Politika v ČR
Falešný pocit vítězství

"Není ani lehké souhlasit s hodnocením pana prezidenta, že ruský seznam nepřátel je hloupost. Seznam se totiž nabízí jako pragmatický a testující tah rozehrané partie mezi USA a RF, potažmo ČLR. Tah dovoluje očekávat další a nevylučuji překvapivé tahy i ve vztahu s EU. V tomto kontextu se dnes ČR nabízí pouze teoretická možnost prosit o vstup do soustavy USA nebo SRN. Mnohem pravděpodobnější se mi jeví pozvolné rozpuštění ČR v procesu vedoucího k moderní Eurasii. V ní současná podoba státu, EU a přírodě odporující hodnoty budou pouze krátkou vzpomínkou v jedné z episod dějin Evropy"


Jan Campbell: Falešný pocit vítězství
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jan-campbell-falesny-pocit-vitezstvi/


I ze strany pana prezidenta byla jeho slova: "Ale tak, vždycky je špatné býti nepřítelem, a z ruské strany je to hloupost, protože dělat nepřátele z bývalých přátel je chyba. Když už nemůže být přátelství, tak ať jsou alespoň korektní vztahy." pragmatickým a testujícím tahem rozehrané partie.
Vždy je třeba přečíst si celý text a nevytrhávat jeho části ze souvislostí...


"Není ani lehké souhlasit s hodnocením pana prezidenta, že ruský seznam nepřátel je hloupost. Seznam se totiž nabízí jako pragmatický a testující tah rozehrané partie mezi USA a RF, potažmo ČLR. Tah dovoluje očekávat další a nevylučuji překvapivé tahy i ve vztahu s EU. V tomto kontextu se dnes ČR nabízí pouze teoretická možnost prosit o vstup do soustavy USA nebo SRN. Mnohem pravděpodobnější se mi jeví pozvolné rozpuštění ČR v procesu vedoucího k moderní Eurasii. V ní současná podoba státu, EU a přírodě odporující hodnoty budou pouze krátkou vzpomínkou v jedné z episod dějin Evropy" Jan Campbell: Falešný pocit vítězství https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jan-campbell-falesny-pocit-vitezstvi/ I ze strany pana prezidenta byla jeho slova: "Ale tak, vždycky je špatné býti nepřítelem, a z ruské strany je to hloupost, protože dělat nepřátele z bývalých přátel je chyba. Když už nemůže být přátelství, tak ať jsou alespoň korektní vztahy." pragmatickým a testujícím tahem rozehrané partie. Vždy je třeba přečíst si celý text a nevytrhávat jeho části ze souvislostí...
Upravené 19. 5. 2021 o 10:30
243
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept