Zahraničná politika
Albanie zaregistrovala vakcinu Sputnik V
Y

Ministerstvo zdravotnictví Albánie zaregistrovalo ruskou vakcínu proti koronaviru Sputnik V, první dodávka preparátu již byla do země dodána, informuje o tom Ruský fond přímých investic.
Vakcína Sputnik V tak již byla schválena v 64 zemích s celkovou populací asi 3,2 miliardy lidí. Sputnik V je na druhém místě na světě, pokud jde o počet schválení přijatých vládními regulačními orgány. Účinnost vakcíny na úrovni 91,6 % je potvrzena zveřejněním údajů v předním lékařském časopise The Lancet. Ve fondu dodávají, že studie po očkování v řadě zemí dokazují, že Sputnik V je nejbezpečnější a nejefektivnější vakcína.
https://cz.sputniknews.com/20210430/albanie-zaregistrovala-vakcinu-proti-covidu-19-sputnik-v-14335897.html


Ministerstvo zdravotnictví Albánie zaregistrovalo ruskou vakcínu proti koronaviru Sputnik V, první dodávka preparátu již byla do země dodána, informuje o tom Ruský fond přímých investic. Vakcína Sputnik V tak již byla schválena v 64 zemích s celkovou populací asi 3,2 miliardy lidí. Sputnik V je na druhém místě na světě, pokud jde o počet schválení přijatých vládními regulačními orgány. Účinnost vakcíny na úrovni 91,6 % je potvrzena zveřejněním údajů v předním lékařském časopise The Lancet. Ve fondu dodávají, že studie po očkování v řadě zemí dokazují, že Sputnik V je nejbezpečnější a nejefektivnější vakcína. https://cz.sputniknews.com/20210430/albanie-zaregistrovala-vakcinu-proti-covidu-19-sputnik-v-14335897.html
88
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept