Egregoriálno-matričné riadenie
Německý velvyslanec: Držím palce, aby Česko neodstranili z ruského seznamu nepřátelských zemí
Y

Německý velvyslanec v Česku Christoph Israng dnes zveřejnil zajímavý tweet ohledně nadcházejícího hokejového zápasu mezi Ruskem a Českem a ruského seznamu nepřátelských zemí.
Mistrovství světa v ledním hokeji 2021 začíná dnes zápasy mezi Německem a Itálií a také utkáním Ruska a České republiky. Zápasy, které proběhnou na stadionech Arény Riga a Olympijského sportovního centra, začínají v 15:15.
Zítra bude Česko hrát se Švýcarskem, poté 24. května nastoupí proti Bělorusku.
https://cz.sputniknews.com/20210521/nemecky-velvyslanec-drzim-palce-aby-cesko-neodstranili-z-ruskeho-seznamu-nepratelskych-zemi-14564904.html


Německý velvyslanec v Česku Christoph Israng dnes zveřejnil zajímavý tweet ohledně nadcházejícího hokejového zápasu mezi Ruskem a Českem a ruského seznamu nepřátelských zemí. Mistrovství světa v ledním hokeji 2021 začíná dnes zápasy mezi Německem a Itálií a také utkáním Ruska a České republiky. Zápasy, které proběhnou na stadionech Arény Riga a Olympijského sportovního centra, začínají v 15:15. Zítra bude Česko hrát se Švýcarskem, poté 24. května nastoupí proti Bělorusku. https://cz.sputniknews.com/20210521/nemecky-velvyslanec-drzim-palce-aby-cesko-neodstranili-z-ruskeho-seznamu-nepratelskych-zemi-14564904.html

Bodejť by ty palce nedržel. Tohle české privilegium je velmi dobře promyšlené a dává široký manévrovací prostor zbytku Evropy.To byl skutečný konceptuální majstrštyk...
Ale málokdo chápe i jednu nesmírnou výhodu ČR. Má nejlepší výchozí vyjednávající pozici, pokud teď tu svoji privilegovanou šanci patřičně využije. Na obou stranách to ti chápaví vědí a počkají si.


Bodejť by ty palce nedržel. Tohle české privilegium je velmi dobře promyšlené a dává široký manévrovací prostor zbytku Evropy.To byl skutečný konceptuální majstrštyk... Ale málokdo chápe i jednu nesmírnou výhodu ČR. Má nejlepší výchozí vyjednávající pozici, pokud teď tu svoji privilegovanou šanci patřičně využije. Na obou stranách to ti chápaví vědí a počkají si.

Boletus: ja som asi blba, ale vobec ti nerozumiem....v com spociva ta najlepsia vyjednavacia pozicia pre CR? v com spociva ta jej privilegovana sanca? chapem, ze pre Nemecko je to fajn, uvolni sa zasa trh, cast dodavok sa presmeruje cez Nemecko (a zaplati)....ale v com spociva to pozitivum pre CR voci Rusom fakt neviem....alebo je to ironia?:-)


Boletus: ja som asi blba, ale vobec ti nerozumiem....v com spociva ta najlepsia vyjednavacia pozicia pre CR? v com spociva ta jej privilegovana sanca? chapem, ze pre Nemecko je to fajn, uvolni sa zasa trh, cast dodavok sa presmeruje cez Nemecko (a zaplati)....ale v com spociva to pozitivum pre CR voci Rusom fakt neviem....alebo je to ironia?:-)

proč za blba ? je to jednoduché. Nepřítel je jasně vymezená pozice ,deklariovaná po určité konkrétní akci protistranou . Pozice, kterou lze buď :


  • udržovat s nemalými náklady a přímými škodami (z obou stran)
  • postupně otáčet s jasnými bonusy (opět z obou stran)Někdy je i slepá ulička dobrým východiskem.Nebo je lepší být v pozici Polska anebi Litvy ? Ti se za nepřátele samy označují a všemi silami to ozvučují. Nám tohle privilegium dal náš "nepřítel" a bude jen na něm, kdy a jak pozici změní.Co ti by za to dali, mít tohle privilegium . Český nepřitel= přítel ruských podpindosnických elit. A copak je v příštích měsících asi čeká ?Nepřítelem není český občan.

proč za blba ? je to jednoduché. Nepřítel je jasně vymezená pozice ,deklariovaná po určité konkrétní akci **protistranou** . Pozice, kterou lze buď : - udržovat s nemalými náklady a přímými škodami (z obou stran) - postupně otáčet s jasnými bonusy (opět z obou stran) Někdy je i slepá ulička dobrým východiskem.Nebo je lepší být v pozici Polska anebi Litvy ? Ti se za nepřátele samy označují a všemi silami to ozvučují. Nám tohle privilegium dal náš "nepřítel" a bude jen na něm, kdy a jak pozici změní. Co ti by za to dali, mít tohle privilegium . Český nepřitel= přítel ruských podpindosnických elit. A copak je v příštích měsících asi čeká ? Nepřítelem není český občan.

v com spociva ta najlepsia vyjednavacia pozicia pre CR?


Velmi zjednodušeně, něco jako ve třídě ten největší "zlobič", který se neustále všemi řeší (od učitelského sboru přes rodiče až po děti v sousedních třídách) a má i ve třídě mezi spolužáky docela vliv. S ostatními se učitel nebaví a snaží se srovnat "darebáka" a s ním se domlouvá, protože ostatní se pak budou chovat podle toho jak s darebákem zatočí, když ne budou si i oni více dovolovat.


A pak chvíli jdou dělat silácké řeči, ale po čase bude potřeba problémy řešit a nějak se domlouvat a to v mnoha oblastech (svět je již značně propojený) a pak dojde na skutečnost a kecy z medií nikomu nepomůžou - proto je velmi chytré říci ať to trvá co nejdéle (pro Němce navíc, že si mohou číst jak je Rusko vnitřně silné a co si k němu mohou dovolit, jako ta uvedená třída - spolužáci podle postihů darebáka si odhadují svoje červené čáry - co si mohou k učiteli dovolit).


Poznámka:
Pokud má "zlobič" dobré srdce může i pomoci dobré věci - je to vlastně pak jurodivý. Například Zeman zakontroval Srbko - tah šikovného "zlobiče".
A ještě vypichuji pouze určitou rovinu situace - je to mnohem komplexnější - z mého pohledu naprosto geniální tah, dát Česko do nepřátelských zemí.


[quote="pid:16647, uid:187"]v com spociva ta najlepsia vyjednavacia pozicia pre CR?[/quote] Velmi zjednodušeně, něco jako ve třídě ten největší "zlobič", který se neustále všemi řeší (od učitelského sboru přes rodiče až po děti v sousedních třídách) a má i ve třídě mezi spolužáky docela vliv. S ostatními se učitel nebaví a snaží se srovnat "darebáka" a s ním se domlouvá, protože ostatní se pak budou chovat podle toho jak s darebákem zatočí, když ne budou si i oni více dovolovat. A pak chvíli jdou dělat silácké řeči, ale po čase bude potřeba problémy řešit a nějak se domlouvat a to v mnoha oblastech (svět je již značně propojený) a pak dojde na skutečnost a kecy z medií nikomu nepomůžou - proto je velmi chytré říci ať to trvá co nejdéle (pro Němce navíc, že si mohou číst jak je Rusko vnitřně silné a co si k němu mohou dovolit, jako ta uvedená třída - spolužáci podle postihů darebáka si odhadují svoje červené čáry - co si mohou k učiteli dovolit). Poznámka: Pokud má "zlobič" dobré srdce může i pomoci dobré věci - je to vlastně pak jurodivý. Například Zeman zakontroval Srbko - tah šikovného "zlobiče". A ještě vypichuji pouze určitou rovinu situace - je to mnohem komplexnější - z mého pohledu naprosto geniální tah, dát Česko do nepřátelských zemí.
Upravené 21. 5. 2021 o 17:21

Rusko - Cesko; 4:3
Byli jsme svědky nezapomenutelné hry.
https://cz.sputniknews.com/20210521/43-nelitostny-boj-mezi-ceskem-a-ruskem-az-do-poslednich-sekund-14568300.html


Porážka na úvod MS. Češi doplatili na chyby, 19 sekund před koncem rozhodl Grigorenko + video
https://www.lidovky.cz/sport/hokej/rusko-cesko-ms-v-hokeji-2021-online-reportaz-zive.A210520_171148_ln-sport-hokej_atv


Rusko - Cesko; 4:3 Byli jsme svědky nezapomenutelné hry. https://cz.sputniknews.com/20210521/43-nelitostny-boj-mezi-ceskem-a-ruskem-az-do-poslednich-sekund-14568300.html Porážka na úvod MS. Češi doplatili na chyby, 19 sekund před koncem rozhodl Grigorenko + video https://www.lidovky.cz/sport/hokej/rusko-cesko-ms-v-hokeji-2021-online-reportaz-zive.A210520_171148_ln-sport-hokej_atv

@Atom-perfektní názorné vysvětlení.

@Atom-perfektní názorné vysvětlení.

S ostatními se učitel nebaví a snaží se srovnat "darebáka" a s ním se domlouvá, protože ostatní se pak budou chovat podle toho jak s darebákem zatočí, když ne budou si i oni více dovolovat.
Konečně jsem pochopil. Díky


[quote="pid:16665, uid:426"]S ostatními se učitel nebaví a snaží se srovnat "darebáka" a s ním se domlouvá, protože ostatní se pak budou chovat podle toho jak s darebákem zatočí, když ne budou si i oni více dovolovat.[/quote]Konečně jsem pochopil. Díky

Češi doplatili na chyby, 19 sekund před koncem rozhodl Grigorenko

Cesi zlobili a tak jim GP naplacal zadek, ctu to dobre?


[quote="pid:16672, uid:68"]Češi doplatili na chyby, 19 sekund před koncem rozhodl Grigorenko[/quote] Cesi zlobili a tak jim GP naplacal zadek, ctu to dobre?

Češi doplatili na chyby, 19 sekund před koncem

Škoda že to nebyla 18.sekunda. Bylo by to efektnější.


[quote="pid:16672, uid:68"]Češi doplatili na chyby, 19 sekund před koncem[/quote] Škoda že to nebyla 18.sekunda. Bylo by to efektnější.

Jako hodinky. Švýcaři postupně rozebrali Čechy, ti jsou na MS stále bez bodu
Čeští hokejisté podlehli na mistrovství světa v Rize Švýcarsku 2:5.
To se jim stalo v samostatné historii na velké mezinárodní akci dosud jen na Světových pohárech v letech 1996 a 2004. Další zápas čeká český výběr v pondělí od 19:15 SELČ proti Bělorusku.
https://www.lidovky.cz/sport/hokej/jako-hodinky-svycari-postupne-rozebrali-cechy-ti-jsou-na-ms-stale-bez-bodu.A210523_105027_ln-sport-hokej_atv


**Jako hodinky. Švýcaři postupně rozebrali Čechy, ti jsou na MS stále bez bodu** **Čeští hokejisté podlehli** na mistrovství světa v Rize Švýcarsku** 2:5**. To se jim stalo v samostatné historii na velké mezinárodní akci dosud jen na Světových pohárech v letech 1996 a 2004. Další zápas čeká český výběr v pondělí od 19:15 SELČ proti Bělorusku. https://www.lidovky.cz/sport/hokej/jako-hodinky-svycari-postupne-rozebrali-cechy-ti-jsou-na-ms-stale-bez-bodu.A210523_105027_ln-sport-hokej_atv
1.19k
10
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept