Zahraničná politika
Lukašenko nandal západním politikům

když má za zády Putina
Když jdu kolem sousedovic zahrady, tak mne vítá blafnutím jeho velký retrívr. Někdy tam má malého kámoše yorkshira. Ten se okamžitě rozběhne k plotu, zastaví se, a ohlédne se. Pokud je za ním jeho velký kámoš, tak se okamžitě rozštěká. Jinak dělá jako by nic. Jestli si vzpomínáte, tak byly doby, kdy si filipínský prezident Duterte taky nebral servítky vůči sáhibům ze SSA. Jsem přesvědčený, že tyto role "yorkshirů" jsou důležité, protože znejisťují západní establišment: "Jak si může něco takového dovolit diktátor vůči demokratickému politikovi. Odporné."


[quote="pid:14930, uid:158"]když má za zády Putina[/quote]Když jdu kolem sousedovic zahrady, tak mne vítá blafnutím jeho velký retrívr. Někdy tam má malého kámoše yorkshira. Ten se okamžitě rozběhne k plotu, zastaví se, a ohlédne se. Pokud je za ním jeho velký kámoš, tak se okamžitě rozštěká. Jinak dělá jako by nic. Jestli si vzpomínáte, tak byly doby, kdy si filipínský prezident Duterte taky nebral servítky vůči sáhibům ze SSA. Jsem přesvědčený, že tyto role "yorkshirů" jsou důležité, protože znejisťují západní establišment: "Jak si může něco takového dovolit diktátor vůči demokratickému politikovi. Odporné."

Luki ať se snaží sebevíc, bude vždy jen tím ratlíkem. Ale stále užitečným , z hlediska Putina. V dané době asi optimální figurka.


Luki ať se snaží sebevíc, bude vždy jen tím ratlíkem. Ale stále užitečným , z hlediska Putina. V dané době asi optimální figurka.
562
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept