickým dramatikem Bernardem Shawem, byl tímto dramatikem zpodobněn ve hře Doktorovo dilema, věnované konfliktu teorií imunity, v postavě jménem Colenso Ridgeon. Takový byl rozsah diskuzí mezi „celularisty“ a „humoralisty“! Dokonce i Bernard Shaw o tom napsal hru! A Wright, další po Mečnikovi a Ehrlichovi, byl v této hře představen jako samostatná postava. Imunologové od konce devatenáctého do poloviny dvacátého století upřímně a vášnivě nahlíželi na svůj obor jako na skutečnou záchranu lidstva před všemi nemocemi. A lidstvo intenzivně sledovalo jejich činnost v naději, že bude skutečně zachráněno, jen tak – najednou – od všech nemocí, když se naučí velkému tajemství imunity. Tato naděje spočívala ve skutečné záchraně před nejrůznějšími nemocemi prostřednictvím vakcín vytvořených imunology . . . https://kob-forum.eu/2022/04/08/20a-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xx/

20b KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XX – dokončení


  • zvláštním způsobem pamatují – co? Pouze antigen, proti kterému byly naprogramovány.Toto je imprinting.

«Тебя ж, как первую любовь,
России сердце не забудет»…


„Na tebe, stejně jako na první lásku,
srdce Ruska nezapomene“…


První láska. Jednou – a zapamatoval si to.
A tady je to první hrůza, první setkání s nepřítelem.
Úkolem těchto buněk je poskytnout rychlou odpověď formou úderu na určitý antigen, který tyto buňky znají. Vidíte? Rychlá a silná odpověď na invazi známého nepřítele.


Aktivované B-lymfocyty se zase dělí na potomky těch B-lymfocytů, které se již jednou setkaly s antigenem a vytvořily imunoglobuliny pro určitý patogen – a na relativně naivní buňky. Relativně naivní buňky, na rozdíl od absolutně naivních buněk, již interagovaly s T-lymfocyty, které je informovaly o antigenech strávených imunitním systémem.


Kromě naivních a aktivovaných B-lymfocytů existují také plazmatické B-buňky, které vznikají v poslední fázi diferenciace B-buněk, aktivovaných antigenem. Nežijí dlouho a při absenci antigenu rychle mizí. Jsou však schopny produkovat obrovské množství identických protilátek. Zároveň platí, že pokud chybí antigen, proti kterému by měly bojovat, nežijí déle než 2-4 dny.


Takto krátkodobý charakter mají pouze buňky krevní plazmy. Podobné buňky v kostní dřeni mohou žít roky.
Co se stane, když všechny tyto buňky začnou ničit nepřátelský antigen ? . . .
https://kob-forum.eu/2022/04/10/20b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xx-dokonceni/


20b KURGIŇAN: KORONAVIRUS – JEHO CÍLE, AUTOŘI A VLÁDCI – ČÁST XX – dokončení ---------------------------------------------------------------------------- - zvláštním způsobem pamatují – co? Pouze antigen, proti kterému byly naprogramovány. Toto je imprinting. «Тебя ж, как первую любовь, России сердце не забудет»… „Na tebe, stejně jako na první lásku, srdce Ruska nezapomene“… První láska. Jednou – a zapamatoval si to. A tady je to první hrůza, první setkání s nepřítelem. Úkolem těchto buněk je poskytnout rychlou odpověď formou úderu na určitý antigen, který tyto buňky znají. Vidíte? Rychlá a silná odpověď na invazi známého nepřítele. Aktivované B-lymfocyty se zase dělí na potomky těch B-lymfocytů, které se již jednou setkaly s antigenem a vytvořily imunoglobuliny pro určitý patogen – a na relativně naivní buňky. Relativně naivní buňky, na rozdíl od absolutně naivních buněk, již interagovaly s T-lymfocyty, které je informovaly o antigenech strávených imunitním systémem. Kromě naivních a aktivovaných B-lymfocytů existují také plazmatické B-buňky, které vznikají v poslední fázi diferenciace B-buněk, aktivovaných antigenem. Nežijí dlouho a při absenci antigenu rychle mizí. Jsou však schopny produkovat obrovské množství identických protilátek. Zároveň platí, že pokud chybí antigen, proti kterému by měly bojovat, nežijí déle než 2-4 dny. Takto krátkodobý charakter mají pouze buňky krevní plazmy. Podobné buňky v kostní dřeni mohou žít roky. Co se stane, když všechny tyto buňky začnou ničit nepřátelský antigen ? . . . https://kob-forum.eu/2022/04/10/20b-kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-xx-dokonceni/
2.44k
17
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept