Politika v ČR
Přesun amerických jednotek přes Českou republiku

Přesun amerických jednotek přes Českou republiku
Americké jednotky budou rozděleny do tří konvojů po třech až čtyřech skupinách. V každé skupině bude od 10 do 20 kusů kolové techniky. Každý konvoj na území České republiky stráví maximálně 48 hodin a bude přejíždět s denním odstupem.
Většina vojáků je již očkována proti Covid-19.
Cvičení Saber Guardian 2021 má prověřit připravenost a součinnost mezi aliančními a partnerskými armádami a armádou Spojených států. Cvičení se účastní téměř 13,5 tisíce vojáků z 16 různých zemí. Armáda České republiky se cvičení účastní jako tranzitní země logistickou podporu.
https://www.acr.army.cz/informacni-servis/zpravodajstvi/presun-americkych-jednotek-pres-ceskou-republiku-227583/
Americký konvoj dorazí do Jihlavy v neděli ráno. Vojáci budou přespávat v táboře v Rančířově
Přes Českou republiku se v rámci Severoatlantické aliance (NATO) přesune 600 vojáků a 190 kusů techniky. Česká armáda vybudovala zázemí s kapacitou 300 lidí, vojáci se v něm vystřídají.
Tábor američtí vojáci využijí i při návratu mezi 12. a 16. červnem. „Předpoklad likvidace tábora je 23. až 24. červen,“ řekla velitelka tábora Zdeňka Lapáčková.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/americka-armada-konvoj-cesko-usa-cviceni-rancirov-u-jihlavy_2105201336_dok
Do Česka vstúpili americkí vojaci, armádne konvoje
prejdú cez Slovensko
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/588795-do-ceska-vstupili-americki-vojaci-prejdu-aj-cez-slovensko/


Přesun amerických jednotek přes Českou republiku Americké jednotky budou rozděleny do tří konvojů po třech až čtyřech skupinách. V každé skupině bude od 10 do 20 kusů kolové techniky. Každý konvoj na území České republiky stráví maximálně 48 hodin a bude přejíždět s denním odstupem. Většina vojáků je již očkována proti Covid-19. Cvičení Saber Guardian 2021 má prověřit připravenost a součinnost mezi aliančními a partnerskými armádami a armádou Spojených států. Cvičení se účastní téměř 13,5 tisíce vojáků z 16 různých zemí. Armáda České republiky se cvičení účastní jako tranzitní země logistickou podporu. https://www.acr.army.cz/informacni-servis/zpravodajstvi/presun-americkych-jednotek-pres-ceskou-republiku-227583/ Americký konvoj dorazí do Jihlavy v neděli ráno. Vojáci budou přespávat v táboře v Rančířově Přes Českou republiku se v rámci Severoatlantické aliance (NATO) přesune 600 vojáků a 190 kusů techniky. Česká armáda vybudovala zázemí s kapacitou 300 lidí, vojáci se v něm vystřídají. Tábor američtí vojáci využijí i při návratu mezi 12. a 16. červnem. „Předpoklad likvidace tábora je 23. až 24. červen,“ řekla velitelka tábora Zdeňka Lapáčková. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/americka-armada-konvoj-cesko-usa-cviceni-rancirov-u-jihlavy_2105201336_dok Do Česka vstúpili americkí vojaci, armádne konvoje prejdú cez Slovensko https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/588795-do-ceska-vstupili-americki-vojaci-prejdu-aj-cez-slovensko/

Dnes vjizdel humwee do našich kasáren, neoznacene, s americkou kamuflazi woodland... Jz Čechy


Dnes vjizdel humwee do našich kasáren, neoznacene, s americkou kamuflazi woodland... Jz Čechy
458
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept