Zahraničná politika
Pěskov, Nikonov, Simes v pořadu "Velká hra" rj.

Pěskov, Nikonov, Simes řeší perspektivu rusko-amerických (západních) vztahů a vyjasňují postoje Putina, a Bidena před nadcházejícím setkáním.
https://www.youtube.com/watch?v=IirpFJmk5rI


Je to informačně výživné, řeší tam i ČR.


Pěskov, Nikonov, Simes řeší perspektivu rusko-amerických (západních) vztahů a vyjasňují postoje Putina, a Bidena před nadcházejícím setkáním. https://www.youtube.com/watch?v=IirpFJmk5rI Je to informačně výživné, řeší tam i ČR.

Je tam jeden zajímavý moment od Nikonova, který nevím, zda byl zmíněn "uvědoměle", tj. s vědomím významu řečeného, nebo šlo prostě o povrchní hodnocení, které se trefilo do černého. Jedná se o to, jak Simes poukazoval na to, že s Ruskem nikdo není proti USA, tj. nikdo nevypovídá diplomaty a tak dále... Peskov kontroval tím, že konceptuální přístup Ruska je prostě jiný, postavený na vzájemně výhodné spolupráci a ne na družbě proti někomu. A Nikonov tam zmínil, že Rusko, stejně jako Mauglí má konceptuálně zdatné přátele a Šer Chán pouze Tabakí :-) Já myslím, že to přátelství se neukrývá jen v měřítku států jako takových, ale i v měřítku jednotlivých lidí. Takže pracujme, přátelé, na vzájemně výhodném a přínosném životě pro nás pro všechny :-)


PS: Zdá se mi to, nebo si tam chvíli Simes s Peskovem vyměňoval informace takříkajíc v druhém sledu? Ve smyslu, že Peskov and Company nemají dostatečné záruky druhé strany. Tj., že ta schizofrenie se neprojevuje jen vůči Rusku jako takovému, ale i vůči podpindosníkům, kteří najednou nevědí, co dál :-) A ta nejistota je nutí nepodnikat nic moc významného v zájmu krytí vlastního zadku?


Je tam jeden zajímavý moment od Nikonova, který nevím, zda byl zmíněn "uvědoměle", tj. s vědomím významu řečeného, nebo šlo prostě o povrchní hodnocení, které se trefilo do černého. Jedná se o to, jak Simes poukazoval na to, že s Ruskem nikdo není proti USA, tj. nikdo nevypovídá diplomaty a tak dále... Peskov kontroval tím, že konceptuální přístup Ruska je prostě jiný, postavený na vzájemně výhodné spolupráci a ne na družbě proti někomu. A Nikonov tam zmínil, že Rusko, stejně jako Mauglí má konceptuálně zdatné přátele a Šer Chán pouze Tabakí :-) Já myslím, že to přátelství se neukrývá jen v měřítku států jako takových, ale i v měřítku jednotlivých lidí. Takže pracujme, přátelé, na vzájemně výhodném a přínosném životě pro nás pro všechny :-) PS: Zdá se mi to, nebo si tam chvíli Simes s Peskovem vyměňoval informace takříkajíc v druhém sledu? Ve smyslu, že Peskov and Company nemají dostatečné záruky druhé strany. Tj., že ta schizofrenie se neprojevuje jen vůči Rusku jako takovému, ale i vůči podpindosníkům, kteří najednou nevědí, co dál :-) A ta nejistota je nutí nepodnikat nic moc významného v zájmu krytí vlastního zadku?

Zajímavý rozhovor. Rozmluva tří zaskočených. Je zřejmé , jak velké kruhy na vodě vyvolala Putinova promluva k Dumě z 21.4. nejen v táboře protivníků jeho kurzu. Ono je rozdíl, když mluví Lavrov či Zacharovová, anebo vždy vlažný Peskov.


Zajímavý rozhovor. Rozmluva tří zaskočených. Je zřejmé , jak velké kruhy na vodě vyvolala Putinova promluva k Dumě z 21.4. nejen v táboře protivníků jeho kurzu. Ono je rozdíl, když mluví Lavrov či Zacharovová, anebo vždy vlažný Peskov.
489
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept