Mimo kategórií
Testovanie na školách skončilo?

Tak čo hovoríte na toto? Videla som len tuto, ale chvalabohu aspoň niečo:


https://www.dnes24.sk/rodicia-a-ziaci-uz-nebudu-potrebovat-do-skoly-test-podmienkou-je-farba-okresu-388525?fbclid=IwAR1l4PL697MVe4nef5j85CCCBuko-pQggHKeVIQh9dk-Dbk_8X6iTk_A6h4


Zuzi, mate nejake nové inštrukcie?


Tak čo hovoríte na toto? Videla som len tuto, ale chvalabohu aspoň niečo: https://www.dnes24.sk/rodicia-a-ziaci-uz-nebudu-potrebovat-do-skoly-test-podmienkou-je-farba-okresu-388525?fbclid=IwAR1l4PL697MVe4nef5j85CCCBuko-pQggHKeVIQh9dk-Dbk_8X6iTk_A6h4 Zuzi, mate nejake nové inštrukcie?

zatiaľ nie...u nás sa deti netestujú, v škole u syna tiež žiadna reakcia...uvidíme


zatiaľ nie...u nás sa deti netestujú, v škole u syna tiež žiadna reakcia...uvidíme
Upravené 27. 4. 2021 o 19:38

nás sa deti netestujú, v škol


to viem, že MŠ nie. Skôr mi islo o rodičov. Ale bolo by to aspoň nejake mini víťazstvo v tomto covid marazme.


[quote="pid:13609, uid:17"]nás sa deti netestujú, v škol[/quote] to viem, že MŠ nie. Skôr mi islo o rodičov. Ale bolo by to aspoň nejake mini víťazstvo v tomto covid marazme.

Arenberger: U kadeřníka bude stačit test ze školy či zaměstnání
(Že je ale strýček Arenberger tak hodný? :-)
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/arenberger-ke-kadernikovi-bude-stacit-test-ze-skoly-ci-zamestnani-40358485


Státu došly testy pro školáky, tendr na nové je zrušený. Zásoby škol se tenčí


Správa státních hmotných rezerv nemá v tuto chvíli ve skladech pro školy žádné další zásoby antigenních testů na covid-19. Všechny již vydala. Základní školy mají zásoby antigenních testů zhruba do 7. května. Ministerstvo školství situaci od pondělí intenzivně řeší s ministerstvem zdravotnictví, které má urychleně upřesnit specifikace, aby na ně správa mohla vypsat novou zakázku. Hejtmani odmítají, aby povinnost státu, zajistit antigenní testy, padla na školy a kraje.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/skoly-testy-covid-19.A210427_150625_domaci_kzem


Arenberger: U kadeřníka bude stačit test ze školy či zaměstnání (Že je ale strýček Arenberger tak hodný? :-) https://www.novinky.cz/domaci/clanek/arenberger-ke-kadernikovi-bude-stacit-test-ze-skoly-ci-zamestnani-40358485 Státu došly testy pro školáky, tendr na nové je zrušený. Zásoby škol se tenčí Správa státních hmotných rezerv nemá v tuto chvíli ve skladech pro školy žádné další zásoby antigenních testů na covid-19. Všechny již vydala. Základní školy mají zásoby antigenních testů zhruba do 7. května. Ministerstvo školství situaci od pondělí intenzivně řeší s ministerstvem zdravotnictví, které má urychleně upřesnit specifikace, aby na ně správa mohla vypsat novou zakázku. Hejtmani odmítají, aby povinnost státu, zajistit antigenní testy, padla na školy a kraje. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/skoly-testy-covid-19.A210427_150625_domaci_kzem
524
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept