Zahraničná politika
Planetárne strašenie: Experti a WHO varujú pred „Chorobou X“, ktorá je smrteľnejšia než koronavírus

Vedci sa v súčasnosti domnievajú, že svet by mohol čeliť novému vírusu každých päť rokov. Odborníci tvrdia, že za to môžeme predovšetkým my ľudia. S rastúcim odlesňovaním je životný priestor divých zvierat čoraz menší. Zvyšuje sa tak riziko prenosu infekčných chorôb zo zvierat na ľudí.
https://www.infovojna.sk/article/planetarne-strasenie-experti-a-who-varuju-pred-chorobou-x-ktora-je-smrtelnejsia-nez-koronavirus


Vedci sa v súčasnosti domnievajú, že svet by mohol čeliť novému vírusu každých päť rokov. Odborníci tvrdia, že za to môžeme predovšetkým my ľudia. S rastúcim odlesňovaním je životný priestor divých zvierat čoraz menší. Zvyšuje sa tak riziko prenosu infekčných chorôb zo zvierat na ľudí. https://www.infovojna.sk/article/planetarne-strasenie-experti-a-who-varuju-pred-chorobou-x-ktora-je-smrtelnejsia-nez-koronavirus

A ludia zdravi, neockovani by mali zakontrovat, ze ta choroba X je vlastne liberalizmus a zacneme proti nej aktivne bojovat pracou a povinnym vzdelavanim v roznych oblastiach, aby sa casom liberalizmus uplne vykynozil, aby sme sa zbavili tej hnusoby X.


A ludia zdravi, neockovani by mali zakontrovat, ze ta choroba X je vlastne liberalizmus a zacneme proti nej aktivne bojovat pracou a povinnym vzdelavanim v roznych oblastiach, aby sa casom liberalizmus uplne vykynozil, aby sme sa zbavili tej hnusoby X.

Banda klinických debilov, to mali radšej zavrieť hubu, dopadli by lepšie...


Banda klinických debilov, to mali radšej zavrieť hubu, dopadli by lepšie...

Moderátor

Kde bylo toto nebezpečí v éře koní , volů , mezků , ovcí a spousty volně žijících zvířat v minulosti?
Já jsem zapomněl , to ještě nebyl vyprdnut záprdek gates a spol .


Kde bylo toto nebezpečí v éře koní , volů , mezků , ovcí a spousty volně žijících zvířat v minulosti? Já jsem zapomněl , to ještě nebyl vyprdnut záprdek gates a spol .

Slovenská polícia vie čo je vo vakcínach. Video v tomto článku označili za falošnú správu. Tiež vedia že vo vakcínach nie je nič na báze kovu.
https://www.hlavnespravy.sk/policia-ockovacie-vakciny-proti-ochoreniu-covid-19-neobsahuju-ziadne-latky-ktore-by-mohli-sposobit-magnetizaciu/2540346


Slovenská polícia vie čo je vo vakcínach. Video v tomto článku označili za falošnú správu. Tiež vedia že vo vakcínach nie je nič na báze kovu. https://www.hlavnespravy.sk/policia-ockovacie-vakciny-proti-ochoreniu-covid-19-neobsahuju-ziadne-latky-ktore-by-mohli-sposobit-magnetizaciu/2540346

Slovenská polícia vie čo je vo vakcínach
Nie slovenská polícia, iba jeden pohlavne dezorientovaný Puch-ovský, ktorý smradí, kade chodí.


[quote="pid:16144, uid:14"]Slovenská polícia vie čo je vo vakcínach[/quote]Nie slovenská polícia, iba jeden pohlavne dezorientovaný Puch-ovský, ktorý smradí, kade chodí.

Zdravia ti Otec.
Opravujem sa jeden člen Slovenskej polície.
S pozdravom Peter.


Zdravia ti Otec. Opravujem sa jeden člen Slovenskej polície. S pozdravom Peter.

Docela jsem se zasmál.
Smích mě přešel v ten moment, když jsem si uvědomil, kolik lidí tomu beztak uvěří...


Docela jsem se zasmál. Smích mě přešel v ten moment, když jsem si uvědomil, kolik lidí tomu beztak uvěří...

prožíváme unikátní dějinné období. Lidstvo se rozdělilo nikoli podle religie,majetku,barvy kůže atd. Základní dělící čára vzniká a zaostřuje se mezi COVID věřícími a COVID nevěřícími.Takhle jednoduché z hlediska globálního řízení planetární populace to "šéf" nikdy neměl. Stačí je poštvat proti sobě a depopulace bude jistá.
Zatím se liší jednotlivci a skupinky lidí. Ale až se začnou lišit státnosti ? Namísto křižáckých výprav budou "vakcinační výpravy"?


prožíváme unikátní dějinné období. Lidstvo se rozdělilo nikoli podle religie,majetku,barvy kůže atd. Základní dělící čára vzniká a zaostřuje se mezi COVID věřícími a COVID nevěřícími.Takhle jednoduché z hlediska globálního řízení planetární populace to "šéf" nikdy neměl. Stačí je poštvat proti sobě a depopulace bude jistá. Zatím se liší jednotlivci a skupinky lidí. Ale až se začnou lišit státnosti ? Namísto křižáckých výprav budou "vakcinační výpravy"?

@Boletus
Mimo témy.Mám na vás otázku a neviem kde a akým spôsobom vás osloviť.
Netrvrdím že patrím medzi tích najchapavejších(alebo som si sedela na kábli?),ale poprosila by som vás o vysvetlenie prečo ste ma požiadal včera o vymazanie novej témy v časti história.Doteraz som to nepochopila akú vadu mala.Objavila som ju na Vk v skupine KOB a preto som ju vyhodnotila ako serióznu.Ďakujem za odpoveď a ospravedlňujem sa za tento príspevok čo nepatrí do tejto témy.

@Boletus Mimo témy.Mám na vás otázku a neviem kde a akým spôsobom vás osloviť. Netrvrdím že patrím medzi tích najchapavejších(alebo som si sedela na kábli?),ale poprosila by som vás o vysvetlenie prečo ste ma požiadal včera o vymazanie novej témy v časti história.Doteraz som to nepochopila akú vadu mala.Objavila som ju na Vk v skupine KOB a preto som ju vyhodnotila ako serióznu.Ďakujem za odpoveď a ospravedlňujem sa za tento príspevok čo nepatrí do tejto témy.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Upravené 18. 5. 2021 o 17:46

Ona ta depopulace může probíhat i tak , že dojde ke zlomu v lidské psychice na úrovni probíhajících matric a lidé záměrně z planety Země udělají další mrtvou planetu.
Ono to prohlášení Putina , k čemu by byl rusům svět bez Ruska , platí i pro všechny ostatní .
Když bez Nás , tak napořád .


Ona ta depopulace může probíhat i tak , že dojde ke zlomu v lidské psychice na úrovni probíhajících matric a lidé záměrně z planety Země udělají další mrtvou planetu. Ono to prohlášení Putina , k čemu by byl rusům svět bez Ruska , platí i pro všechny ostatní . Když bez Nás , tak napořád .

kralovstvi nebeske
Nebeské? To skôr jazda pekelná. Peklu slúžili, peklo sa im odvďačí.


[quote="pid:16183, uid:306"]kralovstvi nebeske[/quote]Nebeské? To skôr jazda pekelná. Peklu slúžili, peklo sa im odvďačí.
1.38k
12
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept