Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 15.5.2021
Y

Rusko
kremlin.ru
vcera se V.V. Putin v ramci videokonference setkal se stalymi cleny Rady bezpecnosti. Z jednani:
-Ukrajinu chteji prevratit na antipol Ruska, provadi i cistku politickeho pole.
-Blizky Vychod – konflikt Palestyna-Izrael. Pro Rusko velmi nebezpecny konflikt. Je treba se zabyvat bezpecnosti nasi hranice.
-byla projednana financni stranka Ruska
-z iniciativy armenskeho Pasinjana se konal tel. rozhovor o nejiste situaci v Armenii a moznosti jejiho uregulovani, ode dneska je tam klid.
-tragedie v Kazani – k tomuto tematu mame uz 2 videa
-ruske statni struktury oznamuji setkani Aviatiku ze 4? zemi na 25.5.21. Bude tam Malta atd.
-v Syrii ruske vojsko otocilo kolonu americke armady. Jde o bezpecnost Syrie


USA
-zvoleni Elli Stefanik v Kongresu. Navrhnul ji Trump
-Americane vyvezli z Izraele 120 vojaku a civilu
-sorosata, clintonite a spol. hysterci kvuli ztrate sve moci ve strane Republikanu v Kongresu, ztrate Liz Cheney. Trump se vraci.


Izrael
-vcera pozemni operace v okupovanem sektoru Gaza
-dron Hamas prorazil PVO Izraele a bombardoval chemickou tovarnu. Giganticka skoda. Hrozi chem. zamoreni Izraele.
-1 raketa znicila mrakodrap v jednom izraelskem meste. Opet nefungovala spravne PVO.
Neefektivnost protivzdusne obrany a neefektivnost systemu velmi presnych zbrani. Vypusteno 650 raket, zasazeno pouze 50 cilu.
V celem svete roste antiizraelska nalada, probihaji demonstrace v Berline, Bremen, BV, Jordansku, Bangladesi atd. Kolosalni odpor proti Izraeli.
Zaver tohoto problematickeho pripadu patri Rusku, ktere se zasazuje o uregulovani problemu.
Dnes rano se konaly v Izraeli male prestrelky, Hamas a Izrael si obcas vymenuji rakety, ale vcerejsi situace se uz neopakuje. Staci jeden primy zasah na objekt v Divonu a cely prostor je radioaktivne zamoren z atomovych zbrani, ktere zhotovuje Izrael pro Araby. Doufam, ze zvitezi zdravy rozum. 16.6. se kona zasedani Rady bezpecnosti a my budeme spolecne doufat na mirove urovnani.
Rusti mirotvurci by meli zaujmout misto na Golanskych vysinach, Turecti a Egyptsti mirotvurci rozdelit sektor Gaza a Izrael a mirotvurci ze Saudske Arabie by meli rozdelit Abbasovu Palestynu a Izrael. Toto by bylo optimalni reseni – reseni strategickou cestou k miru.


Cina
-dnes se povedl Cine silny kosmicky trhak. Jeji Destnik? se spustil na povrch Marsu. Je to 1. letajici aparat, ktery dosahnul planetu. Nedavno jsme hovorili o cinskem aparatu na odvracene strane Mesice a zde mame Mars – technologicka Cina.
-Xi vcera navstivil Stredni Cinu, konkretne provincii Chen-nai. Jde o globalni projekt prevodu vody z jihu na sever. Soucasne je uz 70% pro Xi a 30% pro komsomolce. Zejmena prosti lide podporuji Xi Jinpinga. 2 hlavni cinsti komsomolci jsou premier a min. zahr. veci. Je mozne, ze po realizaci projektu prevodu vod z jihu na sever nastanou i kadrove upravy.
https://www.youtube.com/watch?v=aWgItXtPFlo


**Rusko** kremlin.ru vcera se V.V. Putin v ramci videokonference setkal se stalymi cleny Rady bezpecnosti. Z jednani: -Ukrajinu chteji prevratit na antipol Ruska, provadi i cistku politickeho pole. -Blizky Vychod – konflikt Palestyna-Izrael. Pro Rusko velmi nebezpecny konflikt. Je treba se zabyvat bezpecnosti nasi hranice. -byla projednana financni stranka Ruska -z iniciativy armenskeho Pasinjana se konal tel. rozhovor o nejiste situaci v Armenii a moznosti jejiho uregulovani, ode dneska je tam klid. -tragedie v Kazani – k tomuto tematu mame uz 2 videa -ruske statni struktury oznamuji setkani Aviatiku ze 4? zemi na 25.5.21. Bude tam Malta atd. -v Syrii ruske vojsko otocilo kolonu americke armady. Jde o bezpecnost Syrie **USA** -zvoleni Elli Stefanik v Kongresu. Navrhnul ji Trump -Americane vyvezli z Izraele 120 vojaku a civilu -sorosata, clintonite a spol. hysterci kvuli ztrate sve moci ve strane Republikanu v Kongresu, ztrate Liz Cheney. Trump se vraci. **Izrael** -vcera pozemni operace v okupovanem sektoru Gaza -dron Hamas prorazil PVO Izraele a bombardoval chemickou tovarnu. Giganticka skoda. Hrozi chem. zamoreni Izraele. -1 raketa znicila mrakodrap v jednom izraelskem meste. Opet nefungovala spravne PVO. Neefektivnost protivzdusne obrany a neefektivnost systemu velmi presnych zbrani. Vypusteno 650 raket, zasazeno pouze 50 cilu. V celem svete roste antiizraelska nalada, probihaji demonstrace v Berline, Bremen, BV, Jordansku, Bangladesi atd. Kolosalni odpor proti Izraeli. Zaver tohoto problematickeho pripadu patri Rusku, ktere se zasazuje o uregulovani problemu. Dnes rano se konaly v Izraeli male prestrelky, Hamas a Izrael si obcas vymenuji rakety, ale vcerejsi situace se uz neopakuje. Staci jeden primy zasah na objekt v Divonu a cely prostor je radioaktivne zamoren z atomovych zbrani, ktere zhotovuje Izrael pro Araby. Doufam, ze zvitezi zdravy rozum. 16.6. se kona zasedani Rady bezpecnosti a my budeme spolecne doufat na mirove urovnani. Rusti mirotvurci by meli zaujmout misto na Golanskych vysinach, Turecti a Egyptsti mirotvurci rozdelit sektor Gaza a Izrael a mirotvurci ze Saudske Arabie by meli rozdelit Abbasovu Palestynu a Izrael. Toto by bylo optimalni reseni – reseni strategickou cestou k miru. **Cina** -dnes se povedl Cine silny kosmicky trhak. Jeji Destnik? se spustil na povrch Marsu. Je to 1. letajici aparat, ktery dosahnul planetu. Nedavno jsme hovorili o cinskem aparatu na odvracene strane Mesice a zde mame Mars – technologicka Cina. -Xi vcera navstivil Stredni Cinu, konkretne provincii Chen-nai. Jde o globalni projekt prevodu vody z jihu na sever. Soucasne je uz 70% pro Xi a 30% pro komsomolce. Zejmena prosti lide podporuji Xi Jinpinga. 2 hlavni cinsti komsomolci jsou premier a min. zahr. veci. Je mozne, ze po realizaci projektu prevodu vod z jihu na sever nastanou i kadrove upravy. https://www.youtube.com/watch?v=aWgItXtPFlo
Upravené 15. 5. 2021 o 20:04

Yori, všeobecne: vďaka, vďaka a ešte raz vďaka za tvoje denné preklady.


Yori, všeobecne: vďaka, vďaka a ešte raz vďaka za tvoje denné preklady.
481
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept