Zahraničná politika
Obnovení ochrany vakcínou nutne každých 6 měsíců + Fauciho ockovaci tabletky proti Corone
Y

Ačkoli pandemie může brzy skončit s očkováním koronavirus nezmizí úplně. Podle Stale ockovaci komise (Stiko) v Německu nebudou dvě dávky stacit u většiny vakcín pro úplnou ochranu. Nejpozději příští rok musí být očkování obnoveno: "virus nás hned tak neopustí," varuje předseda Stiko Thomas Mertens.
Imunita po očkování trvá asi šest měsíců. První obnoveni proto bude pro některé na podzim.
Podle Mertense mohou pacienti, jejichž imunitní obrana je kontrolována léky, v krátkodobém horizontu potřebovat třetí dávku.
https://www.krone.at/2414804


Ačkoli pandemie může brzy skončit s očkováním koronavirus nezmizí úplně. Podle Stale ockovaci komise (Stiko) v Německu nebudou dvě dávky stacit u většiny vakcín pro úplnou ochranu. Nejpozději příští rok musí být očkování obnoveno: "virus nás hned tak neopustí," varuje předseda Stiko Thomas Mertens. Imunita po očkování trvá asi šest měsíců. První obnoveni proto bude pro některé na podzim. Podle Mertense mohou pacienti, jejichž imunitní obrana je kontrolována léky, v krátkodobém horizontu potřebovat třetí dávku. https://www.krone.at/2414804
Upravené 17. 5. 2021 o 09:51

budem si pripadat ako zaostaly software az budem pozadu o 5-6 kol vakcin.


edit: nie zaostaly, ale neaktualizovany.


budem si pripadat ako zaostaly software az budem pozadu o 5-6 kol vakcin. edit: nie zaostaly, ale neaktualizovany.

Moderator

Upravené 16. 5. 2021 o 14:32

Stejné noty .
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://echo24.cz/a/SMCvU/arenberger-o-treti-davce-proti-covidu-bude-potreba-za-rok-ci-rok-a-pul&ved=2ahUKEwiW2v-lh87wAhWJCRAIHZqZCBgQFjAAegQIBBAC&usg=AOvVaw2HfPCK7NmGx-V_ytT63XAQ
Vůbec nemají pud sebezáchovy . O to větší to bude masakr , který proti genocidním zločincům jde ze všech stran .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/MeSES-odmita-kritiku-od-lekaru-Potrebujete-nas-jinak-budete-scitat-obeti-664124
Včera jsem mluvil s jedním letmým známým . Znáte to , známý přes známého . Hadr má na tlamě nepřetržitě a to i v teplém počasí . Včera mi s pýchou oznámil ,absolvování prvního píchnutí gateskou . Ještě ten den jsem zachytil informaci na netu , že pojišťovny odmítají vyplácet pozůstalým častku životního pojištění u těch , kteří zemřou na následky očkování .
Což znamená , že zemřelí po gatesovce jsou považováni za sebevrahy .


Stejné noty . https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://echo24.cz/a/SMCvU/arenberger-o-treti-davce-proti-covidu-bude-potreba-za-rok-ci-rok-a-pul&ved=2ahUKEwiW2v-lh87wAhWJCRAIHZqZCBgQFjAAegQIBBAC&usg=AOvVaw2HfPCK7NmGx-V_ytT63XAQ Vůbec nemají pud sebezáchovy . O to větší to bude masakr , který proti genocidním zločincům jde ze všech stran . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/MeSES-odmita-kritiku-od-lekaru-Potrebujete-nas-jinak-budete-scitat-obeti-664124 Včera jsem mluvil s jedním letmým známým . Znáte to , známý přes známého . Hadr má na tlamě nepřetržitě a to i v teplém počasí . Včera mi s pýchou oznámil ,absolvování prvního píchnutí gateskou . Ještě ten den jsem zachytil informaci na netu , že pojišťovny odmítají vyplácet pozůstalým častku životního pojištění u těch , kteří zemřou na následky očkování . Což znamená , že zemřelí po gatesovce jsou považováni za sebevrahy .

pojišťovny odmítají vyplácet pozůstalým častku životního pojištění u těch , kteří zemřou na následky očkování .

uff - tak to je teda ako voľba medzi smrťou obesením, alebo guľkou do čela.
dva segmenty toho istého nástroja sa pustia v boji o vlastné prežitie do seba.
Ak poisťovne chcú prežiť, všetky úmrtia následkom očkovania budú musieť byť takto aj klasifikované, aby to nemuseli vyplácať. No ale to pôjde potom o krk tým, ktorí za očkovaním a pandémiou stoja.čo myslíte, kto v tejto bitke padne ako prvý? Autori pandemickej genocídy, alebo poisťovne. Sranda, že nosatí sú aj tu aj tu. Blaha nech si kúpi veľký, ale veľký balík pukancov...


[quote="pid:15955, uid:185"]pojišťovny odmítají vyplácet pozůstalým častku životního pojištění u těch , kteří zemřou na následky očkování .[/quote] uff - tak to je teda ako voľba medzi smrťou obesením, alebo guľkou do čela. dva segmenty toho istého nástroja sa pustia v boji o vlastné prežitie do seba. Ak poisťovne chcú prežiť, všetky úmrtia následkom očkovania budú musieť byť takto aj klasifikované, aby to nemuseli vyplácať. No ale to pôjde potom o krk tým, ktorí za očkovaním a pandémiou stoja.čo myslíte, kto v tejto bitke padne ako prvý? Autori pandemickej genocídy, alebo poisťovne. Sranda, že nosatí sú aj tu aj tu. Blaha nech si kúpi veľký, ale veľký balík pukancov...

uff - tak to je teda ako voľba medzi smrťou obesením, alebo guľkou do čela.

Je to logicke, kdyz ta ockovaci latka je oficialne vyhlasena v EU jako experimentalni do konce r. 2023. Vsichni byli predem upozorneni.


[quote="pid:15999, uid:112"]uff - tak to je teda ako voľba medzi smrťou obesením, alebo guľkou do čela.[/quote] Je to logicke, kdyz ta ockovaci latka je oficialne vyhlasena v EU jako experimentalni do konce r. 2023. Vsichni byli predem upozorneni.

Vsichni byli predem upozorneni


oni podpisujú informovaný súhlas?


[quote="pid:16003, uid:68"]Vsichni byli predem upozorneni[/quote] oni podpisujú informovaný súhlas?

V podstatě podepisují doklad o své nesvéprávnosti .


V podstatě podepisují doklad o své nesvéprávnosti .

oni podpisujú informovaný súhlas?

Ta veta byla myslena ironicky. Ale v podstate to tak vymysleli. Oni jsou z obliga a pro ockovane to zn. "Neznalost zakona neomlouva".
Nevim, co se podepisuje nebo nepodepisuje pri ockovani, ale urcite tam nejaky papir bude vzhledem prave k te experimentalnosti. Mel by byt. Dovedu si ale predstavit, ze formulace bude zaobalena.


[quote="pid:16019, uid:273"]oni podpisujú informovaný súhlas?[/quote] Ta veta byla myslena ironicky. Ale v podstate to tak vymysleli. Oni jsou z obliga a pro ockovane to zn. "Neznalost zakona neomlouva". Nevim, co se podepisuje nebo nepodepisuje pri ockovani, ale urcite tam nejaky papir bude vzhledem prave k te experimentalnosti. Mel by byt. Dovedu si ale predstavit, ze formulace bude zaobalena.
Upravené 16. 5. 2021 o 20:23

Pridam tu 2 veci, jednu vec som zachytil na facebokoch:


60a168e72e4d7


a druhou je pripad znamej mojej svokry. Vsetci v bytovke coviduju. Jej znama ma cca 70 rokov, vicemene konspiratorka, tzn. ziadne vakciny, ziadne ruska, testy atd. Lieci sa IVM, Isoprinosinom a vitaminmi, sice sa stazuje ze nezaberaju, ale pomaly sa z toho dostava. Druhy pripad, jej suseda, tiez cca 70 rocna, 2x ockovana Pfizerom, 2 tyzdne dozadu druha davka, dnes v nemocni zomrela.


Toz otazka je, ci sa ti ludia tej tretej davky doziju, nechcem vediet co tu bude na jesen, ale obavam sa, ze budu padat ako muchy. Hodi sa to samozrejme na neockovanych.


Pridam tu 2 veci, jednu vec som zachytil na facebokoch: ![60a168e72e4d7](serve/attachment&path=60a168e72e4d7) a druhou je pripad znamej mojej svokry. Vsetci v bytovke coviduju. Jej znama ma cca 70 rokov, vicemene konspiratorka, tzn. ziadne vakciny, ziadne ruska, testy atd. Lieci sa IVM, Isoprinosinom a vitaminmi, sice sa stazuje ze nezaberaju, ale pomaly sa z toho dostava. Druhy pripad, jej suseda, tiez cca 70 rocna, 2x ockovana Pfizerom, 2 tyzdne dozadu druha davka, dnes v nemocni zomrela. Toz otazka je, ci sa ti ludia tej tretej davky doziju, nechcem vediet co tu bude na jesen, ale obavam sa, ze budu padat ako muchy. Hodi sa to samozrejme na neockovanych.

Moderator

Upravené 16. 5. 2021 o 20:52

Ockovaci tabletky proti korone
„Pracujeme na tom“
Fauci prozrazuje: Pfizer planuje Corona-ockovaci tabletky
US-Pharmakonzern Pfizer pracuje na Corona-polykacim ockovani. V nedeli vecer sdelil Anthony Fauci v interview v programu italske RAI „Che tempo che fa“. „ Anti-Covidova ockovaci latka ma byt ve forme tablet, ale jeste neni realitou, ale pracujeme na tom spolecne s Pfizer", rika topvirolog Fauci.
Musime se vyhnout vyhlášení "předčasného vítězství" nad pandemií. "Bitva ještě není vyhrána. Ale na rozdíl od loňského roku máme nyní vakcíny. Pokud bude očkována většina populace, můžeme bezpečnostní opatření snížit.“
Na otázku, zda by mohly existovat nové lockdowny, Fauci odpověděl: "vždy existuje tato možnost, když děláme věci, které bychom neměli dělat. Ale pokud jsme opatrní, pokračujeme v očkování a nezvedáme omezení, dokud nebude očkována velká většina populace, dostaneme se z této situace. Ale musíte dělat malé kroky, " říká odborník.
https://www.krone.at/2415482


**Ockovaci tabletky proti korone** „Pracujeme na tom“ Fauci prozrazuje: Pfizer planuje Corona-ockovaci tabletky US-Pharmakonzern Pfizer pracuje na Corona-polykacim ockovani. V nedeli vecer sdelil Anthony Fauci v interview v programu italske RAI „Che tempo che fa“. „ Anti-Covidova ockovaci latka ma byt ve forme tablet, ale jeste neni realitou, ale pracujeme na tom spolecne s Pfizer", rika topvirolog Fauci. Musime se vyhnout vyhlášení "předčasného vítězství" nad pandemií. "Bitva ještě není vyhrána. Ale na rozdíl od loňského roku máme nyní vakcíny. **Pokud bude očkována většina populace, můžeme bezpečnostní opatření snížit.“** Na otázku, zda by mohly existovat nové lockdowny, Fauci odpověděl: "vždy existuje tato možnost, když děláme věci, které bychom neměli dělat. Ale pokud jsme opatrní,** pokračujeme v očkování a nezvedáme omezení, dokud nebude očkována velká většina populace, dostaneme se z této situace. Ale musíte dělat malé kroky**, " říká odborník. https://www.krone.at/2415482
Upravené 17. 5. 2021 o 10:11

US-Pharmakonzern Pfizer pracuje na Corona-polykacim ockovani.
to aby potom človek okrem základných surovín nič iné nekupoval a zásadne sa stravoval len tým, čo si pripraví sám. Keď toto vyrobia, tak to napchajú všade... O Sunaru až po dia keksy pre starých a chorých...


[quote="pid:16056, uid:68"]US-Pharmakonzern Pfizer pracuje na Corona-polykacim ockovani.[/quote] to aby potom človek okrem základných surovín nič iné nekupoval a zásadne sa stravoval len tým, čo si pripraví sám. Keď toto vyrobia, tak to napchajú všade... O Sunaru až po dia keksy pre starých a chorých...

Ockovaci tabletky proti korone

Takže
Krok1: genovou terapii budeme nazývat "očkování"
Krok2: očkování budeme nazývat "lék" - protože co jiného je tableta, než lék, ne?


A léky přece jíme všichni...


[quote="pid:16056, uid:68"]Ockovaci tabletky proti korone[/quote] Takže Krok1: genovou terapii budeme nazývat "očkování" Krok2: očkování budeme nazývat "lék" - protože co jiného je tableta, než lék, ne? A léky přece jíme všichni...

Keď toto vyrobia, tak to napchajú všade...


a ještě i sem


Ruský inštitút experimentálnej medicíny v Petrohrade údajne vykonáva predklinické skúšky prvej jedlej vakcíny na svete proti koronavírusom vo forme fermentovaného mliečneho nápoja.


[quote="pid:16059, uid:112"]Keď toto vyrobia, tak to napchajú všade...[/quote] a ještě i sem [quote="pid:16041, uid:335"]Ruský inštitút experimentálnej medicíny v Petrohrade údajne vykonáva predklinické skúšky prvej jedlej vakcíny na svete proti koronavírusom vo forme fermentovaného mliečneho nápoja.[/quote]
1.42k
12
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept