Zahraničná politika
Turecko se připravuje na válku s USA a NATO ?!

Hrozba na Západě ?
https://colonelcassad.livejournal.com/6753168.html


"... snažíme se přijmout preventivní opatření k útoku nikoli z Ruska, ale z NATO. To znamená, že NATO pro nás skončilo. Musíme podniknout příslušné kroky. Podle toho musíme také změnit naši ekonomiku."


Hrozba na Západě ? https://colonelcassad.livejournal.com/6753168.html "... snažíme se přijmout preventivní opatření k útoku nikoli z Ruska, ale z NATO. To znamená, že NATO pro nás skončilo. Musíme podniknout příslušné kroky. Podle toho musíme také změnit naši ekonomiku."

Ví někdo něco bližšího, proč se tak děje? Jedná se o začátek konce Turecka? Má Turecko vůbec šanci proti tolika základnám USA+spojenci?


Ví někdo něco bližšího, proč se tak děje? Jedná se o začátek konce Turecka? Má Turecko vůbec šanci proti tolika základnám USA+spojenci?
Upravené 6. 5. 2021 o 14:55

Kupodivu bych na Turecko II vsadil. Pokud si ho GP ohlídá, tak spolehlivě rozloží NATO a za to si zaslouží nějakou vyšší formu existence.Pokud přejde Turecko alespoň doprostřed mostu "Západ-RF", tak končí historický vliv anglosasů na Středním a Blízkém východě. A to je velmi silný trumf v rukou Erdogana a to ví velmi dobře i Putin. Erdogan působí sice občas svými kroky jako nesvéprávný idiot, ale zatím mu tahle politika "hrané" idiocie vychází.
Kdo je určitě velmi nervózní, to je Richard Moore. Vyšla by vniveč jeho dlouholetá "záslužná práce" v roli ambassadora v Ankaře.A to se neodpouští.


Kupodivu bych na Turecko II vsadil. Pokud si ho GP ohlídá, tak spolehlivě rozloží NATO a za to si zaslouží nějakou vyšší formu existence.Pokud přejde Turecko alespoň doprostřed mostu "Západ-RF", tak končí historický vliv anglosasů na Středním a Blízkém východě. A to je velmi silný trumf v rukou Erdogana a to ví velmi dobře i Putin. Erdogan působí sice občas svými kroky jako nesvéprávný idiot, ale zatím mu tahle politika "hrané" idiocie vychází. Kdo je určitě velmi nervózní, to je Richard Moore. Vyšla by vniveč jeho dlouholetá "záslužná práce" v roli ambassadora v Ankaře.A to se neodpouští.

V případě své užitečnosti má Turecko stejnou šanci jako Sýrie . Rusové své spojence neopouštějí .
A scénář kdy se Turecko nerozpadne , ale stane se ruským v projektu harmoniky , je podle mého názoru ideální , jak z pohledu pevnosti vzájemných vztahů ruské NÁRODní RODiny , tak v mém vnímání lidsko-morálním .
To je ta možnost , kdy se sejde slovák s maďarem , čech s rakušanem , rus s němcem a všichni si mají o čem povídat , bez zručných "přilévačů" benzínu , do mezi-národních vztahů .
Vzpomeňte si jaká hláška zazní , když se mluví o Turecku v NATO . "Je to největší armáda v rámci NATO". Lidově řečeno , největší zásobárna kanonenfuter-blbců , kteří padnou za naše imperiální zájmy . I tak morálně nalomený politik jako erdo to musí chápat , při vizi vlastního bolestného konce .


V případě své užitečnosti má Turecko stejnou šanci jako Sýrie . Rusové své spojence neopouštějí . A scénář kdy se Turecko nerozpadne , ale stane se ruským v projektu harmoniky , je podle mého názoru ideální , jak z pohledu pevnosti vzájemných vztahů ruské NÁRODní RODiny , tak v mém vnímání lidsko-morálním . To je ta možnost , kdy se sejde slovák s maďarem , čech s rakušanem , rus s němcem a všichni si mají o čem povídat , bez zručných "přilévačů" benzínu , do mezi-národních vztahů . Vzpomeňte si jaká hláška zazní , když se mluví o Turecku v NATO . "Je to největší armáda v rámci NATO". Lidově řečeno , největší zásobárna kanonenfuter-blbců , kteří padnou za naše imperiální zájmy . I tak morálně nalomený politik jako erdo to musí chápat , při vizi vlastního bolestného konce .

Kupodivu bych na Turecko II vsadil.


Vidis zrovna mi kluci z Turecka/ rodice prisli pred asi 40 lety si vydelat par penez a vratit se""/a zustali zde../.
. bagruji driveway a tak jsem v prestavce mel zajimavou diskuzi....
Maji dobre vseobecne znalosti o tom co se deje, znaji historii, ale jsou zmateni akcemi Erdogana/..jednou nalevo a podruhe zas napravo....??
Osobne si myslim, ze Turecko se stane jednim z PIVOT statu a bude spolupracovat s Ruskem...,s vychodem i se zapadem....no a R.Moore ? tak tomu se budou natahovat ksandy....


[quote="pid:14750, uid:57"]Kupodivu bych na Turecko II vsadil.[/quote] Vidis zrovna mi kluci z Turecka/ rodice prisli pred asi 40 lety si vydelat par penez a vratit se""/a zustali zde../. . bagruji driveway a tak jsem v prestavce mel zajimavou diskuzi.... Maji dobre vseobecne znalosti o tom co se deje, znaji historii, ale jsou zmateni akcemi Erdogana/..jednou nalevo a podruhe zas napravo....?? Osobne si myslim, ze Turecko se stane jednim z PIVOT statu a bude spolupracovat s Ruskem...,s vychodem i se zapadem....no a R.Moore ? tak tomu se budou natahovat ksandy....
601
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept