Zahraniční analytici
Panarin 13.5.21 - Palestina a Izrael v plamenech
Y

Aktivni konflikt bezi jiz nekolik dni, situace se nelepsi, jsou mrtvi a raneni.
V Turecku a ve Svedsku bezi antiizraelske protesty.
Iran je pripraven vypalit rakety na Izrael.
Vcera v Izraeli malem sestrelili ukrajinsky Boeing.
Netanjahu je ve statusu chrome kachny, moc toho nezmuze.
Systemy PVO tam pracuji na 30%, mistni ovsem tvrdi, ze pres 80%. Kdyz tam poleti tezke iranske rakety, tak tam toho moc nezbyde. Atomove komplexy Izraele jsou ohrozeny. Pokud by doslo k atomove katastrofe, bude zasazen cely BV vc. Egypta.
Usili R. Kadyrova bude prejit z bojoveho na mirove jednani.
V Izraeli se nici plne infrastruktura. Izrael dosud zil z podpory USA. USA uz nema penize.
Je nutne tento zastaraly konflikt vyresit. Rusko spolu s Tureckem muze pomoci po vzoru Kavkazu a Syrie.
https://www.youtube.com/watch?v=Owouu4cV9L8


Saúdská Arábie deklarovala ochotu poskytnout Palestincům podporu
https://avia.pro/news/saudovskaya-araviya-zayavila-o-gotovnosti-predostavit-palestincam-podderzhku


Írán je připraven odpálit na Izrael 20.000 raket
https://avia.pro/news/iran-gotov-vypustit-po-izrailyu-20000-raket


Aktivni konflikt bezi jiz nekolik dni, situace se nelepsi, jsou mrtvi a raneni. V Turecku a ve Svedsku bezi antiizraelske protesty. Iran je pripraven vypalit rakety na Izrael. Vcera v Izraeli malem sestrelili ukrajinsky Boeing. Netanjahu je ve statusu chrome kachny, moc toho nezmuze. Systemy PVO tam pracuji na 30%, mistni ovsem tvrdi, ze pres 80%. Kdyz tam poleti tezke iranske rakety, tak tam toho moc nezbyde. Atomove komplexy Izraele jsou ohrozeny. Pokud by doslo k atomove katastrofe, bude zasazen cely BV vc. Egypta. Usili R. Kadyrova bude prejit z bojoveho na mirove jednani. V Izraeli se nici plne infrastruktura. Izrael dosud zil z podpory USA. USA uz nema penize. Je nutne tento zastaraly konflikt vyresit. Rusko spolu s Tureckem muze pomoci po vzoru Kavkazu a Syrie. https://www.youtube.com/watch?v=Owouu4cV9L8 Saúdská Arábie deklarovala ochotu poskytnout Palestincům podporu https://avia.pro/news/saudovskaya-araviya-zayavila-o-gotovnosti-predostavit-palestincam-podderzhku Írán je připraven odpálit na Izrael 20.000 raket https://avia.pro/news/iran-gotov-vypustit-po-izrailyu-20000-raket
Upravené 13. 5. 2021 o 21:30

Írán by si rád šplhnul a tím se pokusil vyšplhat o jednu příčku , ke svému vysněnému cíli centru řízení .
Pokud při tom neshoří v atomovém požáru .


Írán by si rád šplhnul a tím se pokusil vyšplhat o jednu příčku , ke svému vysněnému cíli centru řízení . Pokud při tom neshoří v atomovém požáru .

Vzhledem k výzbroji Izraele , to může být zánik celého blízkého východu . A rázem se zvednou miliony místních , směrem do Evropy .


Vzhledem k výzbroji Izraele , to může být zánik celého blízkého východu . A rázem se zvednou miliony místních , směrem do Evropy .

Hodi se do tohoto vlakna:
Armenie
Úřadující předseda vlády Arménie Nikol Pašinjan napsal dopis Vladimiru Putinovi se žádostí o vojenskou pomoc kvůli situaci v provincii Sjunik, která hraničí s Ázerbájdžánem. Oznámil to na mimořádném zasedání parlamentu. Nevylucuje ale ani pomoc z Francie.
https://cz.sputniknews.com/20210514/armensky-premier-pozadal-putina-o-vojenskou-pomoc-kvuli-azerbajdzanu-nevylucuje-pomoc-francie-14491002.html


Hodi se do tohoto vlakna: **Armenie** Úřadující předseda vlády Arménie Nikol Pašinjan napsal dopis Vladimiru Putinovi se žádostí o vojenskou pomoc kvůli situaci v provincii Sjunik, která hraničí s Ázerbájdžánem. Oznámil to na mimořádném zasedání parlamentu. Nevylucuje ale ani pomoc z Francie. https://cz.sputniknews.com/20210514/armensky-premier-pozadal-putina-o-vojenskou-pomoc-kvuli-azerbajdzanu-nevylucuje-pomoc-francie-14491002.html
760
4
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept