Zahraničná politika
5 zásad komunikace s Ruskem (dle EU)

„5 zásad komunikace s Ruskem“


Výbor pro zahraniční vztahy Evropského parlamentu předložil návrh zprávy, která stanoví základní principy budování vztahů s Ruskem. RT se s dokumentem seznámil.
To znamená, že princip „podpory demokracie“ předpokládá zejména opozici vůči „ruskému jazyku propagandy.“ Za tímto účelem se navrhuje, aby Evropská unie vytvořila televizní kanál s nepřetržitým vysíláním.


Kromě toho, že vedení EU se doporučuje zvážit možnost neuznání legitimity nového složení Státní dumy v případě, že volby září budou uznány jako zmanipulované.


Autoři zprávy zároveň zdůrazňují, že Rusko by mělo být poučeno o výhodách, které může získat, pokud zahájí přechod k demokracii. Mezi ně patří zjednodušení vízového režimu, investiční programy volného obchodu a strategická partnerství.


A pro další stimulaci touhy Rusů po demokratických transformacích se navrhuje přijmout pro Rusko rozvojovou strategii „Východní partnerství“, kterou Brusel už jednou zahájil za účelem posílení spolupráce se zeměmi bývalého SSSR.


Aby se „chránila demokracie na celém světě“, podle autorů dokumentu by se Evropská unie měla spojit s USA a vyvinout společná opatření, pokud jde o sankce, finanční pomoc a podporu aktivistů.


Zásada „nejdříve demokracie“ předpokládá, že v každém dialogu s Moskvou je třeba zohlednit především otázku dodržování lidských práv a pořádání svobodných voleb. Zároveň autoři dokumentu doporučují zastavit výstavbu plynovodu Nord Stream 2.


Samostatná položka je věnována „ruské agresi“. Zde je Evropská unie spolu s NATO a mezinárodními partnery vyzvána, aby pokračovala v tlaku na Moskvu, aby ji donutila zastavit „zasahování“ do záležitostí regionu Východního partnerství a vrátila „okupovaná území východních sousedních států EU. “


Pokud bude Moskva pokračovat v „agresivních akcích“, autoři dokumentu doporučují, aby EU bude zvážila jeho odpojení od platebního systému SWIFT. Vedení EU se dále vyzývá, aby vypracovalo plán na snížení závislosti na dodávkách ruského plynu a ropy - alespoň pokud bude současné vedení v Kremlu.


https://ria.ru/20210516/printsipy-1732499934.html
https://colonelcassad.livejournal.com/6776342.html


Ivan David odhaluje, co se kolem Vrbětic strhlo v Bruselu
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Rusofobie-nohsledi-z-vychodu-znamy-skandalista-Kroupa-Hamacek-neni-debil-Ivan-David-odhaluje-co-se-kolem-Vrbetic-strhlo-v-Bruselu-664141


„5 zásad komunikace s Ruskem“ Výbor pro zahraniční vztahy Evropského parlamentu předložil návrh zprávy, která stanoví základní principy budování vztahů s Ruskem. RT se s dokumentem seznámil. To znamená, že princip „podpory demokracie“ předpokládá zejména opozici vůči „ruskému jazyku propagandy.“ Za tímto účelem se navrhuje, aby Evropská unie vytvořila televizní kanál s nepřetržitým vysíláním. Kromě toho, že vedení EU se doporučuje zvážit možnost neuznání legitimity nového složení Státní dumy v případě, že volby září budou uznány jako zmanipulované. Autoři zprávy zároveň zdůrazňují, že Rusko by mělo být poučeno o výhodách, které může získat, pokud zahájí přechod k demokracii. Mezi ně patří zjednodušení vízového režimu, investiční programy volného obchodu a strategická partnerství. A pro další stimulaci touhy Rusů po demokratických transformacích se navrhuje přijmout pro Rusko rozvojovou strategii „Východní partnerství“, kterou Brusel už jednou zahájil za účelem posílení spolupráce se zeměmi bývalého SSSR. Aby se „chránila demokracie na celém světě“, podle autorů dokumentu by se Evropská unie měla spojit s USA a vyvinout společná opatření, pokud jde o sankce, finanční pomoc a podporu aktivistů. Zásada „nejdříve demokracie“ předpokládá, že v každém dialogu s Moskvou je třeba zohlednit především otázku dodržování lidských práv a pořádání svobodných voleb. Zároveň autoři dokumentu doporučují zastavit výstavbu plynovodu Nord Stream 2. Samostatná položka je věnována „ruské agresi“. Zde je Evropská unie spolu s NATO a mezinárodními partnery vyzvána, aby pokračovala v tlaku na Moskvu, aby ji donutila zastavit „zasahování“ do záležitostí regionu Východního partnerství a vrátila „okupovaná území východních sousedních států EU. “ Pokud bude Moskva pokračovat v „agresivních akcích“, autoři dokumentu doporučují, aby EU bude zvážila jeho odpojení od platebního systému SWIFT. Vedení EU se dále vyzývá, aby vypracovalo plán na snížení závislosti na dodávkách ruského plynu a ropy - alespoň pokud bude současné vedení v Kremlu. https://ria.ru/20210516/printsipy-1732499934.html https://colonelcassad.livejournal.com/6776342.html Ivan David odhaluje, co se kolem Vrbětic strhlo v Bruselu https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Rusofobie-nohsledi-z-vychodu-znamy-skandalista-Kroupa-Hamacek-neni-debil-Ivan-David-odhaluje-co-se-kolem-Vrbetic-strhlo-v-Bruselu-664141
Upravené 16. 5. 2021 o 14:36

aby EU bude zvážila jeho odpojení od platebního systému SWIFT. Vedení EU se dále vyzývá, aby vypracovalo plán na snížení závislosti na dodávkách ruského plynu a ropy - alespoň pokud bude současné vedení v Kremlu.



[quote="pid:15966, uid:270"]aby EU bude zvážila jeho odpojení od platebního systému SWIFT. Vedení EU se dále vyzývá, aby vypracovalo plán na snížení závislosti na dodávkách ruského plynu a ropy - alespoň pokud bude současné vedení v Kremlu.[/quote] - tak ma len napadá otázka " načom frčia ? " https://www.youtube.com/watch?v=Vc9pN8s_uMQ

To není ani hloupé, to je dementní.Zatím fáze zuřivosti, brzy přijde fáze zoufalství.


To není ani hloupé, to je dementní.Zatím fáze zuřivosti, brzy přijde fáze zoufalství.

Nevím jak v Rusku, ale Brazilské banky vydávají karty (na požádání) BRICKS a jejich systém funguje. Kdo profituje z e SWIFT jsou amíci, tím, že účtují poplatky a vědí co kdo komu zaplatil. Takže hurá do díla! Odpojit teď!
Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.


Bohužel my na tom kultivovaném Západě žádný demokratický výběr nemáme.


Nevím jak v Rusku, ale Brazilské banky vydávají karty (na požádání) BRICKS a jejich systém funguje. Kdo profituje z e SWIFT jsou amíci, tím, že účtují poplatky a vědí co kdo komu zaplatil. Takže hurá do díla! Odpojit teď! Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. Bohužel my na tom kultivovaném Západě žádný demokratický výběr nemáme.

.Zatím fáze zuřivosti, brzy přijde fáze zoufalství.


Poďme to spolu odštartovať 😂😂 3, 2, 1....


PS:chcela by som vidieť výraz pana Putina.... myslím, že vsetci si vieme predstaviť ako sa tvari pri tomto zúfalom nezmysle...
Pre nás a Európu to bude katastrofa, no inej cesty zdä sa niet....Nemci sa NS2 nevzdajú...veď už je skoro hotový....


[quote="pid:16002, uid:57"].Zatím fáze zuřivosti, brzy přijde fáze zoufalství.[/quote] Poďme to spolu odštartovať

tak hlavne, stale sa dovaza z Ruska titan, hlinik, nikel (okrem ropy ci plynu)....ako im chcu platit? A ked im budu platit cez nejaku svajciarsku banku, ktora bude ucastnickou ruskeho financneho systemu, co sa tym dosiahne? zvysenie hodnoty tej svajciarskej banky?


tak hlavne, stale sa dovaza z Ruska titan, hlinik, nikel (okrem ropy ci plynu)....ako im chcu platit? A ked im budu platit cez nejaku svajciarsku banku, ktora bude ucastnickou ruskeho financneho systemu, co sa tym dosiahne? zvysenie hodnoty tej svajciarskej banky?
704
5
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept