Politika v ČR
Vypukne odpor...

Vypukne odpor. Hospody, obchody, vše se otevře a bez testů. Babiš má už jen den.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vypukne-odpor-Hospody-obchody-vse-se-otevre-a-bez-testu-Babis-ma-uz-jen-den-662355


".... není potřeba, aby se ke kadeřnici chodilo s testem, protože k zubaři také nechodíte s testem a autobusem také nejezdíte s testem. Dodržujte 3R a je všechno v pořádku."


Vypukne odpor. Hospody, obchody, vše se otevře a bez testů. Babiš má už jen den. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vypukne-odpor-Hospody-obchody-vse-se-otevre-a-bez-testu-Babis-ma-uz-jen-den-662355 ".... není potřeba, aby se ke kadeřnici chodilo s testem, protože k zubaři také nechodíte s testem a autobusem také nejezdíte s testem. Dodržujte 3R a je všechno v pořádku."

konecne, toto hovorim od zaciatku, ze sa podnikatelia musia zjednotit a dat vlade jasne ultimatum, bud rozvolnia alebo budu rozvoleni.


Dufam, ze sa neposeru a zajtra to ultimatum daju.


konecne, toto hovorim od zaciatku, ze sa podnikatelia musia zjednotit a dat vlade jasne ultimatum, bud rozvolnia alebo budu rozvoleni. Dufam, ze sa neposeru a zajtra to ultimatum daju.

Moderator

... a zatiaľ cez hranicu iný podnikateľ kope nové dno.


608ab9274d5e7


... a zatiaľ cez hranicu iný podnikateľ kope nové dno. ![608ab9274d5e7](serve/attachment&path=608ab9274d5e7)

Len na porovnanie, hore spomenute podnikatelske odbory pozaduju otvorenie bez testov a zatial Hospodarska komora sama pripravuje covidpass aplikaciu


Na druhé straně už Hospodářská komora vyvinula aplikace, která obsahuje čtečku, s níž budou moct hospodští nebo kadeřnice ověřit pravost předloženého kódu. “Před několika týdny jsme tušili, že stát pravděpodobně otevře služby, restaurace a další jen za předpokladu, že budou provozovatelé kontrolovat zákazníky. Začali jsme proto aplikaci vyvíjet v předstihu s tím, že počítáme, že se napojí na státní systém. Podnikatelé by nejraději otevřeli bez takových podmínek, ale chtěli jsme být připraveni na každou situaci,” uvedl tiskový mluvčí Hospodářské komory Miroslav Diro.


Len na porovnanie, hore spomenute podnikatelske odbory pozaduju otvorenie bez testov a zatial [Hospodarska komora](http://www.mix24.cz/obavy-se-naplnily-do-hospody-nebo-kina-se-bez-kodu-nedostanete-prvni-detaily-o-elektronickem-prukazu) sama pripravuje covidpass aplikaciu Na druhé straně už Hospodářská komora vyvinula aplikace, která obsahuje čtečku, s níž budou moct hospodští nebo kadeřnice ověřit pravost předloženého kódu. “Před několika týdny jsme tušili, že stát pravděpodobně otevře služby, restaurace a další jen za předpokladu, že budou provozovatelé kontrolovat zákazníky. Začali jsme proto aplikaci vyvíjet v předstihu s tím, že počítáme, že se napojí na státní systém. Podnikatelé by nejraději otevřeli bez takových podmínek, ale chtěli jsme být připraveni na každou situaci,” uvedl tiskový mluvčí Hospodářské komory Miroslav Diro.

Moderator

1.06k
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept