Politika v SR
Pellegrini k vyzbieraniu 585 tis. podpisov

Ja si nemôžem pomôcť ale od samého začiatku ako nastúpil do vlády/sa zviditeľnil mi ten človek vadí/mám z neho zlý pocit.V poslednom období už ho nemôžem ani počúvať...Ja by som ho musela asi naživo obchádzať lebo mi je natoľko zneho nevolno...


Ja si nemôžem pomôcť ale od samého začiatku ako nastúpil do vlády/sa zviditeľnil mi ten človek vadí/mám z neho zlý pocit.V poslednom období už ho nemôžem ani počúvať...Ja by som ho musela asi naživo obchádzať lebo mi je natoľko zneho nevolno...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Ja by som ho musela asi naživo obchádzať lebo mi je natoľko zneho nevolno...


Ale no... smile. Zdravy clovek by mal zvracat z Matovica a dalsich kumpanov vo vlade.


Treba sa zamysliet nad ulohou Pellegriniho.


Stale sa vynara jedna z otazok: Je iste, ze Smer bude v buducej vladnej koalicii?


[quote="pid:14550, uid:109"]Ja by som ho musela asi naživo obchádzať lebo mi je natoľko zneho nevolno...[/quote] Ale no... :). Zdravy clovek by mal zvracat z Matovica a dalsich kumpanov vo vlade. Treba sa zamysliet nad ulohou Pellegriniho. Stale sa vynara jedna z otazok: Je iste, ze Smer bude v buducej vladnej koalicii?

Pelle zaujímavo pristupuje k svojej role, dal rozhovor v progresívnom kiskovom Startitup.sk :


Pellegrini: Vážim si štátnika Dzurindu


Líder Hlasu na záver odpovedal na zaujímavú otázku. Moderátor sa ho opýtal, s ktorým politikom nesúhlasí, ale uznáva ho. Podľa Pellegriniho v súčasnosti žiadny taký politik nie je, no spomenul si na jedného bývalého politika. A skutočne budete prekvapení.


Pellegrini totiž uznáva expremiéra Mikuláša Dzurindu, ktorý bol v minulosti hlavným súperom strany SMER-SD, v ktorej Pellegrini dlhé roky pôsobil.


„Vážim si politikov a štátnikov, ako bol napríklad premiér Mikuláš Dzurinda. Môžem si myslieť o jeho pravicovej politike, čo chcem, ale patril ešte k tej starej škole politikov, kedy to malo ešte nejaký ten šmrnc a viedli sa diskusie o nejakých odborných veciach.“


https://www.hlavnespravy.sk/pellegrini-uznavam-dzurindu-nechcem-sputnik-verim-mediam-neverim-hoaxom-nesustredim-sa-na-extremnejsiu-cast-volicstva/2526100


Čaká nás liberálna koalícia Hlas+SaS+PS ? O tom je posledný odstavec článku. No keď si Slováci zvolia cigánku a teploša do čela štátu, to bude veru veselo.


Pelle zaujímavo pristupuje k svojej role, dal rozhovor v progresívnom kiskovom Startitup.sk : **Pellegrini: Vážim si štátnika Dzurindu** Líder Hlasu na záver odpovedal na zaujímavú otázku. Moderátor sa ho opýtal, s ktorým politikom nesúhlasí, ale uznáva ho. Podľa Pellegriniho v súčasnosti žiadny taký politik nie je, no spomenul si na jedného bývalého politika. A skutočne budete prekvapení. Pellegrini totiž uznáva expremiéra Mikuláša Dzurindu, ktorý bol v minulosti hlavným súperom strany SMER-SD, v ktorej Pellegrini dlhé roky pôsobil. „Vážim si politikov a štátnikov, ako bol napríklad premiér Mikuláš Dzurinda. Môžem si myslieť o jeho pravicovej politike, čo chcem, ale patril ešte k tej starej škole politikov, kedy to malo ešte nejaký ten šmrnc a viedli sa diskusie o nejakých odborných veciach.“ https://www.hlavnespravy.sk/pellegrini-uznavam-dzurindu-nechcem-sputnik-verim-mediam-neverim-hoaxom-nesustredim-sa-na-extremnejsiu-cast-volicstva/2526100 Čaká nás liberálna koalícia Hlas+SaS+PS ? O tom je posledný odstavec článku. No keď si Slováci zvolia cigánku a teploša do čela štátu, to bude veru veselo.

No keď si Slováci zvolia cigánku a teploša do čela štátu, to bude veru veselo.


Slovaci si zvolili zlodejov, klamarov, vrahov, mafianov a kopec zapredancov. Tito zapredanci maju ustavnu vacsinu + prezidentka.


V najblizsich volbach, aj keby klesli zapredanci prercentualne nizsie, stale je v hre moznost vytvorenia podobnej nejakej zlepenej zapredanej koalicie aj s prezidentkou.


Ako nastavit plan, ked je v hre aj tato horsia moznost?


PS: "Patrioticke" strany stale nie su schopne vladnut samostatne a proti vlade Smeru sa bojuje na vsetkych frontoch, aj ked im to Smer stazuje svojimi kvalitnymi tlacovkami.


PS2: Fico tiez viac krat zopakoval, ze mu chyba Dzurinda s Miklosom. Aka musi byt situacia vazna, ked je potrebne v urcitom pozitivnom smere takto poukazovat?


[quote="pid:14588, uid:48"]No keď si Slováci zvolia cigánku a teploša do čela štátu, to bude veru veselo.[/quote] Slovaci si zvolili zlodejov, klamarov, vrahov, mafianov a kopec zapredancov. Tito zapredanci maju ustavnu vacsinu + prezidentka. V najblizsich volbach, aj keby klesli zapredanci prercentualne nizsie, stale je v hre moznost vytvorenia podobnej nejakej zlepenej zapredanej koalicie aj s prezidentkou. Ako nastavit plan, ked je v hre aj tato horsia moznost? PS: "Patrioticke" strany stale nie su schopne vladnut samostatne a proti vlade Smeru sa bojuje na vsetkych frontoch, aj ked im to Smer stazuje svojimi kvalitnymi tlacovkami. PS2: Fico tiez viac krat zopakoval, ze mu chyba Dzurinda s Miklosom. Aka musi byt situacia vazna, ked je potrebne v urcitom pozitivnom smere takto poukazovat?

„Vážim si politikov a štátnikov, ako bol napríklad premiér Mikuláš Dzurinda. Môžem si myslieť o jeho pravicovej politike, čo chcem, ale patril ešte k tej starej škole politikov, kedy to malo ešte nejaký ten šmrnc a viedli sa diskusie o nejakých odborných veciach.“


Dzurinda, pri zostavovaní vlády: Dohodli sme sa, že sa dohodneme.


[quote="pid:14588, uid:48"]„Vážim si politikov a štátnikov, ako bol napríklad premiér Mikuláš Dzurinda. Môžem si myslieť o jeho pravicovej politike, čo chcem, ale patril ešte k tej starej škole politikov, kedy to malo ešte nejaký ten šmrnc a viedli sa diskusie o nejakých odborných veciach.“[/quote] Dzurinda, pri zostavovaní vlády: Dohodli sme sa, že sa dohodneme.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Treba sa zamysliet nad ulohou Pellegriniho.


Aby sme si rozumeli tak upresním.Tu nejde o zvracanie ale o odpadnutie.V mojom živote to nieje prvý ani jediný človek.U politikov je to jednoduchšie nepozerám,poprípade nepočúvam.U niektorých je to intenzívnejšie u iných menej...a je úplne jedno do ktorej pol.strany patria.V reálnom živote to mám ťaššie.Vo svojom okolí som mala ale aj mám ľudí ktorých som stretla ale v živote neprehovorila,nikdy mi osobne neublížili,no ak je to len trochu možné som nútená sa im vyhnúť.Je to nepríjemné(nikomu to nedávam najavo) ale zvykla som si a dávam si pozor.
Každý sme nejaký ale všetci sme predsa len Jeho deti.Asi taksmile .


[quote="pid:14573, uid:254"]Treba sa zamysliet nad ulohou Pellegriniho.[/quote] Aby sme si rozumeli tak upresním.Tu nejde o zvracanie ale o odpadnutie.V mojom živote to nieje prvý ani jediný človek.U politikov je to jednoduchšie nepozerám,poprípade nepočúvam.U niektorých je to intenzívnejšie u iných menej...a je úplne jedno do ktorej pol.strany patria.V reálnom živote to mám ťaššie.Vo svojom okolí som mala ale aj mám ľudí ktorých som stretla ale v živote neprehovorila,nikdy mi osobne neublížili,no ak je to len trochu možné som nútená sa im vyhnúť.Je to nepríjemné(nikomu to nedávam najavo) ale zvykla som si a dávam si pozor. Každý sme nejaký ale všetci sme predsa len Jeho deti.Asi tak;) .

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

740
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept