Zahraničná politika
Rakousko zrušilo kontroly na svých hranicích od dnešního dne
Y

Od dnešního dne o pul noci Rakousko zrušilo kontroly na svých hranicích. Toto rozhodnutí se týká Česka a Slovenska. Vídeň již dříve avizovala zmírnění podmínek pro cestující ze zemí, kde bylo zaznamenáno zlepšení epidemiologické situace.
Cestování do Rakouska pro občany České a Slovenské republiky bude umožněno i za turistickými účely. Ti, kteří se budou chtít dostat do země, již nebudou muset podstupovat karanténu v případě, pokud předloží potvrzení o vakcinaci nebo testu, stejně to platí i pro občany, kteří již prodělali koronavirovou nemoc.
https://cz.sputniknews.com/20210522/dobra-zprava-pro-cechy-a-slovaky-rakousko-zrusilo-hranicni-kontroly-stale-plati-nektere-podminky-14573129.html


Tak budou zruseny kontroly nebo ne? Tomu nejak nerozumim.


Od dnešního dne o pul noci Rakousko zrušilo kontroly na svých hranicích. Toto rozhodnutí se týká Česka a Slovenska. Vídeň již dříve avizovala zmírnění podmínek pro cestující ze zemí, kde bylo zaznamenáno zlepšení epidemiologické situace. **Cestování do Rakouska pro občany České a Slovenské republiky bude umožněno i za turistickými účely. Ti, kteří se budou chtít dostat do země, již nebudou muset podstupovat karanténu v případě, pokud předloží potvrzení o vakcinaci nebo testu, stejně to platí i pro občany, kteří již prodělali koronavirovou nemoc.** https://cz.sputniknews.com/20210522/dobra-zprava-pro-cechy-a-slovaky-rakousko-zrusilo-hranicni-kontroly-stale-plati-nektere-podminky-14573129.html Tak budou zruseny kontroly nebo ne? Tomu nejak nerozumim.

Tak budou zruseny kontroly nebo ne? Tomu nejak nerozumim.


GP zasiahol aby tu bolo R-U...


[quote="pid:16770, uid:68"]Tak budou zruseny kontroly nebo ne? Tomu nejak nerozumim.[/quote] GP zasiahol aby tu bolo R-U...

Moderátor

Na jedné straně

zrušilo kontroly na svých hranicích

již nebudou muset podstupovat karanténu

a na druhé straně
nebudou muset podstupovat karanténu v případě, pokud předloží potvrzení o vakcinaci nebo testu, stejně to platí i pro občany, kteří již prodělali koronavirovou nemoc


Kde předloží, kdy předloží, komu předloží?


Na jedné straně [quote="pid:16770, uid:68"]zrušilo kontroly na svých hranicích[/quote] [quote="pid:16770, uid:68"]již nebudou muset podstupovat karanténu[/quote] a na druhé straně [quote="pid:16770, uid:68"]nebudou muset podstupovat karanténu v případě, pokud předloží potvrzení o vakcinaci nebo testu, stejně to platí i pro občany, kteří již prodělali koronavirovou nemoc[/quote] Kde předloží, kdy předloží, komu předloží?

Kde předloží, kdy předloží, komu předloží?

Tam smerovala moje otazka.
Bude tam nekdo kontrolovat nebo to bude jako driv bez kontrol?


[quote="pid:16854, uid:240"]Kde předloží, kdy předloží, komu předloží?[/quote] Tam smerovala moje otazka. Bude tam nekdo kontrolovat nebo to bude jako driv bez kontrol?

Potvrzení v češtině k návštěvě Rakouska stačit nebude, říká česká velvyslankyně ve Vídni Červenková
Výhody budou sklízet hlavně naočkovaní. Postačí jedna dávka, avšak jen řádně potvrzená v němčině či angličtině. To Češi dosud nemají. „Prozatím je proto nutné dojít k lékaři a nechat si potvrdit dvojjazyčný dokument,“ říká Ivana Červenková, velvyslankyně ČR ve Vídni.
K cestě do Rakouska se návštěvník musí předem elektronicky registrovat. Navíc musí na hranici předložit doklad o očkování, negativním výsledku testu, nebo prodělání covid-19. U dvoudávkových vakcín je do Rakouska možné vstoupit 22 dní po aplikaci první dávky a kdykoli po aplikaci druhé dávky, atd., atd.
Děti do 10 let, které cestují s dospělým, se musejí před cestou pouze zaregistrovat. Pro starší děti platí stejné podmínky jako pro dospělé – namísto očkování musejí předložit negativní test či potvrzení o vyléčení.
https://www.lidovky.cz/svet/potvrzeni-v-cestine-k-navsteve-rakouska-stacit-nebude-rika-ceska-velvyslankyne-ve-vidni.A210523_122854_ln_zahranici_lros


Zatim tolik k tem kontrolam.


**Potvrzení v češtině k návštěvě Rakouska stačit nebude, říká česká velvyslankyně ve Vídni Červenková** Výhody budou sklízet hlavně naočkovaní. Postačí jedna dávka, avšak jen řádně potvrzená v němčině či angličtině. To Češi dosud nemají. „Prozatím je proto nutné dojít k lékaři a nechat si potvrdit dvojjazyčný dokument,“ říká Ivana Červenková, velvyslankyně ČR ve Vídni. **K cestě do Rakouska se návštěvník musí předem elektronicky registrovat.** Navíc musí na hranici předložit doklad o očkování, negativním výsledku testu, nebo prodělání covid-19. U dvoudávkových vakcín je do Rakouska možné vstoupit 22 dní po aplikaci první dávky a kdykoli po aplikaci druhé dávky, atd., atd. Děti do 10 let, které cestují s dospělým, se musejí před cestou pouze zaregistrovat. Pro starší děti platí stejné podmínky jako pro dospělé – namísto očkování musejí předložit negativní test či potvrzení o vyléčení. https://www.lidovky.cz/svet/potvrzeni-v-cestine-k-navsteve-rakouska-stacit-nebude-rika-ceska-velvyslankyne-ve-vidni.A210523_122854_ln_zahranici_lros Zatim tolik k tem kontrolam.

Restaurace by se mohly otevřít v půlce června, po návratu z dovolené bude potřeba test, řekl Babiš
**
https://www.lidovky.cz/domov/restaurace-by-se-mohly-otevrit-v-pulce-cervna-po-navratu-z-dovolene-bude-potreba-test-rekl-babis.A210523_154746_ln_domov_livs


**Restaurace by se mohly otevřít v půlce června, po návratu z dovolené bude potřeba test**, řekl Babiš ** https://www.lidovky.cz/domov/restaurace-by-se-mohly-otevrit-v-pulce-cervna-po-navratu-z-dovolene-bude-potreba-test-rekl-babis.A210523_154746_ln_domov_livs
Upravené 24. 5. 2021 o 10:50

Vzhledem ke skokovým cenám to otevření bude labutí píseň .


Vzhledem ke skokovým cenám to otevření bude labutí píseň .

Vzhledem ke skokovým cenám

Všiml jsem si, že zkouší zdražení jídel o 30-40 Kč.


[quote="pid:16943, uid:185"]Vzhledem ke skokovým cenám[/quote] Všiml jsem si, že zkouší zdražení jídel o 30-40 Kč.

Diskriminace, neočkovaných, tedy těch co se nechtějí nechat v dlouhodobém horizontu zabít, je zahájena. Tak si říkám, že asi brzy přijdu o práci, jelikož čas od času jezdím na služebky do zahraničí. Nebo druhá varianta, nechám se naočkovat nějakým svinstvem, na nemoc, která se mě ani nedotkla a pravděpodobně ani nedotkne. (Byl jsem s nemocným v kontaktu, v jedné domácnosti a nic - stále negativní)


Tato psychologická hra, kdy tedy jakože, máte volný pohyb a cestování, ale pouze pokud jste řádně naočkovaní, je katastrofa, říkám si lidi, do pr*ele co ještě musí stát, aby jste prozřeli?


Kolik ovčanů se nechalo očkovat, je katastrofální, jen abych si mohl bez roušky do hitlermárketu a o víkendu si ožrat rypák s kamarády, vy co to čtete, a jste z té sorty, je mi z Vás na zvracení! Já se očkování bráním seč mohu, jelikož je jen z další řady podvodů, kolik peněz ty ku*vy dostali za ty své vakcíny? A hloupé a tupé stádo jak za krysařem jde dál.


Tady ani oné okřídlené WAKE UP nepomůže!


Diskriminace, neočkovaných, tedy těch co se nechtějí nechat v dlouhodobém horizontu zabít, je zahájena. Tak si říkám, že asi brzy přijdu o práci, jelikož čas od času jezdím na služebky do zahraničí. Nebo druhá varianta, nechám se naočkovat nějakým svinstvem, na nemoc, která se mě ani nedotkla a pravděpodobně ani nedotkne. (Byl jsem s nemocným v kontaktu, v jedné domácnosti a nic - stále negativní) Tato psychologická hra, kdy tedy jakože, máte volný pohyb a cestování, ale pouze pokud jste řádně naočkovaní, je katastrofa, říkám si lidi, do pr*ele co ještě musí stát, aby jste prozřeli? Kolik ovčanů se nechalo očkovat, je katastrofální, jen abych si mohl bez roušky do hitlermárketu a o víkendu si ožrat rypák s kamarády, vy co to čtete, a jste z té sorty, je mi z Vás na zvracení! Já se očkování bráním seč mohu, jelikož je jen z další řady podvodů, kolik peněz ty ku*vy dostali za ty své vakcíny? A hloupé a tupé stádo jak za krysařem jde dál. Tady ani oné okřídlené WAKE UP nepomůže!
Upravené 24. 5. 2021 o 07:49

Diskriminace, neočkovaných
Už jsem si tak říkal, že bych se úředně nechal potvrdit, kolikaprocentní jsem untrmenš. No a zjištěným koeficientem bych pak násobil povinné odvody státu. Ale teď vážně - tři mí nejbližší lidé se nechali naočkovat. Nedokázal jsem je přesvědčit. Beru to jako své těžké osobní selhání ...


[quote="pid:16952, uid:149"]Diskriminace, neočkovaných[/quote]Už jsem si tak říkal, že bych se úředně nechal potvrdit, kolikaprocentní jsem untrmenš. No a zjištěným koeficientem bych pak násobil povinné odvody státu. Ale teď vážně - tři mí nejbližší lidé se nechali naočkovat. Nedokázal jsem je přesvědčit. Beru to jako své těžké osobní selhání ...

Vzhledem ke skokovým cenám
I toto je drobná příprava na kvantový skok v sociu.


[quote="pid:16943, uid:185"]Vzhledem ke skokovým cenám[/quote]I toto je drobná příprava na kvantový skok v sociu.

tři mí nejbližší lidé se nechali naočkovat. Nedokázal jsem je přesvědčit. Beru to jako své těžké osobní selhání ...
nerieš už,urobil si,čo si mohol pre ich výber(aspoň zatiaľ) možností.Každý si je strojcom svojho...osudu.


[quote="pid:16960, uid:260"]tři mí nejbližší lidé se nechali naočkovat. Nedokázal jsem je přesvědčit. Beru to jako své těžké osobní selhání ...[/quote] nerieš už,urobil si,čo si mohol pre ich výber(aspoň zatiaľ) možností.Každý si je strojcom svojho...osudu.

bohuzel mam ve svem okoli zname, kteri se ockovali prave proto, aby mohli "normalne" zit, aby mohli cestovat bez omezeni. co me desi, ze jsou mezi nimi i lide, kteri ockovani odmitali a mela jsem za to, ze si za svymi zasadami stoji. co se tyce senioru, musim uznat, ze propaganda se povedla. i goebbels by zavidel. seniori hrde hlasi, ze uz nemaji strach, ze vakcina je ochrani. jedna seniorka mi rikala, ze nechape, proc lide odmitaji vakcinu si tim, ze nevi, co ta vakcina muze za 2 roky zpusobit. kdyz mi nekdo z nich tvrdi, ze to bylo v ceske televizi a tak oni tomu veri, potom vzdy rikam, ze mainstream jim rekne presne to, co si maji myslet. je to zbytecne. ta masirka je dokonala. karla marikova na svem FB psala, ze vlada chce projednavat uzakonit podminku vstupu prokazanim se ockovanim, testem nebo prodelanim nemoci. je z tohoto jeste cesta ven, kdyz vetsina veri propagande?




bohuzel mam ve svem okoli zname, kteri se ockovali prave proto, aby mohli "normalne" zit, aby mohli cestovat bez omezeni. co me desi, ze jsou mezi nimi i lide, kteri ockovani odmitali a mela jsem za to, ze si za svymi zasadami stoji. co se tyce senioru, musim uznat, ze propaganda se povedla. i goebbels by zavidel. seniori hrde hlasi, ze uz nemaji strach, ze vakcina je ochrani. jedna seniorka mi rikala, ze nechape, proc lide odmitaji vakcinu si tim, ze nevi, co ta vakcina muze za 2 roky zpusobit. kdyz mi nekdo z nich tvrdi, ze to bylo v ceske televizi a tak oni tomu veri, potom vzdy rikam, ze mainstream jim rekne presne to, co si maji myslet. je to zbytecne. ta masirka je dokonala. karla marikova na svem FB psala, ze vlada chce projednavat uzakonit podminku vstupu prokazanim se ockovanim, testem nebo prodelanim nemoci. je z tohoto jeste cesta ven, kdyz vetsina veri propagande? ```` ````

mam ve svem okoli zname, kteri se ockovali prave proto, aby mohli "normalne" zit

Tak tohle je uz standard. Nema cenu se rozcilovat. Je to volba ....


[quote="pid:16985, uid:347"]mam ve svem okoli zname, kteri se ockovali prave proto, aby mohli "normalne" zit[/quote] Tak tohle je uz standard. Nema cenu se rozcilovat. Je to volba ....

Taky mám v okoli lidi, co jsou řekněme alternativní a duchovní a jake bylo mé překvapení, když mi řekli, že se nechají očkovat, že chtějí normálně žít. Je mi smutno... Normálně žít, žije huř než ty prasata v chlivě, akorát máme ty chlívy ze zlata a žereme z koryt, které nám plní otráveným jidlem a ještě si chrochtáme, tak tupé a debilní stvoření jsme. I to prase když jde na porážku má pud sebezáchovy!


Taky mám v okoli lidi, co jsou řekněme alternativní a duchovní a jake bylo mé překvapení, když mi řekli, že se nechají očkovat, že chtějí normálně žít. Je mi smutno... Normálně žít, žije huř než ty prasata v chlivě, akorát máme ty chlívy ze zlata a žereme z koryt, které nám plní otráveným jidlem a ještě si chrochtáme, tak tupé a debilní stvoření jsme. I to prase když jde na porážku má pud sebezáchovy!
Upravené 24. 5. 2021 o 13:48

I to prase když jde na porážku má pud sebezáchovy!


Psyop...


[quote="pid:17009, uid:149"]I to prase když jde na porážku má pud sebezáchovy![/quote] Psyop...

Moderátor

Tak tohle je uz standard. Nema cenu se rozcilovat. Je to volba ....
Yori, nemáš pravdu, to jejich rozhodnutí ovlivní i můj život, život mých bližních. Protože, když bude většina těch pitomců zaočkovaných, ten zbytek k tomu bude donucen zákony a perzekucemi, linčem atd. Jen si nedělej iluze o našem národu a našich pastýřích... Takže tvůj argument, neberu. Nezlob se.


[quote="pid:16989, uid:68"]Tak tohle je uz standard. Nema cenu se rozcilovat. Je to volba ....[/quote] Yori, nemáš pravdu, to jejich rozhodnutí ovlivní i můj život, život mých bližních. Protože, když bude většina těch pitomců zaočkovaných, ten zbytek k tomu bude donucen zákony a perzekucemi, linčem atd. Jen si nedělej iluze o našem národu a našich pastýřích... Takže tvůj argument, neberu. Nezlob se.
1.34k
17
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept