Mimo kategórií
Riaditeľa NCZI Suju odvolali z funkcie. Od stredy bude riaditeľom Pavol Capek

https://www.hlavnespravy.sk/riaditela-nczi-suju-odvolali-z-funkcie/2525422
Odvolali Suju co povedal, ze dako o ockovanie nie je zaujem a nastrcil itam noveho clovek, ktory bol manazerom v IBM, EMC či v Univerzitnej nemocnici Bratislava. No tak to asi poriadny kader tam nasli smile Manageri z IBM su siroko daleko zname tlchuby, ktorym furt huba skace ale ani zrnko odvedenej prace za nimi nevidno. Dufam ze takto bude pokracovat aj na novej pozicii a aktivne budeme brzdit cely ockovaci projekt.


https://www.hlavnespravy.sk/riaditela-nczi-suju-odvolali-z-funkcie/2525422 Odvolali Suju co povedal, ze dako o ockovanie nie je zaujem a nastrcil itam noveho clovek, ktory bol manazerom v IBM, EMC či v Univerzitnej nemocnici Bratislava. No tak to asi poriadny kader tam nasli :D Manageri z IBM su siroko daleko zname tlchuby, ktorym furt huba skace ale ani zrnko odvedenej prace za nimi nevidno. Dufam ze takto bude pokracovat aj na novej pozicii a aktivne budeme brzdit cely ockovaci projekt.

nemusis sa bat, za tusim necely rok uz 3.manager


nemusis sa bat, za tusim necely rok uz 3.manager

Takych manazerov mame zasoby na 100 rokov, este aj exportovat ich mozeme za hranice statu.


Takych manazerov mame zasoby na 100 rokov, este aj exportovat ich mozeme za hranice statu.

Odvolali Suju co povedal, ze dáko o ockovanie nie je zaujem


Ja ho poznám osobne, robila som s ním, no nemala som z neho pocit, že je super borec, ale bolo cca 10 rokov dozadu, mohol sa vypracovať.


No, ale povalil mediálny obraz, že vakcín nieto a treba sa ponáhlať s registráciou, tie pofidérne inzeráty na bazoši, že prenajmem si babku na očkovanie. A to ešte ďalšia úderka Dáta bez pátosu, prišli nato, že v softweri NCIZ je chyba, lebo 16 roční, sú tam ako 116 roční. No a chudák Suja sa chcel ubrániť a vyšlo z toho, že o očkovanie nie je záujem......


No blbé, tak ho treba upratať. Koľko tam vlastne bol 2 mesiace?


No príde pán manažér z IBM, budeme sledovať ako sa zmení propaganda.


[quote="pid:14466, uid:106"]Odvolali Suju co povedal, ze dáko o ockovanie nie je zaujem[/quote] Ja ho poznám osobne, robila som s ním, no nemala som z neho pocit, že je super borec, ale bolo cca 10 rokov dozadu, mohol sa vypracovať. No, ale povalil mediálny obraz, že vakcín nieto a treba sa ponáhlať s registráciou, tie pofidérne inzeráty na bazoši, že prenajmem si babku na očkovanie. A to ešte ďalšia úderka Dáta bez pátosu, prišli nato, že v softweri NCIZ je chyba, lebo 16 roční, sú tam ako 116 roční. No a chudák Suja sa chcel ubrániť a vyšlo z toho, že o očkovanie nie je záujem...... No blbé, tak ho treba upratať. Koľko tam vlastne bol 2 mesiace? No príde pán manažér z IBM, budeme sledovať ako sa zmení propaganda.

https://www.hlavnespravy.sk/stvrtina-z-testovanych-na-protilatky-v-kosiciach-prekonala-covid-19/2525748
Pekne im hodili vydly do toho ockovania ... vacsina ludi co kovid prekonala alebo ho prekonala bez priznakov a pozitivnych testov ma protilatky .... taaazko bude sa presadzovat propaganda ockovania ... este aby sa to neobratilo voci tym satanistom co by chceli ludi zabijat a kalicit. Nehovoriac o tom, ze dost vela ludi co ockovanie postupilo ziadne protilatky nema.


https://www.hlavnespravy.sk/stvrtina-z-testovanych-na-protilatky-v-kosiciach-prekonala-covid-19/2525748 Pekne im hodili vydly do toho ockovania ... vacsina ludi co kovid prekonala alebo ho prekonala bez priznakov a pozitivnych testov ma protilatky .... taaazko bude sa presadzovat propaganda ockovania ... este aby sa to neobratilo voci tym satanistom co by chceli ludi zabijat a kalicit. Nehovoriac o tom, ze dost vela ludi co ockovanie postupilo ziadne protilatky nema.
446
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept