Zahraničná politika
Volby prezidenta v USA neskončily ?

Demokraté panikaří: V Arizoně se kontrolují miliony hlasovacích lístků


https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/demokrate-panikari-v-arizone-se-kontroluji-miliony-hlasovacich-listku/


Pravda bude bolet...


Demokraté panikaří: V Arizoně se kontrolují miliony hlasovacích lístků https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/demokrate-panikari-v-arizone-se-kontroluji-miliony-hlasovacich-listku/ Pravda bude bolet...
Upravené 29. 4. 2021 o 08:25

Pravda bude bolet...


Že by Biden už splnil, čo sa po ňom chcelo a teraz to ďalej pôjde podľa mäkšej verzie?


[quote="pid:13804, uid:270"]Pravda bude bolet...[/quote] Že by Biden už splnil, čo sa po ňom chcelo a teraz to ďalej pôjde podľa mäkšej verzie?

a teraz to ďalej pôjde podľa mäkšej verzie
Já tedy nevím, jestli to bude měkčí verze. Ta Arizona bude mít efekt valící se sněhové koule. Psali jsme tady kdysi, že Trump je velký vlastenec, který se nebude chtít umazat vnitřním ozbrojeným konfliktem v SSA. Možná se to pak bude ubírat po dvou liniích - linie pardonu a smíření, a linie brutálně tvrdého potrestání. Čas ukáže, kde povede ta pomyslná čára.


[quote="pid:13806, uid:45"]a teraz to ďalej pôjde podľa mäkšej verzie[/quote]Já tedy nevím, jestli to bude měkčí verze. Ta Arizona bude mít efekt valící se sněhové koule. Psali jsme tady kdysi, že Trump je velký vlastenec, který se nebude chtít umazat vnitřním ozbrojeným konfliktem v SSA. Možná se to pak bude ubírat po dvou liniích - linie pardonu a smíření, a linie brutálně tvrdého potrestání. Čas ukáže, kde povede ta pomyslná čára.

linie pardonu a smíření, a linie brutálně tvrdého potrestání.

A co třetí varianta:


  • provalí se to, nebude smíření, nebude potrestání, zůstane status quo, bude to jen informačně působit (volby 2024)

Varianta "brutálně tvrdého potrestání" navozuje otázku: kdyby toto bylo cílem, tak proč už tehdy nezasáhl Nejvyšší soud? Možná proto ne, aby nebyl masakr?


[quote="pid:13808, uid:260"]linie pardonu a smíření, a linie brutálně tvrdého potrestání.[/quote] A co třetí varianta: * provalí se to, nebude smíření, nebude potrestání, zůstane status quo, bude to jen informačně působit (volby 2024) Varianta "brutálně tvrdého potrestání" navozuje otázku: kdyby toto bylo cílem, tak proč už tehdy nezasáhl Nejvyšší soud? Možná proto ne, aby nebyl masakr?

Demokraté panikaří: V Arizoně se kontrolují miliony hlasovacích lístků

A zdá se, že to kontroloři berou od podlahy:
"Okres Maricopa, čtvrtý největší okres ve Spojených státech a největší okres v Arizoně, je prvním americkým okresem, který prochází podrobným, ručně spočítaným, bezpečným a forenzním přezkumem voleb v roce 2020. Kontrola byla nařízen arizonským senátem.
UV metoda se používá ke kontrole hlasovacích lístků k identifikaci vrásek a vodoznaků. Vynálezce a analytik dat Jovan Hutton Pulitzer má patentovanou metodu, pomocí které můžete identifikovat podvodné hlasovací lístky podle použitého papíru, vrásek v papíru, inkoustu na formulářích a dalších charakteristik. Pulitzer dokáže identifikovat podvodné hlasy, které nakonec povedou k přesným výsledkům voleb v roce 2020, pokud budou brány v úvahu pouze platné hlasy.
Při kontroluje „asistuje“ devět videokamer, které sdílejí svá vysílání se světem prostřednictvím internetu na AZAudit.org. Arizonské zákony to nevyžadují, ale takhle každý může vidět, o co jde."


"...demokraté poslali tým 100 právníků do okresu Maricopa, aby zastavili kontrolu."


[quote="pid:13804, uid:270"]Demokraté panikaří: V Arizoně se kontrolují miliony hlasovacích lístků[/quote] A zdá se, že to kontroloři berou od podlahy: "Okres Maricopa, čtvrtý největší okres ve Spojených státech a největší okres v Arizoně, je prvním americkým okresem, který prochází podrobným, ručně spočítaným, bezpečným a forenzním přezkumem voleb v roce 2020. Kontrola byla nařízen arizonským senátem. UV metoda se používá ke kontrole hlasovacích lístků k identifikaci vrásek a vodoznaků. Vynálezce a analytik dat Jovan Hutton Pulitzer má patentovanou metodu, pomocí které můžete identifikovat podvodné hlasovací lístky podle použitého papíru, vrásek v papíru, inkoustu na formulářích a dalších charakteristik. Pulitzer dokáže identifikovat podvodné hlasy, které nakonec povedou k přesným výsledkům voleb v roce 2020, pokud budou brány v úvahu pouze platné hlasy. Při kontroluje „asistuje“ devět videokamer, které sdílejí svá vysílání se světem prostřednictvím internetu na AZAudit.org. Arizonské zákony to nevyžadují, ale takhle každý může vidět, o co jde." "...demokraté poslali tým 100 právníků do okresu Maricopa, aby zastavili kontrolu."

Zdaleka ještě nesplnil. Ale plní dobře a i poměrně rychle. Nejde jen o RSA, ale i chobotnici PaX Americana. A ta ještě zdaleka nezdechla...


Zdaleka ještě nesplnil. Ale plní dobře a i poměrně rychle. Nejde jen o RSA, ale i chobotnici PaX Americana. A ta ještě zdaleka nezdechla...

Nejde jen o RSA, ale i chobotnici PaX Americana. A ta ještě zdaleka nezdechla...


Dajme tomu niekoľko mesiacov, do konca Augusta...


[quote="pid:13824, uid:57"]Nejde jen o RSA, ale i chobotnici PaX Americana. A ta ještě zdaleka nezdechla...[/quote] Dajme tomu niekoľko mesiacov, do konca Augusta...

Moderátor

Arizonský soudce odmítl nátlak demokratů
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/arizonsky-soudce-odmitl-natlak-demokratu/


"Arizonský soudce zamítl pokus arizonské Demokratické strany, aby okamžitě zastavil audit prezidentských voleb 2020 v největším kraji státu."


Čeho se "demokraté", nejen v USA, bojí ? Pravdy ?!


Arizonský soudce odmítl nátlak demokratů https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/arizonsky-soudce-odmitl-natlak-demokratu/ "Arizonský soudce zamítl pokus arizonské Demokratické strany, aby okamžitě zastavil audit prezidentských voleb 2020 v největším kraji státu." Čeho se "demokraté", nejen v USA, bojí ? Pravdy ?!

Tam nejde jen o střet dvou elit, ale i o střet v trojúhelniku MOCI :


  • audit nařídila MOC ZÁKONODÁRNÁ , reprezentovaná senátem státu Arizona
  • proti ní vystoupila MOC VÝKONNÁ, representovaná politickým establišmentem v rámci Unie (nikoliv Arizony!!)
  • jako nástroj chtěla použít MOC SOUDNÍ ve státě Arizona. A tady se lámal chleba. Odmítnutí ze strany soudu bylo čistě ústavní. Soudní moc nemůže přinutit moc zákonodárnou, pokud tato koná v rámci vymezených ústavních práv.Takže - demonstrace DEMOKRACIE v situaci, kdyby její tvůrci raději žádnou neznali.Tady je vidět hloubka a dalekosáhlost listopadového rozhodnutí Nejvyššího soudu USA NEPŘIJMOUT ústavně relevantní žalobu Texasu na protiústavnost voleb v 6 státech Unie.GP si počkal a v Arizoně se pravděpodobně výsledku dočká. Jako vždy- s určitým zpožděním, ale mezitím Jóžin zvládl v rozkladu USA víc, než by zvládl Donald.https://kob-forum.eu/2020/12/19/texasky-masakr-ustavni-pilou/Trump vyhraje a Jóžin to mezitím odmaká...

Tam nejde jen o střet dvou elit, ale i o střet v trojúhelniku MOCI : - audit nařídila MOC ZÁKONODÁRNÁ , reprezentovaná senátem státu Arizona - proti ní vystoupila MOC VÝKONNÁ, representovaná politickým establišmentem v rámci Unie (nikoliv Arizony!!) - jako nástroj chtěla použít MOC SOUDNÍ ve státě Arizona. A tady se lámal chleba. Odmítnutí ze strany soudu bylo čistě ústavní. Soudní moc nemůže přinutit moc zákonodárnou, pokud tato koná v rámci vymezených ústavních práv. Takže - demonstrace DEMOKRACIE v situaci, kdyby její tvůrci raději žádnou neznali. Tady je vidět hloubka a dalekosáhlost listopadového rozhodnutí Nejvyššího soudu USA NEPŘIJMOUT ústavně relevantní žalobu Texasu na protiústavnost voleb v 6 státech Unie. GP si počkal a v Arizoně se pravděpodobně výsledku dočká. Jako vždy- s určitým zpožděním, ale mezitím Jóžin zvládl v rozkladu USA víc, než by zvládl Donald. https://kob-forum.eu/2020/12/19/texasky-masakr-ustavni-pilou/ Trump vyhraje a Jóžin to mezitím odmaká...

Podle mne bylo rozhodnutí Nejvyššího soudu účelové, zvolení Bideta alespoň na určitou dobu bylo nutné - efekt stejný jako při stu dní druhé vlády Napoleona. Pokud se nemýlím, tak ÚS tvoří soudci jmenovaní Trumpem či s ním sympatizující, takže rozhodnutí je nelogické, ale samozřejmě tam mohlo/může být nějaké "kukaččí vejce".


Podle mne bylo rozhodnutí Nejvyššího soudu účelové, zvolení Bideta alespoň na určitou dobu bylo nutné - efekt stejný jako při stu dní druhé vlády Napoleona. Pokud se nemýlím, tak ÚS tvoří soudci jmenovaní Trumpem či s ním sympatizující, takže rozhodnutí je nelogické, ale samozřejmě tam mohlo/může být nějaké "kukaččí vejce".

Nejvyššího soudu USA NEPŘIJMOUT ústavně relevantní žalobu Texasu na protiústavnost voleb v 6 státech Unie.GP si počkal a v Arizoně se pravděpodobně výsledku dočká.

To mi přijde, jako kdyby GP opisoval od jednoho džudysty v Rusku...
Překvapivě se vyhne/uhne boji (nejvyšší soud nepřijme žalobu, není boj o rozhodnutí podvody ano/ne) a nechá protivníka zlikvidovat setrvačností jeho vlastní energií přepálených volebních podvodů v nějaké Ari-zóně a za zvuků ticha.


[quote="pid:14096, uid:57"]Nejvyššího soudu USA NEPŘIJMOUT ústavně relevantní žalobu Texasu na protiústavnost voleb v 6 státech Unie.GP si počkal a v Arizoně se pravděpodobně výsledku dočká.[/quote] To mi přijde, jako kdyby GP opisoval od jednoho džudysty v Rusku... Překvapivě se vyhne/uhne boji (nejvyšší soud nepřijme žalobu, není boj o rozhodnutí podvody ano/ne) a nechá protivníka zlikvidovat setrvačností jeho vlastní energií přepálených volebních podvodů v nějaké Ari-zóně a za zvuků ticha.

To také, Počtáři, ale hlavní vtip je jinde. Parazit potřeboval Bideta nějakou u moci proto, aby se naplno projevilo co nejvíce jeho/bažinových příznivců, kteří pak budou moci být eliminováni. To je ten efekt Napoleonových sta dnů, to byl účel jeho druhé vlády, nechat jeho příznivce projevit se a po opětném nástupu Bourbonů je eliminovat.


To také, Počtáři, ale hlavní vtip je jinde. Parazit potřeboval Bideta nějakou u moci proto, aby se naplno projevilo co nejvíce jeho/bažinových příznivců, kteří pak budou moci být eliminováni. To je ten efekt Napoleonových sta dnů, to byl účel jeho druhé vlády, nechat jeho příznivce projevit se a po opětném nástupu Bourbonů je eliminovat.
1.55k
11
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept