Zahraniční analytici
Panarin 15.5.21 – Valka Tik-Toku v Izraeli (nejednoduchy, metodologicky dil), 800 let Alexandra Nevskeho a Psychologicka bezpecnost Ruska
Y

Valka Tik-Toku v Izraeli, takto ji nazval jeden novinar a i hodne ostatnich maji stejna mineni.
Co to znamena, co bylo impulsem nynejsich boju?
Aby se Arabove proslavili, bila palestynska mladez Zidy, natacela to a davala na Tik-Tok, aby ziskala „palce“ i penize. Izraelska mladez nelenila a zacala delat to same. Tohle byl zacatek nynejsi realne valky. Je to nova technologie a na ucet Izraele podotykam, ze je vzdy lepsi se poucit z chyb cizich, nez svych vlastnich.
V tomto kontextu bych chtel obratit pozornost ruskych statnich struktur k tomuto tematu. Ve Statni dume je vynikajici komise, kterou vede zkuseny poslanec Piskarjov.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%91%D0%B2,_%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B9_%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
Je nutne zavest specialni slyseni ohledne socialnich siti, ktere maji negativni vliv na mladez, a to je problem. Dale by take mely obratit pozornost na tento fenomenalni problem vzdelavaci instituce.
Podivejte se, co se stalo v „Kazani“ - je to psychologicko-destruktivni jednani. Proti tomu je treba jednat na zakonodarne urovni, na urovni specsluzeb, na urovni vzdelavani, na urovni statni informacni politiky. Do teto komise na slyseni je treba privest sefy statnich kanalu TV. Kdo je vubec zodpovedny za vsechny porady s nasilnostmi, kriminalitou? Negativne pusobi i pocitacove hry. Bylo by dobre tento trend oslabit nebo dokonce i zakazat. Je to velky problem a je treba, aby stat vyvodil dusledky. Jde o ochranu psychicke bezpecnosti nasi mladeze.
K 800 letum Alexandra Nevskeho daval film jen kanal min. obrany „Hvezda“. Kde jsou ostatni?
Proto je dulezite se zavcas poucit z izraelsko-palestinskych udalosti.
https://www.youtube.com/watch?v=MW8BbfraIxI


**Valka Tik-Toku v Izraeli**, takto ji nazval jeden novinar a i hodne ostatnich maji stejna mineni. Co to znamena, co bylo impulsem nynejsich boju? Aby se Arabove proslavili, bila palestynska mladez Zidy, natacela to a davala na Tik-Tok, aby ziskala „palce“ i penize. Izraelska mladez nelenila a zacala delat to same. Tohle byl zacatek nynejsi realne valky. Je to nova technologie a na ucet Izraele podotykam, ze je vzdy lepsi se poucit z chyb cizich, nez svych vlastnich. V tomto kontextu bych chtel obratit pozornost ruskych statnich struktur k tomuto tematu. Ve Statni dume je vynikajici komise, kterou vede zkuseny poslanec Piskarjov. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%91%D0%B2,_%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B9_%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87 Je nutne zavest specialni slyseni ohledne socialnich siti, ktere maji negativni vliv na mladez, a to je problem. Dale by take mely obratit pozornost na tento fenomenalni problem vzdelavaci instituce. Podivejte se, co se stalo v „Kazani“ - je to psychologicko-destruktivni jednani. Proti tomu je treba jednat na zakonodarne urovni, na urovni specsluzeb, na urovni vzdelavani, na urovni statni informacni politiky. Do teto komise na slyseni je treba privest sefy statnich kanalu TV. Kdo je vubec zodpovedny za vsechny porady s nasilnostmi, kriminalitou? Negativne pusobi i pocitacove hry. Bylo by dobre tento trend oslabit nebo dokonce i zakazat. Je to velky problem a je treba, aby stat vyvodil dusledky. Jde o ochranu psychicke bezpecnosti nasi mladeze. K 800 letum Alexandra Nevskeho daval film jen kanal min. obrany „Hvezda“. Kde jsou ostatni? Proto je dulezite se zavcas poucit z izraelsko-palestinskych udalosti. https://www.youtube.com/watch?v=MW8BbfraIxI
Upravené 15. 5. 2021 o 17:19

Dalsi video k tematu kratce a pro rustinare:
Psychologicka bezpecnost Ruska
Психологическая безопасность России
V roce 2001 vysla ma kniha "Informacni valka a moc". Nyni je ji prave 20 let.
Co jsem psal pred 20 lety, to se nyni deje. Nikdo na me tehdy plne neslysel. Proto by meli zodpovedni poslouchat nyni.
https://www.youtube.com/watch?v=xUzl-tJ1Fjc


Dalsi video k tematu kratce a pro rustinare: **Psychologicka bezpecnost Ruska** Психологическая безопасность России V roce 2001 vysla ma kniha "Informacni valka a moc". Nyni je ji prave 20 let. Co jsem psal pred 20 lety, to se nyni deje. Nikdo na me tehdy plne neslysel. Proto by meli zodpovedni poslouchat nyni. https://www.youtube.com/watch?v=xUzl-tJ1Fjc
Upravené 16. 5. 2021 o 08:21

podobny pripad sme mali aj v Komarne, kde gang kindermafie terorizoval okoloiducich - hlavne deti a mladez a zverejnovali to na internete.


podobny pripad sme mali aj v Komarne, kde gang kindermafie terorizoval okoloiducich - hlavne deti a mladez a zverejnovali to na internete.
640
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept