Mimo kategórií
Zomrel miliardár Eli Broad

Zomrel miliardár Eli Broad


Podľa časopisu Forbes sa umiestnil na 85. mieste v zozname najbohatších ľudí v USA.


Vo veku 87 rokov zomrel v piatok americký miliardár, filantrop a zberateľ Eli Broad. Informovala o tom v sobotu agentúra Reuters.


Podnikateľ podľa neho zomrel v nemocnici v Los Angeles po dlhej chorobe.


Ako poznamenáva agentúra, Broad zohral významnú úlohu pri rozvoji kultúrneho života v Los Angeles. Založil Múzeum moderného umenia, významnou mierou prispel k výstavbe koncertnej siene Walta Disneyho a tiež pomohol založiť umelecké centrum na Kalifornskej univerzite.


Podľa časopisu Forbes sa Broad umiestnil na 85. mieste v zozname najbohatších ľudí v USA. Podľa odhadov publikácie bol k máju 2021 jeho majetok 6,9 miliárd dolárov.


https://tass.ru/obschestvo/11294031


Zomrel miliardár Eli Broad Podľa časopisu Forbes sa umiestnil na 85. mieste v zozname najbohatších ľudí v USA. Vo veku 87 rokov zomrel v piatok americký miliardár, filantrop a zberateľ Eli Broad. Informovala o tom v sobotu agentúra Reuters. Podnikateľ podľa neho zomrel v nemocnici v Los Angeles po dlhej chorobe. Ako poznamenáva agentúra, Broad zohral významnú úlohu pri rozvoji kultúrneho života v Los Angeles. Založil Múzeum moderného umenia, významnou mierou prispel k výstavbe koncertnej siene Walta Disneyho a tiež pomohol založiť umelecké centrum na Kalifornskej univerzite. Podľa časopisu Forbes sa Broad umiestnil na 85. mieste v zozname najbohatších ľudí v USA. Podľa odhadov publikácie bol k máju 2021 jeho majetok 6,9 miliárd dolárov. https://tass.ru/obschestvo/11294031
307
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept