Politika v ČR
Arenberger ukoncil MeSES

Vyborna sprava:


Ministerstvo zdravotnictví rozpustilo Mezioborovou skupinu pro epidemické situace (MeSES), která mu poskytovala odborné pohledy pro řešení epidemie covidu-19.


„Víme o tom, respektujeme to,“ řekl vedoucí MeSES Petr Smejkal na dotaz iDNES.cz. S informací přišla jako první Česká televize.
O věci odpoledne na svém Twitteru informoval také jeden ze členů skupiny, sociolog a ředitel STEM Martin Buchtík. „MESES byl před hodinou jedním telefonátem náměstka zrušen. Žádné důvody nám sděleny nebyly,“ napsal.
Hlavní epidemiolog IKEM a vedoucí skupiny MeSES Petr Smejkal o den dříve naznačil, že ministerstvo zdravotnictví poradcům už tolik nenaslouchá jako v dobách předchozího šéfa resortu Jan Blatného.
„Mám trošku pocit, jako by si najednou uvědomili, že by to vlastně neměla být Mezioborová skupina pro epidemické situace, kdo má kontrolovat rozvolňování, nýbrž ty do této chvíle asi nefunkční struktury ministerstva nebo Státní zdravotní ústav,“ řekl Smejkal serveru Novinky.cz.
Výhrady vůči podílu MeSES na řízení protiepidemických opatření v Česku minulý týden zveřejnila také skupina 12 lékařů, mezi kterými je rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima nebo kardiochirurg Jan Pirk. Vláda má podle nich standardní mechanismy řízení epidemie. Hlavní roli v ní má hrát ministr zdravotnictví, hlavní hygienik, případně hlavní epidemiolog za podpory Státního zdravotního ústavu.


Vyborna sprava: **Ministerstvo zdravotnictví rozpustilo Mezioborovou skupinu pro epidemické situace (MeSES), která mu poskytovala odborné pohledy pro řešení epidemie covidu-19**. „Víme o tom, respektujeme to,“ řekl vedoucí MeSES Petr Smejkal na dotaz iDNES.cz. S informací přišla jako první Česká televize. O věci odpoledne na svém Twitteru informoval také jeden ze členů skupiny, sociolog a ředitel STEM Martin Buchtík. „MESES byl před hodinou jedním telefonátem náměstka zrušen. Žádné důvody nám sděleny nebyly,“ napsal. Hlavní epidemiolog IKEM a vedoucí skupiny MeSES Petr Smejkal o den dříve naznačil, že ministerstvo zdravotnictví poradcům už tolik nenaslouchá jako v dobách předchozího šéfa resortu Jan Blatného. „Mám trošku pocit, jako by si najednou uvědomili, že by to vlastně neměla být Mezioborová skupina pro epidemické situace, kdo má kontrolovat rozvolňování, nýbrž ty do této chvíle asi nefunkční struktury ministerstva nebo Státní zdravotní ústav,“ řekl Smejkal serveru Novinky.cz. Výhrady vůči podílu MeSES na řízení protiepidemických opatření v Česku minulý týden zveřejnila také skupina 12 lékařů, mezi kterými je rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima nebo kardiochirurg Jan Pirk. Vláda má podle nich standardní mechanismy řízení epidemie. Hlavní roli v ní má hrát ministr zdravotnictví, hlavní hygienik, případně hlavní epidemiolog za podpory Státního zdravotního ústavu.

Moderator

Ministerstvo zdravotnictví rozpustilo Mezioborovou skupinu pro epidemické situace (MeSES)

Konečně MOSES chcípl.
Hallelu-jah, Hosha-na Hosha-na!


Ale pliaga českého školství kňourá:
"Plaga jde proti Arenbergerovi: Odbornost MeSES tu bude opět chybět"
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/plaga-jde-proti-arenbergerovi-odbornost-meses-tu-bude-opet-chybet-40360620


[quote="pid:16240, uid:10"]Ministerstvo zdravotnictví rozpustilo Mezioborovou skupinu pro epidemické situace (MeSES)[/quote] Konečně MOSES chcípl. Hallelu-jah, Hosha-na Hosha-na! Ale pliaga českého školství kňourá: "Plaga jde proti Arenbergerovi: Odbornost MeSES tu bude opět chybět" https://www.novinky.cz/domaci/clanek/plaga-jde-proti-arenbergerovi-odbornost-meses-tu-bude-opet-chybet-40360620
Upravené 18. 5. 2021 o 16:44

Ale ale . Že by jiná skupina poslala zločinecko-fašistickým loutkám nový manuál?
Poznáme to snadno , podle schizofrenického vývoje situace , kdy sebranka bude skákat podle různých zadání .
A že by to rozhodl daňový košer podvodník , tomu nevěřím . Taková onuce nerozhoduje ani sama za sebe .


Ale ale . Že by jiná skupina poslala zločinecko-fašistickým loutkám nový manuál? Poznáme to snadno , podle schizofrenického vývoje situace , kdy sebranka bude skákat podle různých zadání . A že by to rozhodl daňový košer podvodník , tomu nevěřím . Taková onuce nerozhoduje ani sama za sebe .

Tady je další zločinec. Košer palestinec . Tohle Nás chce uspasit .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rozpusteny-MeSES-Jeho-clen-a-expert-globalnich-rizik-Kulveit-vytahl-to-nejhnusnejsi-664388
Není divu že je lidé nenávidí . Rád jim zdarma poskytnu 4 očkování jednou ranou a to zdarma . Mám očkovací nástroj zvaný vidle .


Tady je další zločinec. Košer palestinec . Tohle Nás chce uspasit . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rozpusteny-MeSES-Jeho-clen-a-expert-globalnich-rizik-Kulveit-vytahl-to-nejhnusnejsi-664388 Není divu že je lidé nenávidí . Rád jim zdarma poskytnu 4 očkování jednou ranou a to zdarma . Mám očkovací nástroj zvaný vidle .

Odpis Ahrenbergera svědčí o nesplnění úkolu. Obřezánek je jednou nohou v daňových sraččkách , jejichž rozsah nevypadá na podmínku...Inu i pan doktor Faust si myslel, že na něj zapomenou...


Odpis Ahrenbergera svědčí o nesplnění úkolu. Obřezánek je jednou nohou v daňových sraččkách , jejichž rozsah nevypadá na podmínku...Inu i pan doktor Faust si myslel, že na něj zapomenou...

Vůbec mne nepřekvapí , když odpisem tohoto zmetka , začne bitva o Stalingrad .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ne-zadny-byt-nemam-Prodejte-mi-obecni-Arenberger-ma-dalsi-prusvih-664442
Teď už stačí jen to , když si gp ovládaná periferií GP , začne dostatečně nahlas říkat a kdopak to ještě nemá finance v pořádku !


Vůbec mne nepřekvapí , když odpisem tohoto zmetka , začne bitva o Stalingrad . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ne-zadny-byt-nemam-Prodejte-mi-obecni-Arenberger-ma-dalsi-prusvih-664442 Teď už stačí jen to , když si gp ovládaná periferií GP , začne dostatečně nahlas říkat a kdopak to ještě nemá finance v pořádku !

Konečně MOSES chcípl.

Oživování mrtvol je černá magie.
Nebo je něco jinak a MOSES je nesmrtelný?


"Arenberger je včera zařízl, Babiš je dnes láká k sobě. Vláda si pohrává s odborníky z MeSES"
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/arenberger-je-vcera-zarizl-babis-je-dnes-laka-k-sobe-vlada-si-pohrava-s-odborniky-z-meses-40360678


Přátele si drž blízko, nepřátele ještě blíž?


[quote="pid:16249, uid:240"]Konečně MOSES chcípl.[/quote] Oživování mrtvol je černá magie. Nebo je něco jinak a MOSES je nesmrtelný? "Arenberger je včera zařízl, Babiš je dnes láká k sobě. Vláda si pohrává s odborníky z MeSES" https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/arenberger-je-vcera-zarizl-babis-je-dnes-laka-k-sobe-vlada-si-pohrava-s-odborniky-z-meses-40360678 Přátele si drž blízko, nepřátele ještě blíž?

To je ta schizofrenie , kdy je Babiš fackovacím panákem různých tlaků .
Ta sebranka z meses nespadla z nebe , jsou to zrůdy dohlížející na řešení konečné České otázky.
Dohlížitelé na vykonávání genocidy tohoto národa.
A proč se Babiš cuká ? Mimo jiné proto , že by se mohla objevit česká mutace biologické zbraně zvané corona .


To je ta schizofrenie , kdy je Babiš fackovacím panákem různých tlaků . Ta sebranka z meses nespadla z nebe , jsou to zrůdy dohlížející na řešení konečné České otázky. Dohlížitelé na vykonávání genocidy tohoto národa. A proč se Babiš cuká ? Mimo jiné proto , že by se mohla objevit česká mutace biologické zbraně zvané corona .

Zdá se, že COVID operace ja ta poslední , co dostali nosálové od svých kurátorů ze Sinaje jako poslední globální úkol. Když si člověk dá vedle sebe všechny důležité potkany- je to nabíledni.
A zdá se, že nezůstane tentokrát u suchých větví. Spíše naopak. Tentokrát by mohl přijít pod kudlu tučný beran....Uvidíme,zda se suché větve z prvního holokaustu poučily a budou se samy chtít zbavit tisícileté klatby.


Zdá se, že COVID operace ja ta poslední , co dostali nosálové od svých kurátorů ze Sinaje jako poslední globální úkol. Když si člověk dá vedle sebe všechny důležité potkany- je to nabíledni. A zdá se, že nezůstane tentokrát u suchých větví. Spíše naopak. Tentokrát by mohl přijít pod kudlu tučný beran....Uvidíme,zda se suché větve z prvního holokaustu poučily a budou se samy chtít zbavit tisícileté klatby.

tučný beran

Upřednostňuji vepřové.
Ale pro tentokrát bych udělal výjimku... >:-|


[quote="pid:16347, uid:57"]tučný beran[/quote] Upřednostňuji vepřové. Ale pro tentokrát bych udělal výjimku... >:-|

Protitlak narůstá .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Otevrit-vse-Pravdu-o-odbornicich-Uhodila-na-Babise-umi-byt-dusledna-664484
Jakmile se prosadí skupina , kterou nebude možné přehlížet či okřikovat , agenda covid se zasekne .


Protitlak narůstá . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Otevrit-vse-Pravdu-o-odbornicich-Uhodila-na-Babise-umi-byt-dusledna-664484 Jakmile se prosadí skupina , kterou nebude možné přehlížet či okřikovat , agenda covid se zasekne .

Protitlak narůstá .

Jana Zwyrtek Hamplová je docela hustá :-)


Perex článku:
"Ať vznikne konkurenční skupina! Zkušená advokátka Jana Zwyrtek Hamplová reaguje na změny v působení skupiny MeSES. Sama poslala na Úřad vlády dopis. Požaduje informace a odpovědi na otázky. Jak se do týmu členové dostali? Kdo je navrhoval a doporučil? Jaké měli smlouvy? Poté, co Ministerstvo zdravotnictví vedoucímu Petrovi Smejkalovi a dalším za spolupráci poděkovalo, objevují se další nabídky. Jedna věc je ale podle Hamplové jistá: „Už dávno mělo být navrženo zrušení stavu pandemické pohotovosti, protože tu máme pouze 0,015 % nemocných, a omezení s tím spojená pro 99,185 % zdravých lidí.“"


[quote="pid:16379, uid:185"]Protitlak narůstá .[/quote] Jana Zwyrtek Hamplová je docela hustá :-) Perex článku: "**Ať vznikne konkurenční skupina!** Zkušená advokátka Jana Zwyrtek Hamplová reaguje na změny v působení skupiny MeSES. Sama poslala na Úřad vlády dopis. Požaduje informace a odpovědi na otázky.** Jak se do týmu členové dostali? Kdo je navrhoval a doporučil? Jaké měli smlouvy?** Poté, co Ministerstvo zdravotnictví vedoucímu Petrovi Smejkalovi a dalším za spolupráci poděkovalo, objevují se další nabídky. Jedna věc je ale podle Hamplové jistá: „Už dávno mělo být navrženo zrušení stavu pandemické pohotovosti, **protože tu máme pouze 0,015 % nemocných, a omezení s tím spojená pro 99,185 % zdravých lidí**.“"
1.31k
13
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept