Egregoriálno-matričné riadenie
110 metrů dlouhá cisternová loď pod vedením českého kapitána narazila do mostu v Nizozemsku

Cisternová loď narazila do mostu v nizozemském Groningenu. Řídil ji český kapitán, policie ho zadržela.


Cisternová loď Bodensee je 110 metrů dlouhá a pluje pod německou vlajkou. Podle policie na ní nebyly žádné technické závady. Se čtyřčlennou posádkou plula ze Štrasburku do nizozemského Delfzijlu.


Otočný most pojmenovaný po spisovateli Gerritu Krolovi spojuje dvě groningenské čtvrti.


Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/cisternova-lod-poskodila-most-v-nizozemskem-groningenu-ridil-ji-cesky-kapitan.A210516_104439_ln_zahranici_liam


Cisternová loď narazila do mostu v nizozemském Groningenu. Řídil ji český kapitán, policie ho zadržela. Cisternová loď Bodensee je 110 metrů dlouhá a pluje pod německou vlajkou. Podle policie na ní nebyly žádné technické závady. Se čtyřčlennou posádkou plula ze Štrasburku do nizozemského Delfzijlu. Otočný most pojmenovaný po spisovateli Gerritu Krolovi spojuje dvě groningenské čtvrti. Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/cisternova-lod-poskodila-most-v-nizozemskem-groningenu-ridil-ji-cesky-kapitan.A210516_104439_ln_zahranici_liam

Cisternová loď Bodensee


Bodensee: jezero na jehož břehu leží Kostnice, místo upálení Jana Husa


[quote="pid:15926, uid:307"]Cisternová loď Bodensee[/quote] Bodensee: jezero na jehož břehu leží Kostnice, místo upálení Jana Husa

Mají nějaký význam ty groningenské čtvrti? Počtáři, dal bys to prosím nějak dohromady? Já v tom vidím vzkaz, že Němci jsou na nás ekonomicky závislí a pokud nebude levná práce z Čech, motor Německa se zasekne, nebude mu dodáno "palivo". Ale neznám kontext, proč je to teď ozvučeno. Jak to vidíte vy?


Mají nějaký význam ty groningenské čtvrti? Počtáři, dal bys to prosím nějak dohromady? Já v tom vidím vzkaz, že Němci jsou na nás ekonomicky závislí a pokud nebude levná práce z Čech, motor Německa se zasekne, nebude mu dodáno "palivo". Ale neznám kontext, proč je to teď ozvučeno. Jak to vidíte vy?

Holandsko je již po staletí poskok anglistánu . A anglistán je centrum jednoho z křídel GP .
A toto všechno naboural Čech , s desetinádobkem jedenáctky .
A ještě při tom zboural most - spojující článek , který tvořila tak zvaná misijní činnost , pomocí které byl indoktrinován jiný národ , viz agenti Cyril a Metoděj .
Pápá západe , pápá bruselstánský dobytku .


Holandsko je již po staletí poskok anglistánu . A anglistán je centrum jednoho z křídel GP . A toto všechno naboural Čech , s desetinádobkem jedenáctky . A ještě při tom zboural most - spojující článek , který tvořila tak zvaná misijní činnost , pomocí které byl indoktrinován jiný národ , viz agenti Cyril a Metoděj . Pápá západe , pápá bruselstánský dobytku .

Bodensee: jezero na jehož břehu leží Kostnice, místo upálení Jana Husa


Já v tom vidím vzkaz, že Němci jsou na nás ekonomicky závislí a pokud nebude levná práce z Čech, motor Německa se zasekne, nebude mu dodáno "palivo".


A podľa všetkého bude to Husitské/Kališnícke duchovné dedičstvo, čo v podstate zničí plány a zázemie nemeckých pánov. To nevyzerá dobre ani pre rakúske elity vzhľadom na to, že sami veľa nezmôžu...


[quote="pid:15935, uid:307"]Bodensee: jezero na jehož břehu leží Kostnice, místo upálení Jana Husa[/quote] [quote="pid:15937, uid:19"]Já v tom vidím vzkaz, že Němci jsou na nás ekonomicky závislí a pokud nebude levná práce z Čech, motor Německa se zasekne, nebude mu dodáno "palivo".[/quote] A podľa všetkého bude to Husitské/Kališnícke duchovné dedičstvo, čo v podstate zničí plány a zázemie nemeckých pánov. To nevyzerá dobre ani pre rakúske elity vzhľadom na to, že sami veľa nezmôžu...

Moderátor

To nevyzerá dobre ani pre rakúske elity

Sami si kopou hrob. Dnes jsem v rádiu zachytil, že Vídeň se má stát Mekkou LGBT+. Kromě duhových vlajek a panáčků na semaforech, začnou malovat přechody pro chodce v duhových barvách. Jsem zvědav, co na to místní muslimové.
A s nimi máme utvořit nové R-U?


[quote="pid:15949, uid:7"]To nevyzerá dobre ani pre rakúske elity[/quote] Sami si kopou hrob. Dnes jsem v rádiu zachytil, že Vídeň se má stát Mekkou LGBT+. Kromě duhových vlajek a panáčků na semaforech, začnou malovat přechody pro chodce v duhových barvách. Jsem zvědav, co na to místní muslimové. A s nimi máme utvořit nové R-U?
Upravené 16. 5. 2021 o 13:11

Rusofile , pokud je potřeba něco znemožnit , není nad to postavit se do čela procesu a hnát to až do absurdit .


Rusofile , pokud je potřeba něco znemožnit , není nad to postavit se do čela procesu a hnát to až do absurdit .

Jupí..výborná zpráva po delší době


Jupí..výborná zpráva po delší době

Skromný Coufal uhranul Anglii. Hodinu trénuje hlavičky, pak jde klidně na autobus


West Ham sahá po historicky nejlepším umístění v Premier League a stále bojuje o možnost zahrát si v příštím ročníku vysněnou Ligu mistrů. Kladiváři budou v důležitém zápase proti Brightonu spoléhat opět na české duo.


Skvělého přístupu obou hráčů si všímá i hrající legenda klubu a kapitán Mark Noble. "Natáhnou si síť a hrají spolu ‚hlavičkový tenis‘ třeba hodinu. O chvíli později pak vidíte Coufala, jak čeká na zastávce na autobus do Chigwellu," popisuje skromnost českého obránce.


Češi přinesli vítězné návyky


Anglické profesionály stále udivuje také přístup českých posil k tréninku. "Mají neskutečnou morálku. Když hrajeme v sobotu, tak máme v neděli pozápasový trénink a většina hráčů je na masáži. Podíváte se z okna a čeští borci tam běhají kolečka," dodává se Cresswell v rozhovoru pro televizi Sky.
https://sport.aktualne.cz/fotbal/zahranici/hodinu-v-kuse-trenuje-hlavicky-a-pak-jde-klidne-na-autobus-u/r~c32b470ab50911eba22aac1f6b220ee8/


Skromný Coufal uhranul Anglii. Hodinu trénuje hlavičky, pak jde klidně na autobus West Ham sahá po historicky nejlepším umístění v Premier League a stále bojuje o možnost zahrát si v příštím ročníku vysněnou Ligu mistrů. Kladiváři budou v důležitém zápase proti Brightonu spoléhat opět na české duo. Skvělého přístupu obou hráčů si všímá i hrající legenda klubu a kapitán Mark Noble. "Natáhnou si síť a hrají spolu ‚hlavičkový tenis‘ třeba hodinu. O chvíli později pak vidíte Coufala, jak čeká na zastávce na autobus do Chigwellu," popisuje skromnost českého obránce. Češi přinesli vítězné návyky Anglické profesionály stále udivuje také přístup českých posil k tréninku. "Mají neskutečnou morálku. Když hrajeme v sobotu, tak máme v neděli pozápasový trénink a většina hráčů je na masáži. Podíváte se z okna a čeští borci tam běhají kolečka," dodává se Cresswell v rozhovoru pro televizi Sky. https://sport.aktualne.cz/fotbal/zahranici/hodinu-v-kuse-trenuje-hlavicky-a-pak-jde-klidne-na-autobus-u/r~c32b470ab50911eba22aac1f6b220ee8/

Cisternová loď Bodensee je 110 metrů dlouhá a pluje pod německou vlajkou. Podle policie na ní nebyly žádné technické závady.


GP (110m) neudělal "chybu" (nebyly žádné technické závady) přesto české "švejkování" (cisternová loď narazila do mostu) překazilo jeho plány a způsobilo mu krach řízení procesu (tam by se k identifikaci procesu - co překazili, co ovlivňuje matrice Hus - hodila indicie odkud kam co cisterna vezla nebo měla vézt, pokud byla prázdná).


Matrice Hus je stále silná a kazí nějaké plány GP, kde chce využít český národ k realizaci svým cílů.


[quote="pid:15926, uid:307"]Cisternová loď Bodensee je 110 metrů dlouhá a pluje pod německou vlajkou. Podle policie na ní nebyly žádné technické závady.[/quote] GP (110m) neudělal "chybu" (nebyly žádné technické závady) přesto české "švejkování" (cisternová loď narazila do mostu) překazilo jeho plány a způsobilo mu krach řízení procesu (tam by se k identifikaci procesu - co překazili, co ovlivňuje matrice Hus - hodila indicie odkud kam co cisterna vezla nebo měla vézt, pokud byla prázdná). Matrice Hus je stále silná a kazí nějaké plány GP, kde chce využít český národ k realizaci svým cílů.
Upravené 17. 5. 2021 o 06:44
998
9
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept