Zahraničná politika
FSB zadržala členov extrémistickej skupiny "Maniaci. Klub vrahov"

RIA novosti dnes priniesla správu, že FSB zadržala v rôznych mestách Ruska okolo 20 mladých extrémistov zo zoskupenia "Maniaci. Klub vrahov" (skrátene M.K.V).


"Podľa informácií bezpečnostnej služby, hlava M.K.V Jegor Krasnov z Ukrajiny koordinoval činnosť skupiny na území Ruska. Nábor nových členov prebiehal postupne. Najprv im navrhol napísať extrémistické nápisy na budovy, ďalej zbiť bezdomovca alebo predstaviteľa mládežníckych subkultúr.
Následne bolo treba napadnúť občanov, ozbrojených príslušníkov poriadkových orgánov, podpáliť alebo vyhodiť do vzduchu úradnú budovu. O tom porozprávali aj samotní zadržaní, poznamenala FSB."


Nie je to skupina, ktorá by sa objavila len tak sama. Je to plod dlhodobej práce ukrajinských tajných služieb a ich kurátorov z USA.


Riadia teroristov z územia Ukrajiny a ich konečným cieľom je destabilizácia Ruska.


Toto všetko by sa malo odrážať v titulkoch novín.


(N. Starikov https://t.me/nstarikovru/21687 )
https://turbo.ria.ru/20210429/zaderzhanie-1730426191.html


RIA novosti dnes priniesla správu, že FSB zadržala v rôznych mestách Ruska okolo 20 mladých extrémistov zo zoskupenia "Maniaci. Klub vrahov" (skrátene M.K.V). "Podľa informácií bezpečnostnej služby, hlava M.K.V Jegor Krasnov z Ukrajiny koordinoval činnosť skupiny na území Ruska. Nábor nových členov prebiehal postupne. Najprv im navrhol napísať extrémistické nápisy na budovy, ďalej zbiť bezdomovca alebo predstaviteľa mládežníckych subkultúr. Následne bolo treba napadnúť občanov, ozbrojených príslušníkov poriadkových orgánov, podpáliť alebo vyhodiť do vzduchu úradnú budovu. O tom porozprávali aj samotní zadržaní, poznamenala FSB." Nie je to skupina, ktorá by sa objavila len tak sama. Je to plod dlhodobej práce ukrajinských tajných služieb a ich kurátorov z USA. Riadia teroristov z územia Ukrajiny a ich konečným cieľom je destabilizácia Ruska. Toto všetko by sa malo odrážať v titulkoch novín. (N. Starikov https://t.me/nstarikovru/21687 ) https://turbo.ria.ru/20210429/zaderzhanie-1730426191.html

hlava M.K.V Jegor Krasnov z Ukrajiny

Krasnov ~ nomen omen, VVPj v několika posledních O-O zmiňovaný generál-zrádce Krasnov
https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Nikolajevič_Krasnov


[quote="pid:13885, uid:6"]hlava M.K.V Jegor Krasnov z Ukrajiny[/quote] Krasnov ~ nomen omen, VVPj v několika posledních O-O zmiňovaný generál-zrádce Krasnov https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Nikolajevič_Krasnov

Krasnov ~ nomen omen

Áno, aj mne to hneď udrelo do očí.


[quote="pid:13971, uid:240"]Krasnov ~ nomen omen[/quote] Áno, aj mne to hneď udrelo do očí.
603
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept